Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 2+1, 65 m2, OV, Břidličná
Před 236 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Ve výhradním zastoupení nabízíme prodej prostorného a světlého bytu 2+1, který se nachází v 1. patře udržovaného cihlového domu, v klidné části obce. Nad bytem je půda, kde je další místnost o velikosti cca 15 m2 a byt tak lze zvětšit na 3+1. Byt je v původním, zachovalém stavu, jedná se o 2 pokoje, kuchyň, koupelnu s vanou a umyvadlem, samostatnou toaletu, předsíň a komoru. Vytápění a ohřev vody vlastním plynovým kotlem, v celém bytě jsou plastová okna. Možnost využití půdy k ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 100 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, Německo, Haidmuhle
Před 236 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme vám pohodlný apartmán v klidném bývalém hotelovém komplexu v Haidmuhle, Německo. S rozlohou 38m2, vlastní kuchyňkou a koupelnou. Z lodžie můžete obdivovat krásný výhled na krajinu a jezero Kreuzbachsee. V objektu je k dispozici pračka a sušička, společné prostory s kolárnou a lyžárnou. Skvělá poloha, blízko ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 550 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 72 m², Pardubice, ul. Sladkovského
Před 236 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Exkluzivní nabídka luxusního bytu k pronájmu jen pár kroků od historického centra města. Byt prošel nákladnou rekonstrukcí a odpovídá současným trendům moderního bydlení. Byt se nachází ve 3. patře v domě bez výtahu, je zařízen a dispozičně řešen jako 2+1, o celkové ploše 72 m2. V bytě se nachází kompletně zařízená kuchyň s moderními spotřebiči, obývací pokoj, 1 ložnice, koupelna s WC, komora a balkon. K dispozici je také dostatek úložného... (více v detailu)
Pardubický kraj
17 000
 Kč
Pronájem, byt 1+1, 34 m2, Ústí nad Labem - Bukov
Před 236 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme vám pronájem velmi pěkného, zařízeného bytu 1+1, 34 m2, v 7.NP panelového domu, který se nachází uprostřed zeleně. Byt je dispozičně uspořádán - chodba, obývací prostor spojený se spaním a nová vybavená kuchyně. Dále je zde zděná kou... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk v Poděbradech, ul. nám. T.G.Masaryka
Před 236 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej byt 3+kk na luxusním místě u lázeňské kolonády v Poděbradech. Byt prošel v roce 2021 rekonstrukcí. K bytu náleží balkon s výhledem... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 995 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 24 m², Tišnov, ul. Procházkova
Před 236 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný byt 1+kk o celkové ploše 24 m², situovaný ve 2. podlaží menšího bytového domu v samém srdci Tišnova. Tento atraktivní byt byl nedávno dostavěn a vyniká svým velmi dobrým stavem. K dispozici je obývací pokoj s kuchyňským koutem o výměře 16,59 m², předsíň (3,63 m²) a komfortně řešená koupelna s WC (4 m²). Lokalita nemovitosti je ideální - centrum města s vynikající občanskou vybaveností, kousek od nádra... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 500
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Jablonci nad Nisou s Lodžií
Před 236 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 3+1 v osobním vlastnictví po rekonstrukci z roku 2021. V bytě je nová koupelna se sprchovým koutem, nová kuchyně, plastová okna, nové rozvody a štuky. Byt je s lodžií a praktickou sušárnou na pa... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 490 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 28 m², Německo, Bodenmais
Před 236 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám útulné apartmá v německém Bodenmais. Jedná se o klidný apartmán v hotelu s nízkými provozními náklady. Aparmán je v s rozlohou 28m2 poskytuje vlastní kuchyňku a koupelnu. Z terasy můžete vychutnat krásný výhled na řeku Rothbach, která teče přímo u terasy. K dispozici je také možnost využívání sauny a wellness zařízení. Lokalita je ideální pro milovníky lyžování, s blízkou dostupností na sjezdovku Velký Javor. Vzdálenost od českých hranic je pouze 15 km, což zajišťuje snadnou ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 250 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 44 m², Praha, ul. Kurčatovova
