Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem bytu 1+kk, 24 m², Praha, ul. Narcisová
Před 238 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme pronájem bytu 1+kk, 24 m2, Praha 10 Záběhlice. V bytě se nachází lednička s kuchyňskou linkou, pračka, úložný prostor na chodbě, koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC. Na podlaze j... (více v detailu)
Hlavní město Praha
15 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 117 m², Karlovy Vary, ul. Mattoniho nábřeží
Před 238 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Rezidence Mattoniho nábřeží v Karlových Varech Vám nabízí velký a moderní prostor pro pohodlné bydlení. Byt má plochu 117 m2, dispozici 3+kk s velkou lodžií přístupnou z obou ložnic a k bytu je vlastní garážové stání. Prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem má úctyhodnou plochu 39 m2. Moderní kuchyňská linka je plně vybavena vestavěnými spotřebiči - lednice s mrazákem, indukční varná deska, digestoř, el. a mikrovlnná trouba, myčka. Samostatná místnost jako šatna je umístěna ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
6 950 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 60 m², Ostrava, ul. Pikartská
Před 238 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
K pronájmu nabízíme prostorný, zrekonstruovaný byt 2+kk nacházející se v rodinném domě v Moravské Ostravě. Byt se skládá ze vstupní chodby, ložnice, obývacího pokoje s kuchyňským koutem a spojené toalety s koupelnou. Výhodou je také prostorná terasa a zahrada, kterou můžete naplno využívat. Součástí pronájmu je ta... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
14 999
 Kč
Pronájem, byt 3+1 Opočno, ul. Palackého
Před 238 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem družstevního bytu 3+1 v klidné okrajové části města Opočno s výhledem na Orlické hory. Možnost využití pozemku za domem k relaxaci. V minulosti rekonstrukce střechy, vchodové dveře a schránky. V bytě proběhla... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
9 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 27 m², Krnov
Před 238 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme do pronájmu byt 1+1. Byt je v druhém nadzemním podlaží, je v klidné části Krásných Louček. . Byt b... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 100
 Kč
Pronájem bytu 3+1 v Praze, ul. Kazašská
Před 238 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabídka pronájmu pěkného světlého bytu 3+1, 92 m2, s příjemným bonusem tří lodžií, šikovná úložná komora přímo v bytě. Z prostorné předsíně vede vstup do velkého obývacího pokoje s rozkládací rohovou sedačkou, kam se vejde celá rodina a je tu i jídelní stůl se židlemi, televizí a skříňkami a dveře do velké lodžie. Hned vedle přejdeme do plně vybavené kuchyně, taktéž s lodžií (linka, plynový sporák s troubou, digestoř, mikrovlnná trouba, lednice s mrazákem, myčka, drobné vybavení, vše nové). Z předsíně pa... (více v detailu)
Hlavní město Praha
25 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 90 m²,Dvůr Králové nad Labem,ul.Riegrova
Před 238 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám pronájem bytu 3+kk, plocha 90 m² ve 4. NP bytového domu bez výtahu. Dispozice bytu: předsíň, chodba s vestavěnými skříněmi, pokoj s kuchyňským koutem, kde je kuchyňská linka s vestavnou troubou, myčkou, ledničkou s mrazákem a sklokeramickou varnou deskou, 2x pokoj se střešn... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
13 000
 Kč
Prodej bytu 4+1 v Lomnici nad Popelkou, ul. Dělnická
Před 238 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný a světlý byt 4+1 o celkové užitné ploše 81 m², který se nachází v 6. podlaží ze 7. V revitalizovaném cihlovém domě v klidné části Lomnice nad Popelkou. Byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají prostor, pohodlí a klidné bydlení v obklopení zeleně v krásné části města s výbornou dopravní dostupností a kompletní občanskou vybaveností. ... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 850 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 34 m², Praha, ul. Řehořova
