Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem kancelářského prostoru, 76 m², Ostrava - Vítkovice
Před 464 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu kancelářské prostory - 3 neprůchozí kanceláře (20 m², 23 m², 14 m²... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 89 m², Ostrava - Vítkovice
Před 464 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu kancelářské prostory - 2 kanceláře (34 m²), 2 archívy (18 m²). Prostory jsou hlídány alarmem, jsou po rekonstrukci, plastová okna, žaluzie, PVC, koberce. K d... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 900
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 55 m², Ostrava - Vítkovice
Před 464 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu kancelářské prostory o 3 místnostech se sdílenou kuchyňkou a soc. zařízením. Umístění kanceláří v domě na frekventovaném místě ul. Rudná... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 000
 Kč
Prodej garážového stání, České Budějovice, ul. Fráni Šrámka
Před 464 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
K prodeji nyní nabízíme parkovací stání v nově postaveném bytovém domě v centru Českých Budějovi... (více v detailu)
Jihočeský kraj
490 000
 Kč
Prodej autoservisu 232 m², Březová u Sokolova, ul. Okružní
Před 464 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej plně zařízeného a zavedeného autoservisu s lakovnou a rodinným domem. Nemovitost se nachází v Březové u Sokolova. Roky fungující a vyhlášený autoservis se prodává plně vybaven, stejně tak jako lakovna. V dílně se například nachází dva dvousloupkové zvedáky, jeden čtyřsloupkový zvedák, několik montážních vozíků s nářadím, nářadí v boxu, vysokotlakový čistič součástek, svářečky a mnoho dalších potřebných strojů pro plynulý provoz servisu. Lakovna je taktéž pln... (více v detailu)
Karlovarský kraj
12 375 000
 Kč
Prodej hotelu, restaurace, 2009 m², Frýdek-Místek
Před 464 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji zavedený hotel s restaurací poblíž centra města. Hotelová část má celkem 19 pokojů, z toho je 13 dvoulůžkových, 1 jednolůžkový, 2 apartmány a 2 apartmány de luxe. Restaurace má vnitřní... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 000 000
 Kč
Restaurace, strav. ve Velkém Březně
Před 464 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
To tu ještě nebylo. Dva v jednom. To, že láska prochází žaludkem, je rčení známé a pravdivé. Stejně jako „komu se nelení, tomu se zelení." A když spojíme obě rčení dohromady, máme tu nabídku, které se jen těžko odolává. Zavedená restaurace i místní blízký pivovar by okamžitě nalákaly i strýčka Pepina, který by si zde mohl řvát jak na lesy, zatímco vy si můžete vychutnávat lahodný mok a výborné jídlo. Nebo se stát panem správcem a mít pod palcem nejen strýčka Pepina, ale hlavně restauraci i luxusní... (více v detailu)
Ústecký kraj
8 400 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 14 m², Rychnov nad Kněžnou
Před 464 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Na lukrativním místě nabízíme pronájem kancelářského prostoru o velikosti 14 m2. Prostory se nachází vedle frekventované pěší z... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 900
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 55 m², Děčín, ul. Benešovská
Před 464 dny - ANNONCE
Nabízíme Vám k pronájmu krásnou, slunnou kancelář s nábytkem o velikosti 55 m². Prostory se skládají ze dvou místností a ke kanceláři také náleží záchod. Dostupnost ke kancelářím je bez problém... (více v detailu)
7 500
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 77 m², České Budějovice, ul. Fráni Šrámka
Před 464 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 3+kk, o celkové velikosti 80 m², v nově postaveném bytovém domě v centru Českých Budějovic. Byty Fráni Šrámka nabízí celkem 6 bytových jednotek s lodžií (2 m²), sklepní kójí (2 m²). V nabídce jsou poslední dva byty 3+kk o velikostí 80 m². Tento byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží. Při výstavbě domu bylo dbáno především na kvalitu dodávaných materiálů. Celý dům je o... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 990 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 41 m², Česká Lípa, ul. Brněnská
Před 464 dny - ANNONCE
Hledáte nové bydlení ve městě Česká Lípa? Už nehledejte! Představujeme výjimečnou příležitost vlastnit nádherný družstevní byt 2+kk, který bez námahy spojuje eleganci, modernost a výhodnou polohu. Tento již zařízený byt, který se může pochlubit již proběhlou rekonstrukcí koupelny, je připraven přivítat vás s otevřenou náručí. Byt je umístěn v prvním nadzemním po... (více v detailu)
1 540 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 45 m², Hlinsko, ul. Máchova
Před 464 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Prodej bytu 2+kk ve zděném čtyř bytovém domě o podlahové ploše 45 m2. Byt i dům je po zdařilé rekonstrukci včetně zateplení. Dispozice: chodba, pokoj s novou kuchyňsko... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 599 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 35 m², Dolní Poustevna, ul. Vilémovská
Před 464 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Pronájem zrekonstruovaného bytu 1+1 o rozměrech 35 m2 v Dolní poustevně. Bytová jednotka se nachází v prvním nadzem... (více v detailu)
Ústecký kraj
11 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 27 m², Beroun, ul. Vinařská
Před 464 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme vám prodej bytu o dispozici 1+kk o užitné ploše 27 m2. Byt se nachází ve velmi žádané lokalitě města Beroun ulice Vinařská. Dům byl postaven v roce 2022. K bytu náleží předzahrádka. Pa... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 721 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 45 m², Hradec Králové, ul. S.K.Neumanna
