Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 773 výsledků

RD 180 m2, Pohoří u Dobrušky
Před 229 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji prostorný rodinný dům v obci Pohoří u Dobrušky. Tento dům s celkovou obytnou plochou 180 m2 disponuje v přízemí kuchyní, čtyřmi pokoji, koupelnou, samostatným WC, garáží, kůlnou a dalšími nebytovými prostorami. V prvním patře jsou umístěny další čtyři pokoje, koupelna a prostorná půda. Vzhledem k samostatným vstupům lze tento dům užívat také jako dvougenerační bydlení. Na... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Zdarma
 Kč
Prodej chalupy v Tisovci
Před 229 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Prodáváme malebnou chalupu v katastrálním území Tisovec, umístěnou na okraji obce s dominantními výhledy na okolní krajinu. Objekt je postaven s cihlovou konstrukcí na samostatném, klidném místě, dopřávajícího maximální soukromí a pohodu. Celková plocha pozemku je 417 m², s užitnou plochou nemovitosti 81 m². Ideální pro rodinné bydlení či rekreační pobyty. Stav obj... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu 260 m² se zahradou 4000 m², Třebětín
Před 229 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme rodinný dům, o rozloze 260 m2, vhodný k trvalému bydlení i rekreaci, v klidné obci Třebětín části Víckovice, na prostorném pozemku o rozloze 4000 m2. Tento dům nabízí nejen prostor pro Vaši rodinu, ale také možnost realizovat své vlastní nápady a vize. V domě jsou dvě bytové jednotky 2+1 (60 m2) a 3+1 (84 m2) s vlastní koupelnou a WC, s možností půd... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 100 m², Březí, ul. Hlavní
Před 229 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Dovolte mi nabídnout Vám ke koupi jedinečnou příležitost. Tento dům z roku 1960 stojí na stavební parcele o výměře 1116 m2, takže jestli potřebujete dvougenerační bydlení, nabízí se zde výstavba druhého domu. Jde o velmi klidnou část obce Březí se skvělou dostupností do okolních měst a obcí, popřípadě dobrá dostupnost do Rakouska. Samotný dům má dispozici 3+1. Prošel během posledních let úpravami, jako je například dlažba, ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 200 000
 Kč
Pronájem rodinného domu, 152 m², Kladno, ul. Dlouhá
Před 229 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte velký a prostorný byt? Tak právě pro Vás je tato nabídka. Pronájem bytu o dispozici 5+1 v rodinném domě s možností využití velkého pozemku. Byt je nadstandardně vybaven a svou dispozicí umožňuje pohodlné bydlení pro větší rodinu, nebo partu studentů. Byt je velice prostorný, dispozici tvoří vstupní chodba, velice prostorná koupelna a s... (více v detailu)
Středočeský kraj
19 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 367 m², Březová, ul. Okružní
Před 229 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej rodinného domu s autoservisem a lakovnou v jednom. Nemovitost se nachází v Březové u Sokolova. Zastavěná plocha rodinného domu 146 m2, autoservis s lakovnou 235 m2. Patrový dům má v přízemí toaletu, sprchový kout, kuchyňský kout s posezením. Tato část je využívá v chladném období, nebo je možné využít i pro hosty. V patře se pak nachází prostorné 4+kk, dvě WC, sprchový kout a rohová vana. Půdní prostor je možné předělat na 2+kk s terasou. Veškeré potřebné sítě jsou zde vyvedeny. Vytápění ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
12 375 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 380 m², Český Rudolec
Před 229 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám ke koupi rodinný dům ve fázi probíhající rekonstrukce v obci Český Rudolec. Nemovitost je smíšené konstrukce se sedlovou střechou a nachází se na pozemku o ploše 1887 m2 s možností další výstavby. K nemovitosti je zpracována veškerá technická a projektová do... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 890 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Teplice, ul. Doubravská
Před 229 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám prodej rodinného domu s podkrovím, který se nachází v lázeňském městě Teplice, části města Trnovany. V současné době je využíván jako Soukromé ubytování. V přízemí se nachází recepce (vše vybaveno novým nábytkem), kuchyně, úklidová místnost, toalety pro dámy a pány. V zadní části 3 pokoje s vlastním sociálním zařízením a vybavenou kuchyňkou. V 1. patře další 3 pokoje, každý s koupelnou, toaletou a kuchyňkou. V podkrovní části domu byl původně mezonetový byt, nyní je zde tří pokojový apartmán... (více v detailu)
Ústecký kraj
8 840 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Klenovice na Hané
Před 229 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům s dispozicí 7+kk, který je třeba osobně navštívit. Dům je zateplený (bez fasádní omítky) a nabízí efektivní řešení vytápění s možností využití plynu i tuhých paliv a je vybaven dvěma garážemi s automatickými vraty. Z kuchyně je přímý přístup na dvůr s posezením pod pergolou, což poskytuje příležitost pro relaxaci venku, kde jsou další vedlejší prostory. Dům je současně uzpů... (více v detailu)
