Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej, Byty 3+kk, 72 m2 -.Ve výhradním zastoupení
Před 366 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 3+kk, 72 m2 -.Ve výhradním zastoupení klienta nabízíme k pronájmu luxusní byt o velikosti 3+KK s celkovou výměrou 72m2. Byt se nachází v klidné části Brno Kamechy ve spodní části, která se nalézá nedalo Žebětínského rybníku, v okolí bytu se nachází kompletní občanská vybavenost. Interiér je designově zařízen ve vysokém standardu včetně všech kuchyňských spotřebičů. Kuchyně je vytvořena kompletně na míru bytu, součástí je indukční 80cm digitální deska, parní trouba, myčka s technologii ZEOLITH a výsuvná digestoř, všechny spotřebiče jsou značky Siemens. Podlahy jsou z vysoce kvalitního vinylu odo... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 150 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 32 m², Hostivice, ul. Ječná
Před 366 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme útulný byt 1+kk s balkónem v klidné lokalitě Hostivic. Tento moderní byt o velikosti 32 m² je ideální pro jednotlivce nebo pár, kteří ocení klid a příjemné prostředí. V bytě se nachází prostorný pokoj, který slouží jako obývací pokoj s kuchyní, spolu s moderní koupelnou, ve které je rohová vana či balkónem s výměrou 4 m² nabízí příjemné prostředí pro odpočinek a relaxaci, nebo pose... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 790 000
 Kč
Prodej bytu 1+1 v Praze, ul. Braškovská
Před 366 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledáte ideální startovací bydlení či bydlení k investičnímu záměru v Praze? Máme pro Vás moderní byt po rekonstrukci o dispozicí 1+ kk (44 m2) s galerií (24m2) který se nachází v 2 patře cihlového domu. Dům je po rekonstrukci: nová fasáda, nově zrekonstruovaná střecha, zateplení. Výhodou je lokalita, která nabízí veškeré... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 149 997
 Kč
Prodej obchodního objektu, 220 m², Velhartice
Před 367 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej objektu o zastavěné ploše 455 m2, který se nachází ve vyhledávané lokalitě Velhartice - Nemilkov. Nemovitost v minulosti sloužila převážně k restauračním účelům. Aktuálně je vhodná k rekonstrukci. K objektu náleží pozemek, který má do... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 990 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, Hradec nad Svitavou
Před 367 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám ke koupi bytovou jednotku 2+kk o celkové ploše 61 m2. Při zabudování jedné příčky Vám vznikne další místnost. Dispozice: vstupní chodba, kuchyň s jídelnou, obývací pokoj a koupelna s WC. Vytápění bytové ... (více v detailu)
Pardubický kraj
998 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 80 m², Praha, ul. Vlastislavova
Před 367 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji nemovitost, která je zkolaudována jako ateliér a nachází ve sklepních prostorech domu. Dispozice ateliéru je 3kk, o velikosti 80 m² a nachází se v ulici Vlastislavova, Praha 4 - Nusle. Vytápění je zde řešeno akumulačními kamny a infrapanely. Ohřev vody je zajištěn bojlerem. Prostor je odvětráván rekuperací Paul. Rekonstrukce zde byla pr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 490 000
 Kč
Prodej skladu, 3000 m²
Před 368 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Představujeme vám jedinečnou nabídku na trhu nemovitostí. Na prodej máme velkorysý průmyslový objekt/sklad či halu, s pozemkem v klidné a přírodně krásné lokalitě Dětřichov. Objekt disponuje 20 prostornými místnostmi a nabízí nevídané možnosti pro vaše podnikatelské vize. Máme pro vás připravený i návrh na vybudování pivovaru, který by mohl být skvělým základem pro vaše podnikání. Objekt může sloužit i jako wellness hotel, bytový dům, prostor pro výrobu a nebo již zmínený sklad. Objekt nabízí vel... (více v detailu)
Liberecký kraj
Zdarma
 Kč
Prodej obchodního prostoru 52 m2
Před 368 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
prodej komerčního prostoru s vlastním sociálním zázemím o výměře podlahové plochy 52 m, který se nachází v přízemí bytového domu v ulici Smetanovo náměstí. Prostor je vhodný zejména pro služby, jako obchodní kancelář, případně jako... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Prodej hotelu, penzionu, 385 m², Pernink, ul. Andělská
