Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Byt 2kk, Jesenice u Prahy
Před 304 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodávám byt 2+kk, v osobním vlastnictví, v nové bytovce Na okruhu 1402, v Jeseniciu Prahy.
Středočeský kraj
Neuvedeno
Nabízíme levné ubytování
Před 304 dny - ANNONCE
Nabízíme levné ubytování na jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích na Praze 4 - Nusle, ulice Rostislavova 1698/13. Hostel v klidném a příjemném pr... (více v detailu)
Neuvedeno
Nabízíme levné ubytování
Před 304 dny - ANNONCE
Nabízíme levné ubytování na jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích na Praze 5 - Nový Smíchov, ul. Plzeňská 540/23. V blízkosti OC Smíchov. Ideální dostupnost MHD a do ... (více v detailu)
Neuvedeno
Hl. byt v Praze od 5,2 do 9 mil. Kč
Před 304 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním byt 2+1 nebo 2+kk, 3+1 nebo 3+kk v Praze s dobrou dostupností ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hl. byt v Praze od 3,2 do 4,8 mil. Kč
Před 304 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním byt 1+1 nebo 1+kk, 2+1 nebo 2+kk v Praze s dobrou dostupností ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hledám pronájem, nebo nájemní smlouvu
Před 304 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dobrý den, hledám pronájem, nebo nájemní smlouvu 2+1, 2+kk, kdekoliv v Praze o velikosti ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej bytu 2+1 v Příbrami, ul. U Školy
Před 304 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Exklusivně Vám nabízíme prodej slunného a prostorného bytu o velikosti 53 m2 a dispozici 2+1 v revitalizovaném panelovém domě s výtahem v Příbrami, ul. U Školy. Jednotka je v původním udržovaném stavu, má vyměněná okna za plastová. Obývací pokoj je velmi prostorný a lze ho dispozičně upravit na 2 místnosti. K bytu náleží s... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 100 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 41 m2, v Příbrami, ul. Charvátova
Před 304 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Exklusivní nabídka plně zrekonstruovaného prosvětleného bytu o dispozici 2+kk a celkové ploše 41 m2. Byt se nachází v 1.patře rodinného domu na krásném a klidném místě v Příbrami I. Jednotka se prodává kompletně zařízená včetně domácích spotřebičů, viz fotodokumentace. V domě je možné využívat sklepní pros... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 300 000
 Kč
Prodej byt 3 kk 230 m2 centrum Ol. terasa 100 m2
Před 304 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Prodám nadstandardní byt 230 m2, 3 kk s terasou 100 m2 , dvě koupelny, v centru Olomouce, se dvěma vstupy do bytu, prosklení po celém obvodu bytu - francouzská okna - maximální soukromí. Velká šatna, v každé místnos... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Prodám nadstandardní byt 230 m2 Olomouc 3 kk
Před 304 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Prodám nadstandardní byt 230 m2, 3 kk - terasa 100 m2, centrum Olomouce. Byt se dvěma vstupy do bytu, s terasou kolem bytu - francouzká okna - se vstupem z každé místnosti na terasu, maximální soukromí. Velká šatna, v každé místno... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Hledáme byt k dlouhodobému pronájmu
Před 305 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Slušný, pracující, tichý pár (vedoucí skladu a cukrářka) bez zvířat shání dlouhodobý pro... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej bytu 3+kk/T/P 116 m2 - Praha - Záběhlice
Před 305 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 3+kk/T/P 116 m2 - Praha - Záběhlice.Hledáte pro svou rodinu, nebo na pronajímání, krásný třípokojový byt s rozlehlou terasou, garážovým stáním, kompletní občanskou vybavenost v okolí a výbornou dostupnost do centra? Pak Vám exkluzivně nabízíme, bytovou jednotku 3+kk (85 m2) s terasou (31 m2) a sklepem, která je v osobním vlastnictví a nacházející se v 6. patře novostavby z roku 2006 s výtahem v Praze 10 – Záběhlicích. Tento prakticky řešený byt se skládá z prostorné předsíně s velkou vestavnou skříní, ze které jsou samostatné vstupy do všech tří pokojů, do koupelny s vanou a na samostatné WC. V obývacím pokoji je kuchyňský kout s plně vybavenou kuchyňskou linkou a je z něj vstup na velikou terasu s úžasným výhledem. V bytě jsou plastová okna s novými žaluziemi a na podlahách je v předsíní, v koupelně a na WC jednotná dlažba a v pokojích jsou plovoucí podlahy. Garážové stání a sklep, patřící k bytu, se nachází v příz... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 990 000
 Kč
Pronájem kanceláří na Praze 10
Před 306 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu kanceláře v novostavbě na Praze 10-Bohdalec. Kanceláře jsou v moderní budově s výtahem, recepcí a ostrahou 24 hod. Každá kancelář je pod samostatným uzavřením a pronajímají se jednotlivě. Nejmenší kancelář je 30m2, další je 68m2 a největší je 127m2.Společná kuchyň ,WC a sprchový kout. V ceně nájmu je i možnost bezplatného používání velké zařízené zasedací místnosti - foto. Ostatní foto je průřezem ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 050
 Kč
Prostory
Před 306 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabídněte prostor pro podnikání - zemědělské nebo skladové prostory, cena dle dohody.
