Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 3+1 v Kralovicích, ul. Liliová
Před 238 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 3+1 o užitné ploše 76m, umístěný ve čtvrtém patře panelového domu, který se nachází v klidné části obce Kralovice. Nemovitost zahrnuje jedno podzemní a celkem čtyři nadzemní podlaží, přičemž nabízený byt se pyšní pozicí v nejvyšším čtvrtém patře, což zaručuje výhled nad okolní zástavbu a otevírá možnosti pro větrání či přirozené osvětlení prostor. Samotný byt představuje typologii 3+1, což znamená, že nový majitel bude mít k dispozici tři neprůchozí... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 181 500
 Kč
Pronájem bytu 2+kk,43 m²,Dvůr Králové n/L,ul.Nádražní pěšina
Před 238 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem bytu 2+kk v osobním vlastnictví na ulici Nádražní Pěšina. Bytová jednotka je umístěna v 1. NP. Dispozice: chodba, samostatné wc, koupelna se sprchovým koutem a umyvadlem, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice. Kuchyň je vyb... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
13 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, 104 m², Mělník, ul. Mladoboleslavská
Před 238 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Představujeme Vám výjimečný byt 4+1, který vyniká především svou velkorysou rozlohou 104m2 a dispozičním řešením, čehož bylo docíleno přestavbou venkovní terasové části bytu na obytnou. Byt je v perfektním technickém stavu. V posledních 10ti letech prošel téměř kompletní rekonstrukcí, obdobně jako celý bytový dům. Klíčové vlastnosti bytu jsou: 3 ložnice + velký obývací pokoj propojený s kuchyní, orientovaný na jihozápad, zakončený prosklenou lodžií včetně sítí proti hmyzu a s přípravou na klimatizaci. 2 ... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 990 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk v Praze, ul. Jakutská
Před 238 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Unikátní byt s finskou saunou v klidné části Vršovic. Díky zajímavé dispozici (neprůchozí pokoje a samostatná toaleta) je vhodný i pro rodinné bydlení. Dostatek úložného prostoru zajistí vestavěné skříně a komora. Byt je po celkové rekonstrukci, laděn do severského stylu. Výhled do klidné zeleně. Zaparkovat je zde hračka, stejně ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 990 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 61 m², Praha, ul. Hasilova
Před 238 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Moderní byt 2+kk s prostornou slunnou terasou a parkovacím stáním v rezidenci Arcus City na Stodulkách! Tento stylový byt o podlahové ploše 42 m2 nabízí dokonalou kombinaci komfortu a moderního bydlení. A to není vše! K tomu patří i obrovská slunná terasa o rozloze 19 m2, která je ideálním místem pro relaxaci, venkovní večeři, nebo odpolední kávičku. Jako bonus k tomuto bytu náleží jedno parkovací místo přímo před domem, což vám umožní pohodlné parkování a snadný přístup k vašemu novému domovu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 700 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 29 m², Olomouc, ul. Aloise Rašína
Před 238 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 1+kk, 30 m2, v Olomouci na ulice Aloise Rašína. Jedná se o byt v 5.NP. Na podlaze je dlažba a plovoucí podlaha. Byt částečně zařízen - kuchyňská linka včetně sklokeramické desky a lednice. Dále máte k dispozi... (více v detailu)
Olomoucký kraj
11 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 39 m², Klatovy, ul. Na Chuchli
Před 238 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt o dispozici 1+1 o celkové ploše 40,68 m2 včetně sklepa, který se nachází ve 2. NP revitalizovaného bytového domu v ulici Na Chuchli v Klatovech. Byt disponuje kuchyní s kuchyňskou linkou, pokojem a koupelnou s vanou a umyvadlem a samostatným WC. Vytápění a ohřev vody je řešeno dálkově. Velko... (více v detailu)
Plzeňský kraj
9 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 44 m², Neveklov, ul. Rákosníkova
Před 238 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem částečně zařízeného bytu 2+kk o velikosti 44 m² v panelovém domě v 2. NP v klidné části města Neveklov s parkováním před domem. Byt je zařízený nábytkem a je k okamžitému užívání. Sklepní koje 1x2 m je souč... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 000
 Kč
Pronájem bytu 5+kk, 105 m², Kutná Hora - Šipší
Před 238 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 5+kk po rozsáhlé rekonstrukci o užitné ploše 105 m². Tento prostorný byt se nachází v klidné části obce Šipší, katastrální území Kutná Hora. Je umístěn v cihlovém domě s podzemním a dvěma nadzemními podlažími - konkrétně se jedná o první podlaží. Byt prošel modernizací, přičemž nebylo opomenuto ani zdravé vnitřní klima díky instalované rekuperaci. Pět pokojů s kuchyňským koute... (více v detailu)