Před 238 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Byt v centru Prahy s malou kuchyňkou o dispozici 1+1 s užitnou plochou 34 m2 ve třetím patře cihlového domu na Praze 3 - Žižkov. Byt je velice útulný, vchází se do malé chodby s oddělenou koupelnou a WC, navazuje na jídelní část a kuchyňský kout, dále je velká samostatná místnost, vkusně vybavená. Byt je kompletně zařízený. Vhodný pro jednu až dvě osoby. K dlouhodobému pronájmu. V těsné blízkosti je Churchillovo náměstí, park Radost a nebo Kostnické náměstí, které dominuje kouzeln... (více v detailu)
Hlavní město Praha
16 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 68 m2, Praha 6 Podbaba
Před 238 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem bytu 2+1 o celkové ploše 68 m2 na Praze 6, Podbabě. Byt se nachází ve 2. NP cihlového domu. Skládá se z předsíně, dvou velkých pokojů, menší kuchyně s výstupem na balkon, koupelny s vanou a ze samostatné toalety. Možnost užívání společné ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 900
 Kč
Prodej bytu 2+1, 104 m², Frýdek-Místek, ul. Jaroslava Haška
Před 238 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Hledáte bydlení s vlastní zahradou a nízkými provozními náklady? Pak vás zaujme tento prostorný atypický byt o celkové výměře 104,62 m2 s příslušenstvím ,který se nachází v klidné části Frýdku Místku na ulici Jaroslava Haška. Byt je v osobním vlastnictví a prošel nedávnou modernizací. Nabízí dřevěná okna, dřevěné podlahy, vlastní kombinovaný plynov... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 150 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 28 m², Horoměřice, ul. Nebušická
Před 238 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Moderní byt 1+kk, 28 m² v 1. patře zrekonstruovaného domu na Nebušické ulici, Horoměřice. Tento byt, dokončený v roce 2020, nabízí komfortní bydlení. Je vybaven moderní kuchyňskou linkou s troubou, sklokeramickou deskou a digestoří. Vybavení zahrnuje plasto... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 600
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 52 m², Hobšovice, ul. Křovice
Před 238 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu velmi pěkný byt 1+1 o celkové užitné ploše 52m², nacházející se v příjemné a klidné části obce Skůry. Byt je situován v bytovém domě, konkrétně se jedná o 1. nadzemní podlaží z celkově 2 podlaží, dále disponuje i jedním podzemním podlažím, které nabízí dodatečný úložný prostor. Dispozičně je byt roz... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 500
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 35 m², Jablonec n/N, ul. Maxe Švabinského
Před 238 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám byt 1+1 o celkové obytné ploše 35 m2. Nachází se v klidné části Jablonce nad Nisou v Rýnovicích. Byt disponuje obývacím pokojem s kuchyňským koutem, ložnic... (více v detailu)
Liberecký kraj
7 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 30 m², Tanvald, ul. Radniční
Před 238 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu větší garzonku o výměře 30 m2 v Randniční ulici v Tanvaldě. Byt se skládá ze vstupní chodby, kuchyňského koutu, malé koupelny a prostorného pokoje s východem na lodžii. Byt je v zachovalém původní... (více v detailu)
Liberecký kraj
5 911
 Kč
Prodej bytu 1+1, 40 m2, Chomutov, ul. Kamenný vrch
Před 238 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný byt o dispozici 1+1, vhodný jak pro vlastní bydlení, tak i na investici. Byt je družstevního vlastnictví, ale v případě zájmu umíme zajistit nájemníky, včetně vyřízení na družstvu. Nachází se ve vyhledávané lokalitě, co se bydlení na sídlišti města Chomutova týče. Byt je v původním, ale udržovaném stavu. Je v 5. patře s výtahem z celkových 8 nadzemních podlaží, což zaručuje krásný výhle... (více v detailu)
Ústecký kraj
980 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 v Plzni, ul. Tichá
Před 238 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorný a světlý byt 2+1 o celkové užitné ploše 62 m², který se nachází na 8. poschodí zrekonstruovaného panelového domu s výtahem v klidné části Plzeň Skvrňany. Vybavené bydlení ideální pro malou rodinu nebo pár, který hl... (více v detailu)
