Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 2+kk, 49 m2, Prosecká,
Před 240 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují postoupení prodeje družstevního bytu 2+kk/B, o velikosti 42,4 m + balkon 6,6 m situován v 5 (posledním) podlaží bytového projektu „Nad Krocinkou“ na Praze 9, Prosek. Bytový projekt „Nad Krocinkou“ se skládá ze 4 5 patrových vila domů situovaných v docházkově vzdálenosti 7 min pešky od stanice metra Prosek a obchodního domu Prosek. V rámci nově vybudovaného parku s rozlohou necelých 30 tisíc metrů čtverečních se bude nacházet místo pro venkovní cvičení a dětské hřiště. Z parku se podél ulice Čakovická potáhne široký zelený pás se stromy, který nově vybodované budovy odstíní od silnice. Jelikož se jedná o družstevní byt, cenu bytu a garážového stáni splácíte formou nájmu s měsíční splátkou anuity ve výši... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 990 000
 Kč
Reprezentativní nebytové prostory v centru Mladé
Před 241 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Reprezentativní nebytové prostory v centru Mladé Boleslavi.Pracujte v atraktivním a příjemném prostředí, pár minut od Bondy centra a v sousedství 1. brány závodu Škoda Auto. Tato výjimečná nabídka představuje velmi kvalitní prostory s bezbariérovým přístupem, vhodné jako kanceláře. Výhodou je umístění v 1. patře (s výtahem). Moderní a udržovaná budova, aktuálně s novou zateplenou fasádou, se nachází v žádané části města a je také dobře dostupná z dálnice D10 (Praha 35 minut, Liberec 30 minut). Vkusný interiér disponuje vstupní halou, která je ideální spojnicí mezi třemi samostatnými kancelářemi a zázemím (kuchyňka, sprcha, toaleta). Místnosti jsou příjemné a světlé, největší... (více v detailu)
Středočeský kraj
19 700
 Kč
Prodej obchodního objektu, 68 m², Plzeň, ul. Plachého
Před 241 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Hledáte prostory, které by byly vhodné např. jako ordinace nebo kancelář? Předmětem prodeje je nemovitost, v současnosti vedená jako jiný nebytový prostor, který se nachází v širším centru města Plzně, ul. Plachého. Prostory, které jsou předmětem této nabídky se nacházejí v 1. NP staršího cihlového domu, jejichž dispozice je 2+1 a výměra cca 54 m2. Výhodou je taktéž velký sklep, který při využití prostor pro podnikání může sloužit jako sklad pro Vaše zboží apod. Nemovitost je aktuálně zabezpečena kamer... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 981 500
 Kč
Pronájem výrobního objektu, 1600 m2, Radnice u Rokycan
Před 241 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu výrobní objekt o výměře 1600 m2, vhodný jako manipulační plochu nebo ke skladování sypkých materiálů ve zděných kójích. Objekt s... (více v detailu)
Plzeňský kraj
8 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru Hradec Králové,ul. třída SNP
Před 241 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem kanceláří v zařízené a zrekonstruované budově na ulici SNP v Hradci Králové. V současné době nabízíme volnou kancelář o výměře 12 m2. V rámci pronájmu jsou k využití další prostory v budově, jako recepce, společná vybavená kuchyňka nebo dvě reprezentativní zasedací místnosti, sociáln... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 915
 Kč
Pronájem garáže v Pardubicích, ul. Hronovická
Před 241 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Pronájem garážového stání o velikosti 22 m2. Vše je pro pohodlí ovládané dálkovými ovladači. Příjezdová brána i garáž. Závoru lze také ovládat přes telefon. Garáž bude... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 500
 Kč
Prodej sklepu Říčany Rezidence Oliva
Před 241 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám skvělou příležitost si koupit sklep a tím i místo pro uložení různých věcí. Sklep se nachází v Rezid... (více v detailu)
Středočeský kraj
250 470
 Kč
Prodej obchod a služby, 216 m², Český Těšín
Před 241 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Hledáte nemovitost v blízkosti přivaděče na dálnici? Zároveň také chcete si dům upravit dle vlastních představ? Tak tako nabídka Vás jistě zaujme. Exkluzivně nabízím na prodej dům nacházející se v okrajové lokalitě Českého Těšína na ul. Na Dělnicích. Pozemek, na kterém stojí tento dům patří k největším v této lokalitě, jeho velikost je 2.209 m2. Benefitem také může být to, že dům je určen k rekonstrukci a to přesně podle vašich představ. Dům je napojen na všechny dostupné sítě. Je zde možnost vybu... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 500 000
 Kč
Pronájem, kancelářské prostory, 52m
Před 241 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem dvou průchozích kanceláří se sociálním zařízením v Opavě na ul. Krnovská. Prostory s podlahovou plochou 52m jsou umístěny ve 2. patře cihlového domu. K dispozici internet. Parkování možné po dohodě s majitelem přímo u domu pro 1-2 vozidla. Nájem činí 3.900,- Kč/měsíc + cca 2.... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 900
 Kč
Hl. byt v Praze od 5,2 do 9 mil. Kč
Před 241 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním byt 2+1 nebo 2+kk, 3+1 nebo 3+kk v Praze s dobrou dostupností ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hledám levné ubytování
Před 241 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Muž 48 let z Brandýsa nad Labem. Hledám levné ubytování. Jen Brandýs nad Labem a blízké okolí.
Středočeský kraj
Neuvedeno
Koupím byt DV, OV nechám i dále bydlet
Před 241 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Ihned zaplatím za Váš byt v Praze a Středočeském kraji, vyplatím případné dluhy, exekuce - byt 1+1 - 4+1, družstevní nebo osobní vlastnictví. Starší osoby mohu ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Koupím byt,uhradím dluhy,umožním dožití.
