Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 771 výsledků

Prodej rodinného domu, 169 m², Onen Svět u Čachrova
Před 232 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
WEB nemovitosti: https://bit.ly/RDOnenSvet Prodej nového bungalovu 4+kk na Šumavě v obci Onen Svět u Čachrova. Dům je umístěn na rovinatém pozemku, je velmi kvalitně zpracován a pojat v interiéru do chalupářského stylu. Je energeticky úsporný. Místnosti jsou chytře řešeny, 2x WC, dále prostorné pokoje. Nechybí ani podlahové teplovodní vytápění s regulací v každé místnosti. To je řešeno přes topení dřevem či briketami a naakumulování do nádrže s průtokovým výměníkem, který zajistí také teplou vodu. Ta je ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 850 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 100 m², Drahelčice, ul. Husova
Před 232 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme vám jedinečnou příležitost vlastnit moderní řadový rodinný dům 4+kk v klidné a oblíbené lokalitě Drahelčic, v okrese Praha - západ, pouhých 10 minut od Zličína. S podlahovou plochou 100 m² a pěkně upravenou zahradou o rozloze 72 m² se jedná o ideální domov pro vaši rodinu. Při vstupu do domu vás uvítá prostorná a světlá obývací část s krbem propojená s jídelnou a kuchyní, tvořící skvělý prostor pro rodinné chvíle i setkávání s přáteli. Z obývacího pokoje je přímý vstup na dřevěnou terasu s perg... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 290 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 200 m², Ústí nad Labem, ul. Opletalova
Před 232 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Oznamuje se láskám vašim, že už jsem zde a čekám. Možná si ještě vybavíte tuto hlášku z filmu plného vášně, síly, odhodlání, očekávání, ale hlavně neuvěřitelné lásky. To přesně definuje atmosféru tohoto nově zrekonstruovaného domku v Neštěmicích. Majitelé do přestavby vtiskli kus sebe, své duše, která se v ruku v ruce snoubí s elegancí, vkusem, pohodlím, ale hlavně účelnou krásou a jednoduchostí. Zkrátka láska na první pohled. Domov se srdcem na dlani vám nabízí tři pokoje a dvě garáže, takže ani o vaš... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 499 999
 Kč
Prodej chalupy v Tanvaldu, ul. Český Šumburk
Před 232 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji roubenou chalupu s kamennou podezdívkou ve městě Tanvald, části Český Šumburk o užitné ploše 92 m2. Objekt o dvou patrech je podsklepený a prošel částečnou, avšak vkusnou rekonstrukcí. V přízemí najdeme novou koupelnu a samostatné WC. Dále ložnici a relaxační kout s novým obložením a prostornou světnici s kuchyní a kachlovými kamny. V prvním patře jsou dvě ložnice s novým obložením a vestavěnými skříňkami. Vybavení je laděno do původního rázu chalupy. Na chodbě v přízemí jsou krb... (více v detailu)
Liberecký kraj
6 150 000
 Kč
Prodej nájemního domu, 244 m², Český Dub
Před 232 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Rádi bychom vám nabídli činžovní dům s dvěma byty o velikosti 1+1, 1+kk, komerčními prostory v přízemí, pískovcovým sklepem a prostornou půdou, která nabízí skvělý potenciál pro vybudování dalších bytových prostorů. Dům stojí přímo na náměstí v Českém Dubu. Komerční prostor v přízemí nabízí dvě větší místnosti. Jedna sloužila jako kuchyně a druhá, se zajímavými klenutými stropy, vytvářela příjemné prostředí pro cukrárnu a bistro. Vytápění je zajištěno el. přímotopy a je zde možnost umístění krbových ka... (více v detailu)
Liberecký kraj
Zdarma
 Kč
Rodinný dům 257 m2, Zlaté Hory - Salisov
Před 232 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nově nabízíme se zvýhodněnou cenou k prodeji podsklepený dvoupodlažní objekt s podkrovím na polosamotě, v osadě Salisov u Zlatých Hor. Ve vyvýšeném prvním nadzemním podlaží se nachází prostorná kuchyně, obývací místnost, sklad a sociální zařízení. Ve druhém nadzemní podlaží a v podkroví jsou další obytné místnosti. V přilehlé přístavbě je umístěno další sociální zařízení a prostor, který byl využíván jako klubovna. Dům je vytápě... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 950 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 226 m², Určice
Před 232 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Určice. Dům má celkem 226m2 užitné plochy a 71m2 nebytových ploch. Jedná se o 4 podlaží s možností rozdělení na dvě samostatné bytové jednotky. Podkroví - 3 pokoje, WC. 2. nadzemní podlaží - 3 pokoje, kuchyně, WC a koupelna. 1. nadzemní podlaží - 2 pokoje, kuchyně, špajz, šatna, předsíň a WC. Podzemní podlaží - garáž na 2 auta, prádelna, kotelna, kolárna a sklad. Dům prošel částečnou rekonstrukcí, vyzdvihnout je potřeba především za... (více v detailu)
Olomoucký kraj
7 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 195 m², Valašské Klobouky
