Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem komerčních prostor 40 m2,
Před 392 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem prostor vhodných k Vašemu podnikání, které jsou jen pár metrů od frekventovaných ulic Měšťanská a Štefánikova. Nachází se v suterénu domu a mají samostatný vchod. Jedná se o tři pokoje, ke kterým náleží společná kuchyňka, toaleta a čekárna. Největší pokoj má 30 m. Zbylé dva pokoje jsou menší a sousedí spolu. Plocha jednoho činí 5 m, tedy 10 m oba pokoje. Přímo pře... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 500
 Kč
Dětkovice, zemědělský objekt
Před 392 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Dětkovice, zemědělský objekt, pozemky 15 729 m2 – komerce.Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji bývalý zemědělský objekt s rozlehlými pozemky, v obci Dětkovice, okr. Vyškov. Jedná se o prodej rozsáhlých pozemků a staveb bez čísla popisného / evidenčního Dokončené stavební práce k budově, provedený pasport v prosinci 2017. Do obvodového zdiva je vestavěna dispozice obytné a technické části. V budově se nacházela výrobna dřevěných podlah. Nyní využívaná stavba k bydlení. Zastavěná plocha a nádvoří, bez čp / če o rozloze - 2701 m2 Trvalý travní porost o rozloze – 4221 m2 Ostatní plocha - 8807 m2 Jedná se o přízemní zděnou stavbu, zastřešenou nízkou sedlovou střechou, v čele se zbytky zemědělské technologie. Budova je nepodsklepená. Na původní stavbu navazují drobné přístavky... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
22 990 000
 Kč
Hodonín, prodej byt OV 3+1, sklep, zahrada, garáž,
Před 392 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Hodonín, prodej byt OV 3+1, sklep, zahrada, garáž, půdní prostor - byt.Nabízíme Vám k prodeji bytovou jednotku v Hodoníně v oblasti blízko centra, ke které náleží nadstandardně velký sklep o velikosti cca 100 m2. K bytu lze přikoupit garáž, zahradu a půdní prostor ( 90 m2 ), který lze využít k rozšíření na mezonetový byt. Je zde však možnost přikoupení různých částí, které by náležely k bytu. První nabízená varianta je prostorný byt 3+1 o přibližné užitné ploše 82 m2 v druhém patře s nadstandardní částečně vybavenou domácností po rekonstrukci, klimatizací ve 2 pokojích, která příjemně ochladí v horkém létě. Možnost okamžitého nastěhování . V ceně bytu je i sklep. Druhá varianta je půdní prostor - 3 místnosti o přibližné užitné ploše 115 m2, který je vhodný pro stavbu prostorného bytu ve třetím patře. Třetí varianta samostatného prodeje jsou... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 800 000
 Kč
Prodej bytu 4+1 119m2 terasa Řeznická Nové Město
Před 392 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 4+1 119m2 terasa Řeznická Nové Město.Nabízíme k prodeji byt 4+1, 119m2, v přízemí cihlového domu v ulici Řeznická na Praze 1 Novém Městě. Byt se skládá ze 4 samostatných neprůchozích pokojů, samostatné zařízené kuchyně (link... (více v detailu)
Hlavní město Praha
14 900 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 54 m²
Před 392 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Pokud hledáte opravdu výjimečné bydlení bez kompromisů, tak jste narazili na ten správný inzerát ! Rezidence Zámecká v Lovosicích nabízí ve 4 podlažích celkem 58 bytových jednotek s dispozicí 1+kk, 2+kk a 3+kk. Tedy aktuálně již jen 47, protože možnost rezervací již byla spuštěna :-) Každá jednotka je unikát nejen svou výměrou, ale zejména variabilitou dispozice. Můžete si tak vybrat, zda chcete byt s terasou, lodžií nebo balkónem. Stejně tak, zda vám více vyhovuje kryté nebo venkovního parkovací s... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 120 000
 Kč
Parkovací stání v Praze 4, ul. Libušská
Před 393 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem parkovacího stání před domem v ulici Libušská 539. Prostr je monitorová... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
K pronájmu, zrekonstruované kancelá
Před 393 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem nově zrekonstruovaných kancelářských prostor s parkovacím stáním v areálu bývalé Jitony ve městě Vimperk, ul. 1 máje. Možnost pronájmu kancelářských prostor v 1. patře v budově s výtahem. Kanceláře od 18 m. Cena pronájmu je 1310,- Kč/m/rok + služby 1450,- Kč/m/rok. Ceny jsou uvedené bez DPH. Sociální zázemí je společné na... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 965
 Kč