Před 241 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Koupím byt 1+1 - 3+1 v Praze a Středočeském kraji. Byt může být i do 3. patra bez výtahu před rekonstrukcí. Vyplatím případné exekuce,dluhy.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej bytu 3+1 80m² Praha 4 Hodkovičky
Před 241 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodám zrekonstruovaný a plně vybavený byt 3+1 s prosvětlenou lodžií o celk. vel. 80m². Byt se nachází v 4NP malého panelového domu s výtahem na patře v Hodkovičkách. Byt je ideální jako bydlení pro tří až pěti člennou rodinu. Výhodou jsou pouze ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 990 000
 Kč
Hl. byt v Praze od 5,2 do 9 mil. Kč
Před 241 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním byt 2+1 nebo 2+kk, 3+1 nebo 3+kk v Praze s dobrou dostupností ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hl. byt v Praze od 3,2 do 4,8 mil. Kč
Před 241 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním byt 1+1 nebo 1+kk, 2+1 nebo 2+kk v Praze s dobrou dostupností ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Koupím byt ve Žďáře nad Sázavou
Před 241 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Dobrý den, koupím byt ve Žďáře nad Sázavou nebo blízkém okolí, nejlépe... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Prodej byty 4+1, 73 m2 - Praha - Záběhlice.Toužíte
Před 241 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej byty 4+1, 73 m2 - Praha - Záběhlice.Toužíte po útulné nemovitosti v Praze - Záběhlicích nebo hledáte investiční byt? Byt je zajímavě prostorově řešen a má celkovou plochu 74m2. Najdete zde chodbu, dva pokoje, jídelnu, obývací pokoj, kuchyň a toaletu s koupelnou. Navíc je zde lodžie a sklepní kóje. Celý dům je po rekonstrukci (zateplení fasády,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 500 000
 Kč
Nadstandardní a velmi krásný byt ve vile se
Před 241 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nadstandardní a velmi krásný byt ve vile se zahradou.Chcete bydlet v prostorném vkusně vybaveném bytě a mít možnost relaxovat v soukromí upravené zahrady? Líbí se vám představa večerního posezení u plápolajícího ohně, či oceňujete komfort dvou koupelen? Chcete žít v krásné vile necelou hodinku od Prahy? Potom vás nadchne tato mimořádná nabídka. Celá nemovitost je po velmi zdařilé a vkusné rekonstrukci, zachovávající původní detaily, a byl při ní kladen důraz na celkovou souhru původní nemovitosti se soudobým designem vybavení interiéru. Samotný byt je plně zařízený a nabídne vám velký obývací pokoj s vybaveným kuchyňským koutem a krbovými kamny. Další pokoj je neprůchozí a budete z něho mít výhled do udržované zahrady, stejně jak... (více v detailu)
Středočeský kraj
24 700
 Kč
Prodej bytu 5+kk, 131 m², Litomyšl, ul. T. Novákové
Před 241 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
K prodeji nabízíme tento exkluzivní byt 5+kk s celkovou plochou 131 m². Byt se nachází v klidné části centra vyhledávané Litomyšle, v dosahu zámku zapsaného na seznamu UNESCO. Situován je v 1. patře zděného domu, bez výtahu, a je v osobním vlastnictví. Byt postupně prošel rekonstrukcí a to včetně všech plastových oken. K dispozici je zde kuchyně s obývacím pokojem, ložnice a tři pokoje, dále chodba, spíž, koupelna, a dvě toalety. Topení a ohřev vody je zajištěn plynovým kotlem. Topi... (více v detailu)
Pardubický kraj
6 749 000
 Kč
Prodej nebytové jednotky, 48 m², Most, ul Konstantina Biebla
Před 241 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji unikátní nemovitost - protiletecký kryt ve sklepě cihlového domu v Mostě, ulice Konstantina Biebla. Nemovitost má něco málo přes 48 m², obsahuje vstupní prostor, komoru, strojovnu s ventilací, sociální zázemí a prostornou místnost. Ideální jako kanc... (více v detailu)
Ústecký kraj
350 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Prostějově, ul. V.Špály
Před 241 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 2+1 v družstevním vlastnictví, který se nachází v klidné a vyhledávané lokalitě na sídlišti Václava Špály v Prostějově. Tento byt o rozloze 62 m² nabízí moderní bydlení v revitalizovaném panelovém domě s výtahem, a je umístěn v 3 patře. Kromě komfortu bydlení zde naleznete i příjemný balk... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 200 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 77 m², Ostrava, ul. Aleše Hrdličky
Před 241 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji krásný byt v osobním vlastnictví ve velmi žádané lokalitě Ostravy - Poruby, na ulici Aleše Hrdličky. Nachází se ve zvýšeném přízemí revitalizovaného domu (nová plastová okna, zateplení včetně střechy, zvonky, rozvody atd.). Na bytě probíhá nadstandardní rekonstrukce, která od... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 400 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 78 m², Ostrava, ul. Hlavní třída
Před 241 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Hledáte příjemné rodinné bydlení v jedné z nejžádanějších částí Ostravy - Poruby? Tak potom přesně pro Vás je tady nabídka pěkného, útulného bytu v družstevním vlastnictví, na lukrativním a vyhledávaném místě na ulici Hlavní Třída. Jedná se o byt 4+kk a bude procházet rekon... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 009 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 74 m², Ostrava, ul. Josefa Kotase
Před 241 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Hledáte příjemné rodinné bydlení pro rodinu? Tak potom přesně pro Vás je tady nabídka pěkného, útulného bytu v osobním vlastnictví, na vyhledávaném místě na ulici Josefa Kotase. Jedná se o byt 4+kk, který bude procházet rekonstrukcí viz. foto. Může... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 550 000
 Kč