Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 773 výsledků

Prodej rodinného domu, 140 m², Zruč-Senec, ul. Květná
Před 230 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v klidné části obce Zruč. Dům je dispozičně rozdělený na přízemí, kde se nachází chodba, kuchyně, obývací pokoj, ložnice, menší pokoj, koupelna s toaletou, spíž. V patře jsou dvě místnosti a možnost rozšíření o půdní vestavbu. Dům je možné využít i jako dvougenerační bydlení. Součástí nemovitosti je také podzemní podlaží, kde je technické zázemí, prostor pro skladování a garáž. Pozemek o rozloze 861m² poskytuje dostatek prostoru pro zahradní aktivity ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 700 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Ústí nad Labem, ul. Kojetická
Před 230 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu v Ustí nad Labem - Střekov Nabízíme k prodeji rodinný dům v atraktivní lokalitě Ustí nad Labem - Střekov. Tento dům má 3 nadzemní patra s možností různého využití. První patro bylo využíváno jako vinárna, což nabízí zajímavou příležitost pro podnikání či jiné účely. Druhé patro disponuje prostorným bytem o dispozici 2+1, což poskytuje pohodlné a komfortní bydlení. Ve třetím nadzemním patře je možnost vytvo... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 465 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 118 m², Český Brod, ul. Kounická
Před 230 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji nadstandardní rodinný dům v klidné části obce Český Brod. Nemovitost s cihlovou konstrukcí stojící samostatně na pozemku o rozloze 872 m² nabízí komfortní bydlení o užitné ploše 118 m² s terasou, který poskytuje příjemné místo pro odpočinek. Tento jednopodlažní dům s celkem pěti místnostmi a v dobrém stavu je ideálním řešením pro ty, kteří hledají svoji oázu klidu v blízkosti přírody, a zároveň dobré ... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 400 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 180 m², Sviny
Před 230 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji nízkoenergetický rodinný dům před dokončením. Výhodou je, že máte možnost ovlivnit konečný vzhled - dokončení interiéru, včetně volby zdroje tepla. Při zpracování... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 345 192
 Kč
Prodej rodinného domu, 344 m², Volyně, ul. Wolkerova
Před 230 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej exkluzivní rodinné residence na okraji oblíbené části obce Volyně, která je považovaná za ,,bránu Šumavy". Tento unikátní projekt ve výstavbě, realizovaný z kvalitní cihly, je citlivě renovovaný a vyniká svou rozlehlou plochou a propracovaným dispozičním řešením. Sestává z jednoho podzemního a tří nadzemních podlaží, nabízí celkem 8 místností k individuálnímu využití, dle představ nového majitele. Podkroví nabízí možnost vybudování bytu nebo ateliéru. Pozemek o rozloze 1112 m² zajišťuje... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 400 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Mníšku, ul. A. F. Ressela
Před 230 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Korekce ceny! Nabízíme vám ke koupi velký rodinný dům, obklopený nádhernou přírodou na úpatí Jizerských hor, v těsné blízkosti Vodní nádrže Fojtka a golfového resortu Ypsilon Golf Liberec. Vzhledem k velikosti a lokalitě, se majitel rozhodl dům přebudovat na penzion. Projekt je těsně před dokončením, po kterém bude moci kapacitně pojmout až 40 hostů. Ubytovací prostory jsou koncipovány v prvním a druhém podlaží. V přízemí se nachází otevřený společenský prostor, který lze dotvořit do podoby restaurace... (více v detailu)
Liberecký kraj
17 171 717
 Kč
Prodej rodinného domu, pozemek 538 m², Pnětluky
Před 230 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Úchvatný venkovský dům s velkou stodolou a dílnou v klidné lokalitě Konětopy u Pnětluk. Tento dům nabízí kouzlo minulosti s moderním komfortem a obrovským potenciálem. S celkovou podlahovou plochou 200 m2 nabízí tento dům dostatek prostoru pro rodinu a zároveň je ideální pro milovníky historie a tradice. Vedlejší stavba zahrnuje prostornou dílnu a impozantní stodolu, což poskytuje nepřeberné možnosti pro různé účely. Dům je obkl... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 800 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 120 m², Vratimov, ul. Leopolda Fajkuse
Před 230 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji novostavbu rodinného domu 4+kk v klidné části obce Horní Datyně. V okolí převažuje nová rodinná zástavba a lokalita poskytuje jak klid tak výbornou dostupnost všech služeb. Dům je již dokončen a připraven k nastěhování - zbývá pouze kuchyňská linka, která je již dle výběru nového majitele. Vytápění domu je řešeno... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu 4+kk v Ostřešanech