Středočeský kraj
16 400
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Ústí nad Labem, ul. Hluboká
Před 238 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Představujeme vám družstevní útulný byt o dispozici 2+1 s výměrou 53 m² v žádané lokalitě Neštěmic, ulice Hluboká. Nemovitost se nachází ve 4. patře revitalizovaného panelového domu v opravdu pěkné lokalitě. Je zrekonstruovaný, útulný a hlavně připravený k okamžitému nastěhování. Dispozičně nabízí praktické prostory, které budou ideální jako trvalé bydlení pro mladé rodiny. Bonusem je také výhled na Buk... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 300 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 54 m², Praha, ul. Honzíkova
Před 238 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledáte-li spojení moderního bydlení, vynikající lokality a komfortu, rádi bychom Vám představili tento exkluzivní byt 2+kk nacházející se ve 2. nadzemním podlaží prestižního rezidenčního komplexu Finep v klidné části obce Dolní Měcholupy. S užitnou plochou 54 m² a nadstandardním vybavením Vás tento nezařízený byt okouzlí. Jedinečné výhody bytu: První nájemce – byt je zcela nový, což zaručuje perfektní stav a pocit prvního obyvatele. Kuchyň je moderní a kompletně vybavená – nové spotřebiče včetně myč... (více v detailu)
Hlavní město Praha
19 500
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 65 m², Kutná Hora, ul. Spálená
Před 238 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem podkrovního bytu s terasou v Kutné Hoře, dispozice 3+kk o celkové ploše 65 m2. Byt částečně vybaven. Možnost využívat další společné prostory (zahrádka, dílna, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 900
 Kč
Prodej, byt 4+kk, zahrada, garáž, Praha 9 - Koloděje
Před 238 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme prodej nadstandardně vybaveného bytu s vytápěnou zimní zahradou v cihlovém moderním domě z roku 2019. Jednotka technicky splňuje parametry rodinného domu, k bytu náleží vlastnické právo k zahradě o výměře 153 m2, garáži o zastavěné ploše 19 m2 a skladové místnosti 3 m2. Jednotka je vytápěna úspornými uhlíkovými foliemi a zimní zahrada topnými kabely. V přízemí prostorná technická místnost, samostatné WC, velký obývací pokoj propojený se zahradou, moderní kuchyňský kout a pra... (více v detailu)
Hlavní město Praha
14 800 000
 Kč
Pronájem bytu 1kk v Jablonci nad Nisou, ul. Maxe Švabinského
Před 238 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu větší garsonku o výměře 35m2 v Rýnovicích. Byt se skládá ze vstupní chodby, obývacího pokoje s kuchyňským koutem a malou koupelnou.Jednotka je velmi prakticky řešena a vybavena. Vh... (více v detailu)
Liberecký kraj
7 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 51 m², Cvikov, ul. Sídliště
Před 238 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji světlý a pohodlný byt 2+kk s užitnou plochou 51 m², ideálně umístěný v klidné části obce Cvikov II. Tato výjimečná nemovitost se nachází v 1. nadzemním podlaží panelového domu s dobře udržovanou fasádou a celkově ve velmi dobrém stavu. Byt je navržen s důrazem na praktické a útulné bydlení, což je patrné již na první pohled. Vstup do bytu zajišťuje příjemný pocit soukromí, díky vlastnímu zadnímu vchodu, který je přilehlý. V rámci bytu najdeme plovoucí podlahy, kte... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 500 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk v Plzni, ul. Pallova + parkovací stání
Před 238 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji exkluzivní byt 4+kk v přepychové lokalitě v komplexu Rezidenci Mlýnská Strouha. V samém centru města. Jedná se o prostorný byt o užitné ploše 94 m2 + 2 m2 sklep na patře + 6 m2 vlastní prostorný balkón. Jednotka se nachází ve 2.patře novostavby domu z roku 2020 s výtahem, navíc k němu náleží vlastní parkovací stání s přístřeškem. Skládá se ze vstupní chodby, neprůchozích dvou pokojů, ložnice a světlého obývacího pokoje s kuchyňským koutem, dále ve... (více v detailu)
Plzeňský kraj
9 490 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 32,9 m2, Prosecká
Před 238 dny - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují postoupení prodeje družstevního bytu 1kk, o velikosti 26,5 m + balkon 6,4 m situován v 2. patře bytového projektu „Nad Krocinkou“ na Praze 9, Prosek. Bytový projekt „Nad Krocinkou“ se skládá ze 4 5 patrových vila domů situovaných v docházkově vzdálenosti 7min pešky od stanice metra Prosek a obchodního domu Prosek. V rámci nově vybudovaného parku s rozlohou necelých 30 tisíc metrů čtverečních se bude nacházet místo pro venkovní cvičení a dětské hřiště. Z parku se podél ulice Čakovická potáhne široký zelený pás se stromy, který nově vybodované budovy odstíní od silnice. Jelikož se jedná o družstevní byt, cenu bytu splácíte formou nájmu s měsíční splátkou anuity ve ... (více v detailu)
