Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 773 výsledků

Prodej rodinného domu, 100 m², Březí, ul. Hlavní
Před 230 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Dovolte mi nabídnout Vám ke koupi jedinečnou příležitost. Tento dům z roku 1960 stojí na stavební parcele o výměře 1116 m2, takže jestli potřebujete dvougenerační bydlení, nabízí se zde výstavba druhého domu. Jde o velmi klidnou část obce Březí se skvělou dostupností do okolních měst a obcí, popřípadě dobrá dostupnost do Rakouska. Samotný dům má dispozici 3+1. Prošel během posledních let úpravami, jako je například dlažba, ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu 260 m² se zahradou 4000 m², Třebětín
Před 230 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme rodinný dům, o rozloze 260 m2, vhodný k trvalému bydlení i rekreaci, v klidné obci Třebětín části Víckovice, na prostorném pozemku o rozloze 4000 m2. Tento dům nabízí nejen prostor pro Vaši rodinu, ale také možnost realizovat své vlastní nápady a vize. V domě jsou dvě bytové jednotky 2+1 (60 m2) a 3+1 (84 m2) s vlastní koupelnou a WC, s možností půd... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 900 000
 Kč
Prodej novostavby domu - 190 m2 -
Před 230 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme prodej novostavby domu na krásném místě v Dolních Jirčanech, části obce Psáry. Dům byl kolaudován v roce 2023, k dokončení je interiér domu a terénní úpravy. Dům se nachází v bývalé chatové osadě, tedy na velice klidném místě. Dispozičně se jedná o třípodlažní dům, na prostřením podlaží prostorná předsíň s toaletou pro hosty a šatnou. Dále obývací pokoj, jehož dominantou je veliké francouzské okno, které nabízí nádherný výhled na okolí. Dalším výrazným prvkem interiéru je velká krbová vložka uprostřed obývací části. V této místnosti je příprava pro instalaci kuchyňské linky a jídelní prostor. Na spodním podlaží domu se nach... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 498 000
 Kč
Prodej dvougeneračního domu v Záluž
Před 231 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje Ráda bych Vám nabídla rodinný dům v Záluží - dvougeneračního typu. Je patrový a velmi prostorný, lze tedy využít pro velkou rodinu s jistým soukromím ve dvou patrech a neprůchozích pokojích. Dům je starý zhruba 50 let a od té doby neprošel žádnou větší zásadní rekonstrukcí, což je někdy plus k tomu, aby jste si dům upravili dle svého vkusu a stylu. Je velmi prostorný a dispozičně řešený. Velké chodby dávají možnost větším úložným prostorům, stejně tak sklep, který je přístupný vnitřkem domu. Dům má vlastní studnu a jímku, vytápěn je tuhými palivy, které se uskladňují v uzavřeném prostoru sklepa, tedy bez p... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 950 000
 Kč
Rodinný dům 257 m2, Zlaté Hory - Salisov
Před 231 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nově nabízíme se zvýhodněnou cenou k prodeji podsklepený dvoupodlažní objekt s podkrovím na polosamotě, v osadě Salisov u Zlatých Hor. Ve vyvýšeném prvním nadzemním podlaží se nachází prostorná kuchyně, obývací místnost, sklad a sociální zařízení. Ve druhém nadzemní podlaží a v podkroví jsou další obytné místnosti. V přilehlé přístavbě je umístěno další sociální zařízení a prostor, který byl využíván jako klubovna. Dům je vytápě... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 950 000
 Kč
Prodej činžovního domu, Mikulášské
Před 231 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
prodej činžovního domu na dobrém místě v Plzni na Mikulášském náměstí. Dům má tři nadzemní podlaží plus podkroví a jedno podzemní podlaží. V přízemí domu je komerční prostor vhodný jako prodejna. V prvním patře jsou 3 bytové jednotky 2kk. Ve druhém patře jsou 3 bytové jednotky 2kk. Půdní p... (více v detailu)
