Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej, komerční objekt - obchodní, 350 m2, hosp. budova, pozemek 1547 m2, Dolní Lutyně, okr. Karviná
Před 236 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Prodej dvoupodlažního částečně podsklepeného domu na pozemku o celkové ploše 1 547 m2. Na pozemku je hospodářská budova o zastavěné ploše 150 m2 s možností využití k vícero účelům. Dům je nutné rekonstruovat a možné přizpůsobit dle účelu využití (bydlení, bytový dům, dům služeb, sídlo firmy). Jedná se o lokalitu v obci Dolní Lutyně (B... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 400 000
 Kč
Restaurace Ústí n/L, ul. Mírové náměstí
Před 236 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Chcete provozovat zavedenou restauraci s kavárnou a neřešit žádné zdlouhavé zařizování vybavení? Řešení Vám nabízí přenechání výhodného pronájmu velmi oblíbené restaurace s kavárnou v centru Ústí nad Labem se stálou klientelou. V současné době provozovna zajišťuje restaurační a kavárenské služby, včetně rozvozové služby pro stálé odběratele. Restaurace o celkové výměře cca 218 m2 se skládá z restaurační části s bohatě vybaveným, vkusným inventářem, zastřešené prosklené terasy, kompletně zařízené kuchyně ... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Pronájem kancelářského prostoru, Karviná, ul. Masarykovo n.
Před 236 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Exkluzivně Vám nabízíme kancelářské prostory o různých velikostech (cca 15 - 35 m2), nacházející se na lukrativním místě hned na náměstí. Inzerovaná cena je cena průměrná. Cena nájmu se odpočítává od zvoleného prostoru za 135 Kč/m2/měs (+DPH) + energie 800Kč/měs, vratná kauce ve výši dvou nájmů, provize jeden nájem. Možnost rezervace více kanceláří dohromady. Voln... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 940
 Kč
Pronájem obchod a služby, 134 m², Jablonec n.N, ul. Poštovní
Před 236 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Pronájem velmi reprezentativního obchodu nově po rekonstrukci o celkové výměře 134m2. K dispozici budou od 1.3. 2024 Prostory mají vlastní vstup, výlohu, WC. Nacházej... (více v detailu)
Liberecký kraj
10 800
 Kč
Pronájem nebytových prostorů, Praha - Letňany
Před 236 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu nově vzniklé nebytové prostory v kulturním domě "Letňanka" v Praze - Letňanech. Prostory o celkové rozloze 180 m2 si lze pronajmout celé či částečně dle Vašich potřeb. Aktuálně jsou v rozpracovaném stavu a lze si tak domluvit jejich finální podobu a uspořádání, jak je vidět z vizualizací. Vzhledem k lukrativnímu umístění jsou prostory vhodné k využití jako ka... (více v detailu)
Hlavní město Praha
17 220
 Kč
Prodej kancelářského prostoru,109.5 m², Praha, ul. Jeseniova
Před 236 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Na lukrativním místě u parku Parukářka nabízíme na prodej luxusní kancelářské prostory s oddělenými prosklenými stěnami, kvalitní dubová podlaha doplněná vkusným bílým kamenným kačírkem, osvětlení bodovými světly, do celého prostoru je rozvedena vzduchotechnika a klimatizace. Vstup přes bezpečnostní dveře, kde je dominantou recepce a hlavní jednací místnost s prosklenou výlohou do ulice, v zá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 590 000
 Kč
Pronájem výrobního objektu, 195 m², Jiříkov, ul. Mánesova
Před 236 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Exkluzivně Vám nabízíme k pronájmu výrobní a skladové prostory v Jiříkově, v ulici Mánesova. Výrobní a skladová hala se nachází ve velkém průmyslovém areálu. Celý areál je oplocený a vjezd je zabezpečený kamerami. Velikost vjezdových vrat činí 3,6 m. Sklad byl postavený v roce 2018/2019. Má užitnou plochu 195 m² a vnitřní výška ... (více v detailu)
Ústecký kraj
16 500
 Kč
Prodej administrativní budovy, 279 m², Hranice, ul. Teplická
