Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem bytu 2+kk v Hrochově Týnci, ul. Nádražní
Před 377 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 2+kk v Hrochově Týnci. Byt je ve třetím patře novostavby bytového domu s výtahem. Dispozice: zádveří, obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na balkon, ložnice, koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a WC. Moderní kuchyňská lin... (více v detailu)
Pardubický kraj
9 500
 Kč
Prodej bytu 2+1, OV, 57 m², Chomutov, ul. Kosmonautů
Před 377 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej bytu 2+1 v osobním vlastnictví o výměře 57 m2 v blízkosti centra města Chomutova ve velmi žádané lokalitě. Byt se nachází ve 3.patře cihlového domu s novou fasádou a je po velmi vkusné rekonstrukci. Má plastová okna, zděné jádro, prostornou lodžii, v koupelně je sprchový kout, keramické obklady, dlažba a všude jsou nové dveře. Na chodbě j... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 949 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Havířově, ul. Karvinská
Před 377 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Prodáme družstevní byt 2+1, 47m2 v zachovalém stavu s možností úprav dle vlastních představ. V okolí nemovitosti je bohatá vybavenost jako například školy, š... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 750 000
 Kč
Pronájem bytu 4+1, 160 m², Ostrava, ul. Zahradní
Před 377 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 4+1 s velkou halou a s balkonem ve 3. NP cihlového domu v centru města. Velmi prostorný byt je v zachovalém a dobře udržovaném stavu. Předností je prostorná hala, která může nahradit obývací pokoj a další čtyři neprůchozí pokoje. Prostorná koupelna s rohovou vanou a dvěma umyvadly,... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
17 000
 Kč
Pronájem, Obchodní prostory, 56 m2 -.Nabízíme k
Před 378 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem, Obchodní prostory, 56 m2 -.Nabízíme k pronájmu obchodní prostor o rozloze 56 m2 v prvním nadzemním podlaží cihlového domu v Domažlické ulici, Plzeň Skvrňany. Prostory mohou být využívané jako prodejní ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
8 000
 Kč
Pronájem, Ordinace, 135 m2 -.Nabízíme k pronájmu
Před 378 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Pronájem, Ordinace, 135 m2 -.Nabízíme k pronájmu obchodní prostory-ordinaci v činžovním domě v Mariánských lázních. V budově se nacházejí ještě 2 fungující ordinace a další ordinace či bytové prostory, které jsou v nabídce k pronájmu. Prostor k pronájmu o velikosti 135,46 m2 se nachází v 1. PP a má svůj vlastní vchod. Tento prostor dříve fungoval jako dětské centrum (školka), součástí je te... (více v detailu)
Karlovarský kraj
24 382
 Kč
Pronájem, Byty 1+kk, 27m2 - Praha - Jinonice.V
Před 378 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem, Byty 1+kk, 27m2 - Praha - Jinonice.V přízemí panelového domu, v Jinonicích, Praha 5, nabízíme k pronájmu pěknou garsonku, s vybaveným kk, koupelnou se sprchou a WC, Vše po rekonstrukci, vonící novotou. V okolí ZŠ, MŠ, VŠ. Všeobecná občanská vybavenost... (více v detailu)
Hlavní město Praha
14 835
 Kč
Prodej bytu, Praha 9 Letňany.Nabízíme k prodeji
Před 378 dny - ANNONCE
Prodej bytu, Praha 9 Letňany.Nabízíme k prodeji byt 3+kk o velikosti 69m2 s terasou, garážovým stáním a sklepem. Byt se nachází ve třetím patře pětipatrového domu z roku 2006 v klidné části Prahy 9 -Letňany, Bechlínská. Dominantou tohoto bytu je velkorysý severovýchodně orientovaný obývací pokoj, jehož součástí je plně vybavený kuchyňský kout a vstup na terasu. Druhý, východně orientovaný pokoj, je v současnosti využíván jako dětský. Třetí pokoj orientovaný na východní stranu s vestavěnou skříní je nyní využíván jako ložnice. Do všech pokojů se vstupuje skrze prostornou chodbu spojenou s předsíní, ... (více v detailu)