Před 464 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem nového bytu 1+1, 45 m2 v Hradci Králové, ul. S.K. Neumanna. Obývací pokoj s kuchyní je atypicky řešen s využitím většího úložného prostoru v mezonetu. K bytu lze využívat udržovaný dvorek ve vnitrobloku s posezením a kry... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
11 900
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Teplicích, ul. Písečná
Před 464 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Představujeme Vám nadstandardně zařízený byt 3+1 ve 2. nadzemním podlaží v panelovém domě s výtahem. Byt je dobře situován a do každé místnosti je samostatný vstup, čímž je zaručeno soukromí. Byt je nabízený s veškerým vybavením. V kuchyni, koupelně a na chodbě je položena keramická dlažba, v ostatních místnostech je položeno PVC. K bytu náleží také prostorná lodžie, na ktero... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 880 000
 Kč
Prodej, Historické objekty, 275 m2 -.Vítejte v
Před 468 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Prodej, Historické objekty, 275 m2 -.Vítejte v Hodslavicích, rodišti Františka Palackého. Právě zde, v centru obce protkané historií, napůl mezi Valašským Meziříčím a Novým Jičínem, máme k prodeji dům původního Fojtství. Bydlet zde i podnikat ? Ano a budete mile překvapeni. Celý třípodlažní historický objekt je po velmi zdařilé a citlivé rekonstrukci, naposledy v roce 2021 byla měněna došková střecha. 1NP nabízí byt 1+kk o výměře 30m2 a penzion o 3 pokojích se sociálním zařízením pro 10 osob. Vstup sem je vnitřním schodištěm i přes venkovní pavlač. Naprosto stylově působí hlavně bydlení v podkrovním bytě 2+kk ve 2NP o výměře 75m2, kde je velmi z... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 490 000
 Kč
Restaurace, stravování, 75 m², Nová Paka
Před 469 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostory pro restauraci, stravování a služby ve městě Nová Paka v ulici Tyršova, v horní části náměstí. Prostory se nacházejí v přízemí cihlového domu a byli využívané jako restaurace. Velikost prostor je 75 m² s možností venkovního pose... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
8 500
 Kč
Pronájem skladu, 735 m², Třemošná
Před 469 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu sklad o užitné ploše 735 m2 v Třemošné u Plzně. Sklad je rozdělen na dvě patra. V přízemí se nachází hlavní nevytápěná hala o výměře 538 m2. Dále skladovací vytápěné prostory o výměře 46 m2, 10 m2 a 46 m2. V 1. patře se nachází vytápěné kanceláře, sociální zařízení se sprchami, kuchyňka a kotelna.... (více v detailu)
Plzeňský kraj
99 250
 Kč
Prodej výrobního objektu v Plesné, ul. Nádražní
Před 472 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej výrobního, případně skladovacího areálu o zastavěné ploše 1 107 m2 s vlastním pozemkem 9 695 m2. Velikost a dostupnost nabízí dostatek prostoru k vašemu podnikání. Objekt je dostupný kamionové a nákladní dopravě. Hranice s... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 599 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 43 m², Všemina
Před 472 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme plně vybavený a zavedený apartmán v obci Všemina. Apartmán o ploše 43 m² se nachází v přízemí apartmánového obytného domu a disponuje terasou. Jedná se o vkusně zařízený a barevně sladěný byt s dvěma místnostmi, kdy z každé je přímý vstup na terasu. Ložnice je vybavena pohodlným dvojlůžkem a obývací pokoj nabízí rozkládací sedací soupravu a je tedy vhodný pro přenocování čtyř osob. Apartmán disponuje, lednicí, pračkou, troubou, el. varnou deskou, mikrovlnou troubou, nádobím, ložním prádlem, suš... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 865 000
 Kč
Pronájem kanceláře, Kyjov
Před 476 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem kancelářských prostor o celkové ploše 25 m v 1. patře cihlového komerčního objektu v centru města Kyjov. Přístup do budovy je z ul. Masarykovo náměstí. Budova se nachází na velmi lukrativním místě přímo v centru města Kyjov a je vhodná pro administrativní činnost. Prostory jsou volné dle domluvy. V případě potřeby je možnost pronájmu sklad... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 500
 Kč
Prodej garážového stání v Praze, ul. Běžecká
Před 476 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme garážové stání v uzavřeném komplexu Rezidence Běžecká. Stání o rozloze 18metrů čtverečných. Možnost využití i... (více v detailu)
Hlavní město Praha
990 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 20 m², Děčín, ul. Kamenická
Před 476 dny - ANNONCE
Prodej bytu 1+kk v Děčíně v ulici Kamenická. Bytová jednotka o celkové ploše 20 m², která se nachází v 8. nadzemním podlaží panelového domu s výtahem. Rekonstrukce bytu byla dokončena v srpnu 2019. Dominantou bytu je zděná koupelna se sprchovým koutem. Z oken bytu je krásný výhled do o... (více v detailu)
1 200 000
 Kč
Pronájem kanceláře 20m2, Hodonín
Před 479 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem komerčního prostoru o velikosti 20 m. Jedná se o samostatnou, neprůchozí místnost, na podlaze položeno lino. Prostor je možné využít jako kancelář, showroom, vzorkovou prodejnu ...a pod. Prostor se nachází v přízemí třípodlažní budovy na frekventovaném místě v Hodoníně. WC se nachází na chodbě 2x dámské, 2x pánské. Bezplatné parkován... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 000
 Kč