Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Sklad 395 m2, Radnice u Rokycan
Před 230 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme vám pronájem skladového prostoru o výměře 395 m2 v oploceném a využívaném areálu v Radnicích u Rokycan. Parkovat lz... (více v detailu)
Plzeňský kraj
10 000
 Kč
Pronájem skladu, 400 m², Plzeň
Před 230 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Hledáte prostorné a moderní skladovací prostory? Pokud ano, tak vám nabízím pronájem tohoto skladu, Sklad se nachází v oploceném a zabezpečeném areálu v Plzni na Valše. Sklad disponuje užitnou plochou 400 m2 a vlastní hydraulickou rampou a zadními vjezdovými vraty pro kamio... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Restaurace, Ústí n/L, ul. Mírové náměstí
Před 230 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Chcete provozovat zavedenou restauraci a neřešit žádné zdlouhavé zařizování vybavení? Řešení Vám nabízí převzetí výhodného pronájmu za odstupné, velmi oblíbené restaurace v centru Ústí nad Labem se stálou klientelou. V současné době provozovna zajišťuje restaurační a kavárenské služby, včetně rozvozové služby pro stálé odběratele. Restaurace o celkové výměře cca 218 m2 se skládá z restaurační části s bohatě vybaveným, vkusným inventářem, zastřešené prosklené terasy, kompletně zařízené kuchyně s vešk... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Pronájem nebytových prostor zřízené
Před 230 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují pronájem nebytový prostor o 34m v OV zařízený jako BAR který leží na rušné třídě karlovarské čtvrti Dvory. Nabízená nemovitost k tomuto užívání splňuje veškeré normy. Prostor je vybavený barovým pultem a posezením. Dále vzduchotechnikou (odsáváním), klimatizací, přímotopnými el. radiátory, kamerový... (více v detailu)
Karlovarský kraj
5 000
 Kč
Restaurace, stravování, 436 m², Žinkovy
Před 230 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Hledáte místo, kde byste se mohli seberealizovat v oboru restaurace a stravování? Nabízíme k pronájmu částečně vybavenou restauraci s kapacitou cca. 68 míst se třemi velkými sály, kde je možné pořádat např. svatby, oslavy, večírky, smuteční hostiny atd. Je zde i možností využití venkovní terasy. Součástí pronájmu je kuchyň a vestavěný bar + nábytek, sklep, sociální zaří... (více v detailu)
Plzeňský kraj
12 000
 Kč
Restaurace, stravování, 150 m², Plzeň
Před 230 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostornou restauraci v klidné části obce Hradiště u Plzně s užitnou plochou 150 m². Nemovitost je situována v rohovém pozemku, což nabízí skvělou viditelnost a přístup. Disponuje dvěma nadzemními a jedním podzemním podlažím, celkem se třemi místnostmi. Aktuálně nemovitost neobsahuje kuchyň, nicméně existuje možnost si ji vybudovat podle vlastních potřeb a představ, což nabízí skvělou příležito... (více v detailu)
Plzeňský kraj
18 000
 Kč
Prodej penzionu, 154 m², Orlické Záhoří
Před 230 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Horský penzion Vločka s dlouholetou klientelou je skvělou investiční příležitostí u nově vznikajícího lyžařského střediska přímo v Orlickém Záhoří. Pro své umístění a plnou vybavenost je klienty celoročně vyhledávána. Vzhledem k vytíženosti penzionu je návratnost této investice maximálně 10 let. Ať už si Vločku pořídíte jako rodinnou chalupu, nebo zde budete jen jako host, čeká na Vás úžasná atmosféra, díky níž se lidé rádi a pravidelně vrací. Posezení u krbu v prostorné společen... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Prodej obchod a služby, 168 m², Kraslice
Před 230 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme na prodej nemovitost, která je na katastru vedena jako stavba občanského vybavení. Nachází se v centru města Kraslice, jedná se o přízemní budovu o zastavěné ploše 168 m2. Objekt se skládá ze dvou nebytových prostorů se samostatnými vstupy. Dům prošel částečnou rekonstrukcí, čelní stěna domu je zateplena, fasáda je z roku 2005, nové vchodové dveře, podlahy, pl... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 600 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 14-100 m², Praha 6
