Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 773 výsledků

Prodej rodinného domu v Jablonci nad Nisou, ul. Prosečská
Před 228 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi prostorný rodinný dům v Proseči nad Nisou. Nemovitost má dvě nadzemní podlaží. V každém patře se nachází zmodernizovaný byt o rozloze 105 m2. V přízemí je byt s dispozicí 5+kk. Tři pokoje, kuchyň a koupelna s toaletou jsou po rekonstrukci, další dvě místnosti jsou připravené k propojení s bytem, nebo můžou sloužit jako úložné prostory, nebo lze vytvořit samostatný byt. Tento celý prostor je bezbariérový. V prvním patře se nachází prostorný byt s dispozicí 4+kk. Příj... (více v detailu)
Liberecký kraj
9 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 120 m², Nová Bystřice - Albeř
Před 228 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej nízkoenergetického bungalovu 4+kk s pozemkem 614 m² v klidné části obce Albeř. Užitná plochou domu 110 - 120 m². Dům na vás dýchne moderností a komfortem. Disponuje čtyřmi místnostmi, včetně dvou koupelen a praktické technické místnosti. Jedná se o cihlovou konstrukci, vytápěnou podlahovým vytápěním s efektivním tepelným čerpadlem, což garantuje nízké provozní náklady. Pro chvíle odpočinku je připraven krb nebo krbová kamn... (více v detailu)
Jihočeský kraj
7 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Heřmanově Huti, ul. Lipová
Před 228 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji řadový rodinný dům v klidné části Dolních Sekyřan - Heřmanova Huť s dispozicí 3+1 a užitnou plochou 90 m2. Nemovitost se nachází na pozemku 215 m2 a je před rekonstrukcí, což dává novým majitelům příležitost přizpůsobit interiér podle vlastních představ. Domek je napojen na veřejný vodovod a kanalizaci a vytápěn kotlem na tuh... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 249 999
 Kč
Prodej nájemního domu, 790 m², Horažďovice - Velké Hydčice
Před 228 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rozsáhlou nemovitost s užitnou plochou 790 m², situovanou na pozemku o velikosti 5634 m² ve vyhledávané lokalitě Velké Hydčice, část obce Horažďovice. Tato unikátní cihlová stavba zahrnuje dvě nadzemní podlaží. Celkem nabízí 15 místností, včetně skladišť a garáží v přízemí. První podlaží bylo nedávno zkolaudováno jako ubytovna a nabízí kanceláře a sociální zařízení. Druhé podlaží, dříve využíváno jako krejčovství, disponuje prosto... (více v detailu)
Plzeňský kraj
9 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 168 m², Lány
Před 228 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům ve výstavbě v žádané lokalitě Lány, umístěný v klidné části obce s pozemkem o velikosti 824 m². Dům o cihlové konstrukci nabízí 7 místností rozložených do dvou nadzemních podlaží, celková užitná plocha činí 168 m². Jedná se o ideální volbu pro ty, kteří hledají klidný a soukromý život v samostatně stojícím rodinném domě. Nem... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 65 m², Dobruška
Před 228 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu k trvalému bydlení nebo rekreaci o velikosti 2+kk s malou předzahrádkou a zadní zahrádkou s kůlnou v obci Dobruška - Chábory. V domě se nachází chodba se vstupem do obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Dále ložnice, koupelna se sprchovým koutem a WC. Vytápění je řešeno kamny n... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 300 000
 Kč
Prodej chaty, Potoční 24, Luby u Chebu
Před 228 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji chatu o užitné ploše 85 m2, která se nachází v centru města Luby u Chebu ležící v západních Čechách na okraji Krušných hor, 27 km severně od Chebu. Chata je napojena na veřejný vodovod a veřejnou kanalizaci. Dříve tato nemovito... (více v detailu)
Karlovarský kraj
5 700 000
 Kč
Prodej nájemního domu, 708 m², Mladé Buky
Před 228 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme na prodej čtyřpatrový bytový dům s přiléhající zahradou o rozloze 534 m2, umístěný v obci Mladé Buky, kousek od lyžařského areálu ve vzdálenosti 500 metrů. V současné době jsou všech dvanáct bytových jednotek obsazené nájemníky s platnými ročními nájemními smlouvami. Existuje možnost rekonstrukce objektu dle vlastních vizí a potřeb, přičemž jednou z variant může být přeměna na apartmánový dům s wellness centrem. Celková užitná plocha nemovitosti dosahuje 708 m2. V suterénu se nachází ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
13 999 450
 Kč
Prodej dvougeneračního rodinného domu v Kosově Hoře
Před 228 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům o CP 212 m² v klidné části obce Kosova Hora. Dům je rozdělen na dvě samostatné bytové jednotky. Byt o velikosti 2+1 se nachází v přízemí, v patře pak bytová jednotka o velikosti 3+1 se vstupem na terasu a výhledem do zahrady s bazénem a jezírkem. Koupelna v přízemí je vybavena sprchovým koutem, koupelna v patře má vanu. V přízemí domu se nachází kotelna s kotlem na tuhá paliva a topení v domě je rozvedeno do radiátorů. Dům je v... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 100 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 600 m², Lhota, ul. Kladenská
