Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

garsoniéra 21m Litvínov. Nezařízená.
Před 345 dny - AVIZO_CZ
Litvínov. garsoniéra. 21m. Balkon. 1 patro. Vhodná pouze pro 1 osobu. Nebo mladý bezdětný pár. 2 studenty. 773666626
7 500
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru v Chomutově, ul. Pražská
Před 346 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme nebytové prostory v blízkosti centra o výměře 72 m2. Jedná se o tři kanceláře, které jsou vzájemně propojeny. Na podlahách je položen zátěžový koberec. K dispozici je i sociální zázemí na ste... (více v detailu)
Ústecký kraj
8 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 18147 m², Mníšek pod Brdy
Před 346 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Zajímavá investiční příležitost. Nabízíme k prodeji pozemek o celkové výměře 18.147 m² v katastrálním území Mníšek pod Brdy, který je aktuálně dle platného územního plánu veden jako plocha "zemědělská". Sousední plochy jsou však plochami rozvojovými s pl... (více v detailu)
Středočeský kraj
28 853 730
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 59 m², Karviná, ul. Dělnická
Před 346 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
K prodeji nabízíme krásný byt 3+kk o velikosti 59 m2 v osobním vlastnictví po velmi nákladné rekonstrukci za použití moderních materiálů, který navíc disponuje komorou a lodžií. Nachází se v 6 nadzemním podlaží zatepleného domu s výtahem. Samozřejmostí je kuchyňská linka vyrobena na míru včetně zabudovaných spotřebičů a vestavěné úložné prostory v chodb... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 650 000
 Kč
Pronájem výrobního objektu, 514 m², Rokycany, ul. V Kasárnách
Před 347 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem zámečnické dílny: jedná se o prostor zámečnické dílny - dvě dílny oddělené příčkou, ve které jsou vrata k vnitřnímu průjezdu, sociální zázemí k dílně včetně šaten, sprch, denní místnosti vedle v budově - vzdálenost pár metrů (celkem 514 m²), venkovn... (více v detailu)
Plzeňský kraj
74 900
 Kč
Pronájem obchod a služby, 44 m², Mladá Boleslav, ul. Lukášova
Před 347 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
K dlouhodobému pronájmu nabízíme obchodní prostory v centru Mladé Boleslavi na frekventované ulici Lukášova. Celý prostor se skládá ze dvou prosvětlených místností, sociálního zařízení a půdních prostor (mezonet), které nejsou v současnosti využité. Prostory jsou vhodné jako prodejna, showroom nebo služby kromě přípravy jídla. Nabízené prostory se nachází ve středu města s velkým pohybem osob a pohodlným parkováním. Celková uži... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 125 m², Liberec, ul. Uralská
Před 347 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme luxusní byt 4+kk o velikosti přes 150 m2 v Liberci ulici Uralská. Dům se nachází v uzavřeném rezortu, který nabízí absolutní soukromí a hlavně bezpečí. Byt má prostornou vstupní halu, menší koupelnu se sprchou, umyvadlem a WC, dva pokoje s vlastní šatnou, dětský pokoj, koupelnu s vanou, dvojumyvadlem a WC, obývací pokoj s jídelní částí a kuchyní. Z obývacího pokoje a ložnice je vstup na terasy. K bytu je vlastní pros... (více v detailu)
Liberecký kraj
9 999 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk v Litoměřicích, ul. Nezvalova
Před 347 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Ve velmi klidné lokalitě města Litoměřice aktuálně zprostředkováváme prodej hezkého a slunného bytu po rekonstrukci. Je vhodný pro 4člennou rodinu s dostatkem soukromí pro každého. Původní dispozice 4+1 byla upravena na 4+kk. Díky tomu vznikl skutečně velký obývací pokoj s jídelnou a kuchyňským koutem. Ten se opírá o nové jádro, které vytvořilo místo pro moderní a prostornou koupelnu. Nechybí zde ani prostorná ložnice a další dva pokoje, které si vaše ratolesti bezpochyby zamilují. Případně z jednoho může... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 250 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 50 m², Rychnov nad Kněžnou
Před 347 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme dlouhodobý pronájem bytu 1+1 v podkroví rodinného domu s vlastními měřiči v blízkosti centra Rychnova nad Kněžnou. Byt je vyba... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
10 000
 Kč
Prodej, byt 3+1, 74 m2, Pyšely, ul. Pod Zahrady