Před 230 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
V klidné lokalitě Prahy 6 sídliště Dědina nabízíme k pronájmu zajímavé kancelářské prostory. Jedná se o 2 kanceláře v budově Delta A, a to o velikosti 14m2 a 15m2 a dále o 1 velkou členitou kancelář v budově Delta B o velikosti 101 m2. Pronajmout lze všechny kancel... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 518
 Kč
Pronájem garážového stání, 16 m², Praha, ul. Štítného
Před 230 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme vám pronájem garážového parkovacího stání o velikosti 16 m2, nacházejícího se v podzemních garážích bytového domu na pražském Žižkově, v ulici Štítného. Toto parkovací stání se nachází ve druhém podzemním podlaží, do kterého se vjíždí přímo z ulice Chlumova. Každé podlaží má vlastní vjezd a toto konkrétní parkovací stání se nachází přímo proti vjezdu, což zajišťuje ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
Prodej obchod a služby, 798 m², Jesenice, ul. Žatecká
Před 230 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej obchodního objektu se širším spektrem využití, nyní zavedené železářství na hlavním tahu Plzeň - Žatec. Obchod je zde v provozu již od roku 1989. Nemovitost je rozdělena na prodejní plochu s výměrou přes 128 m² a skladové prostory s výměrou přes 115 m² dále sociální zázemí a kancelář a má navíc 6 vlastních parkovacích míst... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 690 000
 Kč
Prodej výrobního objektu s rodinným domem, 1200 m², Spálov
Před 230 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám ke koupi tuto vyjímečnou nemovitost. Jedná se o jedinečné spojení bydlení s vlastním podnikáním. Výrobní prostor o rozloze 550 m2 poskytne dostatečné místo pro vaše podnikatelské aktivity. Luxusní prostorný rodinný dům s zahradou na střeše je jistě zajímavou zvláštností. Zahrada na střeše nabízí krásné výhledy do oklí a také... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
19 990 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru v Rychnově nad Kněžnou, ul.
Před 230 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem kanceláře v 1.nadzemním podlaží v budově, která je přímo u pěší zóny v Rychnově nad Kněžnou. Hledáte-li kancelář ke svému podnikání... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
17 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 95 m², Mladá Boleslav
Před 230 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Máte zájem podnikat v nově zrekonstruovaných prostorách v blízkosti centra Mladé Boleslavi? Nabízíme Vám atypický obchodní prostor se vchodem přímo z ulice o velikosti 95 m2, umístěný částečně v suterénu vilového domu. Dispozici tvoří dva velké obchodní prostory - cca 60 m2, další místnost lze využít jako kuchyňku. Dále je zde k využití jedna místnost jako zázemí pro obchodní prostory, kancelář nebo sklad. Součástí pronajímaného prosto... (více v detailu)
Středočeský kraj
20 000
 Kč
Pronájem, skladovací prostory, areá
Před 230 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem skladovacích prostor s bezbariérovým přístupem, možností vykládek a nakládek kamionových souprav v areálu Otavan ve městě Třeboň. Prostory se nachází v místě tranzitní křižovatky na Praha, Halámky/České Velenice - Rakousko, Jindřichův Hradec, České Budějovice. Jedná se o netemperovaný, nízkopodlažní skladovací prostor o celkové ploše 750m. Energie jsou fakturovány dle spotřeby (7,- Kč bez DPH za kWh)... (více v detailu)
Jihočeský kraj
46 875
 Kč
Pronájem obchodních prostor, 114 m2, Kladno,ul. T.G.Masaryka
Před 230 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu hezké a světlé obchodní prostory, přímo na pěší zóně, v centru Kladna, ul. T. G. Masaryka. Prostory o celkové rozloze 114 m2 se nachází v přízemí domu, mají velké výlohy, vlastní sociální zařízení a jsou členité, z chodby je vchod do da... (více v detailu)
Středočeský kraj
22 000
 Kč
Pronájem obchod a služby v Smržovce, ul. Husova
Před 230 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Ať už sníte o rozkvětu vlastního obchodu nebo o založení bistra, tak právě pro Vás nově nabízíme k pronájmu komerční prostor o výměře 70m² nacházející se v rušné části Smržovky. Skládá se z hlavní místnosti, studené kuchyně, teplé kuchyně a malé chodby. Možnost využití sklepa za měsíčn... (více v detailu)
