Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 2+kk v Českých Budějovicích, ul. Fráni Šrámka
Před 235 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Exkluzivní nabídka prodeje bytu v Českých Budějovicích Máme tu čest Vám představit byt v osobním vlastnictví situovaný v oblíbené lokalitě Českých Budějovic, v ulici Fráni Šrámka. Byt nabízí dispozici 2+kk a nachází se v 2. nadzemním podlaží 1 patro. Byt o celkové ploše 63 m2 je ideální pro ty, kteří hledají komfortní bydlení v klidné a přesto centrální ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 744 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 62 m², Praha, ul. Sazovická
Před 235 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji moderní byt 2+kk s užitnou plochou 62 m² + prostorná lodžie, situovaný v klidné části oblíbené lokality Zličín. Tento byt se nachází v novostavbě, konkrétně je umístěn na 2. podlaží budovy, která moderně splývá s okolní zástavbou a nabízí všechny výhody nového bydlení. Nemovitost byla stávajícími majiteli zařízena v nadstandardu, například bezpečnostními skly, dřevěnou podlahou, dále prostornou rohovou vanou v koupelně a dalšími vymoženostmi, které zpříjemní bydlení. K bytu náleží ga... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 465 000
 Kč
Prodej bytu 1+1 v Ostravě, ul. Myslbekova
Před 235 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji velmi útulný byt nebo třeba ateliér v cihlové zástavbě na ulici Myslbekova v centru Ostravy, je o velikosti 1+1. Byt se nachází v 1. podlaží a k bytu procházíte krásnou širokou chodbou a posléze pavlačí, společnou jen pro dva byty. Okna bytu jsou otočená na východ a západ. Byt je velmi prostorný, je po rekonstrukci. Disponuje samostatnou kuchyní, šatnou,... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 700 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 22 m², Karlovy Vary, ul. K. Kučery
Před 235 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu atraktivní 1+kk o celkové užitné ploše 22 m², která se nachází v klidné části obce Dvory. Byt je umístěn v cihlové budově v přízemí. Díky lokalitě si užijete klid a soukromí bez zbytečného ruchu města. Objekt je po rekonstrukci a byt je v perfektním stavu a připraven k oka... (více v detailu)
Karlovarský kraj
8 500
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 50 m², Nový Jičín, ul. Vančurova
Před 235 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi atraktivní byt 3+kk po kompletní rekonstrukci o celkové užitné ploše 50 m². Tato nemovitost se nachází v žádané a klidné části Nového Jičína, v katastrálním území Nový Jičín-Dolní Předměstí, v domě postaveném z tradiční cihly, který zaručuje vysokou stabilitu a tepelnou pohodu. Rekonstrukce bytu proběhla v roce 2021, rekonstrukce koupelny z roku 2014. Byt je umístěn na prvním nadzemním podlaží celkem čtyřpodlažního domu. Jedná se o ideální bydlení pro ty... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 950 000
 Kč
Prodej bytu 5+kk s lodžií, 92 m², Liberec- Doubí, Za Humny
Před 235 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabídka zrekonstruovaného bytu o dispozici 5+kk a výměře 92m² v klidné čtvrti na okraji Liberce. Byt byl svými majiteli již 2x zrenovován, podruhé v r. 2018. Všechny interiérové dveře jsou z masivu, na podlaze je kombinace vinyl , plovoucí podlaha a dlažba. Studentský pokoj, pracovna a vstupní hala jsou zařízeny vestavnými skříněmi. Ve studentském pokoji je patrová postel, která zajistí, že v pokoji je dostatek místa pro studium a odpočinek. Kuchyň je zařízena moderní linkou s vestavnými... (více v detailu)
Liberecký kraj
6 999 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk v Jablonci nad Nisou, ul. Prosečská
Před 235 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi prostorný byt, s dispozicí 4+kk, o podlahové ploše 105 m2, v Proseči nad Nisou, v nemovitosti se dvěma nadzemními podlaží. Velkorysý byt se nachází v prvním patře. Příjemným prvkem je podlahové topení. Do každé místnosti je samostatný vstup z prostorné předsíně. V koupelně je rohová vana, umyvadlo a t... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 990 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk v Praze, ul. José Martího
Před 235 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný byt 1+kk s velkou komorou o užitné ploše 29 m², který se nachází v žádané a klidné části Prahy 6 - Veleslavín. Jedná se o byt umístěný v prvním nadzemním podlaží pětipatrového cihlového domu. Dispozičně byt obsahuje hlavní místnost sloužící jako obytný prostor s kuchyňským koutem, dále koupelnu s toaletou a komorou přes chodbu. Byt určený k bydlení pro jednotlivce, či pár. V lokalitě Veleslavín si užijete vyvážené kombinace ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 700 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Chotěšově