Před 230 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám ke koupi řadový rodinný dům, kolaudovaný v roce 2004 ve vyhledávané části Ostřešan. Dům je udržovaný a připraven k užívání. Dispozičně je řešen jako 4+kk. V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj propojen s kuchyní a terasou se vstupem na zahradu, která Vám nabízí naprosté soukromí. V patře se nachází 4 místnosti vče... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 120 m², Petřvald, ul. Závodní
Před 230 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům na klíč s pozemkem o velikosti 1097 m² v žádané lokalitě města Petřvald, na ulici závodní. Moderně a vkusně řešená stavba s velkou zahradou zaručuje ideální zázemí pro rodinné bydlení. Na dům je již vyhotoven projekt se stavebním povolením. Tento projekt je možno ještě změnit. Dům je navržen v energetické třídě B - velmi úsporná, což jeho vlastníkům přinese... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 175 m², Praha, ul. Jinočanská
Před 230 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
K prodeji Vám nabízíme novostavbu nízkoenergetického rodinného domu o dispozici 4+kk s celkovou podlahovou plochou 177 m² na pozemku o rozloze 440 m² v klidné části Prahy. Dům disponuje obývacím pokojem s kuchyňským koutem, jídelnou a pracovnou. Dále dvěma ložnicemi (jedna z nich má k dispozici samostatnou šatnu), třemi koupelnami vč. toalety (každé patro má jednu), dvěma komorami, technickou místností a garáží. Parkování je řešeno jedním parkovacím místem na vlastním pozemku a jedním v garáži. Jak z ob... (více v detailu)
Hlavní město Praha
25 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 110 m², Sendražice
Před 230 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej prostorného rodinného domu v lokalitě Sendražice u Smiřic. Nemovitost se čtyřmi místnostmi, se nachází v klidné části obce. Tento domov o dvou nadzemních podlažích, postavený z kvalitní cihly, stojí jako samostatný na pozemku o rozloze 793 m² a je ideálním místem pro klidné rodinné bydlení. Dům, který má užitnou plochu cca 110 m², je ve velmi dobrém stavu, po rozsáhlé rekonstrukci a je připraven přivítat nové majitele, kteří ocení spojení moderního bydlení s poklidnou atmosférou. Při v... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 860 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 96 m², Velké Pavlovice, ul. Stará
Před 230 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Hledáte příjemné bydlení v obci Velké Pavlovice? Tak neváhejte a přijďte na prohlídku tohoto nenápadného domku s dispozicí 3+1. Dům byl postaven v roce 1922 a postupem let došlo na několik renovací, jako je například výměna střechy (asi před 45 lety), výměna plastových oken a zateplení (10 lez nazpět), koupelna, obklady, položení PVC, renovace garáž... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 180 m², Ostrov, ul. Krušnohorská
Před 230 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme k prodej rodinný dům o dispozici 4+kk s plochou 180 m² ve městě Ostrov u Karlových Varů, ul. Krušnohorská. V přízemí domu se nachází obývací pokoj s kuchyni, dvě ložnice, koupelna a samostatná toaleta. Krbová kamna v obývacím pokoji navodí příjemnou atmosféru domova a vytopí celý dům. Patro tvoří pouze jeden pokoj. Suterén nabízí dostatek skladovacího prostoru a technickou místno... (více v detailu)
Karlovarský kraj
5 917 600
 Kč
Prodej rodinného domu, 100 m², Stříbrnice
Před 230 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi prostorný rodinný dům 4+1 v obci Stříbrnice okr. Přerov. Přízemí domu disponuje velkou chodbou, obývacím pokojem, kuchyní, toaletou a koupelnou. V mezipatře je menší terasa s výhledem na zahradu a přístup na půdu. V prvním patře jsou 3 průchozí pokoje. K domu patří dílna, sklep, kůlna, betonový dvůr a WC. Výhodou této nemovitosti je velká mírně svažitá zahrada s vlastní studnou, ovocnými stromy a keři, zakončená gará... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 300 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 296 m², Všeruby
Před 230 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji luxusní novostavbu rodinného domu o užitné ploše 296m2. Dům se nachází ve velmi hezké, klidné a žádané lokalitě v obci Všeruby vzdálené necelých 20 minut od centra města Plzně. Novostavba je osazena moderními technologiemi. Například kvalitní thermio anhydritové podlahy s efektivnějším vytápěním, chytré rolety s motory SOMFY, 7,6kwh solární panely + 9,3kwh bateriové úložiště, kamerový systém a mnoho dalších technologií, které usnadní a zpříjemní každodenní život. Dom... (více v detailu)
Plzeňský kraj
14 369 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 85 m², Lysá nad Labem, ul. Sojovická
