Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 772 výsledků

Chata ve Zdětíně s pozemkem 534 m2
Před 224 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Ve výhradním zastoupení nabízíme velice pěknou a udržovanou chatu o velikosti 2+kk, která se nachází ve známé rekreační oblasti, vzdálené pouhých 15 km od Prostějova, 17 km od přehrady Plumlov a 1 km od vyhledávané a oblíbené restaurace Bělecký Mlýn. Na okrasné zahradě najdete kamenné jezírko, zastřešený bazén a přímo u chaty příjemné posezení s letní kuchyní, krb... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, 210 m², Květnice
Před 224 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte klidné i vícegenerační bydlení s rychlou dostupností do Prahy? Neobejdete se bez dostatečného a velkorysého prostoru? Prodej novostavby rodinného domu se zahradou v obci Květnice, pár kilometrů za hranicí Prahy. Dům je umístěný v tiché ulici na samém okraji obce a nabízí dostatek soukromí a prostoru pro pohodlné a komfortní bydlení i vícečlenné rodiny. V přízemí se nachází samostatná jednotka 1kk s vlastním vstupem, která je vhodná i k pronájmu a dále prostorná garáž. Hlavním v... (více v detailu)
Středočeský kraj
19 689 700
 Kč
Prodej rodinného domu, 96 m², Velké Pavlovice, ul. Stará
Před 224 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Hledáte příjemné bydlení v obci Velké Pavlovice? Tak neváhejte a přijďte na prohlídku tohoto nenápadného domku s dispozicí 3+1. Dům byl postaven v roce 1922 a postupem let došlo na několik renovací, jako je například výměna střechy (asi před 45 lety), výměna plastových oken a zateplení (10 lez nazpět), koupelna, obklady, položení PVC, renovace garáž... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 223 m², Pečky, ul. Nová
Před 224 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v klidné části obce Velké Chvalovice. Uvažujete o životě v klidném prostředí obce, ale zároveň nechcete rezignovat na komfort dostatečně prostorného bydlení? Tento cihlový rodinný dům usazený samostatně v katastrálním území Velké Chvalovice by mohl být právě tou pravou volbou pro vás. Celková užitná plocha domu činí 223 m² a rozkládá se přes dvě nadzemní podlaží, což nabízí dostatek prostoru pro komfortní život celé rodiny. Dispozi... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Buškovice u Podbořan
Před 224 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Zajímavá příležitost pro ty, kteří si chtějí vytvořit svůj vlastní útulný domov. Dům je určený k rekonstrukci, v přízemí se nachází 4 místnosti plus chodba a místnost pro sociální zázemí. Půdorys a rozměry přízemí jsou přiloženy ve fotografiích. Půdní prostor, který pokrývá cca polovinu půdorysu domu, vybízí též k vybudování útulného zákoutí. Na pozemku se dále nachází dílna, kůlna a pergola. Dům i jeho okolní zázemí nabízí neomezený potenciál va... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 845 200
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 73 m²,v bytovém domě, Nehodiv
Před 224 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt o velikosti 3+1 v klidné části obce Nehodiv. Nemovitost se nachází na samostatném pozemku o rozloze 1109 m². Interiér bytu je ve velmi dobrém stavu s možností okamžitého nastěhování. Domácí mazlíčci jsou zde vítáni. Nájemné s poplatky činí 12 500 Kč, vratná kauce je zde stanovená na 33 000 Kč z důvodu nových spotřebičů. Okolí domu nabízí klidnou atmosféru, je ideáln... (více v detailu)
Plzeňský kraj
12 500
 Kč
Prodej rodinného domu, 952 m², ul. 3.května, Semily
Před 224 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji dvougenerační rodinný dům s garáží, který leží na rozhraní Českého ráje a Krkonoš, ve městě Semily. V přízemí domu je bytová dispozice 2+1 s prosklenou terasou, v letních měsících využívána jako ložnice, koupelna se vstupem z kuchyně a samostatné WC na chodbě. Dřevěné schodiště do patra. V IINP bytová dispozice 2+1 s otevřenou terasou. Koupelna a samostatné WC. Na domě i v domě proběhlo během let několik stavebních úprav. Nová plastová okna, v INP výměna interiérových dveří, plovo... (více v detailu)
Liberecký kraj
5 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 952 m², Semily
Před 224 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Na rozhraní Českého ráje a Krkonoš, ve městě Semily Vám nabízíme dvougenerační rodinný dům s garáží. Na domě i v domě proběhlo během let několik stavebních úprav. Nová plastová okna, v INP výměna interiérových dveří, plovoucí podlahy, rekonstrukce koupelny. Dům je vytápěn novým plynovým kotlem, v současné době je obývané INP a je vytápěno krbovými kamny. V přízemí domu je bytová dispozice 2+1 s prosklenou terasou, v letních měsících využívána jako ložnice, koupelna se vstupem z kuchyně... (více v detailu)
Liberecký kraj
5 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Ústí nad Labem, ul. Rozkošná
