Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem kancelářského prostoru, 70 m2, Orlová, ul. Slezská
Před 479 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme k dlouhodobému pronájmu kancelářské prostory v areálu větší firmy, v blízkosti centra Orlové se snadnou dostupností okolních měst. Prostory lze využívat jako zázemí firmy, k administrativě, popř. s jiným záměrem. Areál je cel... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 500
 Kč
Prodej bytu 4+1, 112 m², Praha, ul. Kazašská
Před 479 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Máme pro Vás prostorný byt 4+1, ve Vršovicích v ulici Kazašská 112m2. Prošel velmi zdařilou kompletní rekonstrukcí. K dispozici je balkon ke každému pokoji. V koupelně je prostorná rohová vana a pro větší komfort podlahové vytápění. Z chodby se dostanete do pokojů, které nejsou průchozí. Obývací pokoj je vedle samostatné kuchyně která má taktéž svůj balkon a na něm majitelé vybudovali... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 790 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 87 m², OV, Perštejn - Černýš
Před 479 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
K dlouhodobému ubytování nabízíme tento krásný a kompletně zařízený apartmán o dispozici 3+kk. Nachází se v soukromém areálu Selského dvora, který je doslova zasazen v přírodě zdejších Krušných hor. Veškerou občanskou vybavenost nalezneme v 1,5 km vzdáleném Perštejně, popřípadě o trochu vzdálenějším Klášterci nad Ohří. Měsíční nájemné činí 18.000,- Kč + 6.000,- Kč ... (více v detailu)
Ústecký kraj
16 000
 Kč
Restaurace, stravování, 150 m², Praha
Před 479 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prvních 3,5 roku neplatíte nájem. Restaurace je v plném provozu. Prodej zmrzliny přes okénko. V ceně odstupného (3 300 000,- Kč) je přenechání kompletně nově zrekonstruované a zařízené restaurace v Praze 9 - Prosek za odstupné, kde se ještě cca 3,5 roku bude odečítat z nájmu (nájem po tuto dobu 0,- Kč). V ceně odstupného jsou i dva rozvážkové vozy. Celková doba NS je na osm l... (více v detailu)
Hlavní město Praha
28 000
 Kč
Sklad 371 m2 v Hradci Králové
Před 479 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu skladové prostory v centru města o celkové velikosti 371 m2 - možno pronajmout menší i větší místnosti, dlouhodobě i krátkodobě. Cena dohodou. Objekt je v katastru evidovaný jako jiná stavba, v případě dlouhod... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Prodej, kanceláře, 100 m2, Praha 2 - Vinohrady, ul. Italská
Před 479 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dovoluji si Vám nabídnout ke koupi prostorný byt o dispozici 5+kk, situovaný v 1. NP cihlové činžovní budovy s výtahem v atraktivní lokalitě pražských Vinohrad v ul. Italská. Reprezentativní prostory bytu o užitné ploše 100 m2 jsou v současnosti užívány a pronajímány jako kanceláře, k čemuž jsou také dispozičně přizpůsobeny a zrekonstruovány (2 toalety, kuchyňský kout, vestavěné skříně). Při rozsáhlé rekonstrukci byly citlivě zachovány původní historické prvky jako jsou dřevěné parkety, zrenovována... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 500 000
 Kč
Prodej komerční nemovitosti 470 m2 v Tachově, ul. Nádražní
Před 479 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji zajímavou investiční nemovitost na vlakovém nádraží ve městě Tachov. Jedná se o objekt občanské vybavenosti, v současné době využíván jako restaurace a penzion. Na vlakovém nádraží probíhá kompletní rekonstrukce a v budoucnu tak z této lokality vznikne velmi lukrativní místo, kde se toto využití penzionu a restaurace přímo nabízí. Budova, celkové užitné plochy téměř 500 m2, s vlastním pozemkem 676 m2, skýtá v přízemí bytovou jednotku (31 m2), tec... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 799 000
 Kč
Pronájem kanceláře, 99 m², Ostrava, ul. 28. října
Před 479 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme vám k pronájmu kancelářské prostory, na hlavní třídě v Ostravě Mariánských Horách v 1. patře o velikosti 99m2 s balkónem. Prostory jsou kompletně zařízené nábytkem ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
15 900
 Kč
Kancelářské prostory - Ostrava
Před 479 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
K pronájmu nabízíme moderní kancelářské prostory s komfortním zázemím v největším komerčním komplexu v Ostravě - The Orchard. K dispozici máme jak malé kanceláře a konferenční místnosti, tak i vzdušné "open space" prostory, které jsou dispozičně variabilní dle představ klienta. Perfektní dostupnost komplexu zajišťují zastávky MHD, dálnice D1 v těsné blízkosti a také dostatek parkovacích míst díky parkovacímu domu přímo v areálu, kde nechybí ani parkování ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Obchodní objekt 327 m², Přerov
