Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 772 výsledků

Prodej rodinného domu, 180 m², Petrovice
Před 222 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme ekluzivně prodeji rozlehlý zděný rodinný dům po částečné rekonstrukci, 5+kk, s užitnou plochou 180m², situovaný na polosamotě v klidné části obce Petrovice ve Slezsku v předhůří Hrubého Jeseníku. Dům je rozmístěn převážně na 2 nadzemních podlažích a nabízí tak dostatek prostoru a pohodlí pro větší rodinu. Zahrada o rozloze 1.182 m² poskytuje soukromí a prostor pro relaxaci nebo rodinné aktivity. Pozemek s celkovou plochou 1.362 m² nabízí možnosti dalšího využití na pečlivě udržované zelené ploš... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 690 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 387 m², Kolová
Před 222 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej trojpodlažního rodinného domu o podlahové ploše 257 m2 se zahradou ve velmi žádané lokalitě Háje, část obce Kolová, nacházející se pouhých 10 km od centra Karlových Var. Poloha domu v blízkosti golfového hřiště a přilehlých lesů poskytuje klidnou atmosféru s perfektním výhledem na okolní malebnou krajinu. Dům je v dobrém stavu. V minulých letech byly provedeny opravy fasád včetně zateplení, nový střešní plášť, výměna některých stavebních prvků – plastová okna, vnitřní omítky... (více v detailu)
Karlovarský kraj
7 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 151 m², Pečky, ul. Žerotínova
Před 222 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji moderní a nadstandardně vybavený dům, který přináší dokonalou oázu odpočinku. Vytvořen pro maximální pohodlí, tento dům disponuje impozantní a prostornou kuchyní s vestavěným sodabarem. Dům je obklopen prostorným pozemkem, kde se nachází zastřešená terasa s venkovní kuchyní a vestavěným grilem, ideálním pro společenská setkání. K dispozici je také vyhřívaný bazén s protiproudem a vířivka značky Jacuzzi, což poskytuje dokonalý relaxační prostor. Lož... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 130 m², Příchovice
Před 222 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům s pěti místnostmi, situovaný v klidné části obce Příchovice u Přeštic. Nemovitost se rozkládá ve třech nadzemních podlažích s užitnou plochou 130 m² a stojí na pozemku 611 m². Dům skýtá poklidné bydlení s dobrou dostupností do okolní infrastruktury. Dům vyniká svou prostorností, zejména díky velké zahradě a prostorné garáži s dílnou, což ocení každý kutil. Objekt je připojen k obecní kanalizaci, veřejnému vodovodu a je vybaven plynovým kotlem pro vytápění a boiler... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 600 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Praze, ul. Strážovská
Před 222 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji výjimečný rodinný dům v klidné části Radotína, situovaný na rohovém pozemku o rozloze 323 m². Tento prostorný dům je situovaný do dvou úrovní ulic. V úrovni z ulice Strážovská se nachází bytová jednotka s obytným podkrovím o dispozici 4+1 s terasou. V úrovni zahrady s vjezdem z ulice Ametystová se nachází nebytový prostor s technickým zázemím domu a dílna. Konstrukce domu je smíšená, což mu dodává jedinečný charakter. Pozemek je udržovaný s parkovacím stáním na něk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 151 m², Brodek u Konice
Před 222 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům s pozemkem o celkové výměře 416 m2, nacházející se v okrajové části obce Brodek u Konice, okres Prostějov. Tato lokalita je oblíbená nejenom k rekreaci, ale i k rodinnému bydlení. Nemovitost není obyvatelná a je určena k celkové k demolici. Zastavěná plocha či... (více v detailu)
Olomoucký kraj
595 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 480 m², Trstěnice
Před 222 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Hledáte prostorný rodinný dům s uzavřeným dvorem a větší zahradou vhodný jak k trvalému bydlení, chalupaření tak i podnikání? Tak něco tu pro vás máme. Nabízíme k prodeji rodinný dům s přilehlou zahradou o celkové ploše pozemků 3.521 m2. Dispozice - vstupní chodba, kotelna, sklad, k... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 650 000
 Kč
Prodej, Bytový dům, Zlonice, ul. Dvořákova
Před 222 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji bytový dům v centru městyse Zlonice, 5km od Slaného a 10km od Kladna. Tato jedinečná nemovitost vás okouzlí svou atmosférou, prostorností a možnostmi využití. Budova má čtyři podlaží a je z větší části zrekonstruovaná s respektem k původnímu stylu. V přízemí se nachází byt 2+1 s 68 m2, který má navíc samostatný vstup do ulice a prostor bývalé prodejny, který můžete využít k podnikání nebo pronájmu. V prvním patře vás nadchne byt 3+1 s 118 m2, který je kompletně zrekonstruovaný a má krá... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 710 000
