Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej, byt 3+kk, 87 m2, Praha 8, Rezidence V Mezihoří
Před 239 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme moderní byt 3+kk 87 m2 s terasou a parkovacím stáním, který se nachází v nadčasovém projektu z roku 2014 V Mezihoří v Praze 8, který získal jíž řadu významných ocenění. Tento byt se nachází v 5.NP a je velice dobře situován. Obývací pokoj je propojen s vybavenou kuchyní odkud je vstup na velkou terasu, která nabízí výhledy do okolí plně zeleně. Ložnice, ve které jsou praktické na míru vyhotovené skříně má stejně jako dětský pokoj vstup na terasu.Koupelna i WC jsou samostatné. Součástí bytu je ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 290 400
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 32 m², Praha, ul. Navrátilova
Před 239 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledáte útulné a komfortní bydlení v srdci Prahy? Máme pro Vás skvělou nabídku! Nabízíme pronájem kompletně vybaveného bytu o velikosti 1+1 a užitné ploše 32 m² v oblíbené a živé části Prahy 1 - Novém Městě. Byt se nachází v cihlovém domě v osobním vlastnictví, který je po celkové rekonstrukci a nachází se v 3. patře z celkových 5 nadzemních podlaží. Dům je vybaven výtahem, což zajišťuje pohodlný přístup k bytu. Uvnitř bytu vás čeká útulná a světlá atmosféra. K disp... (více v detailu)
Hlavní město Praha
19 000
 Kč
Byt 3+kk 65m+16m terasa v Borovanech
Před 239 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Byt 3+kk, 65m čtver. + 16m terasa. Realitky nevolat a nepsat. Prodám byt v osobním vlastnictví o velikosti 65m. K byt... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 150 000
 Kč
Hledám v Praze zar. byt na pronájem.
Před 239 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dobrý den, hledám, nejpozději od 10.02.2024 byt na dlouhodobý pronájem, nejlépe menši zařízený byt v Praze. Je to pro mého známého (Španěl, který hovoří ŠpJ, Aj a česky), který pracuje v luxusní restauraci v centru Prahy ja... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hledám v Praze garsonku - malý byt
Před 239 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dobrý den. Jsem pracující muž stř. věku, nekuřák, abstinent a hledám k dlouh. pronájmu menší byt v Praze. Děkuji.
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem moderního bytu 1kk, 25m2, Neratovice
Před 239 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem moderního bytu 1kk, 25m2, Neratovice.Pronájem moderního bytu o dispozici 1kk v 1. patře rodinného domu v Neratovicích. Obytná část sestává z chodby, obývacího pokoje s kuchyňským koutem a moderní koupelny s toaletou. Byt se pronajímá částečně zařízený – kuchyňská linka se spotřebiči a osvětlení. Neratovice nabízí veškerou infrastrukturu v docházkové vzdálenosti. V blízkosti domu se nachází škola, mateřská školka, dětské hřiště, sportovní hřiště, park, obchodní domy (T... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 75 m2 + 2x balkon.Dovoluji si
Před 239 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem bytu 3+kk, 75 m2 + 2x balkon.Dovoluji si Vám k dlouhodobému pronájmu nabídnout krásný, nově zrekonstruovaný byt o dispozici 3+kk a ploše 75 m2. K bytu náleží 2 balkóny a sklepní kóje. Bytová jednotka se nachází na 5. NP panelového domu se dvěma výtahy v žádané lokalitě městské části Praha 10. Je po kompletní, zdařilé rekonstrukci a nabízí kompletně vybavenou kuchyňskou linku s lednicí, sporákem, troubou i myčkou. Ložnice i předsíň disponují vestavěnými skříněm... (více v detailu)
Hlavní město Praha
26 000
 Kč
Prodej vybaveného nadstandardního b
Před 239 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Exkluzivní prodej moderní bytové jednotky 2+kk v cihlovém domě v centru Veselí nad Moravou. Jedná se o bytovou jednotku o celkové užitné ploše 55 m, situovanou v 1. NP cihlového domu na lukrativním místě, který prošel revitalizací. Byt prošel rozsáhlou a povedenou rekonstrukcí a v ceně je zahrnuta většina vybavení, které je vidět na fotografiích. Jednotka se skládá z klimatizovaného obývacího pokoje s plně vybavenou kuchyní, jídelním koutem, ložnice s velkou praktickou šatnou, koupelny se sprchovým koutem a toaletou,... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 099 000