Před 235 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji krásný, moderní byt s nádechem historie v uzavřeném areálu v srdci Chotěšova. Tato exkluzivní nemovitost prošla kompletní rekonstrukcí a byly zde použity jen ty nejkvalitnější materiály. Byt s balkonem o velikosti 67m2 se nachází v prvním patře v historickém objektu bývalé fary. Podlahové vytápění udržuje v chladných měsících v bytě teplo a útulno, zatímco velké zámecké dubové parkety vyzařují eleganci. Silné vnější stěny z přírodního kamene, odb... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 999 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 64 m², Praha, ul. Gutova
Před 235 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pokud jsou Vám blízké Strašnice, tento byt 2+kk s balkonem, samostatnou velkou šatnou a parkovacím stáním Vám bude určitě vyhovovat. Byt se nachází ve 3. patře. Okna jsou orientována do vnitrobloku. V kuchyni najdeme veškeré spotřebiče včetně myčky, jinak je byt zařízený dle fotek. Vybavení je na dohodě a může být zcela vystěhováno. V koupelně je nový sprcho... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 60 m², Dolní Hořice
Před 235 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej bytu v osobním vlastnictví o dispozici 2+kk o CP 60 m2 v 2. patře zděného bytového domu v centru obce Prasetín. V bytě řešena moderní rekonstrukce, plastová okna, interiérové dveře včetně obložkové zárubně, stoupačky v plastu, na podlahách PVC a keramická dlažba. K bytu náleží podíl na společné zahradě o celkové ploše 1012m2 včetně pose... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 995 000
 Kč
Prodej bytu 5+kk v Jablonci nad Nisou, ul. Prosečská
Před 235 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi byt s dispozicí 5+kk, o podlahové ploše 108 m2, v prvním nadzemním podlaží zděného dvoupatrového domu. Tři pokoje, kuchyň a koupelna s toaletou, jsou po rekonstrukci, další dvě místnosti jsou připravené k propojení s bytem, nebo můžou sloužit jako úložné prostory. Možno zde vytvořit vytvořit samostatný byt. Celé patro je... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 300 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk v Praze, ul. Pod Haltýřem
Před 235 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme Vám k pronájmu moderní byt 3+kk s užitnou plochou 77 m², situovaný v 5. podlaží v rezidenci EMMY, která se nachází v klidných pražských Kunraticích. Tato nemovitost je v dobrém stavu a je připravena k nastěhování od 1. dubna. Byt se skládá z prostorné obývací místnosti spojené s nadstandardním kuchyňským koutem vybaveným novými spotřebiči, dvou samostatných pokojů, koupelny a komorou, která zajistí dostatek úložného p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
21 990
 Kč
Pronájem kanceláře 22 m2 Kunovice
Před 236 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem komerčního prostoru 22 m téměř v centru města Kunovice. Komerční prostory lze využívat jako kancelář, provozovnu, kosmetické a jiné služby... V prostorech je samostatné WC s umyvadlem, možnost krytého stání ... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 800
 Kč
Pronájem kanceláře 33 m2 Kunovice
Před 236 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem komerční prostor 33 m téměř v centru města Kunovice. V kanceláři máme jiný typ podlahy než je znázorněno na fotografiích - aktuálně je zde položena plovoucí podlaha. Komerční prostory lze využívat jako kancelář, provozovnu, kosmetické/masážní služby... V prosto... (více v detailu)
Zlínský kraj
7 000
 Kč
K pronájmu, komerční prostory s kan
Před 236 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem komerčních a kancelářských prostor se sociálním zázemím, s parkovacími místy, v objektu Dům Služeb Šumava na vítězném náměstí na adrese J. Opletala č.p. 20, ve čtvrti Čtyři Dvory ve městě České Budějovice. Bezkonkurenční cena pronájmu je 65,- Kč za m měsíčně! Nabízíme komerční a kancelářské prostory různých velikostí. Dispozice jednotlivých prostor naleznete na orientačním plánku mezi fotografiemi. Součástí areál... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 575
 Kč
Pronájem prostor, 56m2, Čemínská ul
Před 236 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám pronájem prostor o ploše 56m v ulici Čemínská, Město Touškov. Prostor, který je před rekonstrukcí se nachází v přízemí cihlového domu a skládá se z jedné místnosti, přičemž část místnosti je vyvýšena. K prostoru náleží společné WC. Prostor lze využít jako restauraci, bistro, obchodní či kancelářské prostory, sklad apod.. Velkou předností je vytápění tepelným čerpadlem a dále jeho umístění v žádané lokalitě v blízkosti Plzně (dojezdová vzdálenost do Plzně cca 10 minu... (více v detailu)
Plzeňský kraj
10 000
 Kč
HLEDÁM SKLADY,PROSTORY PRO SVÉ KNIHY....