8 700 000
 Kč
Hledáme byt ke koupi 1+kk,1+1 - Výškovice, Zábřeh, Hrabůvka, Poruba
Před 379 dny - AVIZO_CZ
Pro konkrétního klienta hledáme byt k vlastnímu bydlení v klidnější lokalitě Ostravy - Zábřeh, Výškovice, Hrabůvka, Poruba. Požadujeme: 1+1, 1+kk, dr. i ... (více v detailu)
Zdarma
 Kč
Prodej garáže v Děčíně, ul. U Křížku
Před 379 dny - ANNONCE
Nabízíme k prodeji řadovou garáž s číslem evidenčním v osobním vlastnictví v ulici U Křížku. Na nemovitosti se nyní bude dělat nová střešní krytina. Je zd... (více v detailu)
495 000
 Kč
Prodej, Byty 1+kk, 32 m2 -.Nabízíme Vám k prodeji
Před 379 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 1+kk, 32 m2 -.Nabízíme Vám k prodeji byt 1+kk o výměře 32 m2 ve čtvrtém patře panelového domu v Malecí ulici v Novém Městě nad Metují. Byt se skládá z hlavní místnosti, kuchyně, koupelny s toaletou, předsíně a balkónu. Byt prošel rekonstrukcí: rohová kuchyňská linka, plastová okna, na podlaze pvc a dlažba, v předsíni vestavěné skříně, v koupelně sprchový kout, záchod a umyvadlo. K bytu náleží sklep. D... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 690 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 v Moravské Třebové, ul. Holandská
Před 379 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu pěkný, zařízený byt 2+1 s lodžií o celkové ploše 64 m2 v Moravské Třebové. Dispozice: vstupní chodba, kuchyň, obývací pokoj se vstupem na lod... (více v detailu)
Pardubický kraj
9 000
 Kč
Prodej posledního apartmánu 2+kk v
Před 380 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej apartmánového bytu 2+kk (73 m) v nádherném prostředí Krušných hor, v obci Horní Blatná, v těsné blízkosti lyžařských center Plešivec, Klínovec, Boží Dar. Byt je po kompletní rekonstrukci v celkově zrekonstruovaném apartmánovém domě Ochsendorf, ve velmi klidné polosamotě v těsné blízkosti lesa. V bytě je moderní značková kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči, luxusní koupelna se značkovými zařizovacími předměty. V domě pak společná sauna a společenská místnost, venku místo pro grilování, posezení u ohně, či prostor pro hraní vašich dětí. Výhodou tohoto bytu je podlaho... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 900 000
 Kč
Prodej, byt 2+kk, 68 m2, Husova ul.
Před 380 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
prodej bytu 2+kk v Mariánských Lázních. Vlastnictví uvedené nemovitosti je osobní a plocha bytu činí 68 m. Byt je situován do 2.NP patrového cihlového domu a nachazí se ve výborné dopravní a pěší dostupnosti do centra města. Celkový stav domu je velmi dobrý. Na objektu bylo provedeno zateplení fasády. Byt je po rekonstrukci. Parkování je možné u objektu. Veškerá potřebná občanská vybavenost se nachází v docházkové vzdálenosti v okolí ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 690 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 116 m², Český Těšín, ul. Nádražní
Před 382 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Hledáte místo k podnikání v Českém Těšíně? Nabízíme Vám jedno z nejlepších míst v centru Českého Těšína na ulici Nádražní. Prostor o celkové ploše 116 m2 se pyšní třemi výlohami a přímým vstupem z ulice. Samostatná prodejna má 73 m2 a druhá místnost o rozloze 21 m2 se dá využít jako součást prodejny nebo sklad. Součástí prostoru j... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
22 500
 Kč
Prodej, Byty 3+1, 61 m2 - Litvínov - centrum
Před 382 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 3+1, 61 m2 - Litvínov - centrum.Dovoluji si nabídnout klidné bydlení v centru města Litvínova, v cihlovém domě s dohledem na náměstí, Zámecký park a veškerou občanskou vybavenost. Škola a školka také v docházkové vzdálenosti. Bytová jednotka 3+1 v družstevním vlastnictví se nachází ve třetím patře čtyřpatrového domu, který prošel celkovou revitalizací včetně vnitřních společných prostor, kde lze využít kočárkárny, prádelny a mandlu. Pů... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 599 999