Před 228 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji velkoryse pojatý rodinný dům v klidné části obce Lhota u Kamenných Žehrovic. Rozkládající se na pozemku o výměře 1175 m², s užitnou plochou 600 m² a 3 nadzemními podlažími, tento dům nabízí celkem 8 pokojů, včetně 4 koupelen. Konstrukce objektu je smíšená, což dodává nemovitosti jedinečný charakter. Interiér zahrnuje mimo jiné prostornou kuchyň spojenou s jídelnou, zajišťující dostatek prostoru pro rodinné stolování nebo setkání s přáteli. Dům disponuje také částí určenou pro... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Uherském Os
Před 228 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje koupi rodinného domu v Uherském Ostrohu. Jedná se o přízemní řadový rodinný dům s dispozicí 3+1. Dům ve tvaru "Lů" je přístupný jak z ul. Hradišťská, tak z ul. Chaloupky. Dům disponuje obývacím pokojem, 2 samostatnými ložnicemi a kuchyní s jídelním koutem. V rámci revitalizace byla rekonstruována koupelna se sprchovým koutem. Obytná plocha domu je 92,5 m. Jednotlivé části domu propojuje chodba, která má 2 vstupy na dvorek. Menší dvorek má vstup do sklepa a hospodářské místnosti, která v současnosti slouží jako sklad, ale díky přístupu z ul. Chaloupky je z ní možné udělat garáž pro osobní automobil. Dům je vhodný pro menší rodiny i jednotlivce. Dům je plně funkční a v dobrém, udržovaném stavu. Lze jej využít i pro ok... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 590 000
 Kč
RD Beskydy Trojanovice + pozemek 28000m2 2x rybník
Před 228 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
V této úžasné beskydské krajině je k prodeji rodinný dům se zahradou a stavební parcelou o rozloze 1461 m2 se dvěma rybníky a loukou . Zastavěná plocha rodinného domu, zahradního domku a nádvoří je 675 m2. Celkové plocha celé nemovitosti tvoří 28.000 m2. Jedná se o samostatný dům s obyvatelným přízemím o velikosti 4+kk.V podkroví je možnost vybudovat další obytné prostory. Konstrukce budovy je smíšená a její stavebně-technický stav je odpovídající, byla znát dobrá údržba. Budova prošla částečnou rekonstrukcí a je celá zabezpečena alarmem. Střecha je opatřena komínem a vikýřem. Střecha je plechová a opatřena žlaby se svody. Vchodové dveře jsou dřevěné plné. Vnitřní dveře jsou dřevěné plné i dřevěné prosklené. Okna domu jsou plastová se žaluziemi a parapety. Koupelna je vybavena vanou, WC je součásti koupelny, obklady jsou keramické. Podlahy jsou pokryty plovoucími podlahami a částečně i dřevě... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 900 000
 Kč
Chata a zahrada 225m2
Před 229 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Máte zájem o zahradu v Krásné Lípě? Nabízím Vám zahradu o rozměrech 225m2 v zahrádkářské kolonii na kterou se váže církevní pacht. zahrada se nachází v klidné a příjemné lokalitě. Tato zahrada je ideálním místem pro odpočinek a relaxaci v přírodě. Tato zahrada je vhodná pro každého, kdo hledá klidné a příjemné... (více v detailu)
Ústecký kraj
100 000
 Kč
RD 180 m2, Pohoří u Dobrušky
Před 229 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji prostorný rodinný dům v obci Pohoří u Dobrušky. Tento dům s celkovou obytnou plochou 180 m2 disponuje v přízemí kuchyní, čtyřmi pokoji, koupelnou, samostatným WC, garáží, kůlnou a dalšími nebytovými prostorami. V prvním patře jsou umístěny další čtyři pokoje, koupelna a prostorná půda. Vzhledem k samostatným vstupům lze tento dům užívat také jako dvougenerační bydlení. Na... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Zdarma
 Kč
Novostavba rodinného domu Unkovice
Před 229 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Novostavba rodinného domu v malebných Unkovicích Představujeme Vám novostavbu rodinného domu v malebné obci Unkovice, která je vzdálená pouhých 20 km od Brna. Tento dům je ideální volbou pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení v blízkosti města, ale zároveň touží po klidu a pohodě venkovského prostředí. Dispozice a vybavení Dům nabízí dispoziční uspořádání 6+kk, Celková užitná plocha domu je 158m. Světlé, neprůchozí pokoje poskytují dostatek soukromí pro všechny členy rodiny. Dominantu domu tvoří obývací pokoj s  vybaveným kuchyňským koutem, orientovaný je na jižní stranu. Zahrada o velikosti 186m je id... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodej chaty, Potoční 24, Luby u Chebu
Před 229 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji chatu o užitné ploše 85 m2, která se nachází v centru města Luby u Chebu ležící v západních Čechách na okraji Krušných hor, 27 km severně od Chebu. Chata je napojena na veřejný vodovod a veřejnou kanalizaci. Dříve tato nemovito... (více v detailu)
Karlovarský kraj
5 700 000
 Kč
Rodinný dům v obci Zbraslavice.