Liberecký kraj
10 000
 Kč
Pronájem kanceláří 106 m², Praha 4, ul. Převoznická
Před 230 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme vám reprezentativní, nebytový prostor vhodný na pronájem kanceláří, který je umístěný ve velmi klidné lokalitě staré zástavby v Modřanech. Prostory mají celkovou plochu o velikosti 106 m2, a jsou rozčleněné do třech samostatných, neprůchozích kanceláří o velikosti 13 m2, 22 m2 a 54 m2, kuchyňského koutku a dvěma WC. Kanceláře se nachází v 1.NP rodinného domu. Prostor je ve velmi dobrém stavu a je připraven k poskytnutí zázemí pro provoz firem, který není hlučný (architektonická, právní, IT apo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
30 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 38 m², Mělník, ul. Kněžny Emmy
Před 230 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem obchodních prostor s výlohou 38 m2 v centru Mělníka. Obchod je v současné době rozdělen příčkou na dvě místnosti. V nabízeném obchodním prostoru je kuchyňský kout, koupelna se sprchovým koutem a samostatné WC. Lze zde provozovat kadeřnictví, lá... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 000
 Kč
Prodej, komerční pozemek, 2.745 m2, Velké Hamry
Před 230 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji stavební pozemek určený ke komerčnímu využití ve Velkých Hamrech, okres Jablonec nad Nisou. Pozemek je převážně rovinatý, přístupný z veřejné komunikace, s inženýrskými sítěmi u hranice. V těsné blízkosti se nachází vlakové nádraží a hlavní tah směr Praha - Harrachov. Dle územního plánu je zde možnost stavby skladů, garáží, výrobních objektů, služebních bytů, parkoviště a... (více v detailu)
Liberecký kraj
5 800 000
 Kč
Prodej mezonetového bytu v Jihlavě, ulice Hálkova
Před 230 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Představujeme Vám částečně zrekonstruovaný mezonetový byt, nacházející se v klidné a příjemné lokalitě, spojující pohodlí městského života a blízkost přírody. Po zdařilé rekonstrukci prvního prvního patra, vznikl světlý, moderní byt 3+kk s prostornou terasou zvoucí k posezení, odpočinku, nebo třeba grilování. Vlastně jde o další letní pokoj. Jak bude v... (více v detailu)
Kraj Vysočina
5 680 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 132 m², Jáchymov, ul. K Lanovce
Před 230 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Objevte svůj nový domov nebo ideální útočiště pro váš další dovolenkový únik! Představujeme vám exkluzivní byt 4+kk v malebném městě Jáchymov, který vás okamžitě uchvátí svým jedinečným půvabem a dokonalým spojením komfortu, stylu a nejlepší dostupnosti zimních radovánek. Interiér apartmánu je navržen s důrazem na prostornost a funkčnost. Velký obývací pokoj s kuchyňským koutem je jako stvořený pro společné chvíle, ať už při vaření gurmánských specialit nebo relaxaci u filmu. Tři útulné ložni... (více v detailu)
Karlovarský kraj
6 495 000
 Kč
Pronájem bytu 4+1, 100 m² Pilníkov, ul. Letná
Před 230 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 4+1 v přízemí řadového rodinného domu v klidné části obce Pilníkov v ulici Letná. Byt je vybaven dle fotografií a náleží k němu terasa a ga... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
17 000
 Kč
Byt 4+1+L, Plzeň_Žlutická, 83 m2
Před 230 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej prostorného bytu 4+1+L v Plzni o ploše 83m. V domě je 2x výtah. Byt se prodává jako investice s věcným břemenem... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 75m s terasou 50m Kováků Praha 5 metro
Před 230 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 75m s terasou 50m Kováků Praha 5 metro Anděl.Nabízíme k prodeji byt o velikosti 75m2 s terasou 50m2, nacházející se v přízemí cihlového domu na Praze 5, ulici Kováků. Byt je po kompletní, velmi zdařilé rekonstrukci a spojuje v sobě výhody urbanistického bydlení v centru Prahy spolu s klidem, který přináší velká terasa s jižní orientací do tichého vnitrobloku, jedná se sp... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 900 000
 Kč