Před 232 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Představujeme Vám unikátní rodinný dům s terasou a garáží v klidné obci Lipina, pouhé dva kilometry od centra Valašských Klobouk. Nemovitost prošla částečnou rekonstrukcí v roce 2021, která zahrnovala mimo jiné kompletní výměnu oken, dveří, garážových vrat, úpravu fasády, novou koupelnu, kuchyň a další. Byla rozpracována také rozlehlá terasa, která díky svému umístění v prvním patře nabízí příjemný výhled i soukromí. Dům je vhodný jako prostorné a komfortní rodinné bydlení, avšak mů... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 113 m², Drevníky, pozemek 360 m2
Před 232 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej rodinného domu v žádané lokalitě o užitné ploše 113 m2 a s pozemkem 360 m2, kolaudace domu 2017. Dispozice - v prvním nadzemním poschodí se nachází obývací pokoj se vstupem na terasu, kuchyně, koupelna a WC. Druhé nadzemní poschodí disponuje dvěma ložnicemi, koupelnou a WC. Dům je napojen na obecní vodovod, má vlastní jímku s přepadem do trativodu. Nemovitost je postavena z velmi kvalitních materiálů a je dostatečně za... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 490 000
 Kč
Pronájem rodinného domu, 120 m², Třebihošť
Před 232 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám pronájem rodinného domu v obci Třebihošť se zahradou. Dispozice: chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, koupelna ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
10 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Havlíčkově Brodě, ul. Tomanova
Před 232 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Zbavte se stísněnosti bydlení mezi paneláky a objevte klidný přístav pro Vaší rodinu. Víte, jaké to je, žít ve městě na sídlišti, kde každý Váš pohyb sleduje tisíc očí a každý večer Vás ruší hukot dopravy? Představte si, že se každý den probouzíte do klidu, kde jediný zvuk, který slyšíte, je šumění listí a zpěv ptáků ve Vaší vlastní zahradě. Místo, kde si můžete v klidu přečíst knihu, děti se mohou bezpečně vyřádit venku a Vy si můžete v garáži klidně pracovat na svém projektu, ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
5 299 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Hříškově, ul. Hříškov
Před 232 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu 4+kk, 170 m² užitné plochy, se zahradou 313 m², v klidné části obce Hříškov. Tento dům je ideální nejen pro rodiny, které hledají bydlení v klidné lokalitě s výbornou dostupností do blízkých Loun a do Prahy. Přízemí se nabízí prostorný obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem, ložnici, chodbu s komorou, koupelnu s vanou a toaletou. V patře domu se nacházejí dva pokoje,... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 350 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Vrbno pod Pradědem
Před 232 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabídka prodeje unikátního rodinného domu v klidné části Vrbna pod Pradědem. V této nabídce Vám představujeme rozsáhlý rodinný dům, který se nachází v oblíbeném a poklidném prostředí města. Nemovitost je situována na samostatném pozemku o rozloze 629 m² a disponuje celkovou užitnou plochou 620 m². V tomto objek... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 999 999
 Kč
Prodej rodinného domu, 166 m², Orlová, ul. Luční
Před 232 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům nacházející se v klidné a žádané lokalitě města Orlová, ul.Luční. Je celo-podsklepený, s prostornou garáží a zahradou o velikosti 704 m². Bytová jednotka je o dispozici 3+1, s koupelnou vč. toalety a navíc i druhou samostatnou toaletou. V pokojích jsou položeny plovoucí podlahy. Do sklepa se dostanete pohodlně z chodby. Je částečně vydlážděný, s vysokými stropy. Ústřední topení je vytápě... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 699 000
 Kč
Novostavba rodinného domu, 238 m², Třešovice 29 (Strakonice)
Před 232 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
RD postavený rodinou pro budoucí bydlení, které nebylo realizováno! Pouze 8 km od STRAKONIC. Jedná se o nadstandardní patrový rodinný dům 5+1, podlahová plocha 238 m2 s garáží a zahradou. Zastavěná plocha 119 m2, sedlová střecha s pálenou krytinou. Dům je zděný - materiál od základů až po komín je od firmy HELUZ, tvárnice o síle 0,5 m jsou vyplněné tepelným materiálem. Okna, dveře - trojsklo s přípravou na venkovní žaluzie, sítě proti hmyzu. V 1.NP je garáž, ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
11 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 180 m², Bučovice, ul. Osvobození
Před 232 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji cihlový rodinný dům se zahradou o celkové rozloze 756 m2 u města Bučovice, v místní části Vícemilice. Jedná se o zděnou, řadovou stavbu s dispozicí 4+1, kterou tvoří kuchyně, tři velké pokoje, obývací pokoj, koupelna a toaleta. V další části domu se nachází rozlehlé technické zázemí a da... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 200 000
 Kč
Pronájem podkrovního bytu 4+1, 135 m², Ludgeřovice
Před 232 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Hledáte opravdu prostorné, slunné bydlení se zahradou? A to vše v úžasně klidných Ludgeřovicích? Dovolte mi tedy nabídnout Vám tento byt 4+1 o rozloze 135 m2, který tvoří celé podkrovní podlaží moderně zrekonstruovaného rodinného domu ležícího na konci slepé ulice, díky čemuž Vám poskytne dokonalý klid a soukromí. Byt tvoří velké pokoj... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
