Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 3+1/L, OV, 62 m2, ulice Rumburská, Střížkov - Praha 9
Před 309 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
REZERVACE! Nabízíme k prodeji byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+1, o výměře 54m2 + lodžie 7m2 + komora na chodbě 1m2, který se nachází v 8. NP, v klidné ulici Rumburská - Praha 9. Dispozičně nabízí vstupní chodbu, obývací pokoj s přímým vstupem na lodžii, kuchyň, ložnici, dětský pokoj, koupelnu se sprchovým koutem a WC. Byt prošel v roce 2020 kompletní rekonstrukcí. Parkování je možné v modrých zónách. V místě se nachází veškerá občanská vyba... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 290 000
 Kč
Prodej, Byty 3+kk, 88 m2 -.Na prodej zajímavý
Před 309 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 3+kk, 88 m2 -.Na prodej zajímavý mezonetový byt o dispozici 3+kk se započitatelnou plochou 88 m2 a s terasou 16m2 v 6.patře klidného bytového domu v obytné zóně Brno-Černovice. Byt vznikl v roce 2013 jako nástavba na bytovém domu z 30.let. Terasa je z větší části otevřená se 180 stupňovým výhledem a z části je zastřešená a uzavřená. Byt je orientovaný na západ, směrem k řece Svitavě a k centru města s výhledem na historický střed města. Vstup do bytu je řešen prostornou chodbou, za níž je koupelna s vanou a sprchovým koutem, samostatné WC a spižírna/komora. Velkou předností bytu je otevřené dispoziční řešení obývacího prostoru s kuchyňským koutem s vestavěnými spotřebiči. Po uzavřeném schodišti se vyjde do mezipatra, kde je pracovna se sprchovým koutem, WC a plynovým kotlem a do ložnice. Z obou místností je vstup jak do zastřešeného prostoru terasy – zimní zahrady, tak do otevřené terasy. Pohled z terasy je na západ – směrem k centru města a k řece a také na východ – směr... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 999 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 47 m², Praha, ul. Podskalská
Před 309 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 2+kk o CP 47 m2 po rekonstrukci, který se nachází jen pár metrů od Palackého náměstí. Byt je v 1. podlaží. Dispozice: chodba, ze které je vstup do koupelny s umyvadlem, sprchovým koutem a toaletou, dále je vstup do velkého obývacího prostoru s kuchyňskou linkou, jídelním koutem, sedací soupravou a následuje vstup do ložnice. Při rekonstrukci byly použity kvalitní materiály - dřevěná p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 599 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 42 m², Poděbrady, ul. Na Valech
Před 309 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt o dispozici 1+kk v Poděbradech. Byt o velikosti 42 m2 se nachází přimo na okraji lázeňské kolonády. Z prostorné chodby vejdete do obývacího pokoje s kuchyní a vý... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 64 m², Praha, ul. Lublinská
Před 309 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Bydlení v městské čtvrti Troja s Prahou jako na dlani. Byt je v původním, ale velice zachovalém stavu. 3+kk s podlahovou plochou 64 m2 je ihned k dispozici a náleží k němu sklepní kóje. Nabídku umocňuje atraktivita okolí. Nacházíte se v úžasné lokalitě pražské čtvrti Troja, kde se noví majitelé tohoto bytu pyšní skvělou občanskou vybaveností - hned u domu se nachází obchod Penny nebo 8 ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 990 000
 Kč
Prodej bytu, 3+kk, 93 m2 v Příbrami, ul. Charvátova
Před 309 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Exklusivní nabídka atypického podkrovního bytu o dispozici 3+kk a celkové ploše 93 m2 ve 2.patře zrekonstruovaného rodinného domu. K bytu náleží prostorná půda o velikosti cca 20 m2, kterou lze využít jako odkládací prostory. Byt se nachází na krásném a klidném místě v Příbrami I a je kompletně zařízený včetně nábytku a domácích spotřebičů. ... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 300 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 53 m2 v Příbrami, ul. Charvátova
Před 309 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Exklusivní nabídka plně zrekonstruovaného bytu o dispozici 2+kk a celkové ploše 53 m2. Byt se nachází v 1. patře rodinného domu na klidném místě s výhledem do zahrady. Prodává se kompletně zařízený včetně domácích spotřebičů. V přízemí domu je možné využít sklepní prostory. Nemovitost je... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 600 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 51 m², Praha 14, garážové stání, zahr.
