Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 2+kk v České Lípě, ul. Hradecká
Před 300 dny - ANNONCE
Nabízíme k prodeji družstevní byt o dispozici 2+kk a o celkové ploše 40 m2, který se nachází v okrajové části města Česká Lípa - sídliště Špičák. Jedná se o byt umístěný v šestém nadzemním podlaží revitalizovaného panelového domu. Samotný byt je po zdařilé rekonstrukci s novou kuchyňskou linkou a veškerými spotřebiči. Koupelna je vybavena vanou, toaletou a jako bonus zůstává i pračka. Naskýtá se možnost převod... (více v detailu)
2 295 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 77 m², České Budějovice, ul. Fráni Šrámka
Před 300 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 2+kk v nově postaveném bytovém domě v centru Českých Budějovic. Byty Fráni Šrámka nabízí celkem 6 bytových jednotek s lodžií (2 m²), sklepní kójí (2 m²). Při výstavbě domu bylo dbáno především na kvalitu dodávaných materiálů. Celý dům je odhlučněný, bezbariérový přístup a výtah v domě je samozřejm... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 990 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk v Praze, ul. Františka Diviše
Před 300 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Moderní byt s dostavbou 2023, 1+kk o rozloze 34m2 na klidné ulici Františka Diviše v nádherné lokalitě v pražské Uhříněvsi nabízí útulné a praktické bydlení. Otevřený obývací prostor spojený s kuchyňským koutem vytváří pohodlný a funkční interiér. Disponuje balkónem, moderně zařízenou koupelnou se sprchovým kout... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 745 200
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 54 m², zahrádka, Praha, ul. Pod Harfou
Před 300 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 2+kk v osobním vlastnictví v 1. patře cihlového domu s výtahem, zahrádkou a parkovacím místem v garáži. Byt je dobře dispozičně řešený. Obývací pokoj je s kuchyňským koutem a stejně jako z ložnice je zde vstup na menší zahrádku, která je velkým benefitem tohoto bytu. Ze vstupní haly se dostaneme do koupelny s vanou a umyvadlem, ale také i komory, kt... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 000 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 51 m², Ostrov, ul. Jáchymovská
Před 300 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k dlouhodobému pronájmu útulný zrekonstruovaný byt. Při vstupu do bytu na Vás čeká velká prostorná chodba ze které se dostanete do velké prostorné kuchyně v elegantním stylu. Obývací pokoj a ložnice jsou prostorné... (více v detailu)
Karlovarský kraj
12 500
 Kč
Pronájem kancelářské prostory, 254 m², Havířov
Před 301 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu kancelářské prostory v podkroví panelového domu, které se v minulosti využívali jako atelier k architektonické činnosti. Prostory o velikosti o 254 m2 se nachází v centru Havířova. V prostorech je zde vybavená kuchyň, koupelna je vybavena sprchovým koutem a oddělenou toaletou. Atel... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
20 000
 Kč
Prodej provozní plochy, 914 m²
Před 301 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Hledáte ke koupi kousek půdy, louky? Nabízíme Vám soubor 2 pozemků o celkové výměře 914 m2, v katastrálním území Mýto v Čechách. Pozemky nejsou ur... (více v detailu)
Plzeňský kraj
270 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 187 m², Třemošná, ul. Plzeňská
Před 301 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem nebytového prostoru o celkové ploše 187 m2. Prostor je situovaný v 1. patře obchodního domu v Třemošné na hlavním tahu do Plzně. Prostor je vhodný pro podnikání v oboru obchodu a sl... (více v detailu)
Plzeňský kraj
25 000
 Kč
Prodej podílu bytu 2+1, 52 m², Nový Jičín, ul. Máchova
Před 301 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji podíl 1/2 bytu 2+1 v Novém Jičíně. Nachází se v přízemí staršího cihlového domu v klidné části v blízkosti centra města. Byt v udržovaném původním stavu vhod... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 490 000
 Kč
Odkoupím od Vás jakýkoliv byt v Praze a blízkém
Před 301 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Odkoupím od Vás jakýkoliv byt v Praze a blízkém okolí. Na stavu ani vlastnictví mi nezáleží - mám zájem i o byt v horším stavu, případně před kompletní rekonstrukcí. Nevadí mi ani vyšší patro bez výt... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Sháním jakýkoliv byt - může být kdekoliv v Praze.
