Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem obchod a služby, 132 m2
Před 492 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu nebytové prostory v Ostravě - Porubě na ulici U Soudu. Výměra prostorů je 132 m2 včetně sociálního zařízení. Parkování je přímo před prodejnou. Nemovitost je vhodná k více úč... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
43 000
 Kč
Prodej vinného sklepu, 125 m², Perná
Před 493 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej vinného sklepa o ploše 125 m², který se nachází v klidné části vinařské obce Perná. Za vstupem do sklepa se nachází místnost s posezením. Na tu navazuje chodba, kterou se dostaneme do hlavní části kvelbeného sklepa, který disponuje stěnou upravenou pro skladování vinného archívu a betonovým soklem pro umístění sudů na víno. Před sklepem se nachází posezení pro ochutnávky a relax. Za sklepem je zatravněný pozemek s keři a stromy ve sva... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 999 000
 Kč
Restaurace, stravování, 180 m²
Před 493 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Využijte příležitosti a pořiďte si unikátní roubenku v samotném centru obce Frýdlant nad Ostravicí, která je v současnosti využívána jako restaurace. Objekt nabízí tři místnosti v přízemí a obytné podkroví v patře. Kuchyň a WC jsou umístěny mimo roubenku. Teplo je zajištěno hlubinným vrtem s podlahovým vytápěním nebo dobovými krbovými kamny. Stropy jsou dřevěné a trámové, což dodává objektu autentický rustikální vzhled. Voda je zajištěna vlastním vrtem. Objekt je napojen na veřejnou ka... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 700 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 303 m², Rychnov nad Kněžnou
Před 493 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem kancelářského prostoru o velikosti 303 m2 v Rychnově nad Kněžnou ul. Sokolovská. Možnost využít jako obchod, sklad a nebo případně i kanceláře. Možnost zvolit jinou aktivitu dle Vašeho podnikání. Prostor se nachází v přízem... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
37 300
 Kč
Pronájem obchod a služby, 137 m², Ostrava, ul. Plzeňská
Před 493 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu obchodní prostory na zajímavém místě v Ostravě na ulici Plzeňská. Místo je vhodné ke zřízení prodejny, salónu, nebo kontaktního místa atd. Prostory tvoří hlavní provozovna vybavená klimatizací, vzd... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
30 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 65 m², Opava, ul. Vítečkova
Před 493 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Dovolujeme si nabídnout pronájem nadstandardního bytu 1+kk o ploše 66 m2 v prvním patře rodinného domu v Opavě Kateřinkách. Dům je zateplený, po rekonstrukci, vytápěný tepelným čerpadlem. Byt se sestává ze zádveří, kuchyňského koutu velké hlavní místnosti, kterou lze opticky rozdělit na ložnici a o... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 000
 Kč
Investiční byt 1+1, 42 m², Oloví
Před 494 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt o dispozici 1+1 ve městě Oloví, okres Sokolov. Jedná se o velmi klidné bydlení v částečně revitalizovaném panelovém domě. Součástí bytu je prostorný pokoj, kuchyň a koupelna společná s toaletou. Dům je čistý, najdeme zde 12 bytových jednotek. V mezipatře se nachází lodžie, sklep, společné prostory. Náklady na bydlení jsou nízké... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Prodej komerčních prostor, 99 m², Plzeň, ul. Zikmunda Wintra
Před 496 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej nebytových prostor - celkem 8 místností o celkové ploše 99 m² v suterénu zrekonstruovaného činžovního domu v ulici Zikmunda Wintra v Plzni v blízkosti centra (10 min. pěšky). S cenou 21.900 Kč za m² je to nejlevnější podobná komerční nemovitost v Plzni. Lokalita je charakteristická veškerou občanskou vybaveností ( obchody, školka, škola, nemocnice atd.) a perfektní dopravní vybaveností ( MHD, vlak ). Jedná se o dvě samostatné jednotky. Jednotka č.1 o ploše 62,3 m² byla v m... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 190 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku, 29159 m², Zákupy
