Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem provozní plochy v Praze 4, Písnice
Před 394 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem provozní plochy o rozloze 599 m2 v Písnici. Pozemek se nachází u hlavní silnice a má samostatný vjezd na pozemek. Pozemek je možné využít jako sportoviště pro zvířata neb... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 52 m², Loket, ul. Nádražní
Před 395 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Cítíte se zahltěni v běžné rutině a hledáte klid a prostor pro svůj osobní rozvoj? Máme pro vás ideální řešení! Představujeme vám prostorný byt 2+kk, v malebném městě Loket, který má vše, co potřebujete pro klidný a pohodlný život. Tento byt se nachází v prvním patře cihlového domu v ulici Nádražní. Jedná se o místo, které nabízí klid a soukromí, a přitom je blízko všem potřebným službám. Součástí bytu je i menší balkon, ideální pro relaxaci po dlouhém dni s šálkem kávy nebo pro pozorování zápa... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 490 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Praze, ul. Medunova
Před 397 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej luxusní novostavby 2+1 s prostornou terasou a krásným výhledem na Prahu v rezidenčním objektu Britská čtvrť v Praze 5 Stodůlky. Byt se nachází v 9.patře domu s výtahem a je velmi moderně a vkusně zařízen. Prostorná vstupní chodba s věšákovou stěnou a botníkem, komora, v ložnici manželská postel, komoda. Plně vybavená kuchyň spotřebiči a obývací pokoj, ze kterého je vstup na terasu s venkovním posezením, panoramatickým výhledem a posuvnými stínícími panely. Ga... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 490 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 199 m², Český Těšín, ul. Svojsíkova
Před 397 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Byt 3+kk prodeji uspokojí i náročného klienta a to zejména výměrou 90 m2 samotného bytu a dále dvěma prostornými terasami, zimní zahradou a herní místností na patře celkem o rozloze 109m2. Dům z roku 2013 je bezbariérový, má výtah a je situován poblíž historického centra v klidném místě v dosahu obchodů, služeb, vlakového i autobusového nádraží. K bytu patří vlastní vyhrazené parkovací místo, byt má podlahové topení, klimatizaci, samozřejmostí jsou bezpečnostní dveře do bytu. Celý byt je účelně a moder... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 990 000
 Kč
Pronájem nových komerčních prostor | Chrudim
Před 398 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Dobrý den, k pronájmu nabízím nové moderní komerční prostory v kompletně zrekonstruovaném objektu v ul. Tovární v Chrudimi, viz bližší podrobnosti níže: 1) Komerční prostory situované ve dvoře areálu: Prodejna P1 - Obsazeno Prodejna P2 - Rezervováno Prodejna P3 - 45,3m2 Prodejna P4 - 38,4m2 2) Komerční prostory situované do ulice: Prodejna AB1 - 55,7m2 Prodejna AB2 - 39,1m2 Prostory jsou zabezpečeny hlídacím systémem, jsou vybaveny kvalitní odolnou keramickou dlažbou, podla... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Prodej restaurace, 693 m², Jičín
Před 398 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji komplex budov v centru města Jičín o celkové užitné ploše 693 m². Jedná se o restauraci s kapacitou 48 míst k sezení s velkou vybavenou kuchyní, skladem a zázemím. Restaurace je v současné době v provozu s nájemní smlouvou na 4 roky. Dále je v patře pět samostatných apartmánů s vlastním sociálním zázemím a společnou kuchyňkou. Součástí prodeje je také dvoupodlažní administrativní budova s užitnou plochou 330 m²,... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Obchod a služby, 170 m², Nový Jičín
Před 398 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu nadstandartní komerční prostory v centru Nového Jičína. Jedná se o soubor dvou velkých místností a tří menších. Vhodné využití jako kanceláře, obchodní zastoupení, ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Pronájem obchodního prostoru, Zlín
Před 398 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Pronájem obchodního prostoru, Zlín centrum, ul. Lorencova.. Pronájem obchodního prostoru s bezbariérovým přístupem, velkými výlohami do ulice a s přístupem ze zadní části objektu, kde je umístěna rampa pro zajištění zásobování této provozovny. Objekt se nachází v centru města, na rohu ulic Kvítková a Lorencova s velkou průjezdností osobních vozů a pohybem chodců. Celková plocha činí 437,90 m2 a v současné době je rozdělena na prodejní prostor, skladovací a servisn... (více v detailu)