 Kč
pronájem bytu 1+1, obec Ludvíkovice
Před 239 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem bytu 1+1 ve 1. patře cihlového domu bez výtahu. Dispozice bytové jednotky - předsíň, kuchyň v základní výbavě s prostorem pro jídelní kout. Dále obývací místnost, průchozí z kuchyně i z chodby. Podlahy jsou kryty PVC, okna plastová. Ohřev a topení vody plynovým kotlem. Jádro zděné s hlubokou vanou, samostatná toaleta. Př... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 500
 Kč
Pár s dvanáctiletým kastrovaným kocourem
Před 239 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pár s 12letým kastr. kocourem hledá dlouhodobý pronájem v Praze. Jsme oba dva pracující, výtvarník a učitelka. Nehledáme luxus, ale prostory, ve kterých můžeme tvořit i bydlet, není nutné přihlašování trvalého bydliště atd. J... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem, Byty 2+kk, 46 m2 -.Dovolujeme si Vám
Před 239 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Pronájem, Byty 2+kk, 46 m2 -.Dovolujeme si Vám nabídnout pronájem bytu 2+KK, který se nachází v přízemí rodinného domu v Paskově. Tento byt právě prošel celkovou a nákladnou rekonstrukcí. V celém bytě jsou podhledy s bodovým LED osvětlením. Topení v bytě je řešeno podlahovým topením. ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 000
 Kč
Hledám byt
Před 239 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Hledám byt klidně i v původním stavu, Hradec Králové a okolí, na velikosti nezáleží. Hotovost mám
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Byt 2+kk, 46 m2
Před 239 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Dovolte mi Vám zprostředkovat prodej bytu v osobním vlastnictví s dispozičním řešením 2+kk a podlahovou plochou 46m. Jedná se o lokalitu v Budišově nad Budišovkou na ulici Na Sídlišti. Bytová jednotka je umístěna v 1. NP čtyřpodlažního panelového domu bez výtahu. Byt disponuje dvěma pokoji, v jednom z nich se nachází také kuchyňský kout v obývací části je nová laminátová podlaha . Součástí bytu je samozřejmě koupelna, kde se nachází umyvadlo, vana a prostor pro pračku. WC je umístěno samostatně podlahová krytina dlažba . Vstup do jednotlivých místností je... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Pronájem bydlení
Před 239 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Dobrý den, hledám pronájem skromného bydlení (domek, chata, mobilheim apod.) pro mě a mé kočky. Nezařízený. Vybavení mám vše vlastní. Pracuji v zemědělství, ale služební bydlení je hned u frekventované cesty, a tak jsem už za jed... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Znojmo, pronájem bytu OV 3+1, 63 m2 -, 2 balkony,
Před 239 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Znojmo, pronájem bytu OV 3+1, 63 m2 -, 2 balkony, sklep, rekonstrukce – byt.Představujeme pronájem bytu 3+1 o užitné ploše 61,6 m2, nacházející se v horní části města Znojma. K tomuto bytu navíc náleží sklepní kóje a k dispozici jsou dva balkony. Tento prostorný byt s dispozicí 3+1 (chodba, zděné jádro s koupelnou a WC, kuchyň a tři pokoje) se nachází ve třetím podlaží cihlového, zrevitalizovaného bytového domu. V bytě je díky zdařilé rekonstrukci zděné jádro s novou koupelnou se sprchovým koutem a toaletou a nová kuchyň. Okna jsou plastová. Vytápění i ohřev vody jsou centrální. Jednou z předností tohoto bytu je kousek vzdálená škola, školka, park, obchod, pošta, MHD a možnost procházek a sportu v gránickém údolí. Parkování je možno přímo před domem. Znojmo je město s rozšířenou působností v Jihomoravském kraji na levém břehu řeky Dyje, 65 km jihozápadně od Brna a 83 ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 500
 Kč
hledám byt pro tři osoby