Před 229 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízím k prodeji zateplený rodinný dům v obci Zbraslavice okres Kutná Hora. Rok výstavby 2008. Přízemí 3+kk, WC, tech. místnost, špajz. Patro 3+kk, WC, tech. místnost. Součástí nemovitosti je i prostorná garáž a menší zahrada a terasa. Zasta... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 200 000
 Kč
Rodinný dům v obci Zbraslavice.
Před 229 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízím k prodeji zateplený rodinný dům v obci Zbraslavice okres Kutná Hora. Rok výstavby 2008. Přízemí 3+kk, WC, tech. místnost, špajz. Patro 3+kk, WC, tech. místnost. Součástí nemovitosti je i prostorná garáž a menší zahrada a terasa. Zasta... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 200 000
 Kč
Rodinný dům v obci Zbraslavice.
Před 229 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízím k prodeji zateplený rodinný dům v obci Zbraslavice okres Kutná Hora. Rok výstavby 2008. Přízemí 3+kk, WC, tech. místnost, špajz. Patro 3+kk, WC, tech. místnost. Součástí nemovitosti je i prostorná garáž a menší zahrada a terasa. Zasta... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 200 000
 Kč
Rodinný dům v obci Zbraslavice.
Před 229 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízím k prodeji zateplený rodinný dům v obci Zbraslavice okres Kutná Hora. Rok výstavby 2008. Přízemí 3+kk, WC, tech. místnost, špajz. Patro 3+kk, WC, tech. místnost. Součástí nemovitosti je i prostorná garáž a menší zahrada a terasa. Zasta... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 200 000
 Kč
Rodinný dům v obci Zbraslavice.
Před 229 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízím k prodeji zateplený rodinný dům v obci Zbraslavice okres Kutná Hora. Rok výstavby 2008. Přízemí 3+kk, WC, tech. místnost, špajz. Patro 3+kk, WC, tech. místnost. Součástí nemovitosti je i prostorná garáž a menší zahrada a terasa. Zasta... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 200 000
 Kč
Rodinný dům v obci Zbraslavice.
Před 229 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízím k prodeji zateplený rodinný dům v obci Zbraslavice okres Kutná Hora. Rok výstavby 2008. Přízemí 3+kk, WC, tech. místnost, špajz. Patro 3+kk, WC, tech. místnost. Součástí nemovitosti je i prostorná garáž a menší zahrada a terasa. Zasta... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 200 000
 Kč
Hledám chatu ve SČ a JČ kraji
Před 229 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Invalidní důchodce středního věku poptává chatu na vlastním pozemku ve Středočeském či Jihočeském kraji. Vzhledem k svému handicapu nemohu ř... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej RD 7+1, na pozemku 607m2 v Putimi, okr. Písek
Před 229 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji RD 7+1 na pozemku 607m2 v Putimi okr. Písek. Dům je zděný, v původním, ale pěkném udržovaném stavu, plastová okna, nový kotel na tuhá paliva, plynová přípojka přivedena na hranici pozemku. Na pozemku vlastní studna, hluboká 8m. Přízemí - garáž, kotelna, prád... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 500 000
 Kč
Prodej rodinné domy, 120 m2 - Nalžovské Hory -
Před 229 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 120 m2 - Nalžovské Hory - Nalžovy.PO NEDOKONČENÉ REZERVACI ZNOVU V PRODEJI !! Nabízím k prodeji dům / chalupu se započatou rekonstrukcí, kdy bylo vyměněno několik oken za plastová a jedna ze dvou koupelen je hotová. Zásadní ovšem je prostorný pozemek a již hotové přípojky na obecní vodovod a kanalizaci. Samozřejmě nesmíme zapomenout ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 650 000
 Kč