Olomoucký kraj
5 240 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 92 m², Havířov, ul. Výletní
Před 229 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Tento dům je skvělou volbou pro ty, kteří hledají kombinaci klidného bydlení v příjemné lokalitě a moderního komfortu. Dům je navržen s důrazem na vaše pohodlí a životní styl. Zajistí vám teplo a útulnou atmosféru díky podlahovému vytápění a krbovým kamnům, které vám poskytnou teplý a příjemný domov i v nejchladnějších dnech. Prostor domu je maximálně využit a nabízí vám veškeré potřebné vybavení pro pohodlný a moderní život. K dispozici je prostorná terasa, kde si můž... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 000 000
 Kč
Prodej nájemního domu, 212 m², Mankovice
Před 229 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji hned 2 bytové jednotky nacházející se v obci Mankovice. Byt v 1.podlaží je o velikosti 6+kk s výměrou 139 m2. Tento velkometrážní byt vznikl spojením dvou bytových jednotek a zároveň byt prošel velmi zdařilou rekonstrukcí. Součástí prodeje je také zahrada s výměrou 980 m2 a prostorná, vytápěná garáž. Druhý byt o velikosti 3+1 se nachází ve ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 775 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 95 m², Hrdlív
Před 229 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hrdlív je obec na spojnici mezi městy Slaný a Kladno, 2 km od sjezdu z D7. Ve slepé ulici se zástavbou rodinných domů nabízíme k prodeji dvoupodlažní dům. Přízemí bylo určeno k technickému zázemí. Původně plánovaná garáž, byla v minulých letech využívána jako místní hospoda se soc. zázemím, dále v přízemí naj... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 200 m², Sedlec-Prčice, ul. Vítkovo n.
Před 229 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům ve městě Sedlec-Prčice, na Vítkově náměstí. Část domu je využívána jako prodejna potravin, součástí je kuchyň a skladové prostory. Na dvoře nemovitosti se nachází dvoupodlažní domek o dispozici 2+kk, s užitn... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 690 000
 Kč
Pronájem, Rodinný dům, 4+kk, Praha 22, ul. Vlárská
Před 229 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorný a velmi příjemný řadový rodinný dům 4+kk s garáží v klidné části Uhříněvsi. Tento cihlový dům je situován ve velmi žádané lokalitě s výbornou dopravní dostupností a veřejnou vybaveností. Středobodem domu je prostorný obývací pokoj, který nabízí dostatek místa pro odpočinek a společenské aktivity a kuchyň s vestavěnými novými spotřebiči. Horní podlaží disponuje dvěma ložnicemi a pracovnou se vstupem na terasu 17 m2. Celková užitná pl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
29 990
 Kč
Prodej rodinného domu, 250 m², Mořkov, ul. Mlýnská
Před 229 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Chcete bydlet v domě s historií obklopeném krásnou zahradou? Nabízíme prostorný dům v blízkosti centra obce určený pro náročného klienta. Podsklepený dům prošel v posledních letech rozsáhlou rekonstrukcí, tvoří jej dvě bytové jednotky, samostatná budova, garáž a okrasná zahrada s vlastním ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 120 m², Petřvald, ul. Závodní
Před 229 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům na klíč s pozemkem o velikosti 1097 m² v žádané lokalitě města Petřvald, na ulici závodní. Moderně a vkusně řešená stavba s velkou zahradou zaručuje ideální zázemí pro rodinné bydlení. Na dům je již vyhotoven projekt se stavebním povolením. Tento projekt je možno ještě změnit. Dům je navržen v energetické třídě B - velmi úsporná, což jeho vlastníkům přinese... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 180 m², Břeclav, ul. Šilingrova
Před 229 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji řadový rodinný dům v lukrativní části obce Břeclav, v samém centru kousek od vlakového nádraží, pošty a parku. Tato nemovitost poskytuje skvělý potenciál pro rekonstrukci a přizpůsobení k vlastním potřebám. Dům je postaven z cihly a skládá se z jednoho nadzemního a jednoho podzemního podlaží. Nabízí sedm místností, což dává možnost členění na dvě samostatné bytové jednotky – ideální pro velkou rodinu nebo jako investice k pronájmu. Objekt se... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 100 m², Stříbrnice
Před 229 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi prostorný rodinný dům 4+1 v obci Stříbrnice okr. Přerov. Přízemí domu disponuje velkou chodbou, obývacím pokojem, kuchyní, toaletou a koupelnou. V mezipatře je menší terasa s výhledem na zahradu a přístup na půdu. V prvním patře jsou 3 průchozí pokoje. K domu patří dílna, sklep, kůlna, betonový dvůr a WC. Výhodou této nemovitosti je velká mírně svažitá zahrada s vlastní studnou, ovocnými stromy a keři, zakončená gará... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 200 000
