Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem komerčního objektu, 635 m2
Před 307 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme komerční objekt, který slouží v místní obci jako kulturní dům pro veřejné společenské akce. Jeho součástí je veškeré sociální zázemí. Kulturní dům nabízí možnosti plesů, zábavy, divadel, koncertů a jiných společenských akcí. Nabízíme možnosti této nemovit... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
225 000
 Kč
Prostor pro autosalon, sklad. 500 - 4000 m2
Před 307 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prostory pro Autosalon, skladování, lehkou výrobu a kanceláře, nabízíme k pronájmu v moderní nově postavené budově. Jedná se o prostory s výměrou od 500 do 4000 m2 a možností využití kanceláří se sociálním zařízení, včetně parkovacích míst v areálu, nacházejícího se v Čestlicích, Praha východ, v těsné blízkosti nájezdu na dálnici D1. Prostory... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Kadeřnictví/obch. prost. P3 - Žižkov
Před 307 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme exkluzivní příležitost přenechání pronájmu moderního salonu o výměře 85m2 s kompletním vybavením v lokalitě Praha 3 - Žižkov. Jedná se o lukrativní část Prahy se zavedenou klientelou. Velkou výhodou je také... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Restaurace, stravování, 27 m², Praha
Před 307 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Vážení podnikatelé a restauratéři, představujeme Vám výjimečnou příležitost převzít pronájem prosperující restaurace Heal Hunger Pizzeria za odstupné, která se nachází na atraktivní adrese Prahy 4 Michle. Tato lokalita je známá svou živostí a vysokou frekvencí návštěvníků, což představuje ideální podmínky pro úspěšný chod restaurace. Prostor je plně vybaven profe... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 79 m², Pohoří
Před 307 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prostory kanceláří přímo v Pohoří. Výborná vzdálenost do blízkých měst jako je Dobruška, Opočno. Parkování přímo v areálu před budovou... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 000
 Kč
Pronájem, obchodní prostory, 23 m2, Jablonec nad Nisou
Před 307 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Pronájem malé prodejny o velikosti 23 m2 v obchodním domě Eveko v centru města Jablonec nad Nisou. K nájmu je potřeba za... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 800
 Kč
Pronájem obchod a služby v Příbrami, ul. Dlouhá
Před 307 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k pronájmu nebytové prostory, vhodné pro kanceláře, nebo menší prodejny. Nemovitost se nachází v historickém centru města Příbram. Mezi hlavní výhody patří vlastní zabezpečovací systém, víceúčelové využití místností a výborná dostupnost. Pokud o pauze na oběd dostanete hla... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 000
 Kč
Pronájem obchod a služby v Jablonci nad Nisou, ul. Jehlářská
Před 307 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu obchodní prostor v Jablonci nad Nisou v ulici Poštovní/Jehlářská, v obchodním centru Eveko. Obchodní prostor o velikosti 108m2 je atraktivně umístěn hned vedle hlavního vchodu do budovy z Jehlářské ulice. Obchodní dům Eveko se nachází v pa... (více v detailu)
Liberecký kraj
12 000
 Kč
Pronájem výrobního objektu, 168 m², Pohoří
Před 307 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem objektu v Pohoří, který je nyní zavedený jako opravárenská dílna pro osobní automobily. V této činnosti je možnost dál pokračovat, nebo tento prostor může být využit pro Vaši jinou podnikatelskou činnost. Celý objek... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
24 000
 Kč
Pronájem, Byty 2+kk, 57 m2 -.Nabízíme k pronájmu
Před 307 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem, Byty 2+kk, 57 m2 -.Nabízíme k pronájmu krásný nový byt o velikosti 2+kk, který se nachází v klidné části na kopci města Náchod o celkové velikosti 57m2. Byt se nachází v 4. nadzemním podlaží nově vystaveného bytového domu Náchodská vyhlídka. K bytu náleží balkon s výhledem do zeleně o velikosti 4,3m2 a zděný prostorný sklep. Veřejné parkovací plochy jsou k dispozici před objekty bytových domů při obslužných komunikacích. Byt bude možno pronajmout od 1.12.2023 bez kuchyňské linky (na náklady majitele z... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
