Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem obchod a služby, Hlučín, ul. Hrnčířská
Před 372 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme do pronájmu volný nebytový prostor, který by mohl nájemci sloužit jako prodejna, kancelář, či ateliér. Nabízené nebytové prostory se nacházejí ve velmi reprezantativním podnikatelském domě v centru Hlučína s velmi dobrou dostupností a přijat... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 800
 Kč
Pronájem bytu, apartmánu 2+kk v Žatci, ul. Purkyněho
Před 372 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
K pronájmu apartmán či bytový prostor s užitnou plochou 65 m2. Bytový prostor je nezařízený a je zapotřebí základních úprav pro bydlení či jiné účely. Sociální zařízení je mimo byt, tudíž je spíše vhodné využití jako apartmán či kancelář. Nachází s... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 000
 Kč
Znojmo, stavební parcela pro výstavbu komerčních
Před 373 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Znojmo, stavební parcela pro výstavbu komerčních objektů, 27.908 m2 – pozemek.Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji rovinatý pozemek v katastrálním území Mramotice a Přímětice o celkové výměře 27.908 m2. Dle platného územního plánu města Znojma, je možné zde vystavět. - Maloobchod do 5.000 m2 až 20.000 m2 - Ubytování - Stravování - Služby - Vědu a výzkum - Administrativu - Výstavnictví - Sport a pohybovou rekreaci K pozemku vede příjezdová cesta. IS na kraji pozemku... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
33 489 600
 Kč
Boutigue Hotel k prodeji, Praha 3.
Před 373 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji Boutique Hotel ve velice dobém stavu po kompletní rekonstrukci. Hotel se nachází v lokalitě Praha 3. V... (více v detailu)
Hlavní město Praha
135 000 000
 Kč
Pronájem plochy, Nový Jičín
Před 373 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k dlouhodobému pronájmu oplocený pozemek ul. Hoblíkova v Novém Jičíně v osobním vlastnictví o celkové výměře 344 m2 vhodný k parkování vozidel, karavanů, tažných vozíků, skl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Pronájem bytu 1+1, 42 m², Ostrava, ul. Korunní
Před 373 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 1+1 o podlahové ploše 42 m². Byt je vybaven kuchyňskou linkou s vestavěnou troubou, varnou sklokeramickou deskou a digestoří. Nájem činní 10.000,- Kč + el. energie a voda. Byt j... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 118 m², Plzeň, ul. Mohylová
Před 373 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Hledáte opravdu luxusní byt v klidné části Plzně...? Jste v managementu firmy a potřebujete mít skutečně reprezentativní byt..? Přesně takový pro Vás mám v Plzni v Mohylové ulici, přímo pod Špitálským lesem. Toto dvoupatrové mezonetového 4kk se čtyřmi terasami je bytem, do kterého se budete op... (více v detailu)
Plzeňský kraj
8 500 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1 v Radiměři
Před 373 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem podkrovního bytu 1+1 v obci Radiměř. Byt je rozdělen na hlavní místnost, ložnici a kuchyň. K dispozici je vybavení dle fotodokumentace. Koupelna je vybavena toaletou, sprchovým koutem, umyvadlem, je ... (více v detailu)
Pardubický kraj
13 500
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 63 m², Ostrava, ul. Petra Kříčky
Před 373 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji krásný byt s balkonem v osobním vlastnictví, ve velmi žádané lokalitě Ostravy, na ulici Petra Křičky. Nachází se v sedmém podlaží revitalizovaného domu (nová plastová okna, zateplení včetně střechy, zvonky, rozvody atd.). Celková dispozice a design bytu odpovídá moderní... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 390 000
 Kč
Pronájem 1+1 v Chomutově
Před 373 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