 Kč
Třípodlažní RD, 2 byty, zahrada, re
Před 229 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
V rezidenční čtvrti nových rodinných domů ve Smržovce Vám exkluzivně nabízím ke koupi atypický velkoryse řešený RD, který bude vyhovovat nejen velké rodině, ale také jako dům pro vícegenerační bydlení, případně v kombinaci s pronájmem některých prostor k rekreaci. V současné chvíli se zde nachází také polosuterénní bezbariérový obytný prostor 4+kk o velikosti 110 m s východem na vlastní zahradu. 1. a 2. NP tvoří vzdušný světlý mezonetový byt až 5+1 cca 240 m, s několika balkony a velkou terasou, opět se vstupem na vlastní zahradu. V případě potřeby lze tento prostor rozdělit na 2 byty. V 1. NP je ze zahrady vchod do obytné dvoupodlažní části s moderní kuchyní, jídelnou a obývacím prostorem. Z kuchyně vedou francouzské dveře na zahradu, z jídelny je vchod na příjemnou slunnou terasu. Součástí obytného prostoru je WC, spíž a velká šatna. Schodiště z jídelny vede do 2. NP do velké chodby, kde může být umístěna např. knihovna s posezením nebo dětská herna. Z této centrální chodby ved... (více v detailu)
Liberecký kraj
12 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 90 m², Brňany
Před 229 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme rodinný dům v obci Brňany u Litoměřic, která se těší klidnému prostředí s výbornou dostupností do města Litoměřice a na dálnici D8 směrem do Prahy/Německa. Dům o celkové ploše 180 m² poskytuje skvělý prostor pro pohodlné bydlení. Spodní patro o dispozici 2+1 nedávno prošlo rekonstrukcí a nyní nabízí 90 m² vkusně zařízených prostorů. Zde naleznete veškeré pohodlí a moderní vybavení pro váš každodenní život. Vrchní patro o dispozici 3+1 a stejné ploše 90 m² čeká na Vaši představivost a dotvoření d... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 100 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 132 m², Klenovice
Před 229 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Jedinečná nabídka bydlení v nízkoenergetickém RD, v obci Klenovice s podlahovou plochou 132 m². Dům leží na oploceném pozemku o výměře 951 m², jehož součástí je zastřešený bazén, dílna a udržovaná zahrada s okrasnými dřevinami. Dispozičně je řešen jako 5+1. Součástí je i zastřešená terasa s krbem a udírnou. V přízemí se nachází kuchyň s obývacím pokojem, pracovna, koupelna se sprchou, samostatné WC a vstupní hala, spojující garáž a tec... (více v detailu)
Jihočeský kraj
10 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 590 m², Česká Čermná
Před 229 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Rodinný dům, komerční objekt v obci Česká Čermná. Dostupný do rekreační oblasti Orlické hory. Celoročně využitelný. Celková plocha pozemků činí 597 m2, z toho je cca 260 m2 zastavěných. Budova prošla rekonstrukcí: nové rozvody topení, vody a kanalizace včetně nového automatického kotle na uhlí a komínové vložky. V minulém roce proběhla výměna oken v přízemí a v obytné části v 1. patře za plastová a také se přistavěla prostorná terasa za domem. Střešní krytina nově natřena. Dispozice přízemí: prostorná mís... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
6 450 000
 Kč
Prodej, komerční nemovitost (ubytov
Před 229 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej zavedené komerční nemovitosti (Pension) s bytovou jednotkou a barem ve městě Vimperk, v lokalitě na úpatí Vimperského zámku. Zastavěná plocha nemovitosti činí 408 m včetně zpevněných ploch a zahrada o velikosti 264 m. Objekt nabízí pokoje s 16-ti lůžky s možností navýšení, tři samostatné bytové jednotky o dispozici 3+1, 2+1 a 1+kk. Dále se na okraji objektu nachází bar s terasou s vnitřní kapacitou 20-ti místy a 30-ti místy na venkovním posezení, který slouží jako další zdroj příjmů. Nad barem je přistavěný samostatný pokoj s vlastním sociálem a terasou. Velkou výhodou je parkování přímo před budovou-kapacita 7 míst. Nemovitost je momentálně využívána k trvalému pobytu s dlouhodobým charakterem a generuje tak pravidelný měsíční příjem i mim... (více v detailu)
Jihočeský kraj
8 500 000
 Kč
Prodej ubytovny, 20 lůžek, 135m² Jirny
Před 230 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej dvougeneračního rodinného domu 6+2 135 m² v Jirnech. Dům nyní využíván jako ubytovací zařízení s kapacitou až 20 lůžek. V přízemí se nachází byt 2+kk, s možností rozšíření o další nebytovou místnost. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, pračkou, sušičkou. Toaleta samostatně. V prvním patře je byt 4+kk se sprchovým koutem, odděleným WC a komorou. Z bytu je přímý východ na zahradu, kde je pergola, udírna a grill, v letních dnech je prostor pro bazén. Na za... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 950 000
 Kč
Hledám dům, chalupu
Před 230 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Hledám dům, chalupu s pozemkem, možno i k rekonstrukci
Královéhradecký kraj
Neuvedeno