Zlínský kraj
83 201
 Kč
Pronájem vinného sklepu, 150 m²
Před 398 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Pronájem vinného sklípku, salonku a tří bytů 1+kk, o celkové ploše 230 m2. Sklípek s kapacitou 40 míst a výměrou 90 m2 se nachází v suterénu cihlové budovy, salonek s kapacitou 30 míst a výměrou 70 m2 se nachází v přízemí, stejně tak i toalety pro hosty 10 m2. Jako bonus jsou k dispozici tři plně vybavené byty o celkové ploše 80 m2. Ty mohou sloužit ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
60 000
 Kč
Pronájem obloukové haly, 540m2, Hrobice
Před 398 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k pronájmu obloukovou halu, vhodnou zejména ke skladovým účelům. Rozměry jsou 18x30m. Nachází se ve velkém průmyslovém areálu v Hrobicích u Zlína. Cel... (více v detailu)
Zlínský kraj
17 500
 Kč
Pronájem studené haly s kanceláří
Před 398 dny - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám Jedinečná příležitost pro podnikatele - pronájem kanceláře se studenou halou Mám pro vás skvělou nabídku! Pronájem moderní kanceláře se studenou skladovací halou o celkové ploše 220m. Tato jedinečná příležitost se nachází v Pohořelicích a je ideální pro podnikatele hledající dostatek prostoru pro své podnikání. Vybavení a prostory Hala je ideální pro skladování či distribuci zboží. Kancelářské prostory o celkové ploš... (více v detailu)
17 900
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 202 m², Plzeň, ul. Nerudova
Před 398 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem kancelářských prostor o celkové výměře 202 m2, který se nachází v 1. patře administrativní budovy v Plzni - širším centru, ul. Nerudova. Možnost pronájmu parkovacího stání přímo před budovou. Kanceláře se r... (více v detailu)
Plzeňský kraj
14 900
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 69 m², Neratovice
Před 398 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem velmi pěkného, stavebně neodděleného bytu, se sdíleným vstupem, v 2. patře samostatně stojícího rodinného domu v Neratovicích. Byt tvoří chodba, neprůchozí pokoj ( nebo dva pokoje ), kuchyň, koupelna a samostatná toaleta. Okna bytu směřují na východ, jih a západ. S bytem lze už... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Pronájem bytu 1+1, 48 m², Kostelec nad Orlicí
Před 398 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Jako novinku Vám nabízíme pronájem bytu 1+1 v ul. Seifertova, o ploše 43 m2. Celý dům je po částečné rekonstrukci a je v klidné části města Kostelce nad Orlicí, blízkost do centra, na vlak, či au... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
7 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 33 m², Kladno, ul. U Hvězdy
Před 398 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Byt k prodeji se nachází v klidné lokalitě v Kladně -Kročehlavech a nabízí veškerý komfort. Je umístěn v 1. patře panelového domu po kompletní revitalizaci a zůstává kompletně zařízený včetně moderní klimatizace pro vaše pohodlí v každém ročním období. Kromě toho má byt zasklenou lodžii, která zvyšuje užitnou plochu a poskytuje úžasný výhled. Venkovní rolety zajišťují dostatek soukromí. Na patře je také k dispozici komora a společná lodžie. Celková plocha bytu včetn... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 215 000
 Kč
Ubyt. zařízení Karlovy Vary, Stará
Před 399 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej ubytovacího zařízení Karlovy Vary, Stará Louka. Krásná královna, nejen krásná – na nejlepším místě pěší zóny Karlovy Vary – Stará Louka Hotel Krásná královna – tradice, místo a funkce – to nejlepší, co můžete mít. Karlovarský stavitel Johann Georg Knoll zbudoval v letech 1718–1719 letohrádek na nábřeží řeky Teplé - Alte Wiese (Stará louka). Byl postaven podle tehdejší francouzské módy a nazván Zu schöner Königin (U krásné královny). V roce 1748 královský krejčí a výběrčí daní v Karlových Varech Adalbert Kraus nechal budovu přestavět a rozšířit na stávající půdorysnou šířku. Ve své době se jednalo o luxusní ubytovací zařízení ve městě. Dům není památkově chráněn, neboť v r. 2001 proběhla rozsáhlá rekonstrukce, která je kvalitní uživatelsky a materiálově, ale historické unikátní stavební prvky nebyly respektovány, resp. byly odstraněny. Kompromisem je praktické řešení, historizující interiéry a moderní funkce hotelu. Má 18 komfortně zařízených pokojů a apartmá. Součástí hotelu je ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Pronájem restaurace, stravování, Trutnov
