Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem bytu 2+1 v Lounech, ul. 28. října
Před 461 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme vám pronájem bytu o velikosti 54 m2 v klidné lokalitě města Loun. Byt se nachází pod Kauflandem v ulici 28. října. Skládá se ze dvou pokojů, kuchyně, chodby, samostatného WC a koupelny s vanou... (více v detailu)
Ústecký kraj
10 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 29 m², Praha 4 - Háje
Před 461 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný byt o celkové ploše 29 m2, který se nachází v 6. patře panelového domu. Tento byt je připraven na kompletní rekonstrukci, což Vám umožní přizpůsobit ho podle Vašich vlastních představ a snů. Krásný výhled do hostivařského lesoparku, kde můžete nalézt klid a přírodní krásy. Pro milovníky procházek a běhání je to ideální lokalita. A co ještě lepší, s dobrým spojením do města! Stanice metra C - Háje je vzdálená pouhých 15 minut chůze,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 421 000
 Kč
Rosice, pozemek pro komerční výstavbu, 3380m2,
Před 462 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Rosice, pozemek pro komerční výstavbu, 3380m2, sítě - pozemek.Exkluzivně Vám nabízíme pozemek o celkové výměře 3.380 m2 nacházející se na okraji obce Rosice. Pozemek je v katastru nemovitostí vedený jako orná půda a dle platného územního plánu je určen ze cca 40% k výstavbě rodinného domu - BI - bydlení individuální a z cca 60% ve funkční ploše OK - komerční aktivity. Pozemek je obdélníkového tvaru s uliční šíří cca 15 m2., pozemek lze dle tohoto využití rozdělit na cc... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 000 000
 Kč
Pronájem více kanceláří
Před 462 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují pronájem kanceláří v reprezentativních prostorách v centru krajského města Ústí nad Labem. Dům o 6. NP je po celkové rekonstrukci včetně kanceláří s novými podlahami, stropy s osvětlením, videotelefony, novým výtahem. Kanceláře jsou v 3-5NP a jsou uzpůsobeny jako průchozí, nebo samostatně. Největší kancelář má navíc vlastní balkon. K dispozici je vždy na patrech kuchyňka a oddělené WC, vše též po rekonstrukci. ... (více v detailu)
Ústecký kraj
16 500
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 115 m2, Nová Role
Před 462 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Projekt "Byty Nová Role" se nachází v příjemné lokalitě, 10 minut jízdy od Karlových Varů. Nabízíme stylové byty 2+kk, 3+kk a 4+kk, které budou připraveny k nastěhování v únoru/24. Pro více informací navštivte webové stránky: byty-novarole.cz. Hledáte nadstandardně velký byt 3+kk? K dispozici je světlý a vzdušný byt s obytnou plochou 88,5 m, což zaručuje dostatek místa pro komfortní život. Velkou předností je prostorná lodžie 18,7 m se vstupem ze všech pokojů, která nabízí úchvatný výhled směrem na jihozápadní stranu. Tuto prostornou lodžii si určitě zamilujete díky úžasným výhledům a dostatku prostoru. K bytu náleží také sklepní kóje o rozměru 3,5 m pro praktické uložení vašich věcí. V projektu se klade... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 350 000
 Kč
Prodej, Byty 1+kk, 30 m2 -.Projekt investiční byty
Před 462 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 1+kk, 30 m2 -.Projekt investiční byty Svitavy nabízí k prodeji nově dokončených 6 bytových jednotek o dispozici 1+kk a 2+kk. Bytový dům je situovaný přímo v srdci Svitav, na náměstí Míru. Stavební standardy: Plastová EURO okna s izolačním trojsklem, vstupní dveře protipožární s ocelovou zárubní, kuchyňská linka HORNBACH linka BE SMART, laminátové plovoucí podlahy, obklady a dlažby Siko/Rako. K dispozici je soukromé parkoviště s možností pronajmout si či zakoupit parkovací místo. Dále je možné využívat uzamykatelnou kolárnu a kočárkárnu. Volně k prodeji: Byt 1A, ... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 950 000
 Kč
Prodej, Byty 2+kk, 41 m2 -.Projekt investiční byty
Před 462 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 2+kk, 41 m2 -.Projekt investiční byty Svitavy nabízí k prodeji nově dokončených 6 bytových jednotek o dispozici 1+kk a 2+kk. Bytový dům je situovaný přímo v srdci Svitav, na náměstí Míru. Stavební standardy: Plastová EURO okna s izolačním trojsklem, vstupní dveře protipožární s ocelovou zárubní, kuchyňská linka HORNBACH linka BE SMART, laminátové plovoucí podlahy, obklady a dlažby Siko/Rako. K dispozici je soukromé parkoviště s možností pronajmout si či zakoupit parkovací místo. Dále je možné využívat uzamykatelnou kolárnu a kočárkárnu. Volně k prodeji: Byt 1A, ... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 590 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 77 m², Praha, ul. Holýšovská