Před 224 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Představuji Vám ideální investiční příležitost se čtyřmi bytovými jednotkami, každou s dispozicí 2+1. Byty mohou poskytovat komfortní a moderní bydlení pro jejich budoucí nájemníky. Nebo rodinné bydlení s krásnou zahradou a zahradním domkem za domem, který poskytuje ideální místo pro odpočinek, grilování a trávení času s rodinou a... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 890 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 237 m², Úmonín
Před 224 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji zajímavý rodinný dům v klidné části obce Úmonín, ideální pro soužití dvou rodin, nebo jako investice pro pronájem. Stavba na samostatném pozemku o rozloze 1027 m² s užitnou plochou 237 m² je rozdělena na dvě bytové jednotky 4+kk, každá o velikosti přibližně 120 m², přičemž každá jednotka zabírá jedno nadzemní podlaží. Dům i pozeme... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 41 m², Neurazy
Před 224 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji unikátní rodinný dům na klidném a lákavém místě v srdci Nové Vsi u Nepomuka. Nemovitost se nachází na samostatném pozemku s celkovou plochou 513 m² a nabízí užitnou plochu 45 m². Dům je klasické cihlové konstrukce a momentálně čeká na svého nového majitele, který mu vdýchne nový život díky kompletní rekonstrukci. Hledáte-li místo pro svůj klidný život v centru obce, ale přitom v privátním prostředí, je t... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 371 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 123 m², Mnichovo Hradiště, ul.U Trati
Před 224 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům 6+1 v Mnichově Hradišti na pozemku o celkové ploše 450 m2. Tato nemovitost nabízí možnost dvougeneračního bydlení, což je ideální pro rodinu hledající dostatek prostoru a soukromí. Dispozice domu je následující: V prvním patře se nachází zádveří, ložnice, prostorný obývací pokoj, pracovna, koupelna, samostatné WC a technická místnost. Ve druhém patře jsou další ložnice, obývací pokoj, dětský pokoj, kuchyně a samostatné WC. Tento rozvrh místností umožňuje pohodlné ... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 690 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 123 m², Důl - Nová Ves
Před 224 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme k prodeji dům k rekreaci či trvalému bydlení v obci Nová Ves, pouhé 4 minuty od města Pacov. Celková plocha pozemku činí 2130 m², poskytujíc zahrádkářům či rodinám s dětmi široké možnosti využití. Dispozice domu je 4+1 s koupelnou, spíží, chodbou, v podkroví je prostorný pokoj a půda. Součástí domu je sklep, stodola a technická místnost. Dům je napojený na obecní vodovod a na zalévání je možno využít vodu ze studny. Vytápění domu a teplá voda jsou zajištěny tepelným čerpadlem. Dominantou d... (více v detailu)
Kraj Vysočina
5 290 000
 Kč
Prodej nájemního domu, 110 m², Kmetiněves
Před 224 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
V centru obce Kmetiněves, která se nachází 15 km severně od Slaného, se nachází na prodej rodinný dům, který prošel v roce 2015 částečnou rekonstrukcí. Dům má novou střechu, plastová okna a vchodové dveře, v přízemí nové rozvody el.en., vody a odpadů. Dům lze využít k vícegeneračnímu bydlení nebo jako nájemní. V ... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 270 m2, Chomutov, ul. Kostnická
Před 224 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Jste početnější rodina a potřebujete více soukromí pro Vaše puberťáky? Či byste si chtěli vybudovat provozovnu ve vlastním domě a mít to do práce jen pár schodů? Tento dům, který se nachází v lukrativní části města Chomutova, je ideální pro všechny, kteří potřebují dostatek prostoru ať už pro sebe či svoje podnikatelské záměry. Dům nabízí velkorysou výměru 270 m2, je částečně podsklepený. Pro ty, co nechtějí a nebo nemají čas se starat o velkou zahradu, bude ideální menší zahrádka o výměř... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 850 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 68 m², Smečno, ul. V Uličkách
Před 224 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům 3+1 v centru malé, ale plně vybavené obce Smečno, který je perfektní volbou pro ty, kteří hledají klidné bydlení s rychlým spojením do města. Tento řadový dům je konstruován z cihly, poskytuje užitnou plochu 68 m² a je situován na pozemku o velikosti 283 m², což společně nabízí dostatek prostoru pro bydlení i relaxaci na vlastní zahradě, dům dále disponuje kopanou studnou. Ačkoliv je dům... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 120 m², Nýřany, ul. Revoluční
Před 224 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji samostatný rodinný dům, který se nachází v klidné části obce Nýřany. Nemovitost pochází z cihlové konstrukce a je rozložena do 1 nadzemního a 1 podzemního podlaží s celkovou užitnou plochou 90 m² a s pozemkem o rozloze 766 m², který poskytuje dostatek prostoru pro volnočasové aktivity a zahradničení. Objekt je vhodný k celkové rekonstrukci, což dává budoucímu majiteli... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 299 m², Teplice nad Metují