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem kanceláře o výměře 10m ve
Před 306 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem kancelářských prostor o výměře 10m v 1.patře komerční budovy ve městě Veselí nad Moravou. Prostory jsou krásně prosvětlené, vzdušné a po rekonstrukci. Sociální zařízení, kuc... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 500
 Kč
Pronájem, Byty 2+kk, 59 m2 -.Nabízíme Vám k
Před 306 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem, Byty 2+kk, 59 m2 -.Nabízíme Vám k pronájmu krásný světlý byt v novostavbě o dispozici 2+kk a velikosti 59,6 m2 s vlastním balkónem 4,3 m2. K bytu náleží sklepní kóje. Interiér je tvořen velkým obývacím prostorem s kuchyňským koutem, ložnicí, koupelnou s WC a předsíní. Energetická třída budovy B zaručuje hospodárný měsíční provoz. Balkón je přístupný z obývacího pokoje. Dům svým rezidentům poskytuje dostatečné množství parkovacích stání a další žádané prostory pro kola a kočárky ve společných prostorech domu. Vše je esteticky sladěno a odpovídá standardům moderního bydlení s technickým zázemím na nejvyšší úrovni. Toto mí... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
12 000
 Kč
Šatov, pronájem bytu OV 1+1, 37 m2, patrová postel
Před 306 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Šatov, pronájem bytu OV 1+1, 37 m2, patrová postel – byt.Představujeme Vám prakticky řešený byt 1+1, situovaný v srdci poklidného Šatova, jen kousek od historického Znojma. Tento byt, rozkládající se na celkové ploše 37 m2 ve zděné budově, je správnou volbou pro jednotlivce nebo pár hledající kompaktní bydlení. Vstupte do hlavního obytného prostoru, kde Vás přivítá chytré řešení ve formě patrové postele, která šetří místo a zároveň dodává místnosti moderní vzhled. Kuchyňský kout je prakticky řešený pro pohodlné vaření a přípravu jídel. V bytě se nachází koupelna s vanou, která je společná s toaletou. Pro extra úložný prostor je k dispozici sklep, ideální pro vaše sezónní potřeby nebo hobby vybavení. S cenou, která je více než příznivá – 4500 Kč za měsíční náklady a 8500 Kč za pron... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 500
 Kč
Prodej, Byty 2+kk, 52 m2 -.Vážení, nabízíme k
Před 306 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 2+kk, 52 m2 -.Vážení, nabízíme k prodeji zbrusu nový byt v projektu Palackého Ostrava, který bude připraven na jaře roku 2024! V nabídce je byt 2KK 53m2, vybaven novou a kvalitní kuchyňskou linkou, s parkovacím místem v areálu rezidence a sklepní kójí. Kuchyňská linka SPOON bude plně vybavena - najdete zde nejen samozřejmou troubu a varnou desku, ale také vestavěnou myčku. Na vizualizacích vidíte, jak byt může v budoucnu vypada... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 677 762
 Kč
Prodej, Byty 2+kk, 47 m2 -.Vážení, nabízíme k
Před 306 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 2+kk, 47 m2 -.Vážení, nabízíme k prodeji zbrusu nový byt v projektu Palackého Ostrava, který bude připraven na jaře roku 2024! V nabídce je byt 2KK 47m2, vybaven novou a kvalitní kuchyňskou linkou, s parkovacím místem v areálu rezidence a sklepní kójí. Kuchyňská linka SPOON bude plně vybavena - najdete zde nejen samozřejmou troubu a varnou desku, ale také vestavěnou myčku. Na vizualizacích vidíte, jak byt může v budoucnu vypada... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 280 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 35 m², Jablonec nad Nisou, ul. Pražská
Před 306 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 1+1 v centru města Jablonec nad Nisou. Byt se nachází ve 3. NP cihlového domu. Vstupní prostorná předsíň, samostatná toaleta, kuchyň s el. sporákem a troubou. Atypický pokoj. Velk... (více v detailu)
Liberecký kraj
7 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 31 m², Jablonec nad Nisou, ul. Jiráskova
Před 306 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 1+1 v centru Jablonce nad Nisou. Jednotka se nachází ve 3 NP cihlového bytového domu. Byt je vybaven kuchyň s linkou, sporákem, mikrovlnkou, lednicí, stolem a židlemi. Pokoj s rozkládací sed... (více v detailu)
Liberecký kraj
8 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 62 m², Sklené
Před 306 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem bytu 3+kk v obci Sklené. Byt prošel rekonstrukcí. Dispozičně je rozdělen na vstupní chodbu, obývací pokoj s kuchyňskou linkou, ložnici, koupelnu a dětský pokoj. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, toaletou a umyvadlem. Byt je částečně zařízený, po domluvě s majitele... (více v detailu)
Pardubický kraj
15 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Chomutově, ul. Kamenná
Před 306 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme vám byt o dispozici 3+1 a velikosti 76 m2. Byt v osobním vlastnictví se nachází v panelovém domě v 7 podlaží s výtahem. V bytě jsou nyní nájemci a proto je vhodný jako inv... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 800 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 74 m², Ostrava, ul. Tlapákova
Před 306 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Dovolujeme se Vám nabídnout k pronájmu družstevní byt 3,5 +1 se dvěma balkony v 10.NP/12 NP. Byt je po částečných úpravách v roce 2020 - nové omítky, plovoucí podlahy v celém bytě mimo pokoje, kde je lino. Nová sanita a obklady v koupelně. Byt je atypický tím, že vedle kuchyně je prostor pro jídelnu, případně pro další pokoj neb... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 30 m², Třeboň, ul. Šmeralova
Před 306 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme dlouhodobý pronájem podkrovního bytu 1+kk o velikosti 30 m2 ve čtvrtém nadzemím podlaží (třetí patro) cihlového bytového domu v Třeboni. Dům se nachází v klidné části obce ve Šmeralově ulici. Byt je orientovaný na jihozápad. K bytu náleží sklepní kóje. K dispozici je rovněž kolárna a s... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 800
 Kč