 Kč
Prodej bytu 1+kk v Teplicích, ul. Bratislavská
Před 383 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Podívejte se na naši nabídku bytu 1+kk v družstevním vlastnictví o ploše 22 m² v Teplicích v ulici Bratislavská. Byt se nachází ve 4. patře panelového domu. Vkusně řešený byt prošel kompletní rekonstrukcí. Nová kuchyňská linka a kvalitní plovoucí podlaha je samozřejmostí. Včetně krásné prakticky řešené koupelny. Rekonstrukce byla finančně náročná z důvodu kvalitního materiálu. Dů... (více v detailu)
Ústecký kraj
980 000
 Kč
Prodej, zámek, Omlenička, Kaplice
Před 384 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej barokního zámečku nacházejícího se v obci Omlenička vzdálené asi 3 km západně od Kaplice, o celkové ploše pozemků 5037 m, určeného ke kompletní rekonstrukci. Nemovitost je sice momentálně v neutěšeném stavu, avšak díky nemalé kulturní hodnotě a bohaté historii v ní lze spatřit veliký potenciál pro realizaci vhodného záměru. Na místě zámku, k... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 500 000
 Kč
Pronájem kancelářských prostorů, 100 m2, Pardubice
Před 384 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Pronájem kancelářských prostorů, s celkovou plochou 100 m², v Pardubicích - ul. Milheimova. Kancelářské prostory se nachází na jednom patře a jsou včetně komple... (více v detailu)
Pardubický kraj
30 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 114 m2 Kollárova ulice v Písku
Před 384 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji velmi pěkný podkrovní byt 4+kk 110 m2 ve třetím patře činžovního domu v ulici Kollárova v Písku. Byt lze prodat včetně vybavení po dohodě. Majitelé použili pro výstavbu kvalitní materiály, včetně izolace stropu a šikmin, podlahy dřevěné, dveře a kuchyně z masivu, s velkou pracovní plochou, obývací částí vévodí přiznané trámy. Tři ložnice js... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 850 000
 Kč
Dvě slušné osoby hledají byt, menší, cena není
Před 384 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dvě slušné osoby hledají byt, menší, cena není problém, alespoň částečně zařízený, nejraději Praha 6, 7, 8. Nekuřáci.
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej bytu 2+1, 103 m², Český Těšín, ul. Hlavní třída
Před 384 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Hledáte bydlení v centru města? Máte rádi prostorné a vzdušné pokoje? Tato nabídka bytu v osobním vlastnictví vás jistě zaujme. Nabízím vám prodej nadměrného bytu s balkonem nacházejícím se ve třetím NP cihlového revitalizovaného domu. Byt je svou velikostí unikátní a nabízí dostatek prostoru i pro rodinu s dětmi. Byt disponuje dvěma velkými pokoji, kuchyní se spíží, koupeln... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 250 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 66 m², Beroun, předzahrádka
Před 384 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
K pronájmu světlý byt o velikosti 3+kk v domě, kde se nachází tři bytové jednotky. Dispozice: obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvě ložnice, koupelna se sprchovým koutem, toaleta a předsíň. Možnost využití předzahrádky, kde můžete zahradničit neb... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 43 m², Benešov, ul. Na Bezděkově
Před 384 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem zrekonstruovaného bytu o ploše 43 m², téměř v centru Benešova, ul. Na Bezděkově. Příjemný světlý byt se nachází v 5. NP domu s výtahem. Skládá se z předsíně, obytného pokoje se vstu... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 000
 Kč