Před 224 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu v klidné části Teplic nad Metují, je skvělou příležitostí pro rodinu hledající bydlení v přírodě. Dům prošel nákladnou rekonstrukcí, kdy jejím předmětem bylo zateplení střechy s novou krytinou Bramac, zateplení fasády, podlah a stopů, výměna oken za plastová trojskla a drenáž okolo celého domu. Primárním zdrojem podlahového vytápění je plynový kotel, kterému do značné míry pomáhají solární panely na střeše. Veškeré technické zázemí včetně 300l bojleru na ohřev vody je uloženo ve skl... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
6 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 54 m², Močovice
Před 224 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Na prodej nabízíme rodinný dům v klidné části obce Močovice, situovaný na pozemku o rozloze 1 202 m². Tento cihlový dům je rozložen jednoho nadzemního a jednoho podzemního podlaží s celkovou podlahovou plochou 54 m² a nabízí dva prostorné pokoje. Unikátní příležitostí je možnost využití půdního prostoru pro vybudování další obytné plochy, čímž se můžet... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 595 000
 Kč
Prodej nájemního domu, 302 m², Karlovy Vary, ul. Rumunská
Před 224 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Hledáte zajímavou investici? Nemovitost, která vám bude vydělávat? Zázemí v samotném srdci Karlových Varů. Nabízíme vám k prodeji dům se zahradou a sedmi byty ve vyhledávané městské části Drahovice. V blízkém okolí najdete veškerou občanskou vybavenost. Do centra města i do překrásných lesů dorazíte pešky zhruba za deset minut a pokud používáte auto, parkovat můžete na vlastním pozemku přímo před domem. V přízemí byt 1+1 s výhledem do zahrady. V prvním patře garsonka, byt 1+1 a byt 1kk... (více v detailu)
Karlovarský kraj
12 300 000
 Kč
Prodej novostavby rodinného domu Pr
Před 224 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej novostavby rodinného domu RD 4+kk, 127m, zahrada 237m, zastřešené parkovací stání, terasa. ul. Do koutů, Praha - Modřany, ihned volný. Jedná se o polovinu rodinného dvojdomu, velmi prakticky řešen s příjemnou dispozicí na pozemku 320 m, který je součástí malého developerského projektu Modřanský háj. Součástí prodeje jsou dvě vlastní venkovní parkovací stání v ceně domu. V přízemí se nachází předsíň, obývací pokoj s kuchyňským koutem, technická místnost s plynovým kotlem a zásobníkem na tep... (více v detailu)
Hlavní město Praha
17 300 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Ostrava - Muglinov, ul. Vančurova
Před 224 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej ideální poloviny rodinného domu v klidné části Ostravy. Dům disponuje dvěma byty, každý byt má vlastní vstup z jiné strany domu. Předmětem prodeje je byt 3+1 má atypickou dispozici, je mezonetový. K bytu náleží sklepní prostory o velikosti 33 m2, vhodné k využítí jako dílnu apod. Dům je napojen na všechny... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 950 000
 Kč
Prodej chaty v Dušejově
Před 224 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Představujeme Vám kouzelnou cihlovou chatu na prodej, která se nachází v oblíbené lokalitě Dušejov. Tato nemovitost vrhá nové světlo na pojmy samota, romantika a les, přičemž spojuje snění o úniku od každodenního shonu. Chata je na vlastním pozemku o velikosti 44m² a nabízí užitnou plochu 35m². V současném stavu je nemovitost hodnocena jako udržovaná a okamžitě připravena k užívání, nebo jako dokonalé útočiště... (více v detailu)
Kraj Vysočina
697 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 190 m², Ostrava, ul. Žitná
Před 224 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné části obce Antošovice, situovaný na udržovaném rovinatém pozemku o velikosti 743 m². Jedná se o samostatně stojící dům na okraji obce, který svou polohou zaručuje klidné a pohodové bydlení s dostatkem soukromí. Dům je celopodsklepený. V přízemí domu se nachází prostorná kuchyň, dva pokoje a koupelna s toaletou. V 1.NP je jeden pokoj a příprava pro vybudování dalších dvou místností s koupelnou. Vytápění domu je řešeno plynovým kotlem, tak i na tuhá paliva. Na poz... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Habrech
Před 224 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
V obci Habry čeká na svého nového majitele novostavba rodinného domu o dispozici 4+kk. Nachází se v klidné zástavbě na pozemku o rozloze 960 m2. MŠ, ZŠ, obchod i poštu najdete v obci. Dům je před dokončením, což poskytuje ideální možnost přizpůsobit si detaily podle vlastního vkusu. Do možnosti okamžitého nastěhování zbývá dodělat podlahové krytiny, interiérové dveře, kuchyň, obklady a vybavení koupelny. Dům je vybaven tepelným čerpadlem. V rámci úspory energie také příp... (více v detailu)
Kraj Vysočina
5 650 000
 Kč