pronájem bytové jednotky 1+1 v Chomutově, ulice v Álejích. Nabízená atypická bytová jednotka se nachází v bytovém domě ve velmi hezké a klidné lokalitě. V bytě jsou plastová okna, vstupní chodba, koupelna s vanou, samostatná toaleta, kuchyň s novou kuchyňskou linkou včetně veškerých vestavěných spotřebičů, dále spíž, vstup na zahradu a velmi p... (více v detailu)
Ústecký kraj
12 500
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 47 m², Praha, ul. Karla Guta
Před 373 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k podnájmu moderní vybavený byt 2+kk s balkonem a parkovacím stáním. Byt se nachází v novostavbě z roku 2022 v Praze - Uhříněvsi. Byt je nově dokončený a čeká na svého úplně prvního obyvatele a aby se zde novému nájemci žilo co nejlépe tak majitel byt plně vybavil nábytkem a spotřebiči. Naleznete zde pračku, myčku, ledničku s mraz... (více v detailu)
Hlavní město Praha
18 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku, 4855 m², Sokolov
Před 375 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Představujeme vám jedinečnou příležitost k vlastnictví komerčního pozemku o rozloze 4855 m² na strategické lokalitě v Sokolově. Tento pozemek se nachází hned na kraji města a je snadno přístupný z dálnice D6, což ho činí ideálním pro řadu komerčních aktivit. Pozemek je situován vedle již fungujících obchodů, včetně čerpací stanice, myčky a nákupního centra, což mu již nyní zaručuje velké množství potenciálních zákazníků. Ať už plánujete postavit lehký průmysl, opravny, dílny, sklady, služby, stav... (více v detailu)
Karlovarský kraj
10 290 000
 Kč
Znojmo, stavební parcela pro výstavbu komerčních
Před 376 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Znojmo, stavební parcela pro výstavbu komerčních objektů, 8.168 m2 – pozemek.Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji rovinatý pozemek v katastrálním území Mramotice o celkové výměře 8.168 m2. Dle platného územního plánu města Znojma, je možné zde vystavět. - Maloobchod do 5.000 m2 až 10.000 m2 - Ubytování - Stravování - Služby - Vědu a výzkum - Administrativu - Výstavnictví - Sport a pohybovou rekreaci K pozemku vede příjezdová cesta a IS jsou na kraji pozemku. Je zde možnost dokoupení sousedního pozemku o velik... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
9 801 600
 Kč
Ubytovací zařízení u Plzně;
Před 376 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Investice, která právě teď dává smysl. Ubytovna, zasmluvněná pro agentury, operující v plzeňské průmyslové zóně. Ve vzdálenosti cca. 40 km od Plzně prosperuje ubytovna s kapacitou 100 lůžek, současný měsíční příjem zhruba 300.000 Kč. Velké nádvoří a manipulační a parkovací plocha. Velmi dobrá přístupnost přímo vedle hlavní komunikace. Výborná stavební substance, neboť stále udržováno ve vynikajícím stavebně-technickém stavu + nová přístavba. Vzhledem ke krizi a odjezdu majitele do zahraničí došlo k podstatné úpravě ceny. Z původních 29 milionů jsem skoro na... (více v detailu)
Plzeňský kraj
12 500 000
 Kč
Prodej výrobního objektu, 500 m², Bílovec - Lubojaty
Před 376 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rozsáhlou budovu v samotném centru obce Lubojaty. V minulosti byla budova využívána k bydlení, jako kulturní dům, diskotéka, bar. Další vhodné využití: byty, kancelářské prostory, sklady, restaurace, sídlo firmy, drobná výroba atd. Hlavní části budovy je velký sál s pódiem, skladovací pr... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 999 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 18 m², Krnov, ul. Hlubčická
Před 376 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem kancelářských prostor v Krnově na ulici Hlubčická. Velikost kanceláře je 18 m2 a nachází se v II. NP, kancelář má... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 431
 Kč
Prodej bytu 3+1, 76 m2, Sokolov, ul. Švabinského
