Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Hledáme pronájem solidního bytu na Ostravsko - Karvinsku.
Před 356 dny - AVIZO_CZ
Dobrý den, jsme solidní majoritní osoby - matka zabezpečena pravidelným měsíčním starobním důchodem a dvaapadesátiletý syn klient pracovního úřadu rovněž zabezpečen pravidelnou měsíční sociální podporou - s výbornou doložitelnou platební morálkou, bez dětí, bez zvířat, bez exekucí, dluhů apod., tudíž v našem případě nehrozí nehrazení nájemného jako u zaměstnanců, podnikatelů apod. při ztrátě jejich příjmu a nestandardní výši nájmu ad. a pokud bude v bytě naše trvalé bydliště a nastavení výše nájemného, služeb atd. takové, aby došlo k jejich bezproblémovým úhradám pracovním úřadem, stejně jako tak je a dochází v našem stávaj... (více v detailu)
Zdarma
 Kč
Pronájem skladu, 774 m², Hrobice
Před 357 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k pronájmu komerční objekt v obci Hrobice u Slušovic. Jedná se o přízemní budovu o rozloze cca 900m2, včetně sociálního zázemí a kanceláře, která je vhodná jak k výrobě, tak i k skladovacím účelům. Podlaha je prům... (více v detailu)
Zlínský kraj
80 000
 Kč
Pronájem komerčních prostor, 100 m², Strakonice
Před 357 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Pronájem komerčních prostor v centru města Strakonice, Palackého náměstí. Jedná se o tři místnosti v přízemí o celkové výměře 100 m2 s pěti výlohami. Objekt se nachází v rohu náměstí a je součástí souboru obchodní a komerční zóny. ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
12 500
 Kč
Prodej bytu 1+kk 35 m².K prodeji Vám nabízím
Před 357 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 1+kk 35 m².K prodeji Vám nabízím prostorný družstevní byt 1+kk o rozloze 35 m2. Nachází se v cihlovém domě žádané lokality pražského Žižkova. Vzhledem k blízkosti centra, je koupě této nemovitosti ideální příležitostí na investici, případně i vlastní bydlení, které je dostupné ihned. Byt tvoří chodba s kuchyňskou linkou, velice prostorný pokoj a koupelna se sprchovým koutem včetně toalety. Vysoké stropy přímo vybízí k vestavěnému patru a nabízí příležitost vytvořit si bydlení ve vla... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 750 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk 59m balkon garáž Sušilova Praha
Před 357 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 2+kk 59m balkon garáž Sušilova Praha Uhříněves.Nabízíme k prodeji byt 2+kk, 59m2 s balkonem 4m2 v 1.patře (2/4NP) cihlového domu v Praze Uhříněvsi, ulici Sušilova. Byt se skládá ze samostatné neprůchozí ložnice, obývacího pokoje s novou kuchyní s vestavnými spotřebiči (indukční varná deska, el., mikrovlnná trouba, myčka nádobí, lednice s mrazákem) odkud je vstup na balkon 4m2. Dále koupelna s vanou, WC a pračkou. Prostorná vstupní chodba s vestav... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 500 000
 Kč
prodej bytu o dispozici 3+1 po komp
Před 357 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej bytové jednotky o dispozici 3+1 v osobním vlastnictví, ulice Havlíčkova, město Chomutov. Byt o výměře 61 m je situován do 12. patra panelového domu s výtahem. Bytová jednotka je po kompletní rekonstrukci. Je sestavena ze tří samostatných místností. V kuchyni z kuchyňské linky v základním vybavení a zděným jádrem se sprchovým koutem. Toaleta je zcela samostatná. Kuchyň a přilehlé p... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 790 000
 Kč
Hledáme byt ke koupi 1+1, Ostrava - centrum, Mariánské Hory, Přívoz
Před 358 dny - AVIZO_CZ
Pro konkrétního klienta hledáme byt k vlastnímu bydlení v lokalitě Ostravy - centrum, Přívoz, Mariánské Hory. Požadujeme: 1+1, 1+kk, dr. i os. vlastnictví, s ... (více v detailu)
Zdarma
 Kč
Koupíme byt, dům v Ostravě a okolí, do 60 km.