20 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Šenově, ul. Kolmá
Před 232 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
**Nabízíme k prodeji rodinný dům v žádané lokalitě Šenov u Ostravy**Pokud hledáte nemovitost, kterou si můžete upravit přesně podle svých představ, máme pro Vás ideální nabídku. K prodeji nabízíme dvou patrový rodinný dům požadující rekonstrukci, který se nachází v klidné části obce Šenov. Tento domov nabízí celkem 5 místností na dvou nadzemních podlažích a jedno podzemní podlaží, což dohromady činí užitnou plochu 130 m². Objekt stojí na velkorysém pozemku o ploše 2278 m², který poskytuje mno... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 242 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 110 m², Staříč, ul. Fryčovická
Před 232 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům o dispozici 6+kk, který se pyšní svou polohou v srdci žádané části obce Staříč. Tato nemovitost prošla rozsáhlou rekonstrukcí, přičemž byl kladen velký důraz na detail a využití kvalitních materiálů, což spolu s kompletním zateplením zajišťuje vysokou energetickou účinnost a maximální pohodlí pro budoucí obyvatele. Šest velkorysých místností s podlahovým vytápěním, které rozšiřuje teplo domova do každého k... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 058 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 268 m², Písek, ul. Pod Školkou
Před 232 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám třípodlažní řadový dům, ve vyhledávané lokalitě na Hradišti v Písku. Obytné místnosti jsou situovány ve dvou horních patrech, přičemž v prostředním patře se nachází velký obývací pokoj s jídelnou a krbovými kamny, kuchyní, koupelnou se sprchovým koutem a samostatná toaleta. V horním patře ložnice, dětský pokoj a pracovna. Koupelna s vanou společně s toaletou. Půda, která slouží nyní jako... (více v detailu)
Jihočeský kraj
7 300 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 211 m², Hřebeč, ul. Příčná
Před 232 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte prostorný rodinný dům v klidné oblasti? Máme pro vás ideální volbu v obci Hřebeč. Dům o velikosti 7+kk a rozloze 211 m2 a je postaven na pozemku o velikosti 628 m2. Kromě sedmi pokojů se můžete těšit na zasklenou terasu, ideální pro odpočinek a relaxaci. Půdní prostory jsou připraveny k rekon... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 505 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 96 m², Velké Pavlovice, ul. Stará
Před 232 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Hledáte příjemné bydlení v obci Velké Pavlovice? Tak neváhejte a přijďte na prohlídku tohoto nenápadného domku s dispozicí 3+1. Dům byl postaven v roce 1922 a postupem let došlo na několik renovací, jako je například výměna střechy (asi před 45 lety), výměna plastových oken a zateplení (10 lez nazpět), koupelna, obklady, položení PVC, renovace garáž... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 300 m², Stárkov
Před 232 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nemovitost je samostatně stojící objekt k trvalému bydlení. Obec Stárkov, v dojezdové vzdálenosti do Hradce Králové a Náchoda. Rodinný dům je koncipovaný stavebně jako bytová jednotka 5 + 1. Na obytnou část navazuje komerční část vhodná pro výrobu, obchod nebo skladování. Vstupní chodba navazuje na schodiště vedoucí do druhého nadzemního podlaží. První nadzemní podlaží obsahuje kuchyň, obývací pokoj s jídelnou a další pokoje, sociální zázemí. Obytná plocha tvoří dvě třetiny podlahové plochy a jedna tře... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 190 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 6923 m², Litkovice u Žirovnic
Před 232 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme Vám ke koupi zemědělskou usedlost v obci Litkovice u Žirovnic. Dispozice: veranda, vstupní chodba, kuchyň s jídelnou, obývací pokoj, pokoj, ložnice, spíž, komora, sklep a koupelna. K vytápění domu sloužily lokální kamna, ohřev teplé vody v koupelně zajišťuje bojler. Přímo na pozemku se nachází studna, kde byl vždy dostatek vody pro napájení domu a hospodářských zvířat. K domu přiléhají zemědělské budovy, dvě stodoly, chlév a dílna. Nad celým objektem se nachází pro... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 400 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Ždírec u Havlíčkova Brodu
Před 232 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Hledáte rodinný dům v blízkosti většího města, jeden zajímavý pro Vás máme. Má obrovský potenciál pro ty, kteří chtějí obnovit kousek historie a vytvořit si domov svých snů. Někdy je těžké najít ten pravý dům, že? Místo, které má charakter, historii a potenciál k tomu stát se něčím výjimečným, Vaším domovem. Představujeme Vám rodinný dům ve Ždírci, který je vzdálený 6 km od Havlíčkova Brodu. Nenajdete zde žádné moderní prvky či náznaky nedávné rekonstrukce. Nicméně, co tento dům nabízí, je možnost z... (více v detailu)
Kraj Vysočina
999 000
 Kč