Před 236 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám volné prostory, volné sklady, garáže,sklepy atd. Pro své kni... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Obchodní prostor k pronájmu, cca 90 m2, Horní Počernice.
Před 236 dny - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu obchodní prostor za účelem provozu jako prodejna potravin. Celková ploch zodpovídá velikosti cca 90 m2. K dispozici jsou dvě parkovací místa. Nájemní smlouvu je mož... (více v detailu)
25 000
 Kč
Pronájem parkovacích stání Praha 1 - Nové Město.
Před 236 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme pronájem parkovacích stání v centru Prahy, cca 100 m od Václavského náměstí ( ulice Štěpánská ). Vjezd do garáží je přímo z ulice a parkovací stání jsou umístěné v suterénu budovy pod uzavřením a stálou ostrahou. Vstup do objektu je umožněn 24/7... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 500
 Kč
Prodej, komerční objekt - obchodní, 350 m2, hosp. budova, pozemek 1547 m2, Dolní Lutyně, okr. Karviná
Před 236 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Prodej dvoupodlažního částečně podsklepeného domu na pozemku o celkové ploše 1 547 m2. Na pozemku je hospodářská budova o zastavěné ploše 150 m2 s možností využití k vícero účelům. Dům je nutné rekonstruovat a možné přizpůsobit dle účelu využití (bydlení, bytový dům, dům služeb, sídlo firmy). Jedná se o lokalitu v obci Dolní Lutyně (B... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 400 000
 Kč
Restaurace Ústí n/L, ul. Mírové náměstí
Před 236 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Chcete provozovat zavedenou restauraci s kavárnou a neřešit žádné zdlouhavé zařizování vybavení? Řešení Vám nabízí přenechání výhodného pronájmu velmi oblíbené restaurace s kavárnou v centru Ústí nad Labem se stálou klientelou. V současné době provozovna zajišťuje restaurační a kavárenské služby, včetně rozvozové služby pro stálé odběratele. Restaurace o celkové výměře cca 218 m2 se skládá z restaurační části s bohatě vybaveným, vkusným inventářem, zastřešené prosklené terasy, kompletně zařízené kuchyně ... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Pronájem kancelářského prostoru, Karviná, ul. Masarykovo n.
Před 236 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Exkluzivně Vám nabízíme kancelářské prostory o různých velikostech (cca 15 - 35 m2), nacházející se na lukrativním místě hned na náměstí. Inzerovaná cena je cena průměrná. Cena nájmu se odpočítává od zvoleného prostoru za 135 Kč/m2/měs (+DPH) + energie 800Kč/měs, vratná kauce ve výši dvou nájmů, provize jeden nájem. Možnost rezervace více kanceláří dohromady. Voln... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 940
 Kč
Pronájem obchod a služby, 134 m², Jablonec n.N, ul. Poštovní
Před 236 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Pronájem velmi reprezentativního obchodu nově po rekonstrukci o celkové výměře 134m2. K dispozici budou od 1.3. 2024 Prostory mají vlastní vstup, výlohu, WC. Nacházej... (více v detailu)
Liberecký kraj
10 800
 Kč
Pronájem nebytových prostorů, Praha - Letňany
Před 236 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu nově vzniklé nebytové prostory v kulturním domě "Letňanka" v Praze - Letňanech. Prostory o celkové rozloze 180 m2 si lze pronajmout celé či částečně dle Vašich potřeb. Aktuálně jsou v rozpracovaném stavu a lze si tak domluvit jejich finální podobu a uspořádání, jak je vidět z vizualizací. Vzhledem k lukrativnímu umístění jsou prostory vhodné k využití jako ka... (více v detailu)
Hlavní město Praha
17 220
 Kč