Před 236 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný byt 2+kk 44m2 v klidné části Petrovic. Nachází se nachází na devátém podlaží jedenáctipodlažního panelového domu v oblíbené a klidné části Petrovic. Prostorný obývací místnost s kuchyňským koutem poskytuje dostatečné pohodlí pro vaření a ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
15 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 35 m², Praha, ul. Tryskovická
Před 236 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 1+kk v novostavbě bytového domu v klidné části Prahy - Čakovic. Byt o velikosti 35 m2 se nachází ve 4. patře. Z prostorné vstupní chodby se dostanete do koupelny s vanou a WC a dále do obývacího pokoje s kuchyní a ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 500 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk v Plzni, ul. Pallova + parkovací stání
Před 236 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji exkluzivní byt 4+kk v přepychové lokalitě v komplexu Rezidenci Mlýnská Strouha. V samém centru města. Jedná se o prostorný byt o užitné ploše 94 m2 + 2 m2 sklep na patře + 6 m2 vlastní prostorný balkón. Jednotka se nachází ve 2.patře novostavby domu z roku 2020 s výtahem, navíc k němu náleží vlastní parkovací stání s přístřeškem. Skládá se ze vstupní chodby, neprůchozích dvou pokojů, ložnice a světlého obývacího pokoje s kuchyňským koutem, dále ve... (více v detailu)
Plzeňský kraj
9 490 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 51 m², Cvikov, ul. Sídliště
Před 236 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji světlý a pohodlný byt 2+kk s užitnou plochou 51 m², ideálně umístěný v klidné části obce Cvikov II. Tato výjimečná nemovitost se nachází v 1. nadzemním podlaží panelového domu s dobře udržovanou fasádou a celkově ve velmi dobrém stavu. Byt je navržen s důrazem na praktické a útulné bydlení, což je patrné již na první pohled. Vstup do bytu zajišťuje příjemný pocit soukromí, díky vlastnímu zadnímu vchodu, který je přilehlý. V rámci bytu najdeme plovoucí podlahy, kte... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 500 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 101 m², Jičín, ul. Husova
Před 236 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej prostorného bytu 3+1 s užitnou plochou 101 m2, ve městě Jičín, části Valdické Předměstí. Byt se nachází ve třetím a tedy posledním patře revitalizovaného domu. Dispozice: chodba, samostatné WC, z... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 700 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 33 m², Praha, ul. Jaroslava Foglara
Před 236 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Možnost financování až do výše 3,5 mil. Kč pomocí HÚ!! Exkluzivně nabízíme k prodeji byt 1+kk v cihlovém domě situovaný v 1.patře. Stavba pochází z roku 2003, je tedy ve velmi zachovalém stavu. Jednotka o rozloze 33 m2 se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem a postelí, dále je zde koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a WC + vstupní chodba. Byt je velmi úsporný na náklady a ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 999 000
 Kč
Pronájem bytu 1kk v Jablonci nad Nisou, ul. Maxe Švabinského
Před 236 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu větší garsonku o výměře 35m2 v Rýnovicích. Byt se skládá ze vstupní chodby, obývacího pokoje s kuchyňským koutem a malou koupelnou.Jednotka je velmi prakticky řešena a vybavena. Vh... (více v detailu)
Liberecký kraj
7 000
 Kč
Pronájem bytu 5+kk, 105 m², Kutná Hora - Šipší
Před 236 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 5+kk po rozsáhlé rekonstrukci o užitné ploše 105 m². Tento prostorný byt se nachází v klidné části obce Šipší, katastrální území Kutná Hora. Je umístěn v cihlovém domě s podzemním a dvěma nadzemními podlažími - konkrétně se jedná o první podlaží. Byt prošel modernizací, přičemž nebylo opomenuto ani zdravé vnitřní klima díky instalované rekuperaci. Pět pokojů s kuchyňským koute... (více v detailu)
Středočeský kraj
16 400
 Kč
Prodej bytu 5+kk s lodžií, 92 m², Liberec- Doubí, Za Humny
Před 236 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabídka zrekonstruovaného bytu o dispozici 5+kk a výměře 92m² v klidné čtvrti na okraji Liberce. Byt byl svými majiteli již 2x zrenovován, podruhé v r. 2018. Všechny interiérové dveře jsou z masivu, na podlaze je kombinace vinyl , plovoucí podlaha a dlažba. Studentský pokoj, pracovna a vstupní hala jsou zařízeny vestavnými skříněmi. Ve studentském pokoji je patrová postel, která zajistí, že v pokoji je dostatek místa pro studium a odpočinek. Kuchyň je zařízena moderní linkou s vestavnými... (více v detailu)
