Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 1+kk, 19 m², Aš, ul. Dlouhá
Před 239 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej bytu 1+KK v Aši ve třetím patře panelového domu. Byt má plastové okno, zachovalou kuchy... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 020 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 47 m², Jirny, ul. Vilová
Před 239 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji moderní byt 2kk v žádané lokalitě Nové Jirny, na adrese Vilová ulice. Jednotka se nachází v1NP cihlového bytového domu, který byl dokončen v roce 2018 a splňuje vysoké standardy současného bydlení.Byt se skládá z prostorného obývacího pokoje s kuchyňskou linkou, což vytváří otevřený prostor pro každodenní život. Ložnice poskytuje dostatek soukromí a klidu pro odpočinek. V chodbě se nachází praktická vestavěná skříň, která efektivně řeší potřebu úložného prostoru. Koupelna je vy... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 650 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 33 m², Chrudim, ul. Akátová
Před 239 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný a světlý byt 1+1 o užitné ploše 33 m², situovaný ve 3. nadzemním podlaží cihlového domu v klidné části města. Tento byt je ideálním místem pro jednotlivce či pár, kteří hledají své soukromí ve velmi dobře udržované nemovitosti. Díky své poloze ve 3. patře budovy se můžete těšit na klidný život s výhledem na okolní zástavbu. Konstrukce budovy z cihly zaručuje vynikající tepelně izolační vlastnosti a celkově příjemné bydlení. V... (více v detailu)
Pardubický kraj
8 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 32 m², Kdyně, ul. Nádražní
Před 239 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu krásný slunný byt o dispozici 1+1 a výměře 32 m² ve Kdyni, ulice Nádražní. Jedná se o klidnou lokalitu. Bytová jednotka se nachází ve 2.NP bytového domu a tvoří ji předsíň, pokoj, kuchyně, koupelna se sprchovým koutem a WC. K bytu náleží sklepní kóje,... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 45 m², Strakonice, ul. Sídliště 1. máje
Před 239 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Pronájem bytu ve 3.patře panelového domu s výtahem. Bytová jednotka je velmi dobrém stavu a náleží k ní dvě sklepní kóje. Po rezervaci a složení blokační částky se vypracovává nájemní smlouva. Při podpisu nájemní smlouvy se skládá jistota ve výši třech nájmů a nájemn... (více v detailu)
Jihočeský kraj
7 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 84 m², Česká Třebová
Před 239 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k pronájmu slunný byt o velikosti 3+1, 84 m², který se nachází na sídlišti Lhotka v České Třebové. Dispozičně se skládá z obývacího pokoje, kuchyně, ložnice, dětského pokoje, chodby, koupelny a WC. K dispozici jsou samozřejmě společné prostory a skl... (více v detailu)
Pardubický kraj
10 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 39 m², Klatovy, ul. Na Chuchli
Před 239 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt o dispozici 1+1 o celkové ploše 40,68 m2 včetně sklepa, který se nachází ve 2. NP revitalizovaného bytového domu v ulici Na Chuchli v Klatovech. Byt disponuje kuchyní s kuchyňskou linkou, pokojem a koupelnou s vanou a umyvadlem a samostatným WC. Vytápění a ohřev vody je řešeno dálkově. Velko... (více v detailu)
Plzeňský kraj
9 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 31 m², Kožlany, ul. V Ouvoze
Před 239 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízím k pronájmu byt 1 kk v Kožlanech v ulici V Ouvoze. Byt má vlastní vchod s velkou chodbou, pouze pro tento pronájem. Zařízená kuchyně a koupelna se sprchovým koutem a pračkou. Obývac... (více v detailu)
Plzeňský kraj
10 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 75 m², České Budějovice, ul. Fráni Šrámka
Před 239 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 3+kk, o celkové velikosti 80 m², v nově postaveném bytovém domě v centru Českých Budějovic. Byty Fráni Šrámka nabízí celkem 6 bytových jednotek s lodžií (2 m²), sklepní kójí (2 m²) a možností parkovacího stání (za příplatek) formou lift. V nabídce jsou poslední dva byty 3+kk o velikostí 80 m². Tento byt se nachází v 2. nadzemním podlaží. Při výstavbě domu bylo dbáno především na kvalitu dodávaných materiálů. Celý... (více v detailu)