Prodej, Pozemky pro komerční výstavbu, 18416 m2 -
Před 393 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Prodej, Pozemky pro komerční výstavbu, 18416 m2 -.Rádi bychom vám nabídli pozemek v nové rozvojové lokalitě města Jilemnice o velikosti 18416 m2. Z levé strany ulice Žižkova bude vznikat dle ÚP nová obchodní a podnikatelská zóna, kde do této oblasti nabízený pozemek zasahuje cca 6000 m2. Je možné ho využít pro výstavbu s velmi širokou škálou využití podnikatelského charakteru. Přístup na pozemek je přímo z ulice Žižkova po... (více v detailu)
Liberecký kraj
11 000 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 20 m², Turnov, ul. Krajířova
Před 393 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu nebytové prostory ve 2. NP rodinného domu v centru Turnova. Prostory jsou vhodné k provozování služeb, manikúra, pedikúra, kadeřnictví nebo jako kancelář. Jedná se o místnost 20 m2 s umyvalem. Prostor... (více v detailu)
Liberecký kraj
7 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Česká Lípa, ul. Máchova
Před 393 dny - ANNONCE
Toužíte po prostorném domě v prestižní lokalitě? Nabízíme nemovitost, která spojuje komfort rodinného bydlení s potenciálem komerčního využití. Nachází se ve vyhledávané části Svárova, Česká Lípa, a je připravena splnit vaše nejnáročnější představy. Hlavní budova nabízí ideální kombinaci prostoru a designu. V přízemí budovy najdete multifunkční prostory, které můžete využít pro rodinný život nebo podnikání. Možnosti jsou neomezené – od obytných zón až po moderní komerční prostory. Výše se nachází byt o r... (více v detailu)
8 320 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 74 m², Přerov, ul. Boženy Němcové
Před 393 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
V zastoupení majitele nabízím pronájem bytu ve třetím patře o velikosti 74 m2 v centru města. Byt disponuje dvěma prostornými neprůchozími pokoji, kuchyní s kuchyňskou linkou a přípravou na pračku případně sušičku, koupelnou s vanou, samostatným WC a šatnou pro uložení dalších věcí. Z kuchyně se dostanete na malý balkón situovaný do... (více v detailu)
Olomoucký kraj
7 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 75 m², Praha, ul. U vlečky, lodžie
Před 393 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
K dlouhodobému pronájmu nabízíme útulný byt 3+1 s lodžií, který se nachází ve zvýšeném přízemí panelového domu v Modřanech, o výměře 75 m2 plus 6 m2 lodžie. V bytě proběhla částečná rekonstrukce v roce 2021, proto poskytuje moderní a komfortní bydlení. Vybavení bytu si prohlédněte na fotografiích. Výhodou je prostorná lodžie a světlý, barevný interiér, který vytváří příjemnou atmosféru. V bytě je rovněž spíž, do které se vchází z kuchyně a v podzemním podlaží je k dispozici skle... (více v detailu)
Hlavní město Praha
19 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk v Hostivici; Hostivicích, ul. Ječná
Před 393 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Našim klientům nabízíme ke koupi hezky řešený byt s velkým množstvím úložných prostor. Byt se nachází v rezidenčním komplexu Hostivice-jih. Bytový dům byl kolaudován v roce 2019 a jedná se o cihlovou novostavbu. Výhodou jsou nízké náklady na bydlení. Dům je vytápěn z centrálního plynového kotle. Samotný byt je situován v 3. nadzemním podlaží z 5 a díky velkému francouzskému oknu je v bytě dostatek d... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 290 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 46 m², Mělník, ul. Mladoboleslavská
Před 393 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Představujeme Vám jedinečnou příležitost k nákupu bytu o dispozici 2+kk, umístěného v Mladoboleslavské ulici na Mělníku. Tato bytová jednotka je situována v klidné části, přesněji je situována do Jezdecké ulice, což Vám zaručuje klid a pohodu, a přitom jste v docházkové vzdálenosti k veškeré vybavenosti. Nemovitost je ideální nejen pro ty, kteří hledají své nové bydlení, ale i pro investory. Proč? Byt je ve velmi dobrém stavu díky nedávno provedené rekonstrukci, od rozvodů a bytového jádra až po povrch... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 390 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 52 m², Hradec Králové, ul. Bidlova
Před 393 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 2+kk o rozloze 52 m2 v ul. Bidlova. Byt prošel rozsáhlou rekonstrukcí v roce 2023. Vybavení lze částečně po dohodě ponechat. El energie, plyn a internet budou př... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