Před 309 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Novostavba 2+kk z roku 2011 s užitnou plochou 51m2, předzahrádkou 21m2 se nachází v přízemí domu. Součástí prodeje je garázové stání a sklepní kóje (2m2). Byt disponuje ložnicí s vestavěnými skříněmi a komodami, nadčasovou kuchyní, obývacím pokojem, koupelnou s WC a vanou a předsíní vybavenou vestavěnou skříní a botníkem.Vyjímečná lokalita v Praze, která poskytuje tolik zeleně hned v okolí domu, sportovního využití, občanskou vybavenost a zároveň výbornou dopravní dostupnost. U ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 000 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 62 m2, Ostrava, ul. M. Majerové
Před 309 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt v osobním vlastnictví 3+1, 62 m2. Udržovaný původní stav, vhodný k rekonstrukci podle Vašich představ. Zatepleno, okna plast. Pěkný, nový, zasklený balkon. Dům v zeleni, klidná část města, žádaná lokalita. Parkety, plovoucí podl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 790 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Ústi nad Labem
Před 309 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Jak už to bývá vlastník bytu, který se rozhodl byt přestavět a přestěhovat se do nového bytečku, si nakonec změnil plány a pouští tuto nemovitost dál do světa pro nového majitele, který si své bydlení dokončí dle svých přestav a možností. Proto vám nyní nově nabízíme na prodej bytovou jednotku 2+1 v klidném domě v osobním vlastnictví, celková výměra 66 m., která je umístěna na okraji centra města ulice Masarykova v Ústi nad Labem, téměř naproti městského prostorného parku obklopen zelení. Nachází se ve 3. patře cihlového domu, na hlavní třídě vchod vedle prodejny Bandi a také pár metrů od Polikliniky, naproti domu je zastávka do centra města. Byt sestává z 2 průchozích pokojů, kuchyně a koupelny s toaletou. Místnosti mají dostatek přirozeného denního světla. Bytová jednotka je před celkovou rekonstrukcí, která začala ale nebyla dokončena. Například jádro koupelny, kde je usazena pouze toaleta, také kuchyňský kout... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 800 000
 Kč
pronajmu byt v Ostravě
Před 309 dny - AVIZO_CZ
Nabízím k pronájmu byt v Ostravě - Zábřehu 1+1, 29 m2.
5 500
 Kč
Pronájem obchod a služby, 293 m², Příbram, ul. Budovatelů
Před 310 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
K pronájmu komerční prostor o velikosti 293 m2 s velkým potenciálem, který se nachází v Příbrami, v ulici Budovatelů. Jedná se o bývalý objekt pošty, který má široké možnosti využití, například jako showroom, kanceláře, služby, prodejnu, sklad, školící centrum a další. Výhodou jsou dva vchody, přední pro ... (více v detailu)
Středočeský kraj
29 000
 Kč
Pronájem komerční prostor, 18 m², Zdice, ul. Čs. armády
Před 310 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
K pronájmu komerční prostor v centru města Zdice. Jedná se o jednu místnost 18 m2, která je částečně zařízena - viz fotografie, ale může být i bez vybavení. Vytápění zajišťuje ústřední topení, podlaha je vinylová. Zavedená voda, toalety pánské a dámské j... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 40 m2, Praha 4 Chodov
Před 310 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu kancelářský prostor o celkové ploše 40 m2 ve sníženém přízemí cihlového domu po rekonstrukci s vlastním vchodem. Jedná se o velice příjemně zrekonstruovaný prostor s krbovými kamny a kuchyní. Součástí je nová koupelna ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 27 m², Beroun, ul. Vinařská
Před 310 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme vám prodej bytu o dispozici 1+kk o užitné ploše 27 m2. Byt se nachází ve velmi žádané lokalitě města Beroun ulice Vinařská. Dům byl postaven v roce 2022. K bytu náleží předzahrádka a p... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 000 000
 Kč
Pronájem, Byty 4+kk, 76 m2 -.? Představte si
Před 311 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem, Byty 4+kk, 76 m2 -.? Představte si bydlení, které překračuje hranice standardu a posouvá vaše očekávání na úplně novou úroveň. Vítejte ve světě elegance a pohodlí v našem exkluzivním 4KK bytě na prestižní adrese Tusarova! ? Máte chuť na špetku luxusu každý den? Hledáte prostor, kde se každý detail leskne kvalitou a pečlivým výběrem? Připravte se na zážitek, který změní vaše vnímání domácí pohody. Vaše nová adresa na Tusarově je synonymem pro nadstandardní bydlení. Každý krok po této úžasné nemovitosti je krokem po dokonale zpracovaných materiálech, které jsou nejen radostí pro oko, ale i pro dotek. ?️ Vstupte do prostorného obývacího pokoje, kde přirozené světlo tančí přes velká okna, odrážejíc se od dokonale vybroušených podlah. Je to místnost, která volá po relaxačních večerech i zábavných setkáních s přáteli. ? K... (více v detailu)
