Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej atypického bytu, 180 m², Kvasice, ul. Cukrovar
Před 505 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Exluzivně Vám nabízíme ke koupi nezrekonstruovaný půdní atypický prostor s možností vybudování ateliéru/bytu o celkové velikosti 180 m². Půdní prostor se nachází ve 3.NP zděného bytového domu, v okrajové části obce Kvasice u Kroměříže. K bytu se přichází schodiš... (více v detailu)
Zlínský kraj
940 000
 Kč
Prodej, Pozemky pro komerční výstavbu, 2012m2 -
Před 506 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Prodej, Pozemky pro komerční výstavbu, 2012m2 -.Nabízíme komerční pozemek k prodeji o rozloze 2012 m2 v Heřmanově Městci. Pozemek je vhodný k výstavbě haly na výrobu nebo skladování – lehký průmysl, administrativní budovy. N... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 200 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk v Praze, ul. Na Veselí
Před 506 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prostorný a moderně řešený družstevní(aktuálně probíhá převod do osobního vlastnictví) byt 2+KK, po zdařilé rekonstrukci, vhodný pro bydlení i investici (v současné době pronajatý spolehlivým nájemníkům). Byt se nachází v blízkosti stanice metra Pankrác, v prvním nadzemním podlaží zděného bytového domu s možností parkování ve vnitrob... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 549 000
 Kč
Prodej rodinného penzionu
Před 508 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme investiční příležitost pro milovníky hor. V Podkrkonoší ve městě Nová Paka nabízíme k prodeji rodinný dům se třemi samostatnými byty a vchody, který lze upravit na ubytovací zařízení, buď k dlouhodobému pronájmu třech bytů nebo ke krátkodobým rekreačním pronájmům. Dům je zděný do tvaru L se sedlovou střechou. V přízemí domu je velká garáž 50 m2 se skladem a hygienickým zázemím, kterou také lze využít např. jako prostor pro velkou jídelnu pro hosty, dále dílna 3... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
7 980 000
 Kč
Prodej penzionu, 1950m2, Jeseník
Před 508 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Výjimečnou příležitost nabízí třípatrová budova z padesátých let minulého století, která se nachází ve velmi atraktivní lokalitě v lázních Jeseník, na rozlehlém pozemku s multifunkčním hřištěm s umělým povrchem. Tato budova disponuje rozsáhlým sklepením, které lze využít jako sklady, dílny nebo jiné provozy. V přízemí budovy se nacházejí společenské místnosti, kuchyně a další sklady, které poskytují dostatek úložného prostoru. Na prvním a druhém patře budovy se nachází celkem sedm ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
14 950 000
 Kč
Komerční prostory, 49 m2, Břeclav
Před 508 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem komerčních prostor - dvě místnosti (jedna průchozí do druhé), obě 39 m s vlastním sociálním zázemím 10 m, o celkové ploše 49 m umístěné v 1. patře rekonstruované budovy v centru Břeclavi. V dosahu také... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 900
 Kč
Prodejna či kancelář v centru města
Před 508 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem obchodních prostor (36 m) rozdělených do dvou místností, nacházející se ve zvýšeném přízemí administrativní budovy v samém centru města Břeclavi. V současné době jsou prostory před úpravou, čekající na dohodu s novým nájemcem, proto jen viz... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 900
 Kč
Kanc. prostor v Plzni, ul. Chebská
Před 510 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem kancelářských prostor o celkové rozloze 1 616 m² v novém areálu v Plzni - Křimicích. Jedná se o open space kancelář se zázemím (kuchyňka, umývárny a toalety). Možno pr... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Prodej parkovacího stání