Před 230 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v žádané lokalitě Lysá nad Labem. Tento rodinný dům o celkové užitné ploše 85m² se nachází v obci Lysá nad Labem, přímo v srdci města s bohatou občanskou vybaveností a výbornou dostupností do Prahy. Jedná se o ideální možnost pro ty, kteří hledají prostor pro život blízko všeho důležitého, avšak s přítomností velké zahrady (594m²), která nabízí dostatek soukromí a prosto... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 750 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 125 m², Vřesovice
Před 230 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům s parcelami o výměře 3587 m2, které jsou dominantou této nabídky. Pozemek je přístupný ze dvou stran, což přináší investiční možnosti. Ačkoliv je stávající dům určen spíše k demolici, tato nemovitost poskytuje ideální možnost pro výstavbu nového domu dle vlastních představ a výhodou jsou zavedené IS. Pozemky jsou dle územního plánu určeny k zástavbě rodinného bydlení venkovského typu, což nabízí široké možnosti využití. Tato nemovitost může sloužit k vytvoření nového bydlen... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 290 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 66 m², Lysá nad Labem, ul. Šporkova
Před 230 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme vám rodinný dům ke koupi v těsné blízkosti centra města Lysá nad Labem. Jeho současná dispozice je 2+1 o rozloze 66 m², ale existuje možnost propojení dalšího pokoje nebo přestavby podkroví. K domu patří také prostorná stodola o rozloze 57 m², další skladovací prostory a částečné podsklepení. Pozemek o rozloze 388 m² je vybaven vodovodní a plynovou přípojkou s možností napojení. Dům je zásobován vodou ze studny a připojen ... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 720 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 130 m², Štramberk, ul. Zauličí
Před 230 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Tato nemovitost je situována do kouzelného prostředí obce Štramberk. V blízkosti se nachází botanická zahrada, Štramberská Trúba, jeskyně Šipka a další přírodní krásy. Součástí prodeje je veškeré vybavení domu, který je celoročně obyvatelný. Vytápění zajišťuje plynový kotel, dále dobové kachlové kamna (v každém pokoji), včetně pece. V suterénu domu nalezneme welness se saunou, barem, krbem, vířivkou a původní kamennou vinotékou včetně posezení. Dále herna s kulečníkovým stole... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 890 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Držkově
Před 230 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji větší rodinný dům v malebné obci Držkov, vstupní bráně do Jizerských hor. Nemovitost je dvoupodlažní, zděná, s kamenným základem, bez podsklepení. V přízemí je dispozice 5+1, koupelna se sprchovým koutem a samostatná toaleta. V patře jsou další tři místnosti a prostorná půda. Objekt je obyvatelný, nicméně vyžaduje rekonstrukci a nový majitel si může tak přebudovat celý dům podle svých představ. Díky své velikosti se ... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 250 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 250 m², Mořkov, ul. Mlýnská
Před 230 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Chcete bydlet v domě s historií obklopeném krásnou zahradou? Nabízíme prostorný dům v blízkosti centra obce určený pro náročného klienta. Podsklepený dům prošel v posledních letech rozsáhlou rekonstrukcí, tvoří jej dvě bytové jednotky, samostatná budova, garáž a okrasná zahrada s vlastním ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 95 m², Hrdlív
Před 230 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hrdlív je obec na spojnici mezi městy Slaný a Kladno, 2 km od sjezdu z D7. Ve slepé ulici se zástavbou rodinných domů nabízíme k prodeji dvoupodlažní dům. Přízemí bylo určeno k technickému zázemí. Původně plánovaná garáž, byla v minulých letech využívána jako místní hospoda se soc. zázemím, dále v přízemí naj... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 500 000
 Kč
Prodej nájemního domu, 212 m², Mankovice
Před 230 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji hned 2 bytové jednotky nacházející se v obci Mankovice. Byt v 1.podlaží je o velikosti 6+kk s výměrou 139 m2. Tento velkometrážní byt vznikl spojením dvou bytových jednotek a zároveň byt prošel velmi zdařilou rekonstrukcí. Součástí prodeje je také zahrada s výměrou 980 m2 a prostorná, vytápěná garáž. Druhý byt o velikosti 3+1 se nachází ve ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 775 000
 Kč
Pronájem rodinného domu, 152 m², Kladno, ul. Dlouhá
Před 230 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte velký a prostorný byt? Tak právě pro Vás je tato nabídka. Pronájem bytu o dispozici 5+1 v rodinném domě s možností využití velkého pozemku. Byt je nadstandardně vybaven a svou dispozicí umožňuje pohodlné bydlení pro větší rodinu, nebo partu studentů. Byt je velice prostorný, dispozici tvoří vstupní chodba, velice prostorná koupelna a s... (více v detailu)
Středočeský kraj
19 000
 Kč