15 000
 Kč
Byt 4+kk, 98 m2
Před 307 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 4+kk, 98 m2 -.Rádi bychom vám představili jedinečnou příležitost ke koupi moderního dvougeneračního bytu 4+1, který se nachází v 11. podlaží panelového domu v blízkosti centra Liberce. Prostorný byt o celkové ploše 103 m2, prošel rozsáhlou rekonstrukcí a nabízí komfortní bydlení i pro početnou rodinu. Jedinečný prostor pro společné chvíle je obývací pokoj propojený s moderní kuchyní s vestavěnými spotřebiči. Pro relaxaci je možné využít v obývacím pokoji balkón. Dále jsou v bytě tři pokoje, dvě koupelny, které spojuje chodba s velkorysým úložným prostorem. Hlavn... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
2+1 v Pražských Pitkovicích
Před 307 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízím k prodeji bytovou jednotku o dispozici 2+1 o celkové podlahové ploše 43,2 m2 v novostavbě bytového domu z roku... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 990 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 54 m² Žižkov.K prodeji nabízíme
Před 307 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 2+1, 54 m² Žižkov.K prodeji nabízíme byt o dispozici 2+1, 54 m² ve druhém patře cihlového domu na Žižkově. Tento byt disponuje dvěma samostatnými pokoji s orientací na severovýchod do ulice a jihozápad do vnitrobloku. V bytě dále nalezneme průchozí vybavenou kuchyni, koupelnu se sprchovým koutem, pračkou a bojlerem a samostatné WC. Do pokoje a kuchyně se vstupuje z předsíně. Vstup do bytu je z uzamykatelné pavlače s výhledem do dvora. Ve dvoře je možné domluvit parkovací stání. Ve větším pokoji je dřevěné okno s dvěma křídly a dvojskly, v menším pokoji se nacházejí plastová dvojsklenná okna. Podlahy jsou plovoucí, v kuchyni, koupelně a předsíni je položena dlažba. Topení je zajištěno lok... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 890 000
 Kč
Hl. byt v Praze od 5,2 do 9 mil. Kč
Před 307 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním byt 2+1 nebo 2+kk, 3+1 nebo 3+kk v Praze s dobrou dostupností ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hl. byt v Praze od 3,2 do 4,8 mil. Kč
Před 307 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním byt 1+1 nebo 1+kk, 2+1 nebo 2+kk v Praze s dobrou dostupností ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem bytu 3+1, 65 m², Chodov, ul. náměstí 9. května
Před 307 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Hledáte svůj nový domov, který by byl vaším útočištěm klidu a pohody? Vítejte ve vašem novém pronájmu - byt 3+1 o rozloze 65 m² na Chodově, na ulici náměstí 9. května, který je připraven stát se vaší osobní oázou. Představte si, že se probouzíte v bytě, kde první paprsky slunce jemně probouzejí každý kout. Slunný byt v klidné lokalitě Chodova je designován tak, aby harmonicky spojoval komfort, funkčnost a styl. Každý prostor je promyšlený pro vaše maximální pohodlí, ať už hledáte klidný kou... (více v detailu)
Karlovarský kraj
10 500
 Kč
Prodej byt 1+kk v Praze, ul. Havířovská
Před 307 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji nebytový prostor, kancelář či provozovnu, který přesně odpovídá definici moderního, účelného a ekonomicky efektivního. Nemovitost o dispozicí 1+kk s WC a sprchovým koutem, která je situována v suterénu s výhledem do zeleně a dobré lokalitě s vyhrazeným parkováním. Nemovitost je v dobrém stavu a chlubí se nízkými měsíčními náklady. Ideální volba pro jednotlivce nebo páry, kteří hledají svoji první nemovitost nebo investiční příležitost s nízkými provozními náklady. S užitnou ploch... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 799 000
 Kč
Prodej bytu 5+1, 205 m², OV, Chomutov, ul. Matěje Kopeckého