Liberecký kraj
6 999 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 35 m², Jablonec n/N, ul. Maxe Švabinského
Před 236 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám byt 1+1 o celkové obytné ploše 35 m2. Nachází se v klidné části Jablonce nad Nisou v Rýnovicích. Byt disponuje obývacím pokojem s kuchyňským koutem, ložnic... (více v detailu)
Liberecký kraj
7 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 68 m2, Praha 6 Podbaba
Před 236 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem bytu 2+1 o celkové ploše 68 m2 na Praze 6, Podbabě. Byt se nachází ve 2. NP cihlového domu. Skládá se z předsíně, dvou velkých pokojů, menší kuchyně s výstupem na balkon, koupelny s vanou a ze samostatné toalety. Možnost užívání společné ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 900
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 65 m², Libušín, ul. Kladenská
Před 236 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem bytové jednotky o dispozici 3+1 s balkónem v 1. patře rodinného domu v obci Libušín. Přístup do bytu je po dřevěném schodišti, dispozice tvoří prostorný obývací pokoj, kuchyň, koupelna se sprchovým koutem a WC, ložnice a pokoj. Vše je plně vybavené. Vytápění pomocí plynového kotle, pračka v přízemí domu. Majitel... (více v detailu)
Středočeský kraj
20 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 24 m², Praha, ul. Narcisová
Před 236 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme pronájem bytu 1+kk, 24 m2, Praha 10 Záběhlice. V bytě se nachází lednička s kuchyňskou linkou, pračka, úložný prostor na chodbě, koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC. Na podlaze j... (více v detailu)
Hlavní město Praha
15 000
 Kč
Prodej bytu 1+1 v Krupce, ul. Šeříková
Před 236 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji pohodlný a prakticky řešený byt 1+1 s užitnou plochou 36 m², který se nachází na žádaném sídlišti v části obce Krupka. Byt je umístěn v panelovém domě na třetím podlaží. Skládá ze vstupní předsíně, která poskytuje dostatek místa pro úložné prostory. Dále disponuje světlou a vzdušnou obývací místností ve které se nachází i kuchyně, která je vybavena základními spotřebiči a nabízí pohodlné místo pro přípravu vašich oblíbených jídel. ... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 280 000
 Kč
Prodej bytu 6+kk, 139 m², Mankovice
Před 236 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji bytovou jednotku o velikosti 6+kk s výměrou 139 m2 v obci Mankovice. Byt se nachází v 1. podlaží bytového domu bez výtahu s celkem 5 byty. V letech 2018-2021 proběhla velmi zdařilá rekonstrukce, kde byly provedeny stavební úpravy nejen uvnitř, ale také částečně v budově v místech obklopujících tento byt. Spojily se 2 bytové jednotky o velikosti 2+1 (70,82 m2 + sklep) a 3+1 (68,34 m2) a díky tomuto propojení vznikl tento velkometrážní byt s celkovou podlahovou pl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 500 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 v Orlové, ul. Kpt. Jaroše
Před 236 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Hledáte moderní a komfortní bydlení v srdci Lutyně? Nabízíme k pronájmu krásný byt po rekonstrukci. Nachází se ve vyhledávaném centru obce Orlová-Lutyně s ideální dostupností lokálních služeb a v blízkosti veškeré občanské vybavenosti. Tento světlý byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží z celkem 8 a je umístěn v panelovém domě. Nabízí útulný a prostorný interiér. Díky nedávné rekonstrukci, která proběhla před 2 lety, získal byt nový vzhled a je připraven k nastěhování ihned bez nutnosti... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 800
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 56 m², Beroun, ul. Nad Paloučkem
Před 236 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte byt ihned k nastěhování či jako investici v žádané lokalitě? K prodeji zděný byt o dispozici 2+kk, situovaný ve druhém nadzemním podlaží z pěti, který se nachází v žádané části obce Beroun - Město, ulice Nad Paloučkem. Kolaudace bytu proběhla v roce 2006. Byt má prostornou vstupní chodbu, z které se vchází zvlášť do obývacího pokoje s kuchyňským koutem, zvlášť do ložnice a zvlášť do koupelny s t... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 990 000
 Kč