Jihočeský kraj
59 900 000
 Kč
Podnájem bytu 2+1, 47 m², Klášterec n/O, ul. Na Vyhlídce
Před 239 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme podnájem bytu v přízemí nízkopodlažního panelového domu. Dům se nachází na sídlišti v okolí veškeré občanské vybavenosti. Bytová jednotka disponuje prostornou předsíní, dvěma samostatnými a slunnými pokoji, kuchyní s kuchyňskou linkou a koupelnou s vanou, umyv... (více v detailu)
Ústecký kraj
8 500
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 61 m², Praha, ul. Hasilova
Před 239 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Moderní byt 2+kk s prostornou slunnou terasou a parkovacím stáním v rezidenci Arcus City na Stodulkách! Tento stylový byt o podlahové ploše 42 m2 nabízí dokonalou kombinaci komfortu a moderního bydlení. A to není vše! K tomu patří i obrovská slunná terasa o rozloze 19 m2, která je ideálním místem pro relaxaci, venkovní večeři, nebo odpolední kávičku. Jako bonus k tomuto bytu náleží jedno parkovací místo přímo před domem, což vám umožní pohodlné parkování a snadný přístup k vašemu novému domovu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 700 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 74 m², Ostrava, ul. Nová
Před 239 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k pronájmu útulný byt 3+1 o velikosti 74 m², který se nachází na spodním patře dvoupodlažního rodinného domu. Tento byt se pyšní prostornými a dispozičně dobře řešenými pokoji, kdy vstup do každého z nich je pouze z chodby. Součástí bytu je i zahrada o velikosti 56 m2, která nabízí dokonalé... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
20 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, 104 m², Mělník, ul. Mladoboleslavská
Před 239 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Představujeme Vám výjimečný byt 4+1, který vyniká především svou velkorysou rozlohou 104m2 a dispozičním řešením, čehož bylo docíleno přestavbou venkovní terasové části bytu na obytnou. Byt je v perfektním technickém stavu. V posledních 10ti letech prošel téměř kompletní rekonstrukcí, obdobně jako celý bytový dům. Klíčové vlastnosti bytu jsou: 3 ložnice + velký obývací pokoj propojený s kuchyní, orientovaný na jihozápad, zakončený prosklenou lodžií včetně sítí proti hmyzu a s přípravou na klimatizaci. 2 ... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 990 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk,43 m²,Dvůr Králové n/L,ul.Nádražní pěšina
Před 239 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem bytu 2+kk v osobním vlastnictví na ulici Nádražní Pěšina. Bytová jednotka je umístěna v 1. NP. Dispozice: chodba, samostatné wc, koupelna se sprchovým koutem a umyvadlem, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice. Kuchyň je vyb... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
13 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Kralovicích, ul. Liliová
Před 239 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 3+1 o užitné ploše 76m, umístěný ve čtvrtém patře panelového domu, který se nachází v klidné části obce Kralovice. Nemovitost zahrnuje jedno podzemní a celkem čtyři nadzemní podlaží, přičemž nabízený byt se pyšní pozicí v nejvyšším čtvrtém patře, což zaručuje výhled nad okolní zástavbu a otevírá možnosti pro větrání či přirozené osvětlení prostor. Samotný byt představuje typologii 3+1, což znamená, že nový majitel bude mít k dispozici tři neprůchozí... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 181 500
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 50 m², Praha, ul. Kladenská
Před 239 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 2+1 v žádané lokalitě Vokovice. Byt se nachází v 2. patře činžovního domu. Je částečně vybaven: kuchyňská linka, sporák a trouba. Veškerá občans... (více v detailu)
Hlavní město Praha
18 500
 Kč
Pronájem bytu 2+1 v Plzni, ul. Tichá