Před 359 dny - AVIZO_CZ
Hledám pro známého koupi bytu, domu v Ostravě a okolí, do cca 60 km...Velikost bytu není rozhodující..Má hotovost, možnost rychl... (více v detailu)
Zdarma
 Kč
Prodej restaurace, stravování
Před 359 dny - ANNONCE
V nabídce mám prodej parádní Restaurace přímo na břehu Labe, která je schopna pojmout až 120 osob a to včetně prostoru na balkoně a zastřešené terasy. Tato historická budova, která byla původně mlýnem na Dolnožlebském potoce je po kompletní, velice náročné a vkusné rekonstrukci. Je zde vybudovaná i pískovcová Rumotéka. Objekt se prodává včetně webových stránek, kompletního vybavení a i současní zaměstnanci jsou svolní k práci pod novým majitelem. Velkým benefitem je umístění restaurace u cyklostezky spoju... (více v detailu)
9 378 000
 Kč
Obchodní prostor k pronájmu cca 120 m2, Praha 1 - Malé Strana.
Před 359 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme jedinečnou příležitost k pronájmu obchodní prostor v nejfrekventovanější a nejžádanější lokalitě centra Prahy, s velkou návštěvností turistů v blízkosti Karlova mostu. Prostor lze provo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1
 Kč
Prodej obchodního objektu, 370 m², Plánice, ul. Klatovská
Před 359 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej objektu o zastavěné ploše 521 m2, který se nachází ve vyhledávané lokalitě Klatovska, centrum obce Plánice, ulice Klatovská. Nemovitost v minulosti sloužila převážně k obchodním účelům. Aktuálně je vhodná k celkové rekonstrukci jak interiérů tak exteriérů. K objek... (více v detailu)
Plzeňský kraj
9 750 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 150 m², Karlovy Vary, ul. Modenská
Před 359 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Pronájem komerčního prostoru o výměře 150 m2, na míru novému nájemníkovi. Jedinečná příležitost prostoru pro podnikání dle Vašich představ. Fotografie inzerátu zachycují momentální stav nemovitosti, majitel nabízí rekonstrukci a zařízení celého prostoru dle požadavků nového nájemníka. V minulosti se zde nacházela hospoda, prostor však nabízí možnost předělání na kadeřnictví, salón, solnou jeskyni, či provozovnu jiného typu. Pro př... (více v detailu)
Karlovarský kraj
30 000
 Kč
Prodej komerčního objektu, 300 m², Bohumín, ul. nám. Svobody
Před 359 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Exkluzivně Vám nabízíme nemovitost, která je vhodná jak ke komerčnímu využití, tak k bydlení, nacházející se přímo na náměstí. První podlaží slouží ke komerčnímu využití - obchod, kancelář, skladové prostory a toaleta. V druhém podlaží je velmi prostorný byt 5+1 s koupelnou a odděleným WC. V ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 360 000
 Kč
Pronájem ostatní v Chotěboři, ul. Sokolohradská
Před 359 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme Vám pronájem haly, kterou lze využívat jako servis autobusů, nákladních aut, lakovnu nebo i sladovací prostory. Nachází se ve společném areálu bývalého ČSAD v okrajové části Chotěboře na výpadovce směr Ždírec nad Doubravou. Pronájem zahrnuje jak samotnou výrobní část, vlastní kanceláře i manipulační plochu před samotnou halou. Také je tu možnost využití společných šaten se sociálním zařízením. V podlaze jsou zabudované celkem čtyři hydraulická zved... (více v detailu)
Kraj Vysočina
35 500
 Kč
Prodej komerčního pozemku v Podlažicích
Před 359 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám pozemek ke komerčnímu využití v Podlažicích u Chrasti. Pozemek stojí na atraktivním místě u frekventované silnice, sítě se nacházejí na hranici pozemku. Na pozemku stojí rozlehlá stodola, určená k rekonstrukci, kterou je možné využí... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 490 000
 Kč
Pronájem nebytových prostor, 203 m², Český Těšín
Před 359 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem obchodního/výrobního prostoru na ulici Jablunkovské o velikosti 203 m². Součástí prostor je také místnost, kterou lze využít jako kuchyňku nebo šatnu. K dispozici j... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
25 000
 Kč
Brno obchodní prostory Příkop 4.IBC výměra 34,4m
Před 359 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Celoprosklené prostory s klimatizací, kuchyňkou samostatnou, skladem. Vhodné jako kancelář,či ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 499 000
 Kč
Prodej, Byty 3+1, 110 m2 -.Sháníte byt s výhodami