Před 347 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej prostorného bytu 3+1 s garáží v klidné části obce Pyšely, ul. Pod Zahrady. Byt v osobním vlastnictví má obytnou podlahovou plochu 74 m², k tomu velký sklep 9 m² a komora 1 m². Součástí prodeje je samostatná zděná garáž s betonovou podlahou a podíl na zahradě okolo domu, kterou je možné ta... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 990 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 25 m², Olešnice v Orlických horách
Před 347 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme byt k pronájmu v 1. nadzemním podlaží o velikosti podlahové plochy 25 m2 v krásné horské vesničce Olešnice v Orlických horách. Byt se nachází na okraji obce v bytovém domě a je částečně zařízený tzn. kuchyňská lin... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 78 m², Ostrava, ul. U Hřiště
Před 347 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
K prodeji nabízíme prostorný podkrovní byt s podlahovou plochou 78 m2 v družstevním vlastnictví, který prošel rozsáhlou rekonstrukcí včetně zateplení, což zajišťuje tepelný komfort a velmi nízké náklady na vytápění. Prostorově je zde možnost vybudování mezonetu, a tím také rozšíření o další útulný pokoj. Nejen byt, ale i celý objekt prošel revitalizací od sanačních prací, př... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 990 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 34 m², Jindřichův Hradec
Před 347 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 1+1 o velikosti 34 m2 v 7. petře na adrese sídliště U Nádraží v Jindřichově Hradci. Tato částečně vybavená bytová jednotka se nachází v sedmém patře panelového domu s výtahem. Koupelna a WC je po rekonstrukci. Okna směřují na severo -západ.... (více v detailu)
Jihočeský kraj
11 000
 Kč
Prodej živnostenského domu, 235 m², Kyjov, ul. Riegrova
Před 348 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Tento živnostenský dům je klíčem k úspěchu a pohodlí zároveň. Nabízí výjimečnou příležitost, jak spojit bydlení a podnikání pod jednou střechou. Jeho strategická poloha vám umožní mít vše, co potřebujete, na dosah ruky. Nacházíte se v pohodlné docházkové vzdálenosti od centra města s rychlým přístupem k hlavnímu průtahu městem, autobusovému nádraží a veškeré občanské vybavenosti. V přízemí domu se nachází prostorná dílna s třemi místnostmi, WC, chodba, dvě místnosti pro skladování a schod... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 200 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 95 m², Svitavy, ul. Nádražní
Před 348 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k dlouhodobému pronájmu mezonetový byt 2+kk v rodinném domě ve Svitavách. Je v osobním vlastnictví a má 95 m². Dispozice: kuchyň s obývacím pokojem, ložnice v patře, koupelna s WC. Byt prošel rekonstrukcí a nejsou v něm příčky, takže je otevřený. Vytápění zajišťuje plyno... (více v detailu)
Pardubický kraj
11 300
 Kč
Prodej, Byty 4+kk, 104 m2 -.Máme pro vás skvělou
Před 348 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 4+kk, 104 m2 -.Máme pro vás skvělou nabídku moderních nízkoenergetických bytových domů v jedné z nejkrásnějších lokalit v Hradci Králové - v Podzámčí. Tato lokalita nabízí klidné a příjemné prostředí pro život, a přesto je snadno dostupná z centra krajského města Hradec Králové. Nabízíme k prodeji byt 4+kk v Rezidenci Podzámčí. Každý byt je vybaven lodžií... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
9 290 000
 Kč
Prodej, Byty 3+kk, 81 m2 -.Máme pro vás skvělou
Před 348 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 3+kk, 81 m2 -.Máme pro vás skvělou nabídku moderních nízkoenergetických bytových domů v jedné z nejkrásnějších lokalit v Hradci Králové - v Podzámčí. Tato lokalita nabízí klidné a příjemné prostředí pro život, a přesto je snadno dostupná z centra krajského města Hradec Králové. Nabízíme k prodeji byt 3+kk v Rezidenci Podzámčí. Každý byt je vybaven lodži... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
7 390 000
 Kč
Prodej, Byty 4+kk, 100 m2 -.Nabízíme k prodeji
Před 348 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 4+kk, 100 m2 -.Nabízíme k prodeji moderní byty typu 4+kk s rozlohou od 95 m2 - 107 m2. Každá jednotka zahrnuje obývací pokoj s kuchyní, tři ložnice, sociální zařízení, šatnu a předsíň. Břehy Labe, historické centrum s dominantou renesančního zámku nebo originální centrální park. V Brandýse nad Labem-Staré Boleslavi nemáte nouzi o to, kde strávit volné odpoledne. Navíc zde najdete spoustu originálních krámků, příjemn... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 580 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 65 m2, Praha 4 - Háje.Nabízíme k