Před 496 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Prodej rozsáhlých pozemků v Zákupech, které jsou vhodné k investici a komerčnímu využití. Nachází se na ideálním místě a to na začátku obchvatu ve směru Zákupy - Česká Lípa. Celková plocha tvoří 29159 m2. Na pozemek vede asfaltová komunikace, po kter... (více v detailu)
Liberecký kraj
12 143 600
 Kč
Prodej bytu 3+kk v Plzni, ul. Mírová
Před 496 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej bytu 3+kk o celkové ploše 67 m2, který se nachází ve velmi klidné lokalitě Plzeň - Jižní Předměstí. V obývacím pokoji jsou dělané nové podlahy. ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 490 000
 Kč
Prodej hotelu, penzionu, 481 m², Vysoké nad Jizerou
Před 497 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji komerční objekt v centru Vysokého nad Jizerou určený k přestavbě na penzion. Objekt je zděný, s okopanými zdmi, připravený k okamžité rekonstrukci a přestavby na penzion s restaurací. Majitelé zachovali původní klenby, což tvoří nemovitost výjimečnou. K domu náleží udržovaná zahrada rozdělena na užitkovou a okrasnou část, je zde pergola s pos... (více v detailu)
Liberecký kraj
7 480 000
 Kč
Prodej ostatní, Staré Heřminovy
Před 497 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme zavedené zahradnictví a rodinný dům nacházející v obci Staré Heřminovy. Zahradnictví má vlastní webové stránky s objednávkovým systémem přes eshop. Součástí prodeje jsou také bohaté skladové zásoby. Firma má za roky podnikání širokou klientelu. Co se týče domu, ten má dva samostatné vchody. V přízemí domu probíhá rekonstrukce a nachází se zde čtyři místnosti, sprcha a 2x WC. V 2. NP se nachází obývací místnost, ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
18 605 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 50 m², Ostrava, ul. Výškovická
Před 497 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu obchodní prostory na frekventovaném místě v přízemí v obchodním domě Kotva. Provozovna má rozlohu 50 m² a je ideální na vybudování prodejny, kontaktního místa, salónu, nebo služeb atd. V zázemí je k dispozici WC a úklidová místnost. Reklamu je možné umístit na ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
20 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 75 m², Harrachov, Nový Svět
Před 497 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji horský apartmán 3+kk v Harrachově, místní části Nový Svět. Byt je v 3. patře cihlového domu Sachrův kopec, má dva balkony a náleží k němu garážové stání se skladem. Byt se skládá z předsíně, koupelny s toaletou, ložnice s balkonem, dětského pokoje, toalety s úklidovou míst... (více v detailu)
Liberecký kraj
8 490 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 67 m², Kunín
Před 499 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu kancelářské prostory sestávající se ze dvou kanceláří včetně kuchyňky a hygienického zázemí s vlastním vstupem. Moderní prostory jsou umístěné ve 2. NP komplexu, kd... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 89 m², Olomouc
Před 499 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu kancelářské prostory v průmyslovém areálu v Hodolanech o rozloze 89 m². Jsou ve druhém podlaží a na stejném podlaží je i sociální zařízení vče... (více v detailu)
Olomoucký kraj
18 944
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 24 m², Ústí nad Orlicí, ul. Třebovská
Před 499 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k pronájmu byt 1+kk v Ústí nad Orliclí, části Hylváty. Vybavený byt s kuchyňkou, sporákem, ledničkou, pračkou, mikrovlnnou troubou, stolem se sedačkami, postelí. Vytápění je řešeno ústředně, ohřev vody bojlerem. K dispozici kočárkárna/kolárna... (více v detailu)
Pardubický kraj
6 600
 Kč
Pronájem 1/2 rodinného domu v Chrudimi, ul. Jiráskova
Před 499 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Pronájem 1/2 rodinného domu s terasou, zahradou v Chrudimi - ulice Jiráskova. Dispozice je řešena jako 3+kk o podlahové celkové ploše 90 m² a stojí na pozemku o rozloze 376 m². Pronajímá se 2. nadzemní podlaží domu. Dispozice: 2 pokoje, kuchyňský kout s jídelnou a obývacím pokojem, velká k... (více v detailu)
