Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 2+1 v Nové Roli, ul. Rolavská
Před 235 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej bytu 2+1 v osobním vlastnictví, o celkové ploše 55 m2, ve 3. patře panelového domu. Dům v Rolavské ulici je po revitalizaci, má novou zateplenou fasádu a opravené a čisté společné prostory a sklepy. Byt má lodžii 3,6 m2, plastová okna orientovaná na severní a jižn... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 490 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk v Mar. Lázních, kolonáda, ul. Masarykova
Před 235 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme dlouhodobý pronájem luxusního bydlení přímo v srdci města Mariánské Lázně, zapsaného mezi světová dědictví a památky UNESCO. Jednotka o dispozici 2+kk, s balkonkem, podlahové plochy 80 m2, je kompletně vybavena a nabízí tak veškerý nadstandard. Rezidence Sněžka je velmi oblíbená a vyhláš... (více v detailu)
Karlovarský kraj
25 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 107 m² se zahradou, Úhonice
Před 235 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Výjimečný byt 4+kk s terasou, 2 parkovacími stání a zahradou v srdci klidné čtvrti Úhonic! Tento prostorný byt o ploše 107 m² nabízí nejen praktickou dispozici, ale i unikátní spojení s přírodou díky zahradě, na kterou je možné se dostat z obývacího pokoje. Ten bude pohádkou pro každodenní život, relaxaci i společné chvíle s rodinou a přáteli. Dům je momentálně ve fázi dokončování a tak je zde možnost volby z materiálů, jež jsou poskytovány v rámci nabídky developera. Byt je vybaven tepelným čerpad... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 000 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk s garáží, 54 m², Plzeň, ul. Na Kovárně
Před 235 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme vám ke koupi byt 2+kk ve velmi žádané lokalitě. Dům byl postavený v roce 2020. K bytu náleží sklepní kóje a velké garážové stání. Z bytu je krásný výhled na rozhlednu Chlum... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 150 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 54 m², Louny, ul. 28. října
Před 235 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme vám byt o dispozici 2+1 a velikosti 54 m2 v prvním podlaží cihlového domu. Byt se skládá ze dvou pokojů, kuchyně, koupelny a WC. Nemovitost se nachází v klidné lokalitě města L... (více v detailu)
Ústecký kraj
10 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 37 m², Pardubice, ul. Smilova
Před 235 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme vám příležitost bydlet v luxusním bytě v klidné lokalitě s veškerou občanskou vybaveností. Jedná se o pronájem novostavby bytu 1+kk o velikosti 37 m², který byl zkolaudován v roce 2023. Tento elegantní byt je kompletně vybaven novým nábytkem a moderní kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči a lednicí. Vybavení dále zahrnuje pohodlnou sedačku, pračku, stůl a židle, úložné prostory a další potřebné vybavení pro vaše pohodlí. Příjemným bon... (více v detailu)
Pardubický kraj
15 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 55 m², Ostrava, ul. Zborovská
Před 235 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 2+1 v osobním vlastnictví ve vyhledávané lokalitě poblíž radnice a Komenského sadů v centru Ostravy. Samotný byt prošel velmi vkusnou rekonstrukcí - kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči včetně vinotéky, dále klimatizace, krb v obývacím pokoji, vestavěný b... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
11 500
 Kč
Pěkný byt 3+1 v Aši
Před 235 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují prodej pěkného bytu 3+1 v Aši. Byt o výměře 61 m se nachází v šestém patře revitalizovaného panelového domu. Byt je v udržovaném, původním stavu s plastovými okny, byl rekonstruován balkon, byla provedena výměna kuchyňské linky... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 690 000
 Kč
Bytová jednotka 3+kk, 74,40m2, Rezi
Před 235 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Uzavřený areál moderních rezidenčních bytů v srdci Vysočiny - to je Rezidence Čechovka v Havlíčkově Brodě! Nabízíme atraktivní bydlení v klidné a tiché lokalitě Havlíčkova Brodu, které je perfektním místem pro Váš život. Naše nabídka naplňuje požadavky na moderní, pohodlné a bezpečné bydlení pro všechny věkové kategorie. V pěti nadzemních podlažích propojených výtahem se nachází celkem 27 bytových jednotek o dispozici 1+kk, 2+kk a 3+kk. Bytové jednotky mají ve většině případů balkon či prostornou terasu. Vybavení bytové jednotky představuje plně vybavenou koupelnu s vanou nebo sprchovým koutem, moderní keramické obklady a dlažby, laminátovou plovoucí podlahu a dále pak dveře s obložkovou zárubní. Standardem je použité podlahové vytápění. V bytech je nyní možné realizovat stavební úpravy a také vybírat materiály dle přání klienta... (více v detailu)