Před 376 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Hledáte prostorný byt blízko školy a veškerého občanského vybavení? Představujeme Vám tento zajímavě řešený byt se zasklenou lodžií v klidném domě a hlavně na klidném místě. K bytu patří dva sklepy. V domě právě probíhá rekonstrukce výtahu a p... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 990 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 22 m², Tuchoměřice, ul. V Kněžívce
Před 376 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
"Vítejte v developerském projektu Kněžívka – Byt 1+kk s 22 metry čtverečními! Tento moderní byt nabízí výbornou investiční příležitost. S plánovanou kolaudací na konci roku 2023 budete mít brzy přístup k novému domovu, který splní vaše potřeby a přání. Nezmeškejte tuto skvělou příležitost k vytvoření svého vlastního útulného hnízda v jednom z nejatraktivnějších míst v Kněžív... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 929 360
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 62 m², Zlín, ul. Bratří Sousedíků
Před 376 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Připravili jsme pro Vás 1/4 domek ve Zlíně, části města Letná, ulice Bratří Sousedíků. Domek prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2015. Nachází se v klidné lokalitě s výhledem na místní části Zlína. Dispozičně je bytová jednotka 3+kk. V horním patře jsou dva neprůchozí pokoje, ložnice a dětský pokoj, v chodbě vestavná skříň... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 950 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 34 m², Tuchoměřice, ul. V Kněžívce
Před 376 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
"Vítejte v developerském projektu Kněžívka – Byt 2+kk s 22 metry čtverečními! Tento moderní byt nabízí výbornou investiční příležitost. S plánovanou kolaudací na konci roku 2023 budete mít brzy přístup k novému domovu, který splní vaše potřeby a přání. Nezmeškejte tuto skvělou příležitost k vytvoření svého vlastního útulného hnízda v jednom z nejatraktivnějších míst v Kněžív... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 240 730
 Kč
Prodej kancelářského prostoru, 18 m², Český Těšín
Před 377 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Prodám kancelář v Českém Těšíně na ul. Karvinské. Prostor se nachází v přízemí v revitalizovaném domě. Prostor se skládá z hlavní místnosti, která má velikost 12 m² a dále z kuchyňky a wc (6 m²). Pros... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
439 000
 Kč
Pronájem výrobního objektu, 250 m², Brno, ul. Revoluční
Před 377 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu objekt vhodný na lehkou výrobu, sklady, e-shop a jiné. Jedná se o samostatně stojící dům na konci dvora s možností vjezdu auta do 5t, vjezd je široký 3,6m. Přízemí: kancelář 24,5 m2, kuchyňka 12 m2, toaleta, velká chodba s vjezdem (šířka 4,2 m, délka ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
35 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 250 m²
Před 377 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu objekt vhodný na lehkou výrobu, sklady, e-shop a jiné. Jedná se o samostatně stojící dům na konci dvora s možností vjezdu auta do 5t, vjezd je široký 3,6m. Přízemí: kancelář 24,5 m2, kuchyňka 12 m2, toaleta, velká chodba s vjezdem (šířka 4,2 m, délka ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
35 000
 Kč
Pronájem obchodního objektu, 457 m², Česká Lípa, ul. Česká
Před 377 dny - ANNONCE
Pronájem obchodního objektu o celkové ploše 457 m², jsou zde dvě nadzemní podlaží s výtahem. Pronájem činí 40.000 Kč měsíčně bez energií. Provize realitní k... (více v detailu)
40 000
 Kč
Prodej obchodního objektu, 2102 m², Pardubice, ul. J.Palacha
Před 377 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji dům v centru Pardubic o celkové ploše 600 m2 na pozemku 2102 m2. Objekt je využívaný jako sídlo firmy, skladovací prostory, i k pronájmu bytových jednotek. Na pozemku je dostatečné množství parkovacích míst. Strategická poloha s výbornou dopravní dostupností přímo v centru vybí... (více v detailu)
Pardubický kraj
59 950 000
 Kč