Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 772 výsledků

Prodej rodinného domu 7+2, 191 m2 H
Před 224 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují prodej vícegeneračního rodinného domu v Hrádku nad Nisou o 3 podlažích a v celém půdorysu sklepem, nemovitost se nachází v centru města ul. Sokolská v dosahu krajského města Liberec cca 20 minut vozem. Nemovitost má menší zahradu pro odpočinek, pěstování a dvě garáže, které jsou výhodou parkování v srdci města. Vzhledem k tomu, že se jedná o vícegenerační dům, nabízí se dostatek prostoru pro více rodin nebo generací žijících společně. 1.NP samostatná jednotka 2+1 po kompletní rekonstrukcí s vlastním sociálním zázemím, celkem 67 m. 2.NP totožná jednotka 2+1 v původním udržovaném stavu se sociálním zázemím, celkem 67 m. 3.NP 2-3 pokoje v podkroví, WC, původní stav. Všechny 3 jednotky mají vlastní vstup z centrálního schodiště. Celková obytná plocha 191 m. V celém domě vyměněna okna za plastová, vytápění centrálním... (více v detailu)
Liberecký kraj
5 490 000
 Kč
Koupím chalupu
Před 224 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Koupím chalupu v dojezdové vzdálenosti 60minut od Benešova. Kraj Stř... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
NOVÉ DOSTUPNÉ VERZE DOMŮ
Před 224 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Naše modulové domy vám nyní můžeme dodat, také ve zvýhodněné verzi pro šikovné kutily: Interiér domu v OSB deskách k dokončení na místě. Dům/chata 24 m² za 614.000 Kč bez DPH, 687 680 Kč včetně 12 % DPH. Dům 48 m² za 1 069 000 Kč be... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Hledám chatu ve SČ a JČ kraji
Před 224 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Invalidní důchodce středního věku poptává chatu na vlastním pozemku ve Středočeském či Jihočeském kraji. Vzhledem k svému handicapu nemohu ř... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej stavebně oddělené části obytného domu, 5+kk, 3 NP, 189 m2/T/2B/ZZ, pozemek 892 m2, Ruzyně, Praha 6
Před 224 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej stavebně oddělené části obytného domu, 5+kk, 3 NP, 189 m2/terasa/2x balkon/zimní zahrada, pozemek 892 m2 Ruzyně, Praha 6. Jedná se o částečně zrekonstruovanou atypickou bytovou jednotku s pozemkem 892 m2, která se nachází ve třech nadzemních podlažích stavebně oddělené části bytového domu. Jednotka není vnitřně propojená se zbytkem ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
28 990 000
 Kč
Selská usedlost
Před 224 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodam selskou usedlost v Kostomlatech pod Mil. Vhodná k podnikání. Další informace na tel.
Ústecký kraj
5 700 000
 Kč
Prodej, rodinný dům, 210m2, pozemek 1.092m2, Radostín
Před 224 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v rámci insolvenčního řízení. Rodinný dům je podsklepený, v přízemí domu je bytová jednotka o dispozici 3+1, v podkroví se nachází další místnosti, prostor je v hrubé stavbě cca. 40 let. Bytová jednotka v přízemí se sestává z chodby, koupelny, samostatné toalety, kuchyně, obývacího p... (více v detailu)
Kraj Vysočina
4 500 000
 Kč
Pronájem vícegeneračního rodinného domu v Praze 10
Před 224 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem vícegeneračního rodinného domu v Praze 10 - Strašnice, ulice V Úžlabině.Soccer Reality vám exkluzivně nabízí k pronájmu vícegenerační rodinný dům se dvěma oddělenými bytovými jednotkami. Ke každému bytu náleží část zahrady, terasa, parkovací stání na pozemku a sklep. Trojpodlažní dům prošel celkovou náročnou rekonstrukcí a čeká na prvního nájemce. V přízemí domu se nachází první bytová jednotka řešená jako 3 + kk s pracovnou, šatnou, komorou a přímým výstupem na zahradu přes terasu. Koupelna s vanou a oddělené WC. Ve druhém a třetím nadzemním podlaží najdeme byt o dispozici 5... (více v detailu)
Hlavní město Praha
100 000
 Kč
Koupím domek v Praze a okolí
Před 224 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
KOUPIM DOMEK V PRAZE A OKOLI DO 300tis.kc
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej rodinné domy, 154 m2 - Nýřany.Prodej