 Kč
RD v Ústí nad Labem, Střekov
Před 222 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nyní je ta správná chvíle investovat do budoucnosti! Máme pro vás unikátní nabídku ke koupi - nájemní dům v lokalitě Střekov v Ústí nad Labem, na Těšínské ulici. Tato nemovitost momentálně generuje stabilní příjem z 6 plně pronajatých bytových jednotek a nyní čeká na svého nového majitele. K domu náleží zahrada, ideální pro odpočinek a setkávání se s přáteli a rodino... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 252 200
 Kč
Prodej rodinného domu, 173 m², Vratimov
Před 222 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Pokud hledáte klidné, a přitom dobře dostupné místo pro Vaši rodinu. Exkluzivně Nabízíme k prodeji tento prostorný rodinný dům o velikosti 6KK,s výměrou 173m2, na ulici Na Podlesí ve Vratimově stojící na pozemku o rozloze 1250m2.Dům je zkolaudován v r.2016 a je koncipován jako nízkoenergetická dřevostavba. Pyšní se nádhernou okrasnou zahradou s krytým bazénem se slanou vodou.Také letním altánkem s možností vybudování vlastní sauny a zahradním domkem. Dům má 6 samostatných pokojů, dvě koupelny a tři wc.V... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 276 m², Litovel
Před 222 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu dispozičně 3+1 se zastavěnou plochou 276 m² a užitnou plochou 100 m², který se nachází v klidné části města Litovel. Dům je napojen na všechny inženýrské sítě. Svou velikostí, rozložením a dispozicí půdních prostor je vhodný také ke dvougeneračnímu bydlení, nebo výstavbě 2 samostatných bytových jednotek. V zadní uzavřené a oplocené části se nachází zahrada s celkovou rozlohou 618 m², kt... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 490 000
 Kč
Prodej nájemního domu, 244 m², Český Dub
Před 222 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Rádi bychom vám nabídli činžovní dům s dvěma byty o velikosti 1+1, 1+kk, komerčními prostory v přízemí, pískovcovým sklepem a prostornou půdou, která nabízí skvělý potenciál pro vybudování dalších bytových prostorů. Dům stojí přímo na náměstí v Českém Dubu. Komerční prostor v přízemí nabízí dvě větší místnosti. Jedna sloužila jako kuchyně a druhá, se zajímavými klenutými stropy, vytvářela příjemné prostředí pro cukrárnu a bistro. Vytápění je zajištěno el. přímotopy a je zde možnost umístění krbových ka... (více v detailu)
Liberecký kraj
6 500 000
 Kč
RD v Klobukách, ul. Náměstí 9. května
Před 222 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme soubor zajímavých nemovitostí určený k bydlení i jako investiční příležitost. Tato nemovitost nabízí rovnou dvě bytové jednotky a jeden ateliér. Vnitřní prostory prošli rekonstrukcí. Interiér působí velice příjemně a velkou předností je dostatek denního svě... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 530 080
 Kč
Unik. nemovitost 1131 m², Milevsko
Před 222 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji unikátní nemovitost umístěnou v idylickém prostředí samoty, v malebné části Milevska. Tato novostavba je postavena z cihly, což zajišťuje vysokou úroveň komfortu a trvanlivosti. Nemovitost stojí na samostatném pozemku, čímž zaručuje dostatek soukromí pro její obyvatele. Celková užitná plocha je impozantních 1131 m², což nabízí bohaté možnosti využití. V rámci svého uspořádání nabízí dva prostorné pokoje nacházející se v nadzemním prvním podlaží, které jsou ideální pro kombinaci bydle... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 700 000
 Kč
Prodej rodinného domu 3+1, 309 m², Peruc, ul. Na vršku
Před 222 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu 3+1 včetně vybavení na pozemku o celkové výměře 309 m2. Patrový dům je po celkové rekonstrukci, v přízemí se nachází obývací pokoj s ložnicí, kuchyně, koupelna s rohovou vanou. V prvním patře jsou dva dětské pokoje, každý s vlastním balkonem a koupelna se sprchovým koutem. Topení je řešeno krbovými kamny a plynovým kotlem. Zahrada je okrasná s posezením, pergolou, na pozemku je i dí... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 300 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 292 m², Dětřichov nad Bystřicí
Před 222 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům s pozemkem 1913 m² v Dětřichově nad Bystřicí. Nemovitost je určena k rozsáhlé rekonstrukci nebo k demolici. Na pozemku, který náleží k objektu je stodola. Nemovitost je v současné době odpojena od veškerých sítí. Okolí domu... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 103 m², Velké Přítočno, ul. Ve Stráni
