Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 771 výsledků

Prodej rodinného domu v Držkově
Před 232 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji větší rodinný dům v malebné obci Držkov, vstupní bráně do Jizerských hor. Nemovitost je dvoupodlažní, zděná, s kamenným základem, bez podsklepení. V přízemí je dispozice 5+1, koupelna se sprchovým koutem a samostatná toaleta. V patře jsou další tři místnosti a prostorná půda. Objekt je obyvatelný, nicméně vyžaduje rekonstrukci a nový majitel si může tak přebudovat celý dům podle svých představ. Díky své velikosti se ... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 250 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 155 m², Holýšov, ul. Truhlářská
Před 232 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
K prodeji je rodinný dům o dispozici 5+1 s podlahovou plochou 155m2 a pozemkem 772 m2. K domu náleží podsklepená prostorná garáž a stavení, kde najdeme udírnu, dílnu, sklad a prádelnu, z čehož by šel vybudovat další domek pro bydlení. Současný stav domu vyžaduje kompletní rekonstrukci a modernizaci, ale nyní už jsou okopané vnitřní stěny. Dům nabízí příležitost vytvořit si vlastní bydlení podle svého vkusu a představ v klidné čtvrti Holýšova. Dispozice domu je vhodná pro vícečlennou rodinu ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 950 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 169 m², Hovorany
Před 232 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Dovolte mi představit Vám tento velmi nenápadný, ale prostorný dům s dispozicí 2x 3+1. Dům byl postaven v roce 1930 na 1NP, 2NP pak bylo dostavěno v roce 1970. Na domě byla opravena střecha, byla vyměněna plastová okna, jinak je vše více méně původní, popřípadě zánovní. Dům je napojen na veřejný vodovod i kanalizaci. Vytápí se plynovým kotlem, ale v 2NP si můžete pomoci i dřevem, v kuchyňských kamnech. V obou bytových jednotkách je vlastní bojl... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 950 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Křižanech, Žibřidicích
Před 232 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Exkluzivně si Vám dovolujeme nabídnout vícegenerační rodinný dům obklopený krásnou přírodou, na velkorysém pozemku o velikosti 1657 m2 v obci Žibřidice. Dům disponuje dvěma bytovými jednotkami a suterénem. V prvním podlaží je bytová jednotka o dispozici 3+1, kterou lze po dovybavení ihned obývat. V druhém podlaží je další bytová jednotka k dokončení. Přístup do jednotlivých bytů je ze schodiště a chodby, takže je zajištěno maximální soukromí a lze využít nejen jako víceg... (více v detailu)
Liberecký kraj
5 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 2953 m², Vítězov, Velim
Před 232 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám ke koupi prostorný rodinný dům s velkou zahradou a zpevněnou plochou. Dispozice: veranda, kuchyň s jídelnou, pracovna, obývací pokoj, dětský pokoj, chodba, pokoj pro hosty, koupelna, WC. Pod obytnou částí se nacházejí dva sklepy a kotelna. Dům je vytápěn kotlem na tuhá paliva s rozvodem ústředního topení. Další možnost vytápění je zánovní plynový kotel. Voda je zajištěna z vlastní studny. K obytné části přiléhá část hospodářská, kde se nachází sklad, dílna, chlé... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 490 000
 Kč
Prodej chalupy, 2083 m², Staré Hraběcí - Velký Šenov
Před 232 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej hezké chalupy s velkým pozemkem 2083 m² v krásné lokalitě Šluknovského výběžku. Chalupa je v původním stavu, dobře udržovaná. V přízemí se nachází kuchyň, obývací pokoj a větší chodb... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 700 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Velkém Meziříčí
Před 232 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v klidné části obce Hrbov, pouhé 4 km od Velkého Meziříčí a dálničního nájezdu na D1. Tento jedinečný dům s cihlovou konstrukcí rozkládající se na dvou nadzemních a jednom podzemním podlaží, na prostorném pozemku o výměře 2131 m², poskytuje dostatek prostoru a soukromí. Celková užitná plocha nemovitosti činí působivých 213 m². Nemovitost se skládá z dvou samostatných bytových jednotek. V přízemí domu je situován byt 2+1 s užitnou plochou 86 m², doplněný o garáž ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
9 290 000
 Kč
Pronájem rodinného domu v Braškově, ul. Rudé armády