Před 359 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 3+1, 110 m2 -.Sháníte byt s výhodami vlastního domu se zahradou? Máme pro Vás řešení. K prodeji je prostorný, světlý a zrekonstruovaný byt s vlastní rozlehlou 700 m2 velkou zahradou a příjemnou lokalitou jen pár metrů od náměstí a městského parku. Vzdušný rodinný byt v historickém domě o dispozici 3+1 nabízí komfortní bydlení o ploše 110,2 m2. Byt disponuje prostornou vstupní halou, která prostupuje bytem a umožňuje vchod do dalších místností: obývacího pokoje, kuchyně se spíží, dvou ložnic, koupelny, toalety a v neposlední řadě do jedinečné zimní zahrady, odkud koukáte přímo ... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 790 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 95 m2, ul. Třešňová, Praha 9 - Hloubětín
Před 359 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Energeticky úsporný mezonetový byt 4+kk s galerií o výměře 95 m2 a s balkonem 1,7 m2, který se nachází v klidné lokalitě v zástavbě rodinných domů na Praze 9 v Hloubětíně. Jedná se o poslední volný byt z 2. etapy výstavby projektu Viladomy Třešňová, který je orientovaný na jižní, severní a západní stranu. Mezonetový byt je situován ve 3.NP a podkroví bytového domu, který je podle průkazu energetické náročnosti budovy zařazen mezi velmi úsporné budovy. Okna jsou za... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 987 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 37 m², Karviná, ul. Divišova
Před 359 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Hledáte nájem bytu dispozice 1+1 na dobré adrese v Karviné Hranicích? Pak právě pro vás je jak stvořená tato nabídka nájmu družstevního bytu o ploše 37m², který je čerstvě po zdařilé rekonstrukci a s novou kuchyňskou linkou. Byt se nachází ve 3. NP domu s výtahem a s velmi pěkným a klidným okolím. Pře... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 000
 Kč
Prodej rodinného domu v obci Chlum u Staňkovic
Před 360 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte nadstandardní soukromí a velkorysý prostor pro své podnikání. Pak právě pro vás je zde tato jedinečná nabídka rodinné usedlosti se 3 stavbami na pozemcích o celkové ploše 4677 m2 v obci Chlum u Staňkovic v okrese Kutná Hora. V tomto souboru nemovitostí se skrývá velký potenciál. Rodinný dům, kde z velké části proběhla rozsáhlá rekonstrukce má dispozici 4+1+2 koupelny a prostor pro vybudování další místnosti v podkroví. Další stavbou je velká stodola, která nabízí 2 dílny, soukromý bar, skl... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 990 000
 Kč
Pronájem obchod a služby 30 m², OV, Jirkov, ul. Nábřeží
Před 361 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Rádi byste provozovali svou podnikatelskou činnost v centru Jirkova? Nabízíme k pronájmu komerční prostor o výměře 30 m² nacházející se v samém srdci města Jirkov. Tento prostor je ideální pro podnikatele hledající vhodné místo pro svůj obchod, kancelář, komerční zastoupení nebo malou provozovnu. Díky výhodné poloze v centru města budete mít snadný přístup k zákazníkům a budete součástí živého obchodního prostředí. Prostor prošel rekonstrukcí s instalací nového úsporného plynového kotle a vestavbou jedn... (více v detailu)
Ústecký kraj
9 000
 Kč
Prodej bytu, 2+kk, 24 m², Všemina
Před 362 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme plně vybavený a zavedený apartmán v obci Všemina. Apartmán o ploše 24 m² se nachází v přízemí apartmánového obytného domu a disponuje terasou. Jedná se o vkusně zařízený a barevně sladěný byt s dvěma místnostmi. Ložnice je vybavena pohodlným dvojlůžkem a obývací pokoj nabízí rozkládací sedací soupravu a je tedy vhodný pro přenocování čtyř osob. Apartmán disponuje, lednicí, pračkou, troubou, el. varnou deskou, mikrovlnou troubou, nádobím, ložním prádlem, sušákem na prádlo. Od roku 2018 je celoro... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 465 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 73 m2, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
Před 362 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji krásný prostorný byt 2+kk s terasou a balkonem o CP 73,4 m2 (byt 63,7 m2, terasa 6,8 m2 a balkon 2,9 m2) v 1. patře cihlového domu. Obývací pokoj se vstupem na terasu, kuchyňská linka se žulovou pracovní deskou a vestavěnou troubou, el. varnou deskou, digestoří, myčkou a lednicí s mrazákem. Ložnice s balkonem. Vestavěné skříně v ložnici i předsíni. Plastová okna se žaluziemi, plovoucí podlahy. Komora ... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 690 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Strakonicích, ul. Krále Jiřího z Poděbrad
Před 362 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej bytu o dispozici 3+1 v prvním patře zděného domu s výtahem. Bytová jednotka prošla částečnou rekonstrukcí interiéru (plastová okna, renovace parket, obklady, výmalba a nátěr obložek a radiátorů). Jedná se o slunný byt orientovaný na jih. V sou... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 150 000
 Kč