Před 236 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Ve výhradním zastoupení vám nabízíme administrativní budovu v historické části centra města Hranice. Dům právě prochází celkovou rekonstrukcí střechy, jednotlivých pater, včetně všech rozvodů, omítek, podlah. V neposlední řadě je revitalizován dvorek se zahradním posezením, které zde bylo nově zbudováno. I zde jsou zavedeny IS a je zde také udírna. V domě najdete 3 prostory (93m2) ve třec... (více v detailu)
Olomoucký kraj
10 881 150
 Kč
Pronájem nebytových prostor, 46 m², Karviná - 4, ul. Prameny
Před 236 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Hledáte prostory na pronájem ke svému podnikání? Dovolujeme si Vám nabídnout ve výhradním zastoupení majitele nebytové prostory po celkové rekonstrukci v Karviné ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 300
 Kč
Prodej garážového parkovacího stání
Před 236 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují koupi garážového parkovací stání. Chcete mít svůj osobní automobil zaparkován v teple a bezpečí? Garážová parkovací stání se nachází v podzemí bytových domů v ulici Stromovka, Havlíčkův Brod (Villa Park Čechovka). Máme pro vás zpracovanou 3Dvirtuální prohlídku prostor, kde se garážová parkovací stání nachází a máte možnost si své budoucí par... (více v detailu)
Kraj Vysočina
445 000
 Kč
Pronájem obchod a služby v Plzni, ul. Havlíčkova
Před 236 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme vám obchodní prostor o celkové ploše 73 m2. Prostor je plně vybavený pro sportovní využití. Nemovitost se nachází v širším centru města Plzn... (více v detailu)
Plzeňský kraj
16 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 44 m², Nymburk, ul. Maršála Koněva
Před 236 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte vhodné prostory pro svoje podnikání? Tak právě vám nabízíme nebytové prostory o velikosti 44 m² určené k podnikání v ulici Maršála Koněva v Nymburce. Jedná se o dvě samostatné místnosti o ploše 19 m² a 25 m² rozdělené chodbou. Prostory jsou po rekonstrukci, mají nová okna, lino, opravené a vymalované zdi. Objekt se nachází v prvním patře bud... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 000
 Kč
Pronájem obchodní prostor 10 m² se skladem či kanceláří
Před 236 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu obchod přímo v centru města Jablonec nad Nisou. Menší obchod s dvěmi vstupy se nachází v přízemí budovy v ulici Dvorská. Se zbytkem budovy je propojen skleněnou stěnou, která dodává možnost variabilního využití prostoru. Dle ... (více v detailu)
Liberecký kraj
7 500
 Kč
Komerční objekt s pozemkem pro výst
Před 236 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují koupi komerční budovy včetně pozemku ke komerční výstavbě o celkové ploše 8842m. Jedná se o třípodlažní budovu s celkovou užitnou plochou 1601m, s tím, že 1.PP má užitnou plochu 517m, 1.NP má užitnou plochu 542m, 2.NP má užitnou plochu 542m. Stavba byla v minulosti využívána pro vojenské účely v areálu havlíčkobrodských kasáren, aktuálně je využívána ke skladování zboží. Je více možností dalšího komerčního využití a dále možnost výstavby skladovací, výrobní haly na pozemku, který je v územním plánu určen jako plocha VD - plocha výroby a skladování - drobná a řemeslná výroba. Hlavní využití území: malovyroba, řemeslná či přidružená vyroba, vyrobní i nevyrobní služby, plochy pro malé a střední formy podniká... (více v detailu)
Kraj Vysočina
19 990 000
 Kč
Prodej obchod a služby, 195 m², Most, ul. Okružní
Před 236 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Chcete začít podnikat a již mít zajištěnou klientelu? Nabízíme přenechání nájemní smlouvy zavedené bezkontaktní myčky se zázemím. Dvě kanceláře a sociální zázemí jsou ... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 990 400
 Kč
Pronájem výrobního objektu v Hořicích, ul. Klicperova