Plzeňský kraj
21 777 007
 Kč
RD Bystročice 3+kk pozemek 400m
Před 231 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Prodej nízkoenergetického rodinného domu RK 2012 s dispozicí 3+ kk. Plocha domu je 100m2 a celková poz. 400m2. Stání až pro 4 auta z toho 2 zastřešená. Zahradní domek. PENB "C". Vytápění pomocí plynového kotle, krbových kamen nebo TČ vz... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
RD Bystročice 3+kk pozemek 400m
Před 231 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Prodej nízkoenergetického rodinného domu RK 2012 s dispozicí 3+ kk. Plocha domu je 100m2 a celková poz. 400m2. Stání až pro 4 auta z toho 2 zastřešená. Zahradní domek. PENB "C". Vytápění pomocí plynového kotle, krbových kamen nebo TČ v... (více v detailu)
Olomoucký kraj
7 950 000
 Kč
Pracující maminka se stálým
Před 231 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pracující maminka shání pronájem domku, nebo bytu se zahradou v Praze, nebo s dobrým spo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Rodina hledá pronájem RD
Před 231 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hezký den. Slušná rodina se stabilním příjmem shání dlouhodobý pronájem RD na kraji Prahy nebo lehce za Prahou s dob... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinné domy, 230 m2 - Rabí.Nabízíme k
Před 231 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 230 m2 - Rabí.Nabízíme k prodeji patrový rodinný dům, který se nachází v centru obce, v nádherném prostředí historického města s výhledem na zříceninu hradu Rábí. Výhodou lokality je také krásná příroda předhůří Šumavy. Rodinný dům je o dispozici 5 a více pokojů v obci Rábí. Dům se nachází přímo v podhradí zříceniny hradu Rábí. Jedná se o zděnou stavbu s užitno... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 800 000
 Kč
Prodej rodinné domy, 242 m2 - Tvořihráz.Nabízíme
Před 231 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 242 m2 - Tvořihráz.Nabízíme Vám exkluzivní nemovitost s pozemkem o rozloze 11,731 m2 zaručujícím absolutní soukromí. Celý pozemek je oplocen a disponuje dálkově ovladatelnou bránou, poskytující vám maximální bezpečnost a klid. Vnitřní užitná plocha domu činí 242 m2 a to na dvou patrech. Přízemí je vybaveno podlahovým vytápěním, zatímco druhé patro disponuje radiátory. Nemovitost prošla kolaudací v roce 2023, což zaručuje vysoký standard a kvalitu. K dispozici je studna s hloubkou 4 metry a tepelné čerpadlo, které je napojeno na vrt. Tato kombinace zajišťuje efektivní využití energie a tepelný komfort. Pozemek má potenciál pro další výstavbu s rozlohou 4000 m2, což otevírá možnosti pro rozšíření nemovitosti nebo vytvoření nových prostor pro podnikání. Alternativně může být část pozemku postupně odprodávána, čímž se získají další investiční příležitosti. Ve venkovních prostorách najdeme rozvod závlahy, který usnadní údržbu a zároveň podpoří zelené plochy. K relaxaci... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
17 968 000
 Kč
Kunštát, prodej chata 2+kk, plocha pozemku 848m2,
Před 231 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Kunštát, prodej chata 2+kk, plocha pozemku 848m2, krbová kamna, stylově zařízená - chata.Představujeme Vám únik z každodenního shonu a kroky směrem k životu, o kterém jste vždy snili. Chata 2+kk, zasazená do malebného lesa v Kunštátu na Moravě je skvostem, který čeká až ho objevíte a stanete se jeho součástí. Unikátní vlastnosti, které Vaše srdce rozpálí - užitná plocha 21,25m2, poskytující útulné a komfortní prostředí pro vaše odpočinkové chvíle, celková plocha pozemku 848 m2 nabízí dostatek prostoru pro vaše venkovní aktivity, zahradničení nebo prostě jen pro relax v náručí přírody. Vytápění krbovými kamny dodá vašemu domovu teplo a atmosféru plnou pohody. Obecní vodovod zajišťuje bezproblémový přístup k vodě. Stylově zařízený interiér vás okouzlí svou útulností a funkčností. Moderní vybavení včetně indukční desky a lednice uspokojí i ty nejnáročnější kulináře, a samozřejmostí je i sprc... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 190 000