Před 462 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháníte výjimečný byt 3+kk v lokalitě Stodůlky? Přijďte se podívat na prostorný byt o velikosti 77 m² s lodžií orientovanou na západ. Byt se nachází v 8. patře novostavby staré 5 let. K nemovitosti také náleží sklep a kryté garážové stání pod domem. Byt se nachází v lokalitě s perfektní dopravní dostupností. V těsné blízkosti domu se nachází zastávka MHD Holýšovská a stanice metra Luka je vzdálená 9 minut chůzí. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat. Are you looking for extraordinary 3 bedroom apart... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 750 000
 Kč
Hotel, penzion 3500 m², Staré Město
Před 462 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji nově zrekonstruovaný apartmánový dům ze zastavěnou plochou 477 m2 a velkou zahradou včetně vlastního parkoviště, venkovní terasy a bazénu. Součástí prodeje je 8 apartmánových bytů o velikosti 40 m2, velká vstupní hala, garáž, a další společenské prostory, které je možno využít na další apartmány nebo jako restaurace, k společenským akcím a podobn... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
19 150 000
 Kč
Pronájem komerčního objektu 102 m² - Olomouc
Před 463 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Pronájem komerčního objektu 102 m² - Olomouc.Nabízíme k pronájmu pěknou, dobře umístěnou restauraci u Dolního náměstí města Olomouce. Restaurace je pně vybavená a připravená k okamžitému užívání! Část pro hosty má 10 stolů z toho každý pro 3-6 osob. V této místnosti je zabudovaná tichá vzduchotechnika, klimatizace a také WC pro hosty. Na stěnách je stylová dekorace, po domluvě možnost vlastní úpravy interiéru. Pracovní prostory se skládají z výčepního pultu, vedlejšího prostoru pro správu chodu (např. pro PC), kompletního sociálního vybavení pro personá... (více v detailu)
Olomoucký kraj
28 000
 Kč
nájem prodejny 290 m2 v přízemí obc
Před 463 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují nájem dlouhodobě fungující a rekonstruované prodejní nebo kancelářské jednotky se zázemím v 2. patrře obchodního domu Špalíček v Ostravě – Hrabůvce. Tento prostor může být využit i jako vzorková prodejna s kanceláří, popř. jako kancelář. Celkový prostor prodejny je 290 m i se zázemím - 1 x WC, sklad. Prostor je zabezpečen. Možnost reklamy na konzolách nad prodejnou a samozřejmě na velkých výkladech ze dvou stran prode... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
18 000
 Kč
Pronájem parkovacích míst a garáží, Ostrava, ul. Porážková
Před 463 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Hledáte garážové stání nebo parkovací místa přímo v centru Ostravy? Dovolujeme si Vám nabídnout prostory pro parkování, na ul. Porážková (kamerami monitorované) vše uzavřené pojezdovou bránou: 15 míst venku 13x 1.500 Kč, 2x 1.000 Kč 17m2 sklad venku - 600 Kč 8 míst garáž x 2.000... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
43 700
 Kč
Pronájem kanceláře, 25 m², Orlová, ul. Masarykova třída
Před 463 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme na pronájem kancelář v centru Orlové (v budově Esamu). Kancelář je bez vybavení, výhodou je nízký nájem a bez vratné kauce. Ke kanceláři je i zázemí - toaleta a menší kuchyň, která se nachází v budově. Možnost také umístění reklam... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 500
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 63 m², Letohrad, ul. Václavské náměstí
Před 463 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu mezonetový byt o dispozici 2+kk v novostavbě ležící v centru města Letohrad. Byt, který se nachází v dřevostavbě, disponuje vlastní terasou, skladovací kojí a přiděleným p... (více v detailu)
Pardubický kraj
15 900
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 22 m², Ostrava - Zábřeh
Před 463 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu nově zrekonstruovaný byt - pokoj s kuchyňským koutem. K dispozici je úložný prostor - lyže, kola apod. Lze dovybav... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 700
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 45 m², Ostrava - Zábřeh