Před 224 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 154 m2 - Nýřany.Prodej moderního rodinného domu 4+kk v Nýřanech. Dům se nachází v klidné, moderní lokalitě. Poskytuje ideální kombinaci pohodlí, prostornosti a moderního životního stylu. Je postaven na pozemku o celkové ploše 842 m2. Zastavěná plocha je 154 m2. V přízemí se nachází prostorná předsíň, obývací pokoj s kuchyňským koutem, který disponuje moderní, plně vybavenou kuchyňskou linkou. Dále se v domě nachází koupelna se sprchovým koutem a toaletou, technická místnost, ložnice s prostornou šatnou, dva dětské pokoje a samostatné WC. Z obývacího pokoje je vstup na zahradu, kde se nachází terasa s posezením, bazén, zahradní domek a skleník. Zahrada umožňuje... (více v detailu)
Plzeňský kraj
10 490 000
 Kč
Rodina hledá pronájem RD
Před 224 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hezký den. Slušná rodina se stabilním příjmem shání dlouhodobý pronájem RD na kraji Prahy nebo lehce za Prahou s dob... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Nabízím k prodeji rodinný dům 3+1
Před 224 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízím k prodeji jednopodlažní rodinný dům v Ledvicích (okr. Teplice). Na pozemku j... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Prodej, RD 7+2, 350 m2, hosp. budova, pozemek 1547 m2, Dolní Lutyně, okr. Karviná
Před 224 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Prodej dvoupodlažního částečně podsklepeného domu na pozemku o celkové ploše 1 547 m2. Na pozemku je hospodářská budova o zastavěné ploše 150 m2 s možností využití k vícero účelům. Dům je nutné rekonstruovat a možné přizpůsobit dle účelu využití (bydlení, bytový dům, dům služeb, sídlo firmy). Jedná se o lokalitu v obci Dolní Lutyně (B... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 400 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 110 m², Česká Třebová
Před 224 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám ke koupi rodinný dům ve městě Česká Třebová. Dispozice: veranda, vstupní chodba, kuchyň s obývacím pokojem, dětský pokoj, pokoj, ložnice, koupelna, WC. V domě se nachází i oddělená bytová jednotka. Do ní se projde chodbou a skládá se z kuchyně s jídelnou a koupelnou s WC. Dům disponuje velkými prostory pro vybudování další obytné části nebo případně dalších bytových jednotek. Ve spodní části je dílna s kotelnou a 2 sklepy. Hlavní zdroj vytápění je tepelné čerpadlo. Díky sol... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Zlaté Hory, ul. Jesenické nábřeží
Před 224 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Ve výhradním zastoupení vám nabízíme prodej dvougeneračního domu o dispozici 6+2 s velkou garáží v klidné části obce Zlaté Hory. Dům prošel částečnou rekonstrukcí, jsou zde plastové okna, na podlaze v některých prostorách dlažba a zánovní plynový kondenzační kotel. Dům je možno vytápět i kotlem na tuhá paliva. K domu náleží garáž, prostorná půda na které jde vybudovat další bytová jednotka, stolařská dílna, skleník o velikosti 6x5 m2 a prostorná zahrada. Dům je celo podsklepený, takže ve sklepních prosto... (více v detailu)
Olomoucký kraj
4 405 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 85 m², Chrást, ul. V Podlesí
Před 224 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Představujeme vám k prodeji překrásnou dřevostavbu v Chrástu u Plzně. Samostatně stojící dům je umístěn na pozemku o velikosti 708 m2 na okraji obce a tím poskytuje dokonalé soukromí a klid. S dispozicí 4+kk nabízí dostatek prostoru pro komfortní bydlení. Dům se rozkládá na jednom nadzemním podlaží a disponuje užitnou plochou 85 m². Dům byl dostavěn v roce 2023 a což zajišťuje minimální potřebu dalších investic. Napojen je na obecní vodovod a vlastní ČOV.... (více v detailu)
Plzeňský kraj
12 500 000
 Kč
Pronájem rodinného domu v Hostinném, ul. V. Nováka
Před 224 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem prostorného bytu v rodinném domě o velikosti cca 110 m2 v klidné části obce Hostinné se samostatným vstupem a téměř přímým vstupem do lesa. Byt je kompletně vybaven dle ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
16 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 195 m², Praha, ul. Muchomůrková