Plzeňský kraj
17 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 50 m², Praha, ul. Kladenská
Před 238 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 2+1 v žádané lokalitě Vokovice. Byt se nachází v 2. patře činžovního domu. Je částečně vybaven: kuchyňská linka, sporák a trouba. Veškerá občans... (více v detailu)
Hlavní město Praha
18 500
 Kč
Prodej bytu 1+1 v OV o 36m2 v Karlo
Před 238 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
prodej bytu 1+1 v OV o 36m v Karlových Varech ve čtvrtí Rybáře, blízko centra. Jedná se o byt v 2 patře v třípatrovém cihlovém domě. Byt v minulosti prošel rekonstrukcí která zahrnovala výměnu oken, omítky, štuky, výmalbu a položení plovoucí podlahy. Obývací pokoj o 22m s dvěma okny situovanými na jih a do ulice. Kuchyň o 10,5m nabízí zánovní kuchyňskou linku s oknem na sever. Koupelna o 3.5m nabízí prostorný sprchový kout s posuvnou zástěnou, umyvadlem a WC. Podlahu tvoří dlažba, stěny ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 650 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 23 m², Praha, ul. Evropská
Před 238 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem světlého bytu 1+kk s nádherným výhledem na Pražský hrad v Praze 6 - Vokovicích. Byt o ploše 23 m² je kompletně vybavený. Nachází se v 11. patře s dvěma výtahy ve zrekonstruovaném dom... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 500
 Kč
Prodej bytu 3+1, 71 m² s lodžií, Velké Přílepy
Před 238 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte klidné bydlení v blízkosti přírody a dojezdovou vzdáleností do Prahy? Představujeme Vám družstevní byt 3+1 71 m2 s lodžií 4 m2 ve Velkých Přílepech. Interiér je vybaven kuchyňskou linkou, pračkou, lednicí, plus nově zrekonstruovaná koupelna a samostatná toaleta. K bytu patří tři ... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 400 000
 Kč
Prodej, byt 3+kk, 87 m2, Praha 8, Rezidence V Mezihoří
Před 238 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme moderní byt 3+kk 87 m2 s terasou a parkovacím stáním, který se nachází v nadčasovém projektu z roku 2014 V Mezihoří v Praze 8, který získal jíž řadu významných ocenění. Tento byt se nachází v 5.NP a je velice dobře situován. Obývací pokoj je propojen s vybavenou kuchyní odkud je vstup na velkou terasu, která nabízí výhledy do okolí plně zeleně. Ložnice, ve které jsou praktické na míru vyhotovené skříně má stejně jako dětský pokoj vstup na terasu.Koupelna i WC jsou samostatné. Součástí bytu je ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 290 400
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 34 m², Luhačovice, ul. Dr. Veselého
Před 238 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Máme pro Vás připraven k pronájmu byt o dispozici 2+kk s balkonem v centru města Luhačovic. Byt se nachází v pěší zóně na ulici Dr. Veselého. Okna i balkon jsou situovány na lázeňskou kolonádu. Bytová jednotka se nachází v domě s výtahem ve 3.NP z celkového počtu 5.NP. V objektu jsou umístěny podzemní garáže. K bytu je možno, po dohodě, pronajmout parkova... (více v detailu)
Zlínský kraj
15 500
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 120 m², Čáslav, ul. Gen. Eliáše
Před 238 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorný světlý byt v Čáslavy. Dispozice bytu je 3+1, z prostorné chodby, kde jsou vestavěné skříně se dostaneme do kompletně zařízené kuchyně, dvou neprůchozích ložnic a velkého obývacího pokoje. WC a koupelna jsou také samostatné. Byt se nachází v 1 nadzemním... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 74 m², Ostrava, ul. Nová
Před 238 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k pronájmu útulný byt 3+1 o velikosti 74 m², který se nachází na spodním patře dvoupodlažního rodinného domu. Tento byt se pyšní prostornými a dispozičně dobře řešenými pokoji, kdy vstup do každého z nich je pouze z chodby. Součástí bytu je i zahrada o velikosti 56 m2, která nabízí dokonalé... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
20 000
 Kč