Před 368 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Zamilujte se do kouzla Krušných hor a staňte se majitelem rodinného penzionu v obci Pernink. Tato skvostná příležitost je ideální jak pro ty, kteří chtějí podnikat v oblasti cestovního ruchu, tak pro ty, kteří hledají klidné a vybavené místo pro svůj odpočinek. Penzion je kompletně a vkusně zařízen, takže stačí jen otevřít dveře a začít přijímat hosty. Ubytujte je v příjemných pokojích s kompletními sociálními zařízeními a nechte je užívat si krásného výhledu na vrcholky Krušných hor. K dispozici je ro... (více v detailu)
Karlovarský kraj
6 499 000
 Kč
Prodej obchod a služby, 896 m², Pelhřimov
Před 368 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Máte podnikatelský záměr a chybí vám prostory pro jeho realizaci? Nabízíme vám k prodeji komerční nemovitost v obci Starý Pelhřimov, který se nachází pouhé 2 km od okresního města Pelhřimov. Výborná dostupnost směr Praha a Brno, dálnice D1 Exit Humpolec pouhých 19 km. Tato nemovitost sloužila v minulosti jak... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 999 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 33 m², Česká Třebová, ul. Hýblova
Před 368 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostor o velikosti 33 m² v centru města, ideální pro obchod, kancelář nebo služby. Prostor prošel rekonstrukcí a je situován v přízemí budovy se samostatným vchodem z ulice a vlastní výlohou. Dispozice zahrnuje komerční m... (více v detailu)
Pardubický kraj
6 000
 Kč
Byt 4+kk, 106 m2
Před 368 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 4+kk, 106 m2 -.Hledáte klidné a bezpečné místo, kde můžete trávit víkendy s rodinou? Nabízíme Vám nový apartmánový dům přímo na Božím Daru, na hranici, kde se již dále nebude stavět. V domě, kde je k dispozici 5 bytových jednotek, které jsou postaveny ve vysokém standardu a s velmi kvalitním materiálem. Apartmán č. 1 s výměrem 106 m2 má k dispozici 2 parkovací stání a předzahrádku s žulovou terasou 86 m2. Apartmán č. 2 s výměrem 45 m2 má k dispozici parkovací stání, trávník o výměře 50 m2 společný s apart.č.3 a společný prostor s č. 3 23,45 m2. Apartmán č. 3 s výměrem 55 m2 má k dispozici parkovací stání, trávník o výměře 50 m2 společný s apart.č.2 a společný prostor s č. 2 23,45 m2. Apartmán č. 4 s výměrem 53 m2 má k dispozici parkovací stání, předzahr... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Pronájem bytu 1+1, 33 m², Kladno, ul. Míru
Před 368 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu slunný byt v 1. nadzemním podlaží v revitalizovaném domě ve městě Kladno. Byt je ve slušném stavu. Kuchyňský kout se sporákem, koupelna se sprchovým koutem a prostorný obývací pokoj. V blízkosti ne... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Chomutově, ul. Václavská
Před 368 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 2+1 ve vyhledávané lokalitě města Chomutova v ulici Václavská. Skládá se z vstupní chodby, kuchyně a dvou pokojů z nichž k jednomu náleží lodžie. Byt je ... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 000 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 104 m², Frýdek-Místek, ul. Jaroslava Haška
Před 368 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Hledáte bydlení s vlastní zahradou a nízkými provozními náklady? Pak vás zaujme tento prostorný atypický byt o celkové výměře 104,62 m2 s příslušenstvím ,který se nachází v klidné části Frýdku Místku na ulici Jaroslava Haška. Byt je v osobním vlastnictví a prošel nedávnou modernizací. Nabízí dřevěná okna, dřevěné podlahy, vlastní kombinovaný plynov... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 150 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Hrobu; Hrobě, ul. Rybniční
Před 368 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Zvažujete koupi bytu, ať už k vlastnímu bydlení nebo jako investici k následnému pronajímání? Máme pro Vás bytovou jednotku 3+1 v družstevním vlastnictví s lodžií v panelovém domě v obci Hrob, ul. Rybniční, 15 min. od centra města Teplice. Byt má velmi hezkou dispozici a nabízí prosvětlený prostor o ploše 62 m2. Panelový dům prošel revitalizaci - je zateplený, udržovaný a čistý. Byt je v původním stavu a umožňuje rekonstrukci dle vlastních př... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 270 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, 122 m², Brno, ul. Úvoz
Před 368 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej prvorepublikového bytu 4+1 na ulici Úvoz. Byt ve 4. patře/5 s výtahem je o celkové ploše 122 m2 a je orientovaný n... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 890 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Ústí nad Labem, ul. Londýnská