Pardubický kraj
18 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 54m2 Praha 4 - Spořilov.Nabízíme
Před 503 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 2+1 54m2 Praha 4 - Spořilov.Nabízíme ke koupi byt 2+1 o velikosti 54 m2. Byt se nachází v 7. patře bytového domu v příjemné a klidné pražské čtvrti Spořilov. Byt se skládá z předsíně, koupelny a WC. Dále následuje vstup do kuchyně a dvou pokojů. Byt se nachází v započaté rekonstrukci. Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou a byt se prodává částečně vybavený - po dohodě s majitelem. V obou pokojích se nacházejí původní zachovalé parkety. V okolí domu je nadstandardní občanská vybavenost. Ať už MHD (stanice Spořilov či Hl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 450 000
 Kč
3+1+šatna+mansarda, 130 m2, , OV, K.Vary -
Před 503 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
3+1+šatna+mansarda, 130 m2, , OV, K.Vary - Foersterova.Exkluzivně nabízíme k prodeji hezký, velký, slunný byt 3+1 s balkonem, komorou s oknem (vše, viz půdorys), k bytu patří také mansarda (nad bytem/kuchyní 15,4 m2) a sklep (7 m2) o celkové rozloze 127,9 m2, který se nachází v centru Karlových Varů, ul. Foersterova („Čerťák“) v pátém, nejvyšším patře (nad bytem podkroví vč mansard) z cihel postaveného bytového domu s výtahem. Byt je v osobním vlastnictví (možnost hypotéky – rádi vyřídíme). ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 400 000
 Kč
Exkluzivní investice - Byty Malá Strana, Praha
Před 504 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Exkluzivní investice - Byty Malá Strana, Praha.Nabízíme k prodeji velkou bytovou jednotku v neorenesančním domě z roku 1880 v samotném centru Prahy na Malé Straně kousek od Karlova mostu. Tuto velmi zajímavou investiční příležitost nejvíce ocení lidé, kteří si váží hodnot a odkazu historie jak z pohledu architektury a stavebnictví tak i z pohledu samotného vývoje města pražského. Bytový dům se nachází na zcela unikátním místě v bezprostřední blízkosti Karlova mostu s výhledem na Mosteckou věž na Malé Straně. Přesto, že je umístěn na jednom z nejrušnějších míst v Praze, je v domě znamenitý klid. Bytové jednotky v prodeji tvoří téměř třetinu plochy všech bytů v daném domě. Jedná se o prodej bytu, který zabírá plochu celého prvního patra s výjimkou společných prostor. Tato bytová jednotka velikosti 6+1 má plochu cca 180m2. V objektu lze koupit druhý byt, který se nachází ve druhém patře. Ten má plochu cca 120m2. Byty jsou ve stavu před rekonstrukcí a nabízí tak možnost absolutní volnos... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50 450 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 45 m², Jablonec n.N.
Před 505 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu kancelář o rozloze 45 m2 v centru Jablonce nad Nisou. Nachází se v 1.NP, je zde samostatný vchody, tři průchozích místností, kuchyňka. Podlahy PVC, na ok... (více v detailu)
Liberecký kraj
5 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 65 m², Ostrava, ul. Výškovická
Před 505 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu obchodní prostory o rozloze 65 m² v II.NP v obchodním domě Kotva hned naproti terasy sousední restaurace. Díky pohodlné dostupnosti pěšky, autem či MHD je prostor předurčen k vybudování kontaktního místa, show roomu, ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 200 m², Jablonec nad Nisou
Před 505 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Pronájem 200 m2 velkého, dvoupodlažního komerčního prostoru v centru Jablonce nad Nisou. Bývalé casino s vlastním vstupem. Nachází se zde jeden bar, dva sály, čtyři prostory pro personál, či kanceláře, dvě toalety a jedna pro vozíčkáře. Ohřev vody a vytápění vlastním plyn... (více v detailu)
Liberecký kraj
19 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 153 m², Bruntál, ul. Lidická
Před 505 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Chtěli by jste provozovat vlastní byznys a nemáte kde? Nabízíme k pronájmu zavedenou prodejnu potravin v Bruntále. Prostory je možno využít i k jiným účelům jako kadeřnictví, psí salón, barbershop, tiskár... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
13 000
 Kč