Před 224 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Představujeme vám exkluzivní příležitost vlastnit luxusní rodinný dům s garáží v jedné z nejžádanějších lokalit Prahy, na ulici Muchomůrková. Tento moderně navržený dům o dispozici 5+kk je symbolem elegance a pohodlí, navržený s důrazem na detail a kvalitu. Když vstoupíte do tohoto domu, ocitnete se v prostorném obývacím pokoji, který je dokonale spojen s kuchyní. Toto otevřené prostranství je ideální pro rodinné setkání nebo večírky s přáteli. Velká ložnice poskytuje klidné útočiště po náročném dni, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 690 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 231 m², Břasy, okr. Rokycany
Před 224 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu o dispozici 2+kk s menší zahradou o velikosti 231 m² v obci Břasy. Dům je v původním stavu určený k celkové rekonstrukci, součástí je sklípek. Nemovitost je napojen na všechny inženýrské sítě, plynová přípojka na pozemku. Voda do domu zavedena z ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 260 m², Oleška
Před 224 dny - ANNONCE
Nabízíme k prodeji JEDINEČNOU INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOST!!! Rodinný dům se zahradou v klidné a příjemné části Brníku, s celkovou plochou 1064 m² a užitnou plochou 260 m². Dům je samostatně stojící, cihlové konstrukce, s jedním nadzemním a jedním podzemním podlažím. Jeho současný stav hodnotíme jako dobrý. V domě bydlí nájemník a rád by zde pokračoval v bydlení. Objekt nabízí celkem 3 místnosti, jejichž rozložení umožňuje poho... (více v detailu)
3 999 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 85 m², Chrást, ul. V Podlesí
Před 224 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Představujeme vám k prodeji překrásnou dřevostavbu v Chrástu u Plzně. Samostatně stojící dům je umístěn na pozemku o velikosti 708 m2 na okraji obce a tím poskytuje dokonalé soukromí a klid. S dispozicí 4+kk nabízí dostatek prostoru pro komfortní bydlení. Dům se rozkládá na jednom nadzemním podlaží a disponuje užitnou plochou 85 m². Dům byl dostavěn v roce 2023 a což zajišťuje minimální potřebu dalších investic. Napojen je na obecní vodovod a vlastní ČOV.... (více v detailu)
Plzeňský kraj
10 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Zlaté Hory, ul. Jesenické nábřeží
Před 224 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Ve výhradním zastoupení vám nabízíme prodej dvougeneračního domu o dispozici 6+2 s velkou garáží v klidné části obce Zlaté Hory. Dům prošel částečnou rekonstrukcí, jsou zde plastové okna, na podlaze v některých prostorách dlažba a zánovní plynový kondenzační kotel. Dům je možno vytápět i kotlem na tuhá paliva. K domu náleží garáž, prostorná půda na které jde vybudovat další bytová jednotka, stolařská dílna, skleník o velikosti 6x5 m2 a prostorná zahrada. Dům je celo podsklepený, takže ve sklepních prosto... (více v detailu)
Olomoucký kraj
4 405 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 110 m², Česká Třebová
Před 224 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám ke koupi rodinný dům ve městě Česká Třebová. Dispozice: veranda, vstupní chodba, kuchyň s obývacím pokojem, dětský pokoj, pokoj, ložnice, koupelna, WC. V domě se nachází i oddělená bytová jednotka. Do ní se projde chodbou a skládá se z kuchyně s jídelnou a koupelnou s WC. Dům disponuje velkými prostory pro vybudování další obytné části nebo případně dalších bytových jednotek. Ve spodní části je dílna s kotelnou a 2 sklepy. Hlavní zdroj vytápění je tepelné čerpadlo. Díky sol... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 990 000
 Kč
Prodej nájemního domu, 570 m², Nový Bor, ul. Palackého
Před 224 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Hledáte nemovitost na investici nebo bytový dům? Pak je tato nabídka určena pro vás. Nabízíme vám k prodeji rodinný dům, který lze využit jako nájemní dům s 8 bytovými jednotkami. V 1NP a 2NP lze vybudovat 3 bytové jednotky o dispozici 2+1, 1+kk... (více v detailu)
Liberecký kraj
6 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Zruč nad Sázavou, ul. Samechovská
Před 224 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Exkluzivní nabídka novostavby rodinného domu se zahradou o celkové ploše 834 m2 ve Zruči nad Sázavou. Jedná se o zděný, energeticky velmi úsporný dům typu bungalov s dispozicí 4+kk o podlahové ploše 84 m2. Dům je dokončen (oplocení,... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 800 000
 Kč