1 390 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 44 m², Praha, ul. Kurčatovova
Před 238 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný byt 2+kk 44m2 v klidné části Petrovic. Nachází se nachází na devátém podlaží jedenáctipodlažního panelového domu v oblíbené a klidné části Petrovic. Prostorný obývací místnost s kuchyňským koutem poskytuje dostatečné pohodlí pro vaření a ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
15 000
 Kč
pronájem nových kancelářských prost
Před 238 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k dlouhodobému pronájmu velmi pěkné reprezentační kanceláře v Plzni na Slovanech, Houškova ul. . Vhodné jako sídlo firmy a její zázemí, pro advokátní kancelář, daňovou a účetní kancelář , call centrum apod. Umístění kanceláří: v prvním patře budovy. Velikost nabízených prostor: pět kanceláří různé velikosti se zázemím /kuchyňka, WC, balkon, velká vstupní chodba / kanceláře mají celkovou čistou výměru 105 m čtv. Zázemí je o ploše 28,70 m čtv. . Každá kancelář má vstup z chodby, čtyři kanceláře lze používat i jako průchozí . Celková pronajímaná plocha 133,70 m čtv. . V případě potřeby větších prostor můžeme nabídnout také právě dokončované kanceláře ve zvýšeném přízemí o ploše 69 m čtv. čisté plochy + zázemí o výměře 22 m čtv. . Za příplatek si lze pronajmout suché a čisté sklepní prostory např. pro archív. Dodávka internetových služeb není předmětem nájmu, ale můžete pro připojení využít stávající technickou přípravu , jsou zde připraveny linky 02. Vytápěn... (více v detailu)
Plzeňský kraj
26 800
 Kč
Litobratřice, komerce, vinný sklep, 61m2
Před 239 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Litobratřice, prodej komerce, vinný sklep, 61m2, k rekonstrukci - vinný sklep.Exkluzivně Vám nabízíme jedinečnou příležitost stát se majitelem autentického cihlového vinného sklepa s bohatým potenciálem a historií. Nachází se v srdci Litobratřic, oblasti, která je známá svou vinařskou tradicí a přátelskou komunitou. Tento vinný sklep, který čeká na vaši rekonstrukci, má celkovou plochu 61 m2 a stává se ideálním plátnem pro vaši kreativitu a podnikatelské vize. S pevnými cihlovými základy je připraven na transformaci v útulné degustační prostory, soukromou vinotéku či inovativní vinařský podnik. Infrastruktura je již... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
500 000
 Kč
Pronájem garážového stání, 19 m2, ul. Sedlářova,
Před 239 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem garážového stání, 19 m2, ul. Sedlářova, Praha 9 - Kbely.Pronájem garážového stání, 19 m2, ul. Sedlářova... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Pronájem kanceláře, 17 m2 - Hradec Králové -
Před 239 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem kanceláře, 17 m2 - Hradec Králové - Kukleny.Nabízíme k pronájmu samostatnou kancelář v klidné lokalitě Hradce Králové, konkrétně v části Kukleny. Tyto moderní kanceláře se nacházejí v přízemí novostavby v bezpečném uzavřeném areálu. Prostory disponují prostorným zázemím, které zahrnuje kuchyňku, toalety a sprchy, což poskytuje komfortní pracovní prostředí. K každé kanceláři náleží dvě vyhrazená parkovací místa v uzavřeném areálu, což zajišťuje bezproblémové parkování pro... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 000
 Kč
Pronájem skladových, výrobních a ob
Před 239 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám pronájem zajímavých výrobních, skladových, kancelářských a obchodních prostor v Domažlicích. K dispozici: Budova 1.877 m, je možno také domluvit pronájem po částech, - přízemí dvě výrobní haly 1.000 m a 650 m - uvnitř hal jsou tři vestavěné menší prostory (např. pro jednotlivé pracovní dílny či sklady) - prodejna / showroom s výstavní plochou 140 m - kancelářské prostory a sociální zázemí pro zaměstnance Specifikace: - nákladní výtah 2t do druhého podlaží (podlaží má stejnou výměru jako v přízemí) - zděný objekt v dobrém technickém stavu - parkování na zpevněných plochác... (více v detailu)
Plzeňský kraj
50 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, Třanovice
Před 239 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu samostatný objekt, který se skládá celkem z 8 místností. Jedná se o 6 kanceláří, velkou zasedací místnost a místnost určenou pro skladování. K dispozici je dále kuchyňka s posezením a soc. zázemím včetně tech. prostoru. Komerční objekt se nachází v oploceném areálu a je zde možnost parkovacích mí... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
47 000
 Kč
Prodej garáže 16 m2, Liberec, ul. Baarova
Před 239 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji garáž na lukrativním místě centra Liberce v ulici Baarova. Jedná se o samostatně stojící garáž v osobním vlastnictví. Garáž je ocelové konstrukce se sedlovou střechou s výklopnými vraty. Betonová podlah... (více v detailu)
Liberecký kraj
543 210
 Kč