Před 301 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním jakýkoliv byt - může být kdekoliv v Praze. Dám Vám okamžitou finanční zálohu, paltba je možná ihned v hotovosti, právní... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Sháním jakýkoliv byt - může být kdekoliv v Praze a
Před 301 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním jakýkoliv byt - může být kdekoliv v Praze a nejbližším okolí hlavního města. Nevadí mi horší stav, nebo totálně zdevastovaný byt - před kompletní rekonstrukcí. Může být od nečlena dr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej bytu 2+1, Pardubice, ul. náměstí Dukelských hrdinů
Před 301 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej bytu 2+1 v Pardubicích - náměstí Dukelských hrdinů. Byt se nachází ve druhém nadzemním podlaží a disponuje podlahovou plochou 61 m². Okna jsou situována do klidného vnitrobloku s výhledem na parčík. Byt je určen ke kompletní rekonstrukci. Jistě oceníte nejen možnost úpravy dispozice ve vzdušné 2+kk ne... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 900 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1 30m2 P15 Štěrboho
Před 301 dny - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje možný pronájem bytu 1+1 30 m P15 - Štěrboholy. Jedná se o byt v prvním patře soukromé vily se zahradou. Vstup do předsíně, kde se nachází velké vestavěné skříně. Dále samostatná kuchyňská linka, která je vybavena všemi spotřebiči. V koupelně je k dispozici ... (více v detailu)
12 500
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Hanušovicích, ul. Krátká
Před 301 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji byt 3+1 v osobním vlastnictví o podlahové ploše 74 m2 ve třetím nadzemním podlaží. V roce 2017 proběhla rekonstrukce koupelny a v roce 2019 nová kuchyňská linka a sporák. V blízkosti Penny, škol... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 750 000
 Kč
Prodej penzionu, 4156 m², Lázně Libverda
Před 302 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Vítejte v exkluzivním penzionu v obci Lázně Libverda, který téměř volá po proměně v prosperující penzion či apartmánový dům. S rozlehlým pozemkem o rozloze 4156 m² a zastavěnou plochou 670m², nabízí tato nemovitost neomezený potenciál pro rozvoj v oblasti ubytovacího a turistického ruchu. Pokoje pro hosty, restaurace, terasa, tělocvična, kurty a máte ideální základnu pro kreativní a moderní přestavby, které přinesou maximální komfort pro budoucí hosty. Přidejte k tomu nádherný výhled do okolí a blí... (více v detailu)
Liberecký kraj
11 814 000
 Kč
Prodej penzionu, 700 m², Varnsdorf, ul. Okružní
Před 302 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Hledáte místo k bydlení i podnikání? Nabízíme Vám jedinečnou příležitost stát se majitelem tohoto zajímavého penzionu, který se nachází v klidné části Varnsdorfu, v ulici Okružní. Penzion leží na pozemku 10 144m² a je zčásti zařízený a nabízí celkem 10 parkovacích míst. Rok poslední rekonstrukce je 2021. Nemovitost nabízí rozsáhlou podlahovou plochu 380 m², což zahrnuje dvě nadzemní podlaží. V 1.NP se nachází k pronájmu 6 pokojů se sociálním zázemím. Vytápění je řešeno klimatizací. Celé 2.NP slouží jako ... (více v detailu)
Ústecký kraj
13 500 000
 Kč
Koupím byt, uhradím dluhy,dožití.
Před 302 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Koupím byt 1+1 - 3+1 v Praze a Středočeském kraji. Byt může být i do 3. patra bez výtahu před rekonstrukcí. Vyplatím případné exekuce,dluhy.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej bytu 3+kk, 83m2, Hostivice, ulice Unhošťská, Praha-západ
Před 302 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji velmi pěkný byt 3+kk o výměře 83m2 v osobním vlastnictví, ulice Unhošťská, okres Praha - západ. Jednotka se nachází v bytovém domě, kousek od letiště Václava Havla. Nemovitost se nachází v klidné části města. Dispozici bytu tvoří: Vstupní předsíň, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, balkon s pěkným výhledem, spižírna, koupel... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 990 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Teplicích, ul. Duchcovská
Před 302 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Představujeme Vám útulný byt 2+1 o velikosti 54m2 s lodžií, který se nachází v 6. nadzemním podlaží panelového domu. Ulice Duchcovská v části Teplic Řetenice, je jednou z nejvyhledávanějších lokalit k bydlení díky svému umístění kousek od centra města Teplice. Byt prošel částečnou rekonstrukcí, v kuchyni jsou omyvatelné panely v bílé barvě, v chodbě pak oblož... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 500 000
 Kč
Prodej garáže 18m2, Hodonín
Před 303 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej řadové garáže, o výměře 18 m v Hodoníně, lokalita Kapřiska. Garáž je v dobrém stavu. Střecha byla opravena, i na fotografiích můžete vidět, že objekt není vlhký. Stěny jsou vymalované bíle. Podlaha z betonu není nijak poško... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
450 000
 Kč
Pilnáčkova Továrna, designový prostor 78,6 m2, 3NP s výtahem, recepce/ kuchyňka, koupelna,
Před 303 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Designový nebytový prostor., krásný loft je možné pronajmout jako kancelář , v multifunkčním domě Pilnáčkovy továrny v centru Hradce Králové. Sál s galerií je krásná velmi vysoká místnost s vložen... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
26 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku, 81381 m², Kynšperk nad Ohří
Před 303 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Představujeme Vám jedinečnou příležitost k rozvoji Vašeho podnikání na strategicky umístěném pozemku. Tento rozsáhlý pozemek o rozloze 81381 m² je ideální volbou pro investory a podnikatele, kteří hledají perfektní prostor pro realizaci svých ambiciózních plánů. Umístěný v těsné blízkosti rychlostní silnice R6, tento pozemek nabízí vynikající viditelnost a snadnou dostupnost, což je zásadní pro úspěch jakéhokoliv průmyslového podnikání. Představte si pohodlí, kdy Váš podnik bude snadno dostupný jak pro z... (více v detailu)
Karlovarský kraj
97 657 200
 Kč
Pronájem kanceláře 196m2, Vodičkova
Před 303 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem kancelářských prostor 196m, které se nacházi v pátém patře s výtahem domu U Nováků ve Vodičkově ulici na Praze 1. Jedná se o sedm samostatných neprůchozích kanceláří různých velikostí. Kanceláře jsou... (více v detailu)
Hlavní město Praha
67 500
 Kč
Prodej bytu
Před 303 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Byt 3+kk, 78 m2, v osobním vlastnictví o podlahové ploše 75 m2 ve 1. NP cihlového domu v Teplicích. Byt má následující dispozici: vstupní chodba s předsíní, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice a dětského pokoje, a koupelna je vybavena nový... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 499 000
 Kč