Před 510 dny - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám ve výhradním zastoupení majitele prodej parkovacího stání na Praze 9 - Vysočany, Skloněná 921/7. Jedná se o spoluvlastnický podíl 1/24. Parkovací stání má přidělené číslo dle katastru. Neplatí se žádné... (více v detailu)
530 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 40 m², Svratka, ul. Libušina
Před 510 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Pronájem, kancelář 44 m² v centru Svratky. Vhodné na kancelář, služby. Dispozice: kancelář, společné WC s umyvadlem a vý... (více v detailu)
Kraj Vysočina
6 200
 Kč
Pronájem obchod a služby, 180 m², Zákupy, ul. Nádražní
Před 511 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Pronájem budovy s vlastním parkovištěm před domem a dobrou dopravní dostupností, která se nachází na hlavním tahu Česká Lípa - Zákupy. Jedná se o budovu, která sloužila jako prodejna se zázemím firmy. Spodní část (1 PP), která je umístěna pod úrovní vozovky jsou dvě místnosti, které sloužily jako kanceláře a vrchní část (1 NP) byla využívána jako prodejna a zázem... (více v detailu)
Liberecký kraj
13 900
 Kč
Prodej bytový dům Kácov
Před 511 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám POZOR VÝRAZNÁ SLEVA, prodej bytového domu v centru Kácova. V domě jsou čtyři bytové jednotky, 2x 1+1, 2x 2+1, s možností vestavby na půdě. Dům je po opravě z roku 2006, nové rozvody el., vody, odpadů.Každý byt má vlastní LV a může být prodáván samostatně. Sítě jsou vyvedeny i na půdu. K domu je kompletní technická dokumentace. Zásobování vo... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 950 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 29 m², Olomouc, ul. Věry Pánkové
Před 511 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Hledáte nový moderní byt v Olomouci i s vyřešeným parkováním? Máme pro Vás v nabídce byt 1+kk na ulici Věry Pánkové. Skládá se z obývacího pokoje spojeného s kuchyňským koutem, prostorné chodby a koupelny se sprchovým koutem včetně WC. Bytová komora, vhodná k uložení věcí je taktéž ve 2.NP. Pro ještě větší komfort je k dispo... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 300 000
 Kč
Prodej byt 3+kk, 73 m2, Praha 4 - Nusle
Před 515 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme možnost koupě nového podkrovního bytu 3+kk, 73 m2, který se nachází v kompletně zrekonstruovaném domě v posledním 5. patře. Dům si po rekonstrukci zachoval svoji původní atmosféru, kterou podtrhují kvalitní a stylové vstupní dveře do každého bytu. Byt má díky podkroví atypický ráz s dostatkem místa. Je rozdělen na obývací pokoj s kuchyní, 2 samostatné ložnice, prostornou k... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 950 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 55 m², Praha, ul. Farkašova
Před 516 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hezký den, přijďte si prohlédnout slunný byt o velikosti 2 kk, 55 m² s prosklenou lodžií. Byt se nachází v klidné lokalitě Prahy 9 a je orientován na východ. Novostavba je z roku 2014 a je bezbariérová. Byt má vlastní sklepní kóji a kryté garážové stání. V okolí si najdou své jak rodiny s dětmi, tak senioři či mladé páry. Lokalita je klidná a příroda na ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 500 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 78 m², Olomouc, ul. Profesora Fuky
Před 517 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám ke koupi nadstandardní byt 2+kk v nejžádanější lokalitě v Olomouci - ulice Profesora Fuky na Tabulovém vrchu. Skvělá dostupnost a blízkost Fakultní nemocnice a obchodních center jsou jen některé z výhod této lokality. Prostorný byt o velikosti 78 m2 je situován v 3. nadzemním podlaží cihlového bytového domu a nabízí nádherný... (více v detailu)
Olomoucký kraj
7 450 000
 Kč
Prodej, Zemědělské objekty, 1850 m2 -.Nabízíme Vám
Před 519 dny - ANNONCE