Před 399 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme exkluzívní investiční příležitost. Jedná se o prostory o velikosti cca 550 m2 včetně příslušenství (toalety, šatna, sprchy, sklady a zázemí pro kuchyň), které v minulosti, zejména v období první republiky, sloužily jako vyhlášený bar s dobovou tančírnou a restaurací. Samotné restaurační prostory se skládají ze tří sálů, z nichž jeden je veliký s plochým, štuky zdobeným stropem a dva jsou kamenné a klenuté... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
50 000
 Kč
Zábavní centrum Carbon ve Frýdku-Místku
Před 399 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem vybaveného a zařízeného objektu Centrum Carbon ve Frýdku-Místku na ulici Pionýrů. Objekt tvoří zábavní centrum se salónkem, oddělený bowling, pohodlná restaurace s kvalitně vybavenou kuchyní, příjemná pivnice s prostornou terasou, bar, club, herna a další prostory . Tato nemovitost nabízí široké možnosti využití nejen v obl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Restaurace, stravování, Hostinné
Před 399 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu komerční prostory, dříve užívané jako pivnice poblíž autobusového nádraží a centra obce Hostinné. Hlavní místnost má 50 m2 a dalších 50 m2 je zázemí a sociální zaříz... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
9 000
 Kč
Pronájem baru, stravování, 130 m²
Před 399 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
LETNÍ AKCE DO 31.8. ZA ZVÝHODNĚNOU CENU. Nabízíme Vám k pronájmu krásný komerční prostor jako stvořený pro provozování baru o celkové rozloze cca 130 m2, který se nachází v Karlových Varech kousek od centra, v ulici Západní. Skvělá lokalita. Neplatí zde nová vyhláška města Karlovy Vary o omezení provozní doby. Obj... (více v detailu)
Karlovarský kraj
29 000
 Kč
Kanc. prostor 982m2 v Plzni
Před 399 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Exkluzivně Vám nabízíme pronájem lukrativních prostorů v centru Plzně. Jde celkem o čtyři patra vkusných kancelářských prostorů. 4 NP je o výměře 290 m2, 5 NP výměra 290 m2, 6 NP 186 m2, 7 NP výměra 216 m2. V každém patře je sociální zařízení. Majitel prostorů nabízí případnému ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
205 000
 Kč
Obchod a služby, 11686 m², Stará Voda
Před 399 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej rekreačního areálu v obci Jedlová u Staré Vody. Součástí areálu je penzion s restaurací a obytné chaty. Chaty jsou ve dvou kapacitách. Pro 6 nebo pro 3 osoby. Každá chata má samostatnou koupelnu a kuchyň. Topení pro každou chatu samostatně. K r... (více v detailu)
Karlovarský kraj
25 000 000
 Kč
Obchod a služby, 20-100 m², Karviná
Před 399 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu obchodní prostory na ulici Kosmonautů, ve velice rušné části Karviné. Objekt má přízemní část (přibližně 60 m²) s nakládací rampou od parkoviště za budovou, dále pak rozsáhlé prostory v patře, které jsou r... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Objekt bývalé trafostanice
Před 399 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
prodej objektu bývalé trafostanice. Z hlediska umístění objektu a zejména v souladu s platným územním plánem města (tzv. území bydlení městského typu Bm) je zde možné vybudovat např. bytový dům o 10-12 bytových jednotkách popř. jinou komerční provozovnu. Objekt se nachází v ulici Kollárova, přímo na uliční čáře. Vstup na po... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Prodej pozemku k bydlení, 154 m², Bojkovice
Před 399 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Představujeme vám příležitost k investici do nemovitosti s potenciálem pro výstavbu bytového domu nebo komerčního objektu. Tento pozemek o výměře 154 m2, je momentálně zastavěn budovou, která slouží jako bar. Nabízí neomezené možnosti pro vaše podnikatelské ambice. Ať už hledáte prostory pro prodejnu, cukrárnu, kavárnu nebo jiný koncept jako je například výstavba bytů. Nemovitost se nachází v centru měst... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 250 000
 Kč