Před 236 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu zavedený a vybavený výrobní objekt v Klicperově ulici v Hořicích. Stavba byla kolaudovaná v roce 2000 podle platných evropských norem. Nyní je prostor využíván na cukrářskou výrobu, pro kterou je zde v ceně veškeré vybavení. Velkou výhodou je možnost přenechání výroby pro 17 obchodů, kterým je v současné době pravidelně dodáváno zboží. Pronájem je tak velice zajímavou příležitostí k podni... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
35 000
 Kč
Prodej pozemku v Čečovicích
Před 236 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje možný prodej pozemku na okraji obce Čečovice, okr.Plzeň-jih o výměře 7 103 m čtv. trvalý travní porost s náletovými vzrostlými stromy a keři. Lokalita spadá do turisticky atraktivní oblasti Nepomucka. Jedná se o zajímavou část kopce Morávek, lokalita má místní název Za sadem s přímým přístupem po obecním pozemku. Pozemek není přímo napojen na žádné inženýrské sítě, možnost připojení el.energie je v blízkosti parcely. V obci je kanalizace, vodovod a je plynofikována. Velikost parcely nabízí variabilní využití - pro rekreační účely/bez stavby/, využ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
490 000
 Kč
Prodej nebytového prostoru v Praze 10
Před 236 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Bytové družstvo Hledíková, IČO 25739514, nabízí k prodeji nebytový prostor: - o výměře 118,1 m2, do osobního vlastnictví na adrese Praha 10, Hledíková 3008/2, PSČ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej bytu 2+1 v Praze 10
Před 236 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Bytové družstvo Hledíková, IČO 25739514, nabízí k prodeji bytovou jednotku: 2+1 o výměře 56,66 m2, s nájemcem, do osobního vlastnictví na adrese Praha 10, Hledíková 3008... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej bytu 3+1 v Praze 10
Před 236 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Bytové družstvo Hledíková, IČO 25739514, nabízí k prodeji bytovou jednotku: 3+1 o výměře 63,05 m2, do osobního vlastnictví na adrese Praha 10, Hledíková 3008/2, PS... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 980 000
 Kč
Hledám 2+kk
Před 236 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám podnájem dvoupokojového bytu v Praze 14, Hloubětín, Černý Most do 18.00... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hledám menší byt k pronájmu
Před 236 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Dobrý den, hledám menší byt pro jednu dospělou osobu a svého malého syna. Jsem slušná nekuřačka, bez zvířat, dluhů a exekucí, insolvenci tak... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Koupím byt,uhradím dluhy,umožním dožití.
Před 236 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Koupím byt 1+1 - 3+1 v Praze a Středočeském kraji. Byt může být i do 3. patra bez výtahu před rekonstrukcí. Vyplatím případné exekuce,dluhy.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Koupím byt DV, OV nechám i dále bydlet
Před 236 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Ihned zaplatím za Váš byt v Praze a Středočeském kraji, vyplatím případné dluhy, exekuce - byt 1+1 - 4+1, družstevní nebo osobní vlastnictví. Starší osoby mohu ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej byty 2+kk, 57 m2 -.Krásný a vzdušný byt k
Před 236 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Prodej byty 2+kk, 57 m2 -.Krásný a vzdušný byt k prodeji o dispozici 2+kk v jedné z nejklidnějších lokalit města Jihlavy. Hruškové Dvory jsou na okraji Jihlavy, ale zároveň blízko od centra. Ideální pro nové bydlení nebo jako investiční nemovitost, kterou si oblíbí každý nájemník. Byt je o dispozici 57,3m2. Kompletně vybavený včetně veškerého nábytku. Velká prostorná chodba s vestavěnou skříní je naproti koupelně s oddělenou toaletou. Obývací pokoj je spojený s kuchyní i jídelnou přes který lze vstoupit na balkon. Na druhé straně bytu je ložnice, která je prosvětlená díky skvělé dispozici. Součástí ložnice... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 490 000
 Kč