Filtry



Služby a ostatní nemovitosti

1 477 výsledků

Prodej, Pozemek se stavbou, Strážnice, okres Mělník
Před 585 dny - HYPERINZERCE
Prodej pozemku na Kokořínsku, v obci Strážnice, jehož součástí je budova vhodná k vestavbě interiéru. Veškeré podrobné informace najdete na webu www(tečka)bydlenistraznice(tečka)cz. Pozemek o celkové ploše (včetně zastavěné části) 1.637 m2 je velmi mírně svažitý a nachází se v klidné části obce u cesty směrem na Chodeč. Vede na něj cesta s dálkově ovládanými vraty, která je společná s dalšími dvěma majiteli. Z parcely je moc hezký výhled do okolí na jihovýchodní stranu. Minimální zástavba v okolí zase zaručuje klid a soukromí. Celý pozemek je dle územního plánu vhodný k výstavbě, v tomto případě ale bude pro mnoho lidí zajímavá rekonstrukce stávající budovy, tedy spíše vestavba interiéru. Jedná se totiž o poctivou stavbu ze 70. let se střechou z roku 2012. Z té doby jsou latě a střešní ... (více v detailu)
4 990 000
 Kč
Pronájem kanceláře s parkovacím stáním a dalším příslušenstvím, Brigádnická, České Budějovice
Před 585 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu vybavenou kancelář 12 m2 s parkovacím stáním. Kancelář se nachází ve 2. NP budovy JELEN v ulici Brigádnická 1723/4, České Budějovice. Velkou předností je možnost využívání sdílené zasedací místnosti na podlaží. Dále se na podlaží nachází sd... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 000
 Kč
Pronájem souboru 5 samostatných kanceláří, recepce, parkovacích stáním a dalšího příslušenství, Brig
Před 585 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu soubor 5 vybavených kanceláří, celkem 60 m2, vlastní recepcí a parkovací stání ke každé kanceláři. Kanceláře se nachází ve 2. NP budovy JELEN v ulici Brigádnická 1723/4, České Budějovice. Velkou předností je možnost využívání sdílené zasedací mís... (více v detailu)
Jihočeský kraj
25 000
 Kč
Pronájem kanceláře 22 m2 - Zlín
Před 585 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Pronájem zrekonstruovaného nebytového prostoru, kanceláře 22 m2 v přízemí bytového domu. K dispozici je jedna místnost - dovedena voda, společná chodba a sociální zařízení pro 3 menší kanceláře. Možnost případných stavebních úprav. Prostor má samostatný vstup a je zkolaudován na kancelářské pr... (více v detailu)
Zlínský kraj
5 350
 Kč
Pronájem obchodních prostor Příbram - Legionářů
Před 585 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme možný pronájem obchodních prostor v obci Příbram - ulice Legionářů. Objekt fungoval donedávna jako sídlo firmy s expozicí produktů v minulosti však také jako kavárna s občerstvením, ale lze jej využívat i pro širokou škálu obchodu a služeb. Plocha celková 110m2. Přední část 82 m2 nabízí vstup z ulice Legionářů s výlohami. V zadní čá... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 000
 Kč
Komerční prostory (sklad, výroba) v Tachově, ul. Školní
Před 585 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Dovoluji si Vám nabídnout k pronájmu výrobní či skladovací prostory v Tachově, ul. Školní. Prostory se nachází v hale průmyslového areálu bývalého Kozaku v třípatrové, železobetonové budově. K využití jsou zde prostory pro výrobu či sklad včetně kancelářského a sociálního  zázemí včetně sprch a šaten v 1.NP, 2.NP a 3.NP. V 1.NP jsou k dispozici: hala cca 400m2. Ve 2.NP jsou k dispozici: hala 300m2 + 400m2 + sociální zázemí. Ve 3.NP: je možnost pronájmu: hala 300m2, sociální zázemí s kuchyňkou, 10 kancelářských místností, hala 300m2 sociální zázemí včetně šaten. Budova je osazena plastovými okny a je z převážné části po rekonstrukci. K dispozici jsou zde dva nákladní výtahy s nosností 1500 kg (výška 2m, šíř... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Kancelář k pronájmu Lanškroun, ul. Komenského
Před 585 dny - Pardubický kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu kanceláře umístěné ve 2. nadzemním podlaží administrativní budovy v centru města Lanškroun. Větší kancelář má plochu 16 m2 a vedlejší 14 m2. Lze využít jednotlivě (uzamykatelné dveře) nebo společně. Sociální zařízení je umístěno na patře. Vytápěno řešeno dálkově. Výhodou je dostupnost centra... (více v detailu)
Pardubický kraj
169
 Kč
Pronájem, Sklady, Výrobní prostory 17499 m2 - Uherské Hradiště - Mařatice
Před 585 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení nabízíme k pronájmu skladovací , výrobní a parkovací prostory na ulici Sokolovská v Uherském Hradišti. Prostory se nachází v bývalém objektu OTMA a p... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Pronájem obchodní prostory, 111 m2, Malá Strana, Míšenská ulice