Před 232 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k pronájmu velmi prostorný rodinný dům o dispozici 9+kk, který se nachází v obci Braškov u Kladna. Dům má celkem 7 ložnic, 3 koupelny, hlavní obývací pokoj s jídelnou a kuchyní z tmavého dřeva, společenskou místnost, vybavenou luxusním barem a odpočinkovou místnost v podkroví. Tento zařízený rodinný dům nabízí svým nájemníkům bezstarostný život na úrovni. K domu lze využívat zahradu s bazénem a zastřešeným... (více v detailu)
Středočeský kraj
35 000
 Kč
Prodej rodinného domu 120 m², Senec u Rakovníka
Před 232 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji patrový rodinný dům ve výstavbě o dispozici 4+kk v Senci u Rakovníka s pozemkem o celkové ploše 767 m². Tento rodinný dům nabízí vynikající příležitost pro ty, kteří si chtějí svůj budoucí domov upravit a dostavět podle svých představ. V 1. NP se nachází vstupní chodba se schodištěm do 2. NP, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna, WC a technická místnost. Druhé nadzemní podlaží sestáv... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 181 500
 Kč
Prodej pozemků 9.843 m², Český Těšín - Koňákov
Před 232 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Hledáte pozemek ke stavbě rodinného domu popřípadě k investici? Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji ve výhradním zastoupení majitele stavební pozemek o celkové ploše 794 m2 s domem k demolici, na který je vyřízeno povolení k demolici.... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 320 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Lubenec, 300 m2
Před 232 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rozlehlý rodinný dům s rozsáhlou užitnou plochou 300 m² rozprostřenou přes tři nadzemní podlaží a jedno podzemní a s pozemkem o velikosti 941 m² . Dům je postaven z cihly a jeho poloha na okraji Lubence nabízí příjemný klid a soukromí s pohodlným přístupem k dálnici směr Praha a Karlovy Vary. V obci naleznete veškerou občanskou vybavenost. Objekt se skládá z devíti místností a nabízí flexibilitu využití jak pro rodinné bydlení, ví... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 621 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 125 m², Kladno, ul. Mrštíkova
Před 232 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
V zastoupení klienta nabízíme k prodeji: Rodinný podsklepený (cca 30m2) dům v klidné lokalitě na adrese Kladno, Mrštíkova 459, ze 40 let min. století. Třípokojový dům disponuje velkou prostornou obytnou chodbou,komorou, samostatným WC, velkou kuchyní s jídelnou, obývacím pokojem s krbovými kamny, dětským pokojem a prostornou koupelnou s vanou. Dům má zateplené podkroví (cca 90 m2) s cca 3 roky novou střechou s betonovou taškou a střešním oknem. Podkroví je připraveno... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 399 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 213 m², Ostrožská Nová Ves
Před 232 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji atraktivní dvougenerační rodinní dům v žádané lokalitě Ostrožská Nová Ves, na okraji obce, což přináší klidné a příjemné bydlení s možností rychlého dostupu do centra. Dům s dispozicemi 3+1 a 1+1 na nadzemním podlaží je ideální volbou pro rodinu hledající prostorné a pohodlné bydlení s možností soukromí pro více generací. Nemovitost má k dispozici plastová okna pro... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 974 240
 Kč
Prodej rodinného domu v Loze, ul. Loza
Před 232 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné části obce Loza. Hledáte klidné a příjemné bydlení s dostatkem prostoru pro Vaši rodinu? Máme pro Vás nabídku prodeje prostorného rodinného domu. Tato nemovitost vyniká především svou polohou a celkem dobrým stavem. Dům čeká na své nové majitele, kteří ocení jeho prostornost, celkovou užitnou plochu 120 m² a možnost upravit ji dle vlastních představ a potřeb. Se šesti místnostm... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 242 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 195 m², Praha, ul. Muchomůrková
Před 232 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Představujeme vám exkluzivní příležitost vlastnit luxusní rodinný dům s garáží v jedné z nejžádanějších lokalit Prahy, na ulici Muchomůrková. Tento moderně navržený dům o dispozici 5+kk je symbolem elegance a pohodlí, navržený s důrazem na detail a kvalitu. Když vstoupíte do tohoto domu, ocitnete se v prostorném obývacím pokoji, který je dokonale spojen s kuchyní. Toto otevřené prostranství je ideální pro rodinné setkání nebo večírky s přáteli. Velká ložnice poskytuje klidné útočiště po náročném dni, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 690 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 141 m², Jivno