Před 463 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu zrekonstruovaný prostorný byt - pokoj a velká kuchyň s kuchyňskou linkou. K dispozici je úložný prostor - lyže, kola apod. Z... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 200
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 25 m², Trutnov, ul. Polská
Před 463 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 1+kk v prvním patře vily v klidné okrajové části Trutnova - Poříčí. Byt disponuje obytnou místností s malou kuchyňkou, koupel... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
6 900
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 25 m², Trutnov, ul. Polská
Před 463 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 1+kk v prvním patře vily v klidné okrajové části Trutnova - Poříčí. Byt disponuje obytnou místností s malou kuchyňkou, koupel... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
6 900
 Kč
Prodej pozemku, 4.294 m², Karlovy Vary, ul. Stará Kysibelská
Před 464 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Super nabídka! Prodej zajímavého investičního pozemku (1 m2 za Kč 3.589,-), který se nachází v jedné z nejoblíbenějších částí Karlových Varů - Horních Drahovicích. V blízkém okolí se nachází veškerá občanská v... (více v detailu)
Karlovarský kraj
15 200 000
 Kč
Pronájem obchodního prostoru, 38 m², Karlštejn
Před 464 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
K pronájmu obchodní prostor přímo na hlavní pěší zóně vedoucí k hradu Karlštejn. Výměra komerčního prostoru je 38 m2 s možností dopronajmout další prostory (viz fotografie) a zvětšit tak až na 80 m2. Částečně zařízeno - vitríny, pulty, police, umyvadlo, toaleta. Na podl... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 900
 Kč
Restaurace, stravování, Ostrava
Před 464 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostory zavedené restaurace Čertovka s venkovní zahrádkou v Ostravě - Mariánských Horách na ul. Slavníkovců. V tří podlažní budově se v přízemí nachází restaurace s venkovní terasou a v patře salónek pro cca 40 lidí, kde je možné pořádat večírky, společenské akce, rauty, semináře. Dále jsou zde kanceláře, šatna a sociální zařízení pro zaměstnance. Restaurace, kuchyně a veškeré vyba... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
40 000
 Kč
Prodej hotelu, penzionu, 2200 m², Oskava, Václavov
Před 464 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji bývalý hotel v Oskavě, části Václavov, okr. Šumperk. Využitím vyhlášeného hotelu je nabídka dlouhodobého ubytování v garsoniérách, bytech i apartmánech s lodžiemi. V objektu se nachází 45 zrekonstruovaných bytů a pokojů, které jsou dlouhodobě obsazeny. Dalších 15 pokojů je v původním stavu nebo v rekonstrukci. Momentálně je obsazenost 90% dlouhodobými nájemníky, návratnost 8 až 9 let. Příležitostí pro investora je možnost převzetí obchodní společnosti s minimální platbou 3 mil... (více v detailu)
Olomoucký kraj
20 900 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 39 m², Třinec, ul. Lidická
Před 464 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
K pronájmu nabízíme kancelář v budově ČSOB banky, nacházející se v 1. patře. Celková výměra činí 39,2 m2 a je možné prostor propojit s vedlejšími kancelářemi a mít prostor až 126 m2. Společné sociální zařízení s... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
13 450
 Kč
Obchodní objekt 1.000 m², Olomouc
Před 464 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Ve výhradním zastoupení vám nabízíme tento rozsáhlý objekt. V přední části pozemku je bytový dům. V přízemí jsou původní obchodní prostory, které po přestavbě budou přebudované na 4 byty. Plány na přestavbu jsou již vloženy na Stavebním úřadě. V druhém podlaží jsou 4 byty o velikosti 2+1 .Další možnosti rozšířen... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Pronájem obchod a služby, 305 m², Teplice, Masarykova třída
Před 464 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Rádi bychom Vám nabídli jedinečnou příležitost pronajmout si prostor, který je ideální pro provozování Vašeho obchodu, restaurace nebo poskytování různých služeb. Nachází se v rušné části města Teplice, kde je v blízkosti zastávka městské hromadné dopravy. Prostory jsou velmi prostorné a nabízejí velké množství možností pro uspořádání interiéru dle Vašich potřeb. Jsou vhodné pro prodej potravin, textilu... (více v detailu)
Ústecký kraj
30 000
 Kč