Před 585 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Pronájem obchodních prostor 110 m2 v přízemí domu v Míšenské ulici, s přímým vstupem z hlavní ulice, v centru Prahy na Malé Straně, v atraktivní lokalitě pár kroků od Karlova mostu. Metro Malostranská v docházkové vzdálenosti. Dispozici prostoru o velikosti 110 m2 s přímým vstupem z hlavní ulice Míšenská tvoří tři samostatné nebytové prostory včetně chodby a samostatná ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Bruntál, pronájem obchodních prostor 80 m2, 25 m2 – komerce
Před 585 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu tři komerční prostory o velikosti 80 a 25 m2, vhodné zejména pro obchodní využití. Jedná se o lukrativní lokalitu v centru města přímo v Zámecké pasáži. Prostory o velikosti 80 m2 mají okna v přízemí do Slezské uličky a výhled do zámecké zahrady, které je možné využít jako výlohu. Z oken v patře je výhled na Slezskou uličku a Bruntálský zámek. Vchod z přízemí, vlastní schodiště do patra kde jsou podkrovní prostory rozdělené na dvě poloviny. Nájemné 8 000,-Kč/měsíc, ostatní služby (topení, vodné stočné, odpadky aj.) cca 2 500,-Kč/měsíc. Energie j... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 000
 Kč
Pronájem komerčního prostoru 40 m2, Dobřichovice
Před 585 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Exkluzivně nabízíme k pronájmu obchodní prostor o celkové rozloze 40 m2 vč. hygienického zázemí, v přízemí cihlového domu v ulici Anežky České, Dobřicho... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 000
 Kč
Prodej, Obchodní prostory s bytem, 500m2 - Poděbrady III
Před 585 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Mimořádná investiční příležitost. Komerční prostory s bytem. Ve výhradním zastoupení zprostředkuji prodej dvojpodlažního domu se samostatným podkrovím v centru Poděbrad s rozsáhlými prostory uzpůsobenými k následnému pronájmu (obchody, prodejny, služby, sklad atd.) Dům je kolaudován jako obytný s využitím komerčních částí budovy. Rozloha jednotlivých pater je 200 m2 přízemí, 200 m2 první patro a 100 m2 podkroví. Patra jsou propojena otevřeným schodištěm, které tvoří velmi zajímavou dominantu domu. V podkroví domu je byt o rozloze cca 100 m2 s novou kuchyňskou linkou a sociálním zařízením. Vedle bytu je další místnost určená k využijí jako kancelář ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Pronájem menší kanceláře 9 m2 - Zlín - Prštné
Před 585 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Pronájem pěkné menší kanceláře o velikosti 9 m2 v administrativní budově v přízemí. Internet (390,- Kč +DPH, není podmínkou). Na chodbě sociální zařízení a sprchy. Budova je zateplená. Přístup do kanceláře je možný kdykoliv. Kancelář je vymalovaná a pronajímá se bez vybav... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 159
 Kč
Pronájem, obchodní prostor, 421 m2, Praha 1 - Nové Město, ul. Biskupská
Před 585 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Exkluzivně nabízíme k pronájmu velmi pěkné, moderní obchodní prostory s výlohou o celkové ploše 421 m2 v žádané lokalitě Prahy 1 - ulice Biskupská. Obchodní prostory s výlohou z jedné strany do ulice Biskupská a druhé strany do ulice Biskupský dvůr jsou dispozičně rozděleny na přízemní prostory o ploše 233 m2 a suterén o ploše 188 m2. Prostor je vhodný pro provozování luxusní designové prodejny, showroomu, ordinace, kanceláří, bankovní služby, gal... (více v detailu)
Hlavní město Praha
90 000
 Kč
Sklad 18 m2 Dobříč - Praha - západ
Před 585 dny - HYPERINZERCE
Pronajmeme nové skladovací prostory v obci Dobříč (okres Praha - západ), 10 minut autem od metra B - Stodůlky. Sklady jsou monitorovány kamerovým systémem, vjezdová brána do areálu ovládána pomocí... (více v detailu)
3 960
 Kč
Pronájem komerčního prostoru, 35m2, Chrudim
Před 585 dny - Pardubický kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám k pronájmu komerční prostory v Pardubické ulici, na kraji Chrudimi. Jedná se o prostory s výměrou 35 m2 se sociálním zázemím na patře. Vzhledem ke světlé místnosti by se prostory mohli využít jako ateliér, nebo jako kancelářské či obchodní prosto... (více v detailu)
Pardubický kraj
6 000
 Kč
Pronájem výrobních prostor nebo skladu 6.000 m2, Podbořany