Před 239 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorný a světlý byt 2+1 o celkové užitné ploše 62 m², který se nachází na 8. poschodí zrekonstruovaného panelového domu s výtahem v klidné části Plzeň Skvrňany. Vybavené bydlení ideální pro malou rodinu nebo pár, který hl... (více v detailu)
Plzeňský kraj
17 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 30 m², Tanvald, ul. Radniční
Před 239 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu větší garzonku o výměře 30 m2 v Randniční ulici v Tanvaldě. Byt se skládá ze vstupní chodby, kuchyňského koutu, malé koupelny a prostorného pokoje s východem na lodžii. Byt je v zachovalém původní... (více v detailu)
Liberecký kraj
5 911
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 52 m², Hobšovice, ul. Křovice
Před 239 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu velmi pěkný byt 1+1 o celkové užitné ploše 52m², nacházející se v příjemné a klidné části obce Skůry. Byt je situován v bytovém domě, konkrétně se jedná o 1. nadzemní podlaží z celkově 2 podlaží, dále disponuje i jedním podzemním podlažím, které nabízí dodatečný úložný prostor. Dispozičně je byt roz... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 500
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 28 m², Horoměřice, ul. Nebušická
Před 239 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Moderní byt 1+kk, 28 m² v 1. patře zrekonstruovaného domu na Nebušické ulici, Horoměřice. Tento byt, dokončený v roce 2020, nabízí komfortní bydlení. Je vybaven moderní kuchyňskou linkou s troubou, sklokeramickou deskou a digestoří. Vybavení zahrnuje plasto... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 600
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 34 m², Praha, ul. Řehořova
Před 239 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Byt v centru Prahy s malou kuchyňkou o dispozici 1+1 s užitnou plochou 34 m2 ve třetím patře cihlového domu na Praze 3 - Žižkov. Byt je velice útulný, vchází se do malé chodby s oddělenou koupelnou a WC, navazuje na jídelní část a kuchyňský kout, dále je velká samostatná místnost, vkusně vybavená. Byt je kompletně zařízený. Vhodný pro jednu až dvě osoby. K dlouhodobému pronájmu. V těsné blízkosti je Churchillovo náměstí, park Radost a nebo Kostnické náměstí, které dominuje kouzeln... (více v detailu)
Hlavní město Praha
16 000
 Kč
Prodej bytu 4+1 v Lomnici nad Popelkou, ul. Dělnická
Před 239 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný a světlý byt 4+1 o celkové užitné ploše 81 m², který se nachází v 6. podlaží ze 7. V revitalizovaném cihlovém domě v klidné části Lomnice nad Popelkou. Byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají prostor, pohodlí a klidné bydlení v obklopení zeleně v krásné části města s výbornou dopravní dostupností a kompletní občanskou vybaveností. ... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 850 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 90 m²,Dvůr Králové nad Labem,ul.Riegrova
Před 239 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám pronájem bytu 3+kk, plocha 90 m² ve 4. NP bytového domu bez výtahu. Dispozice bytu: předsíň, chodba s vestavěnými skříněmi, pokoj s kuchyňským koutem, kde je kuchyňská linka s vestavnou troubou, myčkou, ledničkou s mrazákem a sklokeramickou varnou deskou, 2x pokoj se střešn... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
13 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 60 m², Ostrava, ul. Pikartská
Před 239 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
K pronájmu nabízíme prostorný, zrekonstruovaný byt 2+kk nacházející se v rodinném domě v Moravské Ostravě. Byt se skládá ze vstupní chodby, ložnice, obývacího pokoje s kuchyňským koutem a spojené toalety s koupelnou. Výhodou je také prostorná terasa a zahrada, kterou můžete naplno využívat. Součástí pronájmu je ta... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
14 999
 Kč
Pronájem, byt 3+1 Opočno, ul. Palackého
Před 239 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem družstevního bytu 3+1 v klidné okrajové části města Opočno s výhledem na Orlické hory. Možnost využití pozemku za domem k relaxaci. V minulosti rekonstrukce střechy, vchodové dveře a schránky. V bytě proběhla... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
9 000
 Kč