Před 368 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme suterení byt 2+1 v osobním vlastnictví v lukrativní části centra Ústí nad Labem. Byt je před rekonstrukcí, má plastová okna, na podlahách původní parkety, PVC a dlažba. Součástí koupelny je i toaleta, nachází se zde bojler zajišťující teplou vodu. Místnosti jsou prosto... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 848 000
 Kč
Kanceláře, centrum města Břeclavi
Před 369 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem dvou kanceláří v 3.NP komerční budovy v samém centru města Břeclavi. Jedna místnost je průchozí do druhé. První místnost lze využít např. jako čekárnu. K dispozici společné prostory na patře - kuchyňka, sociální zázemí. Přístup do budovy neomezen. Vhodné pro... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 000
 Kč
Znojmo, pronájem kanceláří , 198 m2 – komerce
Před 370 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Znojmo, pronájem kanceláří , 198 m2 – komerce.Představujeme vám nabídku pronájmu - kanceláře s klimatizací v 1. patře moderní budovy, která je jako stvořená pro vaši prosperující firmu či obchod! Umístěné v oploceném areálu pro vaši bezpečnost a klid, tyto kanceláře jsou dokonalou kombinací funkčnosti a komfortu. Tyto prostorné kanceláře nabízejí celkovou plochu více než 198 čtverečních metrů, rozdělenou do sedmi místností různých velikostí (18,8m2, 41,7m2, 20,7m2, 20,4m2, 31,5m2, 22,2m2, 13,7m2), které si můžete přizpůsobit podle potřeb vašeho podnikání. Ale to není vše! V blízkosti centra města máte k dispozici vyhrazená parkovací místa... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
29 040
 Kč
Prodej penzionu Villa Cafe, 4477 m², Krnov, ul. Zacpalova
Před 370 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji samostatně stojící dvoupodlažní vilu s mansardovou střechou, s rozlehlou oplocenou zahradou a s prostorným parkovištěm v klidné části města Krnov. Zajímavá stavba z 30. let 20.tého století je architektonicky velmi zajímavá a je aktuálně využívána jako penzión s restaurací a barem. Celý objekt má l... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
39 800 000
 Kč
Prodej, Byty 2+kk, 53 m2 -.Na prodej úplně nový
Před 370 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 2+kk, 53 m2 -.Na prodej úplně nový byt 2+kk s balkónem v developerském projektu Bytový dům Třemošná. Tento moderní byt se nachází ve třetím podlaží právě zkolaudovaného bytového domu. Tichá lokalita nemovitosti poskytuje klidný a pohodový životní styl, zatímco blízkost Plzně zajišťuje snadný přístup ke všem potřebným službám. Byt se skládá z ložnice, která nabízí dostatek prostoru pro odpočinek a relaxaci, obývacího pokoje s kuchyňským koutem a balkónem. Koupelny s WC a sprchovým koutem. Naše nabídka zahrnuje také prostornou komoru, kt... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 589 359
 Kč
Prodej bytu 3+kk v Benátkách nad Jizerou, ul. Ořechová
Před 370 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Exkluzivně prodáváme světlý byt v osobním vlastnictví ve 2. podlaží čtyřpodlažního panelového domu v Benátkách nad Jizerou. Dům je po celkové revitalizaci v roce 2015 a nachází se na klidném místě. V roce 2023 osazena nová plastová okna. Dispozice bytu je 3+kk: vstupní chodba, 2 pokoje s vlastními vchody, samostatné WC, koupelna s vanou a umyvadlem, prostorná komora. Následuje obývací pokoj a kuchyňský kout s jídelnou. Na chodbě najdete vestavěné skříně. Orientace bytu je na JZ a SV. Bonusem je je... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 990 000
 Kč
Pronájem komerční provozní plochy v Praze 4, Písnice
Před 371 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem komerční provozní plochy v Praze 4, Písnici. Plocha má 848 m2 a je přístupná z hlavní silnice, která vede mezi obchvatem Prahy a Libuší. Pozemek má vlastní vjezd a hranici pozemku tvoří potok. Pozemek lze využít pro zahranictví a další druhy obchodní činnosti, která potřebuje volný oplocený... (více v detailu)
Hlavní město Praha
25 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, 159 m2,Německo, Haidmühle - Frauenberg
Před 371 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji mezonetový byt v klidné lokalitě v obci Haidmühle vzdálené 15 km od hraničního přechodu Strážný. Apartmán má vlastní vstup z boku budovy. Přízemí mezonetu se skládá z předsíně, chodby, pokoje, z kterého je možnost udělat během chvíle ložnici pro hosty (sklopná postel ve skříni). Dále je zde kuchyně s jídelnou, místnost využívaná jako sklad - možnost předělat na pokoj a koupelna se sprchovým koutem a WC. V patře se nachází ložnice, prostorný obývací pokoj s balkónem a 2.... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 900 000
 Kč