Před 232 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Představte si domov, kde každý den začíná pohledem na rozlehlé zelené pláně a končí západem slunce nad panoramatem Č. Budějovic. Kde moderní životní styl splynul s klidem přírody tak dokonale, že se každý Váš den stane nezapomenutelným zážitkem. Exkluzivně Vám nabízíme novostavbu rodinného domu o dispozici 5+KK na okraji obce Jivno s užitnou plochou 141 m². Moderní design v domě splňuje nejvyšší standardy pohodlí. Dům disponuje 2 samostatnými pokoji, pracovnou a ložnicí, které nabízejí dostat... (více v detailu)
Jihočeský kraj
12 300 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 442 m², Polom
Před 232 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji dvougenerační cihlový dům připravený k rekonstrukci podle představ nového majitele. Dům je rozdělen na 4 byty. V prvním patře je byt o dispozici: 1+1, 2+1 a 3+kk a v druhém patře je byt o dispozici: 5+1. K dispozici je také prostorný půdní prostor... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 954 100
 Kč
Prodej rodinného domu, 110 m², Sendražice
Před 232 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej prostorného rodinného domu v lokalitě Sendražice u Smiřic. Nemovitost se čtyřmi místnostmi, se nachází v klidné části obce. Tento domov o dvou nadzemních podlažích, postavený z kvalitní cihly, stojí jako samostatný na pozemku o rozloze 793 m² a je ideálním místem pro klidné rodinné bydlení. Dům, který má užitnou plochu cca 110 m², je ve velmi dobrém stavu, po rozsáhlé rekonstrukci a je připraven přivítat nové majitele, kteří ocení spojení moderního bydlení s poklidnou atmosférou. Při v... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 860 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 100 m², Kojetín, ul. Přerovská
Před 232 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům o dispozici 4kk o užitné ploše 100 m², situovaný na okraji města Kojetín. Dům je řadový, umístěný na pozemku o rozloze 215 m². Konstrukce objektu je cihlová. Dům prošel částečnou rekonstrukcí a stále možné si jej přizpůsobit dle vlastních představ. Dispoziční řešení nabízí pohodlný život pro středně velkou rodinu či pár s představou o prostorném bydlení. V přízemí najdeme obývací pokoj s prostornou kuchyní... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 000 000
 Kč
Pronájem, RD, 2+kk Bystré v Oh., zahrada 1129 m2
Před 233 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem RD Bystré v Orlických horách se zahradou o celkové ploše 1393 m2. Vhodné pro dvě osoby. Dispozice: chodba zádveří, WC, vstup do garáže, další chodba krbová kamna s výměníkem a el.kotlem, pokoj s velkým kuchyňským koutem, ložnice, koupelna se sprchovým koutem a WC. Možnost vytápění oběma způsoby s rozvodem do radiátorů a podlahové vytápě... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
15 050
 Kč
RD Nekmíř
Před 233 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Rodinný dům s plochou 190 m² v obci Nekmíř se zahradou o rozloze 2269 m². Celý RD prošel téměř kompletní rekonstrukcí. V přízemí je prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, koupelna, vstupní chodba, oddělené WC a komora. Celé po... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 490 000
 Kč
Koupíme rodinný dům na Valašsku
Před 233 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Koupíme rodinný dům v Karviné. Dům by se měl nacházet na okraji obce nebo města a měl by mít pozemek 750m2 a více.
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Koupíme rodinný dům, usedlost k demolici
Před 233 dny - ANNONCE
Koupíme rodinný dům k demolici či rekonstrukci v Moravskoslez... (více v detailu)
Neuvedeno
Koupíme rodinný dům na Valašsku
Před 233 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Koupíme rodinný dům na Valašsku a v okolí. Valašské Meziříčí, Frenštát pod Radhoštěmm Rožnov pod Radhoštěm, Bystřice, Holeš... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Koupíme rodinný dům, usedlost k demolici
Před 233 dny - ANNONCE
Koupíme rodinný dům k demolici či rekonstrukci v Moravskoslez... (více v detailu)
Neuvedeno