Před 307 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Preferujete bydlení s dostatečně velkým prostorem? Ideálně pro Vás nabízíme tento útulný byt o velkorysé výměře 205 m2. Byt se nachází v podkroví panelového domu v TOP vyhledávané lokalitě města Chomutov. Pokud chcete po celém dni přijít domu, užít si kouzelnou atmosféru a totální klid, je to byt právě pro Vás. Kouzlo bytu dokreslují přiznané trámy a k tomu otevřený obývací prostor s kuchyní a v neposlední řadě díky poloze bytu, neuslyšíte ani sousedy. Po příchodu d... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 550 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 4 m², Plzeň, ul. Riegrova
Před 308 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
V žádané lokalitě centra města Plzně, v historickém domě "U zlaté lodě", nabízíme ve sdíleném prostoru k pronájmu jednotlivá pracovní místa. Součástí každého pracovního místa je stůl s paravánem, ergonomická kancelářská židle, pojízdný uzamykatelný kontejner a uzamykatelná skříňka v čele stolu. Jedná se o reprezentativní, nově zrekonstruované kancelářské prostory. V rámci pronájmu je... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 21 m², Plzeň, ul. Riegrova
Před 308 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu reprezentativní kancelářské prostory v žádané lokalitě centra města Plzně v historickém domě "U zlaté lodě". Veškeré prostory jsou nově zrekonstruované a jednotlivé kanceláře jsou moderně vybavené. V rámci pronájmu je možné využívat společné prostory, kuchyňské zázemí a odpočinkovou... (více v detailu)
Plzeňský kraj
11 200
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 66 m², Praha, ul. Hrudičkova
Před 308 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Moderní a elegantní byt po rekonstrukci v klidné lokalitě Praha - Chodov. Tento prostorný byt o podlahové ploše 65,5 m2 a lodžií o rozměrech 2,5 m2 prošel velmi zdařilou rekonstrukcí v roce 2023. Nabízí tím novému majiteli komfortní a vkusně zařízené bydlení. Byt disponuje i sklepem, který poskytuje dostatek úložného prostoru pro osobní věci či další potřeby. Důraz při rekonstrukci byl kladen nejen na kvalitu provedení, ale i na moderní design, který dodává bytu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 100 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 104 m², Ostrava, ul. Na Baranovci
Před 308 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Prestižní střešní byt 3+KK, 104 m2, dvě garážová stání, klimatizace, podlahové topení, světlík, trojskla, s největší terasou v projektu Rezidence Keltičkova, v TOP lokalitě Slezské Ostravy, s výhledy na celé město a Beskydy. U této luxusní nemovitosti byl kladen důraz na kvalitní materiály a unikátní architektonické řešení. Ložnice má svou designovou koupelnu, v hale při vstupu se nachází světlík, díky němuž bude celý prostor prosluněný. Mimořádně nízké provozní náklady nadchnou. Obrovským plusem j... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 750 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk v Praze, ul. Šimáčkova
Před 308 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Ve výhradním zastoupení nabízíme mezonet 2+kk se dvěma koupelnami na ulici Šimáčkova. Byt o celkové ploše 70 m2 se nachází v 6,podlaží historického bytového domu s výtahem, v těsné blízkosti parku Stromovka. Dispozice bytu nabízí novému majiteli prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem (kuchyňská linka vybavena moderními spotřebič... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 750 000
 Kč
Pronájem garážového stání v Pardubicích, ul. Smilova
Před 309 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Pronájem garážového stání v centru Pardubic - ulice Smilova. Volné ihned. ID nab�dky: 856407.
Pardubický kraj
2 500
 Kč
Prodej, Byty 3+1, 85 m2 -.Hledáte prostorný byt,
Před 309 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 3+1, 85 m2 -.Hledáte prostorný byt, kde nebudete muset vůbec nic dělat? Jen se stačí se sem nastěhovat. Pak jednoznačně zpozorněte! Tento byt 3+1 prošel z velké části rekonstrukcí, má zděné jádro a prodává se jako kompletně vybavený. Užitná plocha samotného bytu je 79 m2 a náleží k němu sklep o velikosti 3,5 m2 a balkón, který má 3 m2. Po rekonstrukci jsou zároveň stoupačky v celém domě. Jeho velkým benefitem je poloha ve velmi klidné části Chvaletic. Hned za domem najdete dětské hřiště. V okolí potom mateřs... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 390 000
 Kč