Před 479 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji komerční objekt, v těsné blízkosti centra Přerova. V současné době je veden jako pohostinství. Zastavěná plocha objektu je 327 m2. Místnosti jsou různě členité a nabízí mnohostranné využití. Hlavní místnost s barem disponuje s kap... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Restaurace 210 m2, Praha 10 - Vršovice
Před 479 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme ke koupi 30 let zavedenou fungující restauraci o celkové výměře 210 m2, která se nachází v Praze 10 - Vršovicích. Předmětem prodeje je restaurace s veškerým kompletním vybavením i s celým nebytovým prostorem, ve kterém se nachází. Restaurace je zaměřená na českou kuchyň.( možnost provozovat i jiný koncept) Má celkovou kapacitu 66 míst a je rozdělená do několika částí. V přízemí 148 m2 je umístěn bar s posezen... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 950 000
 Kč
Pronájem skladu, Hradec Králové
Před 479 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu skladové prostory, které se nachází v cihlové zástavbě na okraji Hradce Králové, Plotiště nad Labem. Celková plocha se skládá ze dvou hal. První hala m... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
30 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku v Jablonci nad Nisou, ul. Arbesova
Před 479 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi pozemek ve velmi vyhledávané lokalitě Mšeno nad Nisou, v ulici Arbesova. Pozemek v současné době, dle územního plánu určený k výrobě, skladování a logistice. S velmi širokým rozpětím přípustného a podmíněně přípustného v... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 570 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 68 m2, Přezletice, Praha-východ
Před 479 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej bytu 2+kk, 68 m2, Přezletice, Praha-východ.Moderní, prostorný a velice světlý byt o dispozici 2+kk, 62 m2 + 6 m2 balkon, se nachází ve 2. podlaží domu. Bytová jednotka se skládá ze vstupní chodby, obývacího pokoje s moc hezkou kuchyní a jídelním koutem, ložnice, koupelny, samostatného WC a balkónu. Byt je kompletně zařízen veškerými spotřebiči, nádobím, pračkou, sušičkou, TV, rozkládací sedací soupravou, manželskou postelí, která je polohovatelná, skříněmi a jiné. Výhodou bytu je samostatný kotel na plyn. K bytu náleží prostorný zděný sklep a parkovací stání hned u domu. Byt se nachází v Přezleticích pár... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 150 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 63 m², Letohrad, ul. Václavské náměstí
Před 479 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu mezonetový byt o dispozici 2+kk v novostavbě ležící v centru města Letohrad. Byt, který se nachází v dřevostavbě, disponuje vlastní terasou, skladovací kojí a přiděleným p... (více v detailu)
Pardubický kraj
15 900
 Kč
Prodej bytu 4+1, 122 m2, Kladno - Stochov.Nabízíme
Před 479 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej bytu 4+1, 122 m2, Kladno - Stochov.Nabízíme k prodeji útulný byt 4+1 s lodžií, 125 m2, v cihlovém obytném dvojdomku v lokalitě Stochov. Velký byt za dobrou cenu s dosahu Prahy. Jedná se o bytovou jednotku v dobrém stavu po částečné rekonstrukci. Součástí bytu je prostorná terasa, sklep v podzemním podlaží. Byt je orientovaný pokojem s lodžií na západní stranu, ložnicí a kuchyní na východní stranu. Byt vyniká velmi zdařilou dispozicí, díky rozšíření bytu o podkroví vznikla velmi prostorná bytová jednotka pro velkou rodinu.. V rámci rekonstrukce byla provedena revitalizace koupelna a WC, podlahy z keramické dlažby a vinylu, v pokojích textilní koberce, proběhla výměna oken za plastová- Výhodou tohoto bytu je příjemný výhled, dobrá dopravní dostupnost centra. Parkov... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 890 000
 Kč
Prodej, Byty 5+kk, 106 m2 -.Na prodej prostorný
Před 479 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej, Byty 5+kk, 106 m2 -.Na prodej prostorný byt 5+kk 106 m2 v klidné lokalitě Modřan, v ulici Krouzova. Nemovitost prošla kompletní rekonstrukcí v roce 2016. Tento útulný byt nabízí skvělou příležitost pro ty, kteří hledají prostorné a cenově dostupné bydlení. Jednotka se nachází v suterénu budovy, což zajišťuje klid a soukromí. Přesto však poskytuje dostatek přirozeného světla díky velkým oknům umístěným ve správné výšce. Interiér bytu se skládá ze čtyř pokojů, kuchyně spojené s jídelnou, která je vybavena spotřebiči a nabízí dostatek úložného prostoru. Prostory jsou zařízené a připravené k okamžitému nastěhování. V případě potřeby je možné jeden z pokojů (u kuchyně) jednoduchou stavební úpravou odstranit... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 390 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 63 m², Letohrad, ul. Václavské náměstí