Před 348 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 3+1, 65 m2, Praha 4 - Háje.Nabízíme k prodeji byt 3+1, 65 m2, v klidné lokalitě Praha 4 - Háje. Bytová jednotka se nachází v 7.NP panelového domu s výtahem. Sestává z dvou neprůchozích ložnic, prostorného obývacího pokoje, kuchyně, předsíně, koupelny a WC. K bytu náleží sklepní kóje. Okna směřují na východ. Dům prošel rekonstrukcí zahrnující zateplení fasády, výměnu oken, stoupaček, vstupních dveří, s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 283 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk Praha-Střížkov
Před 348 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronajmu byt 2+kk o rozloze 65 m2 + balkon v Praze 8 na Střížkově. Je to hezký byt v klidné ulici, v příjemné lokalitě vedle zeleně, s výhledem. Současně je kolem plná občanská vybavenost. Byt je 10 minut pěšky od metra C Střížkov. Je to byt ve třetím patře se dvěmi obývacími místnostmi. Ložnice je s balkonem. Druhá obývací místnost je velká a spojená s kuchyní. Kuchyňský kout je vybavený skříněmi, dřezem, a myčkou. Koupelna je se sprchovým koutem, a WC je v samostatné místnosti. Byt má větší komoru pro uskladnění věcí... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 42 m², Oloví, ul. náměstí Horní
Před 348 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt o dispozici 1+1 ve městě Oloví, okres Sokolov. Jedná se o velmi klidné bydlení v částečně revitalizovaném panelovém domě. Součástí bytu je prostorný pokoj, kuchyň a koupelna společná s toaletou. Dům je čistý, najdeme zde 12 bytových jednotek. V mezipatře se nachází lodžie, sklep, společné prostory. byt prošel celkovou rekonstrukcí. N... (více v detailu)
Karlovarský kraj
12 000
 Kč
Prodej, byt 3+kk, 65 m2, Praha 12 - Modřany, ul. Poljanovova
Před 348 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji světlý byt 3+kk s lodžií o velikosti 65m2. Byt se nachází ve 4. podlaží 12 podlažního panelového domu s výtahem v Praze 12 - Modřanech. Dům je po kompletní revitalizaci. Dispozice bytu je řešena chodbou se samostatnými vstupy do všech místností: obývací pokoj s kuchyní, ložnice s lodžií, pokoj, koupelna a wc zvlášť, okna jsou orientována na východ. K bytu náleží sklep. Z důvodu zachování soukromí majitelů byla pro zobrazení bytu použita umělá inteligence, která zp... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 500 000
 Kč
Restaurace, strav. 144 m², Bojkovice
Před 349 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Představujeme vám příležitost k investici do komerční nemovitosti s potenciálem. Tato prostorná nemovitost o užitné ploše 144 m2, momentálně sloužící jako bar, který nabízí neomezené možnosti pro vaše podnikatelské ambice. Ať už hledáte prostory pro prodejnu, cukrárnu, kavárnu nebo jiný koncept, tato nemovitost vám poskytne ideální základnu pro rozvoj vašeho podnikání. Promyšlený prostor vám umožní přizpůsobit ho ... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 250 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 67 m², Praha, ul. Cíglerova
Před 349 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej atypického bytu 3+kk s terasou, v cihlové nástavbě panelového domu s výtahem na Praze 9 Černém mostě. Byt má velmi zajímavou dispozici - vstupní chodba s vestavěnou skříní, obývací pokoj, ze kterého je vstup na terasu, je propojený s plně vybaveným kuchyňským koutem. V mírně vyvýšené části bytu se nachází dvě ložnice, koupelna s vanou a umyvadlem. Toaleta je samostatně. Lokalita ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 790 000
 Kč
Prodej, Byty 3+kk, 80 m2 -.Nabízíme k prodeji
Před 349 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 3+kk, 80 m2 -.Nabízíme k prodeji moderní byty typu 3+kk s rozlohou od 51 m2 - 89 m2. Každá jednotka zahrnuje obývací pokoj s kuchyní, dvě ložnice, sociální zařízení a předsíň. Břehy Labe, historické centrum s dominantou renesančního zámku nebo originální centrální park. V Brandýse nad Labem-Staré Boleslavi nemáte nouzi o to, kde strávit volné odpoledne. Navíc zde najdete spoustu originálních krámků, příjemných k... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 390 000
 Kč