Prodej, Zemědělské objekty, 1850 m2 -.Nabízíme Vám k prodeji komerční objekt, jehož součástí je služební byt v obci Kněžice, která je vzdálená 3 km od Třemošnice a 15 km od Čáslavi. Celková plocha pozemku činí 3 524 m2, zastavěná plocha je 1 154 m2. Součástí prodeje je i podíl 1/7 příjezdové cesty. Nemovitost s pozemky spadá dle platného ÚP do kategorie ploch výroba a skladování - zemědělská výroba. Celková užitná plocha je 1... (více v detailu)
6 490 000
 Kč
Pronájem kancl. prostoru, 135 m², Ostrava, ul. Michálkovická
Před 520 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu kancelářské prostory nacházející se v blízkosti centra města Ostravy na ulici Michálkovická. Prostory jsou umístěny ve 2NP komerčního objektu a sestávají se z pěti samostatných místností, vybavenou kuchyňkou a sociálním zařízením. Stěny jsou omítnuty a vymalovány na bílo, na zemi leží zátěžový koberec. Vytápění zajišťuje el. přímotop nebo klimatizace se... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
15 000
 Kč
Pronájem obchodního prostoru, 25 m2, Kladno, ul. Komenského
Před 520 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu obchodní prostor o velikosti 25 m2 v centru Kladna, ul. Komenského. Prostor se nachází v přízemí domu, má velkou výlohu, celková plocha 25 m2. Prostor je mož... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 000
 Kč
Pronájem bytu 5+1, 158 m², Hlučín
Před 520 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem bytu, který je o dispozici 5+1. Nachází se v centru města Hlučína. Byt je světlý a prosluněný. Veškerá občanská vybavenost se... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
16 500
 Kč
Prodej obchod a služby, 517 m², Karlovy Vary, ul. Západní
Před 521 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Výjimečná investiční nemovitost v těsné blízkosti centra Karlových Varů. Obchodní prostory/kanceláře se nacházejí na výborně dostupném a frekventovaném místě - v areálu u Penny marketu, v jedné z nejoblíběnějších částí města - Tuhnicích. Velkou předností je vlastní parkoviště s kapacitou min.15 parkovacích míst a prostorná garáž (70 m2), která může sloužit i ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
15 900 000
 Kč
Prodej apartmánu 3+kk v Loučné pod Klínovcem
Před 521 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Luxusní apartmán v rezidenci Klínovec ( bývalý hotel Nástup ) v Krušných horách, přímo u sjezdovky Dámská. V rezidenci je krytý vyhřívaný bazén, lyžárna, výtah a společné prostory s posilovnou, saunou a společenskou místností. Dále je zde v přízemí recepce, kterou provozuje správní firma, která zajišťuje chod celé rezidence. V areálu můžete využít minigolf, tenisový kurt, dětské hřiště a soukromé parkoviště. Prodávaný družstevní, luxusně vybavený apartmán 3+kk, hotelového typu o veli... (více v detailu)
Ústecký kraj
8 500 000
 Kč
Prodej garážového stání, Lovosická 442/36, Praha 9 - Střížkov
Před 524 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Rádi bychom nabídli k prodeji garážové stání/parkovací BOX po uzamčením (viz. přiložené foto), umístěné v 5NP garážového domu, na adrese Lovosická 442/36, Praha 9 - Střížkov. Garážové stání je v družstevním vlastnictví (Stavební bytové družstvo Praha), anuita nulová. Velikost garážového stání je 19m2. O... (více v detailu)
Hlavní město Praha
405 000
 Kč
Prodej provozní plochy, 736 m², Štěnovice
Před 524 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej pozemku o celkové výměře 736 m2, v obci Štěnovice. Využití pozemku parkoviště, autobazar, sklad, provozní plocha a ostatní plo... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 500 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 10 m², Letohrad, ul. Divadelní
Před 524 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Hledáte zázemí pro svou firmu nebo potřebujete mít klid na práci a doma máte málo místa? Nabízíme k pronájmu kancelářský prostor v Letohradě, blízko centra. Užitná plocha kanceláře je 10 m², součástí pronájmu je také možnost využívat zasedac... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 235
 Kč