13 500
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 73 m², Kladno, ul. Dlouhá
Před 393 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Velký byt 3+1 v ulici Dlouhá na Kladně, to je přesně to, co vám nabízíme k dlouhodobému pronájmu. Byt se nachází ve 3. patře cihlového d... (více v detailu)
Středočeský kraj
21 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 80 m², Orlová, ul. F. S. Tůmy
Před 393 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k pronájmu byt, o dispozici 3+1, který je v družstevním vlastnictví. Byt se nachází v Orlové, v dobré lokalitě. V okolí... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
11 500
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 40 m², Kroměříž, ul. Oskol
Před 393 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Ve výhradním zastoupení nabízíme pronájem částečně zařízeného bytu 1+kk na ulici Oskol v Kroměříži. Koupelna se sprchovým koutem a společným WC. Kuchyň s kuchyňskou linkou. Nevybavený pok... (více v detailu)
Zlínský kraj
8 500
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 25 m², Přerov, ul. Boženy Němcové
Před 393 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Hledáte pronájem garsonky v centru Přerova? Už nemusíte, právě pro Vás jeden takový mám. Byt o velikosti 25 m2 ve zvýšeném přízemí na ulici Boženy Němcové. Garsonka disponuje kuchyňským koutem, koupelnou se sprchovým koutem a samostatným WC. Kuchyňský kout je vybavený lednicí, multifunkční troubou a dvou plotýnkovým ohřívačem, je odděle... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 500
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 53 m², Ostrava, ul. Francouzská
Před 394 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Chcete bydlet v bytě 2+kk, který doslova nemá chybu? Tak tím je tento družstevní byt 51 m2 ve 2.NP ze 6 s výtahem. Po čerstvé, opravdu nadstandardní, rekonstrukci na ul. Francouzská, ve vyhledávané části Ostravy Poruby naproti Okresního soudu a Mc. Donaldu. Jsou použity nejkvalitnější materiály a technologie: excentrická indukční deska "BORA" s odsáváním mezi ploténky, úprava proti otiskům prstů, odsávání WC dovnitř mísy, posuvné dveře do pouzdra, pov... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 799 000
 Kč
Okno sklepní.
Před 394 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Rozměr 37x96cm. cena na kus je 300,- odhadovaná hmotnost rámu 7 kg. Pouze a výhradně osobní odběr. Dohoda jistá.
Moravskoslezský kraj
300
 Kč
Prodejna, T. G. Masaryka, centrum B
Před 394 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem nebytového prostoru v 1.NP (1. patro s výtahem) komerční budovy v samém centru města Břeclavi. Místnost je bez vybavení. Přístup do budovy neomezen. Vhodné pro administrativní nebo obchodní činnost, vhodné jako show-room, jako ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
52 000
 Kč
Prodejna, T. G. Masaryka, centrum B
Před 394 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem nebytového prostoru v 1.NP (1. patro s výtahem) komerční budovy v samém centru města Břeclavi. Místnost je bez vybavení. Přístup do budovy neomezen. Vhodné pro administrativní nebo obchodní činnost, vhodné jako show-room, jako t... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
28 000
 Kč
Prodejna, T. G. Masaryka, centrum B
Před 394 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem nebytového prostoru v 1.NP (1. patro s výtahem) komerční budovy v samém centru města Břeclavi. Místnost je bez vybavení. Přístup do budovy neomezen. Vhodné pro administrativní nebo obchodní činnost, vhodné jako show-room, jako tělocvična, callcentrum, ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
24 000
 Kč
Prodej louky, 39.488 m², Pernink
Před 394 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Představujeme Vám jedinečnou nabídku na nákup rozlehlé louky o ploše 39 488 m2, která se nachází v srdci překrásné obce Pernink. Tento pozemek je skutečným rájem pro milovníky přírody a klidu. Jeho mírná sklonitost vytváří dokonalé podmínky pro budoucí komerční využití, například ve formě glampingu. Glamour camping, neboli glamping, je nový trend v cestovním ruchu, který kombinuje dobrodružství kempování s luxusem a komfortem hotelového ubytování. Jeho pol... (více v detailu)
Karlovarský kraj
9 999 000
 Kč