Před 585 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Podbořany. V zastoupení majitele a bez provize nabízíme pronájem výrobních prostor nebo skladu, kvalitní novostavby industriální budovy s celkovou výměrou 6000 m2. - velice kvalitní industriální prostory k výstavbě, dodání do 9 měsíců, - v areálu k dispozici až 20311 m2, - možnost příkonu el. energie až 80 MWh, - vjezdy v úrovni vozovky i z hydraulických ramp, - světlá výška až 12,6 m, nebo dle požadavku - denní světlo dle norem, bezprašná vysoko-zátěžová podlaha 5t/m2, sprinklery, - příjezd TIR bezproblémový, manipulačn... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Pronájem obchodního prostoru 42 m2 - ul. Kobližná 3, Brno-město
Před 585 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme vám obchodní prostor se zázemím skladu v centru Brna na ulici Kobližná 3 s výlohou do ul. Kozí. Prostor je k dispozici ihned. Obchod a sklad mají rozlohu 42 m2. Obchodní prostor se nachází v přízemí domu s recepcí, kolem které se jde do skladu a sociálního zázemí v 1.PP. V 1.PP je jsou dvě místnosti pro sklad, toaleta a samostatná koupelna se sprchovým koutem. Samotný obchodní prostor má v... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
39 900
 Kč
Penzion U Dřína s pozemky, Hošťálková
Před 585 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Nově postavený Penzion U Dřína vznikl rekonstrukcí a celkovou přestavbou bývalého podnikového rekreačního střediska. K relaxaci slouží bazén o velikosti 4x8m s proti proudem, teplota vody 28 - 30°C. Samozřejmostí jsou samostatné šatny a sprchy přímo u bazénu, s možností sledování TV. Stravování v restauraci (stylová restaurace má celkovou kapacitu 29 míst), posezení v salónku s krbem (salónek s kapacitou 19 míst), občerstvení na terase (kapacita až 80 míst). Možnost venkovního grilování. Ubytování: dvoulůžkové i vícelůžkové pokoje, apartmán .Maximální kapacita ubytování je 32 až 34 míst. Znalci nebyla umožněna prohlídka nemovitých věcí, není mu tak znám technický stav staveb a jejich vybavení případně stupeň rozestavěnosti. Podrobnější informace jsou uvedeny ve znaleckém posudku. Informace jsou čerpány z veřejně dostupných zdrojů, bez součinnosti účastník... (více v detailu)
Zlínský kraj
13 066 666
 Kč
Výrobní areál, Velký Šenov
Před 585 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Výrobní areál, Velký Šenov. Zděná hala s otevřenou ocelovou přístavbou. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžení, č... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 416 000
 Kč
Na prodej nebytový prostor 21 m2, ul. Bezručova, Chomutov
Před 585 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Prodej nebytového prostoru o výměře 21,2m se samostatným vchodem v přízemí panelového domu. Prostor vhodný jako sklad, kancelář či prodejna tiskovin a tabáku. Skládá se ze dvou místnost... (více v detailu)
Ústecký kraj
359 000
 Kč
Pronájem, Kanceláře, 25 m2 - Velké Meziříčí
Před 585 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu útulnou kancelář o výměře 29 m2 ve Velkém Meziříčí. Prostory jsou ve velmi pěkném stavu v podkrovní části ve 2. NP vybavené kuchyňským koutem, kde případně dle domluvy majitelka dodá lednici. Jsou vhodné k využití jako kancelář, skladový prostor nebo k jiným účelům podnikání. Toalety jsou k dispozici na pat... (více v detailu)
Kraj Vysočina
4 000
 Kč
Pronájem kanceláře 30 m², Děčín IV-Podmokly
Před 585 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Ve výhradním zastoupení majitele, vám zprostředkujeme kancelářské prostory 30 m². Kanceláře budou mít nové výlohy s trojskly a bude nově vymalová... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 500
 Kč
Prodej činžovního domu, Týnec nad Labem
Před 585 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Prodej bytového domu s třemi bytovými jednotkami. V přízemí byt 3kk 60m2, 1.patro byt 4kk 56m2, 2.patro byt 3kk 51m2. Dům po celkové rekonstrukci, chybí jen dodělat fasádu. Každý byt má samostatný plynový kotel, nové kompletní rozvody... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 500 000
 Kč
Pronájem komerční prostor, Kunín
Před 585 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám pronájem komerčního prostoru v Kuníně. Budova má velikosti 110 m2 se vstupem garážovými vraty o šířce 3,6 a výšce 3 metry a lze ji využít ke skladování, zámečnické výrobě, opravě aut, výrobní činnosti apod. V tomto prostoru je vybudovaná kancelář 18 m2, kterou lze dle požadavků zájemce odstranit. Výška budovy je 3,8 metrů. V současné době je prostor využíván jako prodej uhlí. K dispozici venkovní váha na vážení nákladů. Venkovní zpevněná plocha má 300... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
18 000
 Kč