Kraj Vysočina
5 016 457
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Děčíně, ul. Pražská
Před 235 dny - ANNONCE
Nabízíme krásný byt 3+1 s lodžií v nejlepší ulici v Boleticích a to na Pražské. Jednotka se nachází ve 2 NP. bez výtahu. Je po kompletní velice vkusné a nákladné rekonstrukci. V obývacím pokoji a ložnici je na stěně betonová stěrka. Koupelna je v kombinaci obkladů a epoxidové stěrky. Vše je l... (více v detailu)
2 999 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 26 m², Starý Plzenec, ul. Hálkova
Před 235 dny - ANNONCE
Nabízíme k prodeji světlý a útulný byt 1+kk o výměře 26 m² včetně sklepa, nacházející se ve 3.patře cihlového domu v klidné části obce Starý Plzenec. K bytu náleží i vlastní parkovací stání, což významně zvyšuje komfort bydlení. Jednou z výrazných předností tohoto bytu je krásný výhled na Radyni, který si můžete užívat každý den. Dispozice bytu zahrnuje obytnou místnost spojenou s kuchyňským koutem, který poskytuje dostatečný prostor pro vaření a společné stolování. Součástí bytu je také koupelna se spr... (více v detailu)
1 899 220
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Chrudimi, ul. Hradištní
Před 235 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám prostorný byt 3+1 v panelovém domě v 1. patře na velmi klidném místě v Chrudimi. Byt má 74 m2, je členěn na kuchyni, dvě ložnice, koupelnu s WC a obývací pokoj se vstupem na balkon, která Vám umožní relaxovat s příjemným výhledem do zeleně. Byt je ideální volba pro ty, kdo hledají klidné bydlen... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 690 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk v Praze, ul. Rýmařovská
Před 235 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný a moderní byt 1+kk o užitné ploše 26m², umístěný v žádané lokaci sídliště Letňany. Byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží z celkových 14. Dům mající panelovou konstrukci prošel nedávnou rekonstrukcí a byt je ve velmi dobrém stavu, připravený k okamžitému nastěhování. Ideální volba pro jednotlivce nebo pár hledající pohodlné bydlení s rychlým spojením do centra města, obklopené všemi potřebnými službami a zelení... (více v detailu)
Hlavní město Praha
13 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 33 m², Plzeň, ul. Květná
Před 235 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný byt 1+kk v žádané lokalitě Plzeň - Slovany. Klidná část s dobrou dostupností do centra. Byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží cihlového domu. Celková užitná plocha nemovitosti činí 33 m² a vyniká dobře řešeným interiérem, který poskytne dostatek pohodlí jak pro jednotlivce, tak pro mladý pár. K bytu náleží parkovací stá... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 821 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk v Plzni, ul. Za Kaštany
Před 235 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme prodej luxusního bytu 3+kk (80 m²) se zahradou (121 m²) a s parkovacím místem (20 m²) v osobním vlastnictví, který se nachází v přízemí cihlového domu z roku 2008 v ulici Za Kaštany v Plzni - Újezdě. Byt je vybaven k... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 250 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk v Františkových Lázních
Před 235 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 3+KK o velikosti 128 m2. Byt prošel nedávno částečnou rekonstrukcí. Nachází se ve druhém patře cihlového domu v Dlouhých Mostech u Františkových Lázní. K dispozici je kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči. V koupelně je velký sprchový kout s toaletou. Na podlahách je dlažba. Je možnost využít... (více v detailu)
Karlovarský kraj
18 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Hostouni