Hlavní město Praha
28 000
 Kč
Apartmánový dům 9+kk, 360 m2, Nové Hrady
Před 312 dny - ANNONCE
V obci Nové Hrady, čtvrt hodiny cesty od Litomyšle, stojí krásný rokokový zámeček. A naproti němu najdete výjimečný historický dům, který nabízí rozlehlé prostory se spoustou možností využití. V přízemí domu se nachází velký sál se zázemím a sociálním zařízením. V dalším podlaží pak stylový zámecký apartmán 5+1 se čtyřmi ložnicemi, obývacím pokojem, kuchyní a koupelnou. A v podkroví stylový luxusní apartmán 3+kk, zkolaudovaný v roce 2022, s rozlehlým obývacím pokojem s kuchyní, dvěma ložnicemi a koupel... (více v detailu)
13 490 000
 Kč
Byt 2+kk, 51 m2
Před 312 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 2+kk, 51 m2 -.Vítejte v Rosicích ! V exkluzivním zastoupení majitelů mám pro Vás byt 2+KK v Rosicích, který lze financovat hypotékou za 2,64% p.a. a má řadu dalších výhod v podobě úložných prostor, zahradní domku či zahrádky. Tento 2KK byt prošel nedávnou kompletní rekonstrukcí a je připraven poskytnout novým majitelům pohodlný a moderní životní styl. Vlastnosti bytu: • Prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem. • Klimatizace pro maximální pohodlí v horkých letních dnech. • Parkovací stání pro 1 auto zajištěno. • Dva sklepy přímo v bytovém domě pro praktické úložné prostory. • Ložnice s vestavěnou skříní. • Prostorná koupelna s WC. Venkovní vybavení: • Vlastní zahradní domek na poz... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Obchodní objekt 1050 m², Vojkovice
Před 313 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme obchodní objekt vhodný k podnikání v různém odvětví. Nemovitost je možno využít k obchodním účelům nebo k výstavbě bytů za účelem pronájmů. V současné době je budova z části zrekonstruována, je zde nová střecha a krovy. Přízemí domu je nyní pronajato a je zde obchod s potravinami a skladové prostory. V zadní části přízemí se nachází místnost se saunou a sprchovým koutem. První podlaží je možné využít k provoz... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Pronájem kancelářského prostoru, 303 m², Rychnov nad Kněžnou
Před 313 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem kancelářského prostoru o velikosti 303 m2 v Rychnově nad Kněžnou ul. Sokolovská. Možnost využít jako obchod, sklad a nebo případně i kanceláře. Možnost zvolit jinou aktivitu dle Vašeho podnikání. Prostor se nachází v přízemí bud... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
37 300
 Kč
Poptáváme byt k rekonstrukci
Před 313 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Poptáváme byt před rekonstrukcí nebo zadlužený
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Byt 2+1, Sedlčany, ul. U háječku
Před 313 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Byt 2+1, I. kat., v panelovém domě, 1.NP, 52m², lodžie, sklep, v os. vlastnictví. Prodej přímo od majitele. P... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 000 000
 Kč
Prodej, Byty 2+1, 57 m2 -.Nabízíme k prodeji
Před 313 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 2+1, 57 m2 -.Nabízíme k prodeji zrekonstruovaný byt 2+1 na Holasické ulici v Opavě. Byt prošel v minulém roce kompletní rekonstrukcí a v současné době je pronajímán. Hledáme zájemce, který chce koupit nemovitost jako investici a nájemnici si tam nechá. V současné době byt generuje na nájmu zhodnocení 5 % z kupní ceny. V ko... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 100 000
 Kč
Prodej, Byty 2+1, 57 m2 -.Prodej bytu 2+1, 57 m2,
Před 313 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 2+1, 57 m2 -.Prodej bytu 2+1, 57 m2, Hořice – Šalounova Ve výhradním zastoupení nabízíme cihlový byt v prvním patře blízko centra v Hořicích. Byt je pěkný, udržovaný s balkónem, vybaven kuchyňskou linkou, v pokojích jsou parkety, krbová kamna s výměníkem, které zajišťují velmi nízké náklady na topení, je zde instalována také klimatizační jednot... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 250 000
 Kč
Restaurace, 190 m2
Před 314 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej, Restaurace, 190 m2 -.K prodeji nabízíme zavedenou restauraci v samém srdci Karlových Varů, pár metrů od centra Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary - hotelu Thermal. Kapacitně je restaurace dimenzována na cca 60 míst uvnitř, v letních ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno