Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 793 výsledků

Prodej velkého rodinného domu v obci Kravaře, Liberecký kraj
Před 689 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Ve výhradním zastoupení vlastníka nabízíme k prodeji velký, patrový rodinný dům s užitnou plochou cca 245m2 v klidné části obce Kravaře. (k.ú. Kravaře v Čechách). Dům je bez omítky v rustikálním vzhledu. Zděná nosná konstrukce je smíšená, kámen, cihla. Stavba je třípodlažní s půdou, v současnosti obyvatelné přízemí a 1. patro, kam se dostanete po kamenných schodech. Na podlahách je PVC, nebo dlažby. Okna jsou dřevěná, Je zde instalovaný 2x sporák, kuchyňský zděný a kachlový. Ohřev TUV zajišťuje el. boiler, vytápění krbová kamna, kamna na pevná paliva a přímotopy. V př... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 949 000
 Kč
Rodinný dům po kompletní rekonstrukci
Před 689 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Exkluzivně nabízíme k prodeji skvěle zrekonstruovaný rodinný dům s prostornou dílnou (garáží) a pergolou vsazenou do skály. Dům samotný má 6 místností, přičemž v 1. NP je pokoj s krbem, který dodává teplo do celého domu prostřednictvím teplovzdušných rozvodů, a kompletně zařízená kuchyň. Pokoje ve 2. NP poskytují možnost využití na ložnici, dětské pokoje či pracovnu. Při rekonstrukci celého domu se projevila ruka kutila, který dokázal využít doslova každý kout a vytvořit množství úložných prostor, vhodně umístěné dva záchody, koupelna a spíž na potraviny v chladném sklípku. V celém domě je rozvod ústředního topení ať už v podlaze nebo nástěnných radiátorech. Ohřev vody v tělesech obstarává plynový kotel. Novou součástí energetické soběstačnosti domu je FVE. Celkovou pohodu a příjemnost bydlení dotváří zastřešená pergola s grilem, udírnou, plotnou a dalším vybaven... (více v detailu)
Kraj Vysočina
6 496 000
 Kč
Prodej RD 4+1, 267 m² (2 058 m²), Květov - Vůsí
Před 689 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele nabízíme k prodeji rodinný dům - bývalou hájenku v obci Vůsí, část obce Květov v okrese Písek. Z okraje Prahy jste ve Vůsí maximálně do hodiny, Písek je vzdálen 25 km, Milevsko jen 10 km. V blízkosti jsou oblíbené turistické cíle jako hrad Zvíkov a zámek Orlík atd. Pouhé dva kilometry od vesnice je břeh Orlické přehrady, kde se nachází chatová osada Červená II. (jedná se o část zaniklé obce Červená v souvislosti s výstavbou Orlické přehrady). Objekt bývalé hájenky byl postaven v 70. letech min. století. Do roku 2020 byl obýván a dobře udržován. Při vstupu do domu se nachází zádveří a vstupní chodba, ze které je vstup do přízemních místností, sklepa a podkroví. V přízemí je obytná kuchyně, obývací pokoj, ložnice, komora, koupelna s vanou a toaleta zvlášť. Na obytnou část navazuje technická místnost a garáž. Technickou místnost lze využít pro umístění černé kuchyně, sauny, pro včelaře zde může být stáčírna medu atd. V podkroví jsou dvě prostorné ložnice - každá ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 900 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 350 m2 -
Před 689 dny - HYPERINZERCE
Jedinečné místo pro vaše bydlení či rekreaci je jen 25km do Plzně a 12km do Přeštic. Rodinný dům s hospodářskými budovami v samotném srdci přírody a klidu, nabízí vše, co potřebujete k aktivnímu bydlení nebo odpočinku V blízkosti se nachází rozhledna Chalupská Štěpánka a malebný rybník v je sousední v obci Merklín. Celé okolí osady Chalupy je obklopeno lesy. Dům je dispozičně 3+1 a půdní prostor, který je připraven k dostavbě obyvatelného podkroví. Nemovitost se nachází na okraji osady Chalupy, která spadá pod... (více v detailu)
7 190 000
 Kč
Rodinný dům, Větřní, podíl 1/2
Před 689 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Rodinný dům, Větřní, podíl 1/2. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy ro... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 040 000
 Kč
Prodej RD 5+kk se zahradou 376 m2, Brno - Modřice
Před 689 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
K prodeji nabízíme rodinný dům o dispozici 5+kk, disponuje také 2 koupelnami, balkonem, garáží, dalším parkovacím místem před domem a zahradou. Celková plocha je pozemku je 500 m2, z toho plocha zahrady 376 m2, zastavěná plocha domu 124 m2. Užitná plocha domu je 185 m2. Vybavení domu dle dohody. Zahrada je orientována východním směrem, taktéž balkon. příjezd k domu a garáž orientována na západ. Stavba tohoto domu byla dokončena v roce 2005, dům je postaven z tvárnic technologie supertherm. Dům je připojen na plyn a má centrální topení (kotel) a není podsklepen. Dům je díky tvárnicím poměrně dobře izolován, v celém domě jsou plastová okna a dveře. Přípojka vody řešena z veřejného řadu, dům je připojen na kanalizační síť. V 1.NP tohoto domu nalezneme chodbu s koupelnou, kuchyňský kout, velkou obývací místnost s výstupem na zahradu a další pokoj. Součástí 1.NP je také garáž pro jedno a... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
11 750 000
 Kč
Prodej, Chalupa, 188 m2 -
Před 689 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Jedinečné místo, okouzlující výhledy, klid a soukromí, to vše nabízí letní sídlo v Davli, které je na prodej. Úchvatný rekreační objekt pochází z dílny architekta Václava Hilského, byl postaven a zkolaudován v roce 1942. Zajímavě řešený interiér disponuje užitnou plochou 188 m2. Mírně svažitý pozemek s mnoha vzrostlými stromy má výměru 2251. Na pozemku je možné postavit další nemovitost, případně jej rozdělit. Stávající majitelka měla podmínky výstavby na místním úřadu již rozjednané a ráda poskytne součinnost při jednání. V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj s přímým vstupem na slunnou terasu, který je propojený s kuchyní. V druhé části přízemí je ložnice a kuchyňka. Dále toaleta a několik úložných prostorů. Ve druhém patře nal... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 990 000
 Kč
Prodej mezonetový byt 105 m2 - Bystřice pod Hostýnem
Před 689 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Ve výhradním zastoupení vám nabízíme mezonetový byt po kompletní rekonstrukci v řadové zástavbě rodinných domků na ulici Přerovská. Tento atypický byt je dvojpodlažní, částečně podsklepený. Je zastřešen sedlovou střechou. Tento dům byl navržen jako 10 nezávislých mezonetových bytů. Čelní, jižní fasáda je vertikálně členěna, dělící zdivo předstupuje a je zvýrazněno obkladem z lomového kamene. Fasáda je opatřena pásovými okny. Do 1. NP je vstup ze severní strany. Přes zádveří se vejde do předsíně . Odsud se můžete projít do kuchyně, pokoje, sk... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 990 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 94m2 s garáží a stavebním pozemkem
Před 689 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Chtěli byste bydlet na klidném místě na vesnici s výborným dojezdem (TŘ, ČT, dálnice FM, OV), mít možnost si pěstovat ovoce a zeleninu, nebo případně i chovat vlastní slepičky, ale bojíte se závazku vlastnit dům? Máme pro Vás nabídku bytu v osobním vlastnictví o velikosti 3+1 s lodžií, se stavebním pozemkem o rozloze 800m2 a velkou garáží s dílnou v krásném prostředí na úpatí Beskyd. Byt se nachází v 1. NP Guty místní část města Třinec. Jedná se o klidnou a žádanou lokalitu s bezproblémovým parkováním v uzavřeném vnitrobloku přímo před domem. Podlahová plocha bytu je 94 m2, součásti bytu je krásna velká lodžie, velká sklepní koje. Po vstupu do bytu je prostorná chodba, ze které se vchází do jednotlivých neprůchozích pokojů. Ložnice, koupelna, samostatné WC, následuje obývací pokoj ze vstup... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 600 000
 Kč
rodinný dům, Blatno u Podbořan
Před 689 dny - HYPERINZERCE
prodej rodinného domu v obci Blatno, katastrální území Blatno u Podbořan, o velikosti pozemku 1702 m. Dům se nachází na nefrekventovaném místě s krásnou prostornou zahradou s již vzrostlými stromy. Dům má dvě podlaží, z čehož v přízemí nabízí dvě prostorné koupelny, jedna s toaletou a sprchovým koutem, druhá koupelna je s vanou. Dále je z chodby přístupná jedna ložnice a vstup do kuchyně a následně do obývací místnosti s krbem, který slouží k lokálnímu vytápění kuchyně a obývací místnosti. V patře se nachází dvě prostorné místnosti, jedna je se střešními okny s možností vybudování terasy nad přízemní částí. Užitná plocha domu je... (více v detailu)
4 899 000
 Kč
Prodej moderní řadovky – RD 6 / Brodek u Prostějova
Před 689 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Hledáte moderní bydlení v klidném prostředí blízko přírodě s vynikající dostupností do okolních měst? Máme pro vás menší projekt umístěný do samého středu Moravy. Jedná se o sedm řadových domů v Brodku u Prostějova, velmi pěkně architektonicky zpracovaných, o dispozici 4+1, se zahrádkami. Dům označený jako „řadovka 6“ je nepodsklepený, s celkovou užitnou plochou přes 160 m2, koncipována jako 4+1 se dvěma koupelnami a s velkou garáží, výměra pozemku 285 m2. Svým charakterem bude vyhovovat i větší rodině. Výstavba domu se připravuje. Čím dříve si najde svého zájemce, tím více prvků bude možné upravit dle vlastních představ. V galerii najdete pár fotogr... (více v detailu)
Olomoucký kraj
7 800 000
 Kč
Prodej moderní řadovky – RD 5 / Brodek u Prostějova
Před 689 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Hledáte moderní bydlení v klidném prostředí blízko přírodě s vynikající dostupností do okolních měst? Máme pro vás menší projekt umístěný do samého středu Moravy. Jedná se o sedm řadových domů v Brodku u Prostějova, velmi pěkně architektonicky zpracovaných, o dispozici 4+1, se zahrádkami. Dům označený jako „řadovka 5“ je nepodsklepený, s celkovou užitnou plochou přes 160 m2, koncipována jako 4+1 se dvěma koupelnami a s velkou garáží, výměra pozemku 285 m2. Svým charakterem bude vyhovovat i větší rodině. Výstavba domu se připravuje. Čím dříve si najde svého zájemce, tím více prvků bude možné upravit dle vlastních představ. V galerii najdete pár fotogr... (více v detailu)
Olomoucký kraj
7 800 000
 Kč
Prodej moderní řadovky – RD 4 / Brodek u Prostějova
Před 689 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Hledáte moderní bydlení v klidném prostředí blízko přírodě s vynikající dostupností do okolních měst? Máme pro vás menší projekt umístěný do samého středu Moravy. Jedná se o šest řadových domů v Brodku u Prostějova, velmi pěkně architektonicky zpracovaných, o dispozici 4+1, se zahrádkami. Dům označený jako „řadovka 4“ je nepodsklepený, s celkovou užitnou plochou přes 160 m2, koncipována jako 4+1 se dvěma koupelnami a s velkou garáží, výměra pozemku 285 m2. Svým charakterem bude vyhovovat i větší rodině. Výstavba domu se připravuje. Čím dříve si najde svého zájemce, tím více prvků bude možné upravit dle vlastních představ. V galerii najdete pár fotogr... (více v detailu)
Olomoucký kraj
7 800 000
 Kč
Prodej rodinného domu 221 m² s garáží a bazénem, pozemek 799 m², Na Vinici, Vodochody - Hoštice
Před 689 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji patrový rodinný dům 6+kk s garáží a bazénem, novostavbu z roku 2019 o celkové výměře 221 m², na pozemku 799 m², ul. Na Vinici, Vodochody - Hoštice. V přízemí se nachází předsíň, koupelna se sprchovým koutem a WC, domácí tělocvična, pracovna, komora, prostor pro vybudování sauny, garáž a technická místnost. Dominantou je prostorný obývací pokoj s kuchyní, krbem a vstupem na terasu. Schodištěm se dostaneme do patra domu a tam jsou 4 samostatné pokoje, šatna, koupelna s vanou, sprchovým koutem a WC. Na pozemku se nachází zahrada a 3 další parkovací místa. Ve spodní části zahrady se nachází vyhřívaný bazén se slanou vodou, horní část zahrady je do mír... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 490 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 130 m2 -
Před 689 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
!! Nově zlevněno o 200.000,- Kč !! Na prodej samostatně stojící rodinný dům v blízkosti náměstí Boženy Němcové v Hořovicích. Částečně podsklepený zděný dům s dispozicí 4+1 se nachází v zanedbaném technickém stavu a je určen k celkové rekonstrukci. Přízemí domu se skládá z předsíně, chodby, kuchyně, obývacího pokoje, ložnice, koupelny a samostatného WC. V 1. patře pak najdeme další 2 pokoje a několik úložných... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 790 000
 Kč
Prodej vícegeneračního dům 166 m2 - Třebíč - Podklášteří
Před 689 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Prodej domu stvořený pro podnikavce, kteří by chtěli vytvořit zajímavé bydlení např. na krátkodobý pronájem turistům, kteří chtějí vidět krásy Třebíče. Nebo pro velkou rodinu, která si toto místo zamiluje. Dům je s malou předzahrádkou a důmyslně řešeným způsobem záchytu dešťové vody pro zavlažování. Je to jedna z mála příležitostí dostat se ke koupi domu s fantastickým výhledem na město Třebíč a baziliku v tak krásné čtvrti Třebíče. Dům je rozdělen na spodní část, která je bez rekonstrukcí a úprav. V této části se nachází byt se dvěma pokoji, kuchyňkou a koupelnou. Z bytu se dostanete na chodbičku, která vede na dvorek a zázemí neméně důležité pro celý dům. V této části je možno využ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
6 830 000
 Kč
Rodinný dům k nastěhování, se zahradou a garáží
Před 689 dny - HYPERINZERCE
Pokud jste rodina nebo se teprve chystáte, tak vás tato nabídka bude určitě zajímat. V klidné obci Nové Město nad Cidlinou, pro Vás máme rodinný dům s dispozicí 4+kk a celkovou užitnou plochou skvělých 192 m2 a zahradou o výměře 636 m2. Jedná se o stavbu se dvěma nadzemními podlažími a sedlovou střechou. Jelikož je stavba celá podsklepená, tak komfortně zaparkujete v garáži, popřípadě máte dostatek místa na vlastním pozemku před domem. Celý dům je ve stavu k nastěhování. Nová okna, nové vstupní a interiérové dveře, sádrokartonové podhledy, nová sanita a nové zařizovací předměty v koupelně i na WC. Všechny obytné místnosti mají nové podlahy, nové vnitřní omítky včetně jejich výmalby. Dále je nově upravena venkovní fasáda celého domu, včetně renovace střešní krytiny. Hlavním vstupem do domu přes zádveří je chodba se schodištěm, ze které vstoupíte do světlého obývacího pokoje s kuchyňským koutem 32 m2 a otevřením dalších dveří se před Vám rozprostře ložnice 11 m2. V přízemí je dále ko... (více v detailu)
7 900 000
 Kč
Prodej ŘRD 5+kk, 140 m2, novostavba, pozemek 223m2, terasa, pergola, Tachlovice, Praha západ
Před 689 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji novostavbu prostředního řadového rodinného domu v malebné obci Tachlovice na Praze západ. Dům byl kolaudován v r. 2010, je dvojpodlažní s pochozí půdou vhodnou jako úložný prostor a má vnitřní dispozici 5+kk s obytnou plochou cca 140 m2. Pozemek se skládá z udržované předzahrádky (92 m2) s možností parkování, dále ze zastavěné plochy domem (87 m2) a zadní zahrádky s pergolou a kolnou na nářadí. Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě, vytápění je plynovým kotlem + krbovými kamny v obývacím pokoji. V ceně prodeje je vnitřní vybavení včetně kuchyňské linky na míru a vestavěných sk... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 800 000
 Kč
Prodej rodinného domu 210 m2, pozemek 879 m2
Před 689 dny - HYPERINZERCE
Ve výhradním zastoupení majitele vám nabízím rodinný dům se třemi bytovými jednotkami v Mramoticích u Znojma. Hlavní část bydlení je v 1.NP, do kterého se dostaneme po dřevěném schodišti, kde se před námi otevře zrekonstruovaná bytová jednotka 5+1, 130 m2 s vlastní terasou 10 m2 a lodžií. Zdařilá rekonstrukce proběhla v roce 2019, kdy jsou vyměněny veškeré rozvody, nová plastová okna s dvojsklem a nový plášť dostala také střecha. Nad bytem lze na půdě realizovat půdní nástavba. V přízemí nabízí dům další dvě bytové jednotky, do kterých se vchází ze společné chodby. První byt o dispozici 2+1, 46 m2 a druhý byt 1+1, 35m2. Obě bytové jednotky jsou ve velmi dobrém stavu, kdy jsou vyměněna okna za plastová, zrekonstruované koup... (více v detailu)
9 490 000
 Kč
Prodej chaty o zast. ploše 53 m2 se zahradou o výměře 440 m2 na okraji obce Lhotka u Radnic
Před 689 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
prodej udržované chaty o zastavěné ploše 53 m se zahradou o výměře 440 m na okraji obce Lhotka u Radnic. Jedná se o přízemní chatu s verandou a vnitřní dispozicí 3+kk se samostatným wc a koupelnou se sprchovým koutem. Chata je napojena na obecní vodovod, odpady jsou svedeny do jímky. Vytápění je řešeno krbovými kamny s teplovzdušným rozvodem do ostatních místn... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 090 000
 Kč
Prodej rodinného domu, pozemek 600m2, Nová Ves u Světlé nad Sázavou
Před 689 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Reality 11 Vám zprostředkují koupi rodinného domu (chalupy) ve velmi žádané lokalitě v obci Nová Ves u Světlé nad Sázavou, okres Havlíčkův Brod. Rodinný dům se nachází v centru obce v původní zástavbě a náleží k němu pozemek o celkové ploše 600m, z toho zahrada 400m. Rodinný dům byl donedávna užíván k trvalému bydlení a nyní slouží pouze k rekreaci. Z inženýrských sítí je do domu zaveden obecní vodovod, odpad je řešen napojením na obecní kanalizaci a vytápění domu je řešeno akumulačními kamny v jednotlivých místnostech, plyn je v obci rozveden - možnost zřízení přípojky. Dispoziční členění domu ja takovéto: vstupní chodba, chodba, pokoj I., chodba, koupelna, samostatné WC, komora, kuchyň s... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 495 000
 Kč
Prodej, Chata, 130 m2 -
Před 689 dny - HYPERINZERCE
Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme krásnou chatu s rozlehlou zahradou a vinicí v lukrativní oblasti Brno - Želešice. V přízemí domu je chodba, kuchyň, koupelna a prostorný obývací pokoj s kamny. Po dřevěných schodech se dostanete do druhého patra, kde jsou tři neprůchozí pokoje. K domu náleží také terasa s výhledem, oddělený zděný sklep, garáž, dílna a bazén. Po straně pozemku vede kamenná cesta až k ... (více v detailu)
10 605 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 115 m2 -
Před 689 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Snížená cena!!! - BYDLET a PODNIKAT nebo BYDLET a PRONAJÍMAT nebo mít INVESTIČNÍ NEMOVITOST? Co z toho je ideální pro vás? A to jen 20 minut od Prahy Černého Mostu. Nemovitosti se nacházejí v centru obce Mochov, která má veškerou občanskou vybavenost. V průběhu let probíhaly větší či menší rekonstrukce a nemovitosti jsou v dobrém stavu. DUM je přízemní 4+1 o velikosti 115m2 se samostatným vchodem ze dvora, na kterém je možné zaparkovat i několik automobilů. V objektu je bývalá Mochovská pekárna, která je od června uzavřená. Prodává se s kompletním vybavením a stroji. Jsou zde sklady, př... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 890 000
 Kč
Dům 6+kk z roku 2015 , 238 m2, prostorná garáž, Bášť 10 minut od Prahy
Před 689 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Soukromí, klid a bezpečí. Praktický rodinný dům 6+kk v klidné obci Bašť s výbornou dostupností do Prahy čeká na své nové majitele. Dům o velikosti 238 m z roku 2015 se nachází na pozemku 845 m a poskytuje bydlení na příjemném místě uprostřed zahrady s bazénem. Součástí dvoupodlažního domu je prostorná garáž 28 m s dostatkem úložného prostoru. Ve velmi prakticky řešeném domě oceníte tři koupelny. V přízemí po vstupu do domu je po pravé straně hned první koupelna, komora a schodiště. Příchozí osloví prostorný obývací pokoj, kterému dominuje krb. Nachází se zde také kuchyňský kout. Prosvětlený prostor zajišťuje zimní zahrada. Trávíte doma hodně času a potřebujete k tomu dostatek místa? Pak jistě oceníte velkorysý prostor pro práci i rodinný život, který nabízí první patro. Je rozděleno na dvě křídla, přičemž na jedné straně najdete tři pokoje a dvě koupelny určené k bydlení. Na druhé straně vás překvapí dva další pokoje, které mohou být využity pro početnější rodinu nebo například pro h... (více v detailu)
Středočeský kraj
19 999 990
 Kč
Prodej rodinného domu, obec Cítoliby, okr. Louny
Před 689 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji patrový rodinný dům s garáží v žádané lokalitě v obci Cítoliby, okres Louny, na pozemku o celkové rozloze 1268 m2. Dům v původním stavu je částečně podsklepený, dispozičně řešen jako dvougenerační. V přízemí domu se nachází kuchyň, obývací pokoj s terasou a krbem, dva pokoje a koupelna s toaletou. V prvním poschodí je taktéž kuchyň, tři pokoje, koupelna, samostatná toaleta, komora a velká terasa, z které je vstup na prostornou půdu s možností další vestavby. Vytápění domu je pomocí plynového kotle, teplou vodu zajišťuje buď plynový kotel, bojler nebo průtokový ohřívač. Dominantou nemovitosti je krásná zahrada o rozloze přes 1000 m2, kd... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 390 000
 Kč