Před 222 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný zděný dům z roku 2010, s podlahovou plochou 103 m2, situovaný ve velmi atraktivní lokalitě Velkého Přítočna, necelých 10 minut jízdy od Prahy. Dům je dispozičně řešen jako 4+kk, se dvěma koupelnami (jedna s vanou, druhá se sprchovým koutem). Okolo domu se rozprostírá rohová zahrada o výměře 285 m2, které je celá obklopená vzrostlými keři, což zaručuje naprosté soukromí a odstínění od okolních domů. Na zahradě ja navíc připravena vydlážděná plocha pro bazén s již ... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 690 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 162 m², Újezdec u Mochtína
Před 222 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji exkluzivní novostavbu rodinného domu s dvojgaráží v klidné části obce Újezdec u Mochtína. Tato nemovitost s celkovou užitnou plochou 162 m² je postavena na pozemku o velikosti 1407 m² a je ideálním místem pro klidné rodinné bydlení. Třípodlažní dům se 7 místnostmi a 3 koupelnami poskytuje dostatek prostoru a soukromí pro každého člena domácnosti a díky své poloze poskytuje nádherný výhled do okolní přírody. Možnost přizpůsobení na dvougenerační. Dům je navržen s ohledem na moderní byd... (více v detailu)
Plzeňský kraj
13 250 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 216 m², Nový Kostel, obec Božetín
Před 222 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Kompletní samota a klid s velkou zahradou. Rodinné bydlení na venkově obklopené přírodou? Ve výhradním zastoupení majitele máme pro Vás nabídku vícegeneračního rodinného domu k částečné rekonstrukci o dispozici 5+1, s domem pro hosty nebo garáží či dílnou v malebné a klidné obci Božetín, na západě Čech, několik kilometrů od Františkových lázní a Chebu. Velké slunné pokoje, dvě koupelny, včetně hydromasážní vany a sauny, obývací pokoj s krbem a barem pro hosty, rustikální kuchyně a především ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 250 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 140 m², Křimov
Před 222 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej prostorného rodinného domu s působivým potenciálem v klidné a malebné části obce Křimov. Jedná se o objekt se 7 místnostmi, s celkovou užitnou plochou 321m², situovaný na pozemku o rozloze 642m². Stavba zaručuje soukromí a pohodu díky své samostatné poloze. Nemovitost vyžaduje rekonstrukci, což představuje skvělou příležitost upravit si prostor podle vlastních představ a potřeb. Konstrukce je smíšená, která... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 760 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Ostrava, ul. K Jezeru
Před 222 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej poloviny rodinného domu v krásné lokalitě Výškovic. V domě se nachází 2 bytové jednotky, vlastní vstup do každého bytu ze společného schodiště. Předmětem prodeje je bytová jednotka 3+1 ve 2.NP, k níž náleží parkovací místo před domem, zahrada o výměře 200 m2, která se nachází za domem, a prostory v suterénu domu. V bytě se nachází prostorná k... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 950 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 140 m², Litovel
Před 222 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Naše realitní kancelář nabízí ve výhradním zastoupení majitele hrubou stavbu v obci Březové u Litovle, vzdálené cca 10 km od Olomouce. Jedná se o dům se zastavěnou plochou, stojící na pozemku o celkové velikosti. Dům je koncipován jako 4+kk s garážovým stáním. V přízemí se nachází obývací pokoj s... (více v detailu)
Olomoucký kraj
4 190 000
 Kč
Chata a zahrada 225m2
Před 222 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Máte zájem o zahradu v Krásné Lípě? Nabízím Vám zahradu o rozměrech 225m2 v zahrádkářské kolonii na kterou se váže církevní pacht. zahrada se nachází v klidné a příjemné lokalitě. Tato zahrada je ideálním místem pro odpočinek a relaxaci v přírodě. Tato zahrada je vhodná pro každého, kdo hledá klidné a příjemné... (více v detailu)
Ústecký kraj
100 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Zadním Chodově
Před 222 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu v oblíbené a vyhledávané obci Zadní Chodov. Nemovitost je určena k celkové rekonstrukci, je napojena na obecní vodovod. Odpady jsou řešeny žumpou a ohřev vody zajišťuje bojler. O vytápění se stará kotel na tuhá paliva. Dispozice přízemního domu je 4+1 a v patře je možné vy... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 050 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 425 m², Stříbro, ul. Revoluční
Před 222 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízím k prodeji dům o čtyřech bytových jednotkách ve městě Stříbro. Byty jsou připraveny k nastěhování buď nových nájemníků a nebo pro vlastní bydlení, s možností rekonstrukce. Tento dům je vhodný pro investory nebo pro větší rodinu. Ve sklepních prostorách domu se nachází byt 1+1 o výměře 49 m2 a dva velké sklepy. V přízemí je byt 3+1 o výměře 83 m2. V 2. NP je byt 4+1 o výměře 91 m2. V podk... (více v detailu)
Plzeňský kraj
9 190 000
 Kč