Před 235 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji slunný a prostorný byt 3+1 o celkové užitné ploše 94 m², který se nachází v klidné části obce Holubeč. Společně s bytem jsou k prodeji i 3 sklepy dohromady s výměrou 22 m² a i společný balkon a také další nebytový prostor. Tento byt je ideální pro ty, kteří hledají projekty k rekonstrukci a chtějí si zajistit příjemné bydlení dle vlastních představ. Nabízí široké možnosti pro přizpůsobení a modernizaci. Byt je v dojezdové vzdálenosti 15 kilom... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 799 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 23 m², Praha, ul. Evropská
Před 235 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem světlého bytu 1+kk s nádherným výhledem na Pražský hrad v Praze 6 - Vokovicích. Byt o ploše 23 m² je kompletně vybavený. Nachází se v 11. patře s dvěma výtahy ve zrekonstruovaném dom... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 500
 Kč
Podnájem bytu 2+kk, 36 m², Habartov, ul. Karla Čapka
Před 235 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme podnájem bytu 2+kk v dobré a klidné části Habartova na ulici Karla Čapka. Byt prošel revitalizací, je slunný, čistý a částečně vybavený. Jedná se o dobrou lokalitu s dostatkem parkovacích míst a občanskou vybaveností v dosahu. Měsíční nájemné činí 5.400,- Kč + zálohy na služby nastavené pro dvě osoby 3.800... (více v detailu)
Karlovarský kraj
5 400
 Kč
Prodej bytu 1+kk, Praha, ul. Argentinská
Před 235 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji pěkný byt 1+kk, 46,2 m2 + 6 m2 zasklená lodžie v novém luxusním projektu. Komfortní bydlení v žádané lokalitě Holešovice je oceněný projekt z roku 2018. Byt je velice dobře řešen, vybaven dřevěnou podlahou a kvalitními doplňky. Určitě oceníte prostornou zasklenou lodžii. Byt je vhodný jak k bydlení, tak pro svojí vynikající polohu blízkého centra k pronájmu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 490 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 32 m², Třemošná, ul. Školní
Před 235 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej úplně nového bytu 1+kk v developerském projektu Bytový dům Třemošná, kde naleznete veškerou občanskou vybavenost. Tento moderní byt se nachází ve třetím podlaží zkolaudovaného bytového domu. Tichá lokalita Vám poskytne klidný životní st... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 020 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk v Novém Strašecí, ul. Viktora Olivy
Před 235 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu zbrusu nový moderní byt 1+kk (27,3 m²) v Novém Strašecí, poskytující pohodlné bydlení na okraji obce. Byt se nachází ve třetím podlaží cihlového domu s pěti nadzemními podlažími a je ideálním řešením pro jednotlivce či mladý pár hledající vlastní prostor. Díky poloze v novostavbě nabízí tento byt moderní bydlení ve vysokém standardu (nová designová kuchyň, myčka, trouba, digestoř) s důrazem na detail a kvalitu. Interiér bytu je navržen s ohledem na maximální využití prostoru a svě... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 31 m², Kořenov
Před 235 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízím na prodej byt 2+kk o celkové ploše 31m² v horské obci Kořenov, která se nachází 10 min. od lyžařského střediska Harrachov a 13 min. od Rokytnice nad Jizerou. Chytře řešená dispozice bytu nabízí obývací pokoj s kuchyňským koutem, samostatnou koupelnou a pokojem s palandou, kde se pohodlně vyspí čtyři osoby. K nemovitosti náleží lyžárna s kolárnou, společenská místnost s kuchyní a krbem na posezení s přáteli, místnost na hraní stolního... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 700 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, Olomouc, ul. Dlouhá
Před 235 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji světlý a prostorný byt 2+1 o užitné ploše 48 m², nacházející se v klidné části města Olomouc, Lazce na 6. podlaží panelového domu s celkem 8 nadzemními podlažími. Tato nemovitost se nachází ve slušném stavu a je ideální volbou pro ty, kdo hledají útulné a klidné bydlení. V bytě se nachází 3 místnosti rozložené do praktického a promyšleného uspořádání, které maximalizuje využití prostoru. Nemovitost se nalézá v katastrálním území Lazce, což zajišťuje výbo... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 990 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 53 m², Horoměřice, ul. Lysolajská
Před 235 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej krásného bytu 2+kk, 53 m2 se zahradou 135 m2 a vlastním parkovacím stáním jen pár kilometrů od Prahy. Dispozici bytu tvoří předsíň s vestavěnou skříní, prakticky řešený obývací pokoj s kuchyňským kout... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 190 000
 Kč