Filtry



Služby a ostatní nemovitosti

1 477 výsledků

Prodej, Obchodní prostory, 276 m2 -
Před 636 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Chcete si otevřít vlastní restauraci nebo hledáte prostory pro své kanceláře? Tyto komerční prostory s užitnou plochou 276 metrů čtverečních vám umožní proměnit své sny v realitu. Nachází se v Příbrami v Dlouhé ulici, která se řadí k nejatraktivnějším lokalitám přímo v centru města. Budova, ve které se prostory nachází, je po kompletní rekonstrukci. V těsné blízkosti budovy j... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 700 000
 Kč
Prodej, Restaurace, 475m2 - Jeseník
Před 636 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Exkluzivně nabízím k prodeji zavedenou restauraci a bowling v centru města Jeseník. Návštěvníci zde ocení dvě bowlingové dráhy, možnost rezervace salónků, pivo z pivních tanků a zastřešenou zahrádku. Kapacita restaurace je 85 míst. Součástí restaurace je vybavená kuchyň, bowlingová dráha a šipky. V nádvoří restaurace je zastřešená zahrádka, kde je místo pro zhruba dalších 100 zákazníků. Kousek od posezení jsou venkovní toalety. Ze zadní strany je prostor pro stolní tenis nebo trampolínu a jsou zde skladové prostory. Restaurace je aktuálně pronajímána. Provozovatel se o restauraci dobře stará