Před 239 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním byt k dlouhodobému pronájmu pro tři osoby v Praze, do 18.000 Kč měsíčně včetně služeb a energií, slušní lídé, Češi, bez zví... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem byty 3+kk, 78 m2 - Náchod - Staré Město
Před 239 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem byty 3+kk, 78 m2 - Náchod - Staré Město nad Metují.Nabízíme Vám pronájem bytu 3+kk o výměře 82,1 m2 s balkonem o výměře 4,2 m2 s krásným výhledem na západ, na okraji města a přesto jen 15 minut chůze od centra. K bytu náleží vlastní parkovací stání před domem a sklepní kóje. Byt je vybaven kuchyňskou linkou včetně vestavěných spotřebičů, s přípravou na my... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
15 000
 Kč
Hl. byt v Praze od 5,2 do 9 mil. Kč
Před 239 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním byt 2+1 nebo 2+kk, 3+1 nebo 3+kk v Praze s dobrou dostupností ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hl. byt v Praze od 3,2 do 4,8 mil. Kč
Před 239 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním byt 1+1 nebo 1+kk, 2+1 nebo 2+kk v Praze s dobrou dostupností ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej bytu 4+1 97 m² - Praha 9.Chcete bydlet v
Před 239 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 4+1 97 m² - Praha 9.Chcete bydlet v Praze a zároveň si užívat relax na zahradě? Nabízíme k prodeji jedinečný byt 4+1 o rozloze 97 m2 v příjemné lokalitě pražských Miškovic, ulice Bendlova. Dojezdová vzdálenost je 10 minut od stanice metra Letňany. Celý dům procházel postupnými rekonstrukcemi a je výborně udržovaný. K dispozici je vlastní oplocený pozemek, jehož část je určená k parkování a na zbytku, více jak 2000 metrů čtverečních, se nachází hřiště a travnaté plochy. Je možné využívat prolézačky, trampolínu, ohniště,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 500 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 32 m², Kdyně, ul. Nádražní
Před 239 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu krásný slunný byt o dispozici 1+1 a výměře 32 m² ve Kdyni, ulice Nádražní. Jedná se o klidnou lokalitu. Bytová jednotka se nachází ve 2.NP bytového domu a tvoří ji předsíň, pokoj, kuchyně, koupelna se sprchovým koutem a WC. K bytu náleží sklepní kóje,... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 33 m², Chrudim, ul. Akátová
Před 239 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný a světlý byt 1+1 o užitné ploše 33 m², situovaný ve 3. nadzemním podlaží cihlového domu v klidné části města. Tento byt je ideálním místem pro jednotlivce či pár, kteří hledají své soukromí ve velmi dobře udržované nemovitosti. Díky své poloze ve 3. patře budovy se můžete těšit na klidný život s výhledem na okolní zástavbu. Konstrukce budovy z cihly zaručuje vynikající tepelně izolační vlastnosti a celkově příjemné bydlení. V... (více v detailu)
Pardubický kraj
8 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 19 m², Aš, ul. Dlouhá
Před 239 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej bytu 1+KK v Aši ve třetím patře panelového domu. Byt má plastové okno, zachovalou kuchy... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 020 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 21 m², Most, ul. Františka Halase
Před 239 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 1+kk, v prvním nadzemním podlaží, v cihlovém domě, s obytnou plochou 21 m2, v ul. Františka Halase v centru města Mostu. Je zde zádveří se samostatným WC, velký... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 500
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 21 m², Most, ul. Františka Halase
Před 239 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 1+kk, v prvním nadzemním podlaží, v cihlovém domě, s obytnou plochou 21 m2, v ul. Františka Halase v centru města Mostu. Je zde zádveří se samostatným WC, velký... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 500
 Kč