Před 479 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu mezonetový byt o dispozici 2+kk v novostavbě ležící v centru města Letohrad. Byt, který se nachází v dřevostavbě, disponuje vlastní terasou, skladovací kojí a přiděleným p... (více v detailu)
Pardubický kraj
15 900
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 33 m², Unhošť, ul. Na Čeperce
Před 479 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte nadstandartní bydlení uprostřed přírody a přesto v blízkosti hlavního města? Pak právě pro Vás je určena tato nabídka pronájmu bytu v nově a zdařile zrekonstruovaném bytovém domě uprostřed lesa. Byt se nachází v podkroví, tedy ve 3. podlaží domu a skládá se z jedné místnosti s kuchyňským koutem a koupelny s WC. Jeho dominantou je velké okno s překrásným výhledem. Je... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 s lodžií, 67m2, Lidická, Karlovy Vary
Před 479 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 2+1 s lodžií, ve 3. patře panelového domu s výtahem. Byt se nachází v klidné lokalitě Drahovice. Před domem je pouze obslužná komunikace. Možnost parkování před domem, parkovišti přes silnici, či z druhé strany domu. Je zde tedy dostatek parkovacích míst. Za domem je dětské hřiště, vedle pak objekt mateřské školky. Byt má nádherný výhled na Krušné hory. Celý bytový dům je kompletně zateplen a je v perfektním stavu. Okna kuchyně a přilehlého pokoje směřují na severo-západ, pokoj se... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 840 000
 Kč
Prodej obchod, služby, 400 m², Desná, ul. Krkonošská
Před 488 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu s možností podnikání. V domě jsou dva byty a bývalá restaurace. Jeden byt - 2+kk 108 m2, druhý byt 3+kk 94 m2. Restaurace 185 m2. Dům je po částečné rekonstrukci. Součástí je pozemek o celkové ploše 1665 m2, na kterém se nachází ještě bývalá truhlárna o ploše 170 m2. Nemov... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 995 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Písku, ul. Otavská
Před 488 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej bytu 3+1 v klidné části města Písek v ulici Otavská. Byt se nachází ve 3. patře bytového domu, ve kterém bude v blízké době vybudován výtah. Podlahová plocha činí 64 m2, plocha sklepa 3 m2. Byt je dobře udržovaný, jádro je v ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 299 000
 Kč
Prodej obchodní prostory, 192 m², Praha 8, ul. Olštýnská
Před 489 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji 5 obchodních jednotek o celkové ploše 192 m2. Jedná se o nebytové prostory, které se nacházejí v obchodní pasáži v přízemí panelové budovy SOL. Průchozí pasáž se nachází na velmi frekventovaném místě, v těsné blízkosti obchodního centra Krakov v Praze 8 na pražském sídlišti Bohnice. Plochy jednotlivých jednotek činí 52 m2, 31 m2, 34 m2, 37 m2 a 38 m2. Všechny obchody jsou pronajaté za komerční n... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 500 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 91m2 v Chebu, ul. Mánesova
Před 489 dny - ANNONCE
Nabízíme na prodej prostorný, atypický byt v městě Cheb, ulice Mánesova. Cenově dostupná bytová jednotka přímo v centu města, o dispozici 3+1, podlahové plochy 91 m², užitné pak přes 100 m², kde součástí prodeje je také sklep a podíl na zahradě ve vnitrobloku. Topení a ohřev vody je zde řešeno vlastním plynovým kotlem. V domě je fungující SVJ a bezproblémoví ... (více v detailu)
2 200 000
 Kč
Obch. a sklad. prostory
Před 491 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Pronájem obchodních a skladovacích prostor Jesenická, Šumperk. Nabízíme k pronájmu obchodní, výrobní a skladovací prostory na ulici Jesenická. Prostory sestávají z prodejní či výrobní plochy v I.NP se zázemím ( kancelář, toalety ). Plocha je cca 134 m2 a stejně veliká plocha je ve sklepních prostorách, kterou lze využít jako sklad či prostor pro výrobu. Nakládka a vykládka zboží je možná z ulice Jesenická, či ze zadního traktu přes rampu. Parkování je možné podélně z ulice Jesenická. Teplo zajišťuje p... (více v detailu)
Olomoucký kraj
29 000
 Kč