 Kč
Prodej RD 7+1, pozemek 2.370 m2, Zalužany, okr. Příbram
Před 231 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům na pozemku o CP 2.370 m2 v klidné obci Zalužany, okr. Příbram. V I. NP se nachází světnice s kachlovou pecí, 2 pokoje, kotelna, technická místnost. V II. NP čtyři ložnice, kuchyně, obývací prostory, koupelna, WC oddělené, terasa, půdní prostor. Dům je napojen na kanalizaci, vodovodní řád s možností přepnutí na vlastní studnu, které jsou na pozemku dvě. Ko... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 100 000
 Kč
Prodej domu s bytem 2+1 50 m2, nebytovou plochou 334 m2, pozemek 536 m2, Dobříš, ul. 28. října
Před 231 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji komerční objekt v Dobříši, ul. 28. října. Jedná se o prostory bývalé autodílny. Přízemí domu bylo užíváno jako dílny, kde jsou betonové podlahy. Patro domu je rozděleno na zázemí k dílnám - toalety, kanceláře. Vytápění této části domu je řešeno samostatným plynovým kotlem, ohřev vody bojlerem. V druhé části se samostatným vchodem do patra se nachází bytová jednotka 2+1 s koupelnou a oddělenou toaletou. Vytápění je řešeno akumulačními kamny, ohřev vody bojlerem. Dům je napojen na kanaliza... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 995 000
 Kč
Pronájem rodinného domu, 170 m², Velké Všelisy
Před 231 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu unikátní dvougenerační rodinný dům v klidné části Velkých Všelis. Tento exkluzivní rodinný dům v klidné lokalitě Velkých Všelis, ležící jen 20 minut jízdy od Mladé Boleslavi, představuje ideální bydlení pro Vaši rodinu. S celkovou užitnou plochou 170 m², disponuje domem rozprostřeným na dvě nadzemní podlaží, nabízí komfortní život v jednotě s krásnou přírodou. Tento kvalitně postavený cihlový dům nabízí dvě samostatné bytové jednotky 3+1 s identickou dispoz... (více v detailu)
Středočeský kraj
30 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Telči, ul. Masarykova
Před 231 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Výjimečný rodinný dům v historickém srdci Telče nabízí ideální kombinaci klidného bydlení a relaxace v malebném prostředí. Tato unikátní nemovitost s 12 místnostmi a 3 nadzemními podlažími má užitnou plochu 368 m² a nachází se na pozemku o rozloze 897 m². Dům je ve výstavbě a připraven k dokončení dle vašich představ. Má ideální polohu pro instalaci fotovoltaických panelů, na které je dům připravený a možnost rozdělení pozemku... (více v detailu)
Kraj Vysočina
16 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 388 m², Úštěk
Před 231 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízím Vám k prodeji rozsáhlý rodinný dům umístěný v klidné a půvabné části obce Rochov. Tato cihlová nemovitost je rozložena převážně na dvou nadzemních podlažích s dostatkem prostoru pro život vaší rodiny. S celkovou užitnou plochou 388 m², domem s šesti místnostmi a podzemním podlažím pod stodolou. Tato nemovitost nabízí neomezené možnosti pro rekonstrukci a adaptaci podle vašich představ. Poloha nemovitosti je samostatná, což přináší mír a soukromí, zatímco velikost pozemku 398 m² po... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 599 999
 Kč
Prodej rodinného domu, 223 m², Pečky, ul. Nová
Před 231 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v klidné části obce Velké Chvalovice. Uvažujete o životě v klidném prostředí obce, ale zároveň nechcete rezignovat na komfort dostatečně prostorného bydlení? Tento cihlový rodinný dům usazený samostatně v katastrálním území Velké Chvalovice by mohl být právě tou pravou volbou pro vás. Celková užitná plocha domu činí 223 m² a rozkládá se přes dvě nadzemní podlaží, což nabízí dostatek prostoru pro komfortní život celé rodiny. Dispozi... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 238 m², Chyjice
Před 231 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Na prodej nabízíme luxusní novostavbu situovanou v klidné lokalitě Chyjic, pouhých 10 minut od malebného města Jičína. Tento velkorysý dům nabízí dispozici 6+1 a je kompletně podsklepený. Kromě garáže, do které si bez problému zaparkujete své auto, naleznete zde také vnitřní vyhřívaný bazén, který Vám umožní koupání během celého roku. Topení je řešeno prostřednictvím kotle na pelety. V přízemí se nachází koupelna, samostatné WC, prostorný obývací pokoj a mo... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
9 499 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 223 m², Pečky, ul. Nová
Před 231 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v klidné části obce Velké Chvalovice. Uvažujete o životě v klidném prostředí obce, ale zároveň nechcete rezignovat na komfort dostatečně prostorného bydlení? Tento cihlový rodinný dům usazený samostatně v katastrálním území Velké Chvalovice by mohl být právě tou pravou volbou pro vás. Celková užitná plocha domu činí 223 m² a rozkládá se přes dvě nadzemní podlaží, což nabízí dostatek prostoru pro komfortní život celé rodiny. Dispozi... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Telči, ul. Masarykova
Před 231 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Výjimečný rodinný dům v historickém srdci Telče nabízí ideální kombinaci klidného bydlení a relaxace v malebném prostředí. Tato unikátní nemovitost s 12 místnostmi a 3 nadzemními podlažími má užitnou plochu 368 m² a nachází se na pozemku o rozloze 897 m². Dům je ve výstavbě a připraven k dokončení dle vašich představ. Má ideální polohu pro instalaci fotovoltaických panelů, na které je dům připravený a možnost rozdělení pozemku... (více v detailu)
Kraj Vysočina
16 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Žebráku; Žebráce, ul. Tichá
Před 231 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Ve výhradním zastoupení nabízíme ke koupi exkluzivní nemovitost. Jedná se o rodinný dům, 262 m² v klidné lokalitě obce Žebrák. Hospodárný dům (dřevostavba) o dispozici 6+kk s garáží ležící na pozemku 943 m² je skvělou volbou pro pohodlné rodinné bydlení. Samozřejmým standardem této nemovitosti jsou zejména zat... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 388 m², Úštěk
Před 231 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízím Vám k prodeji rozsáhlý rodinný dům umístěný v klidné a půvabné části obce Rochov. Tato cihlová nemovitost je rozložena převážně na dvou nadzemních podlažích s dostatkem prostoru pro život vaší rodiny. S celkovou užitnou plochou 388 m², domem s šesti místnostmi a podzemním podlažím pod stodolou. Tato nemovitost nabízí neomezené možnosti pro rekonstrukci a adaptaci podle vašich představ. Poloha nemovitosti je samostatná, což přináší mír a soukromí, zatímco velikost pozemku 398 m² po... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 599 999
 Kč
Prodej rodinného domu, 80 m², Řehlovice
Před 231 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Chcete si přetvořit svůj nový domov přesně podle svých představ? Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné lokalitě Řehlovice, okres Ústí nad Labem. Pozemek o výměře 1 199 m² nabízí okrasnou zahradu, na které se nachází 2 kůlny a pergola. Dům je podsklepený. Vnitřní dispozice domu nabízí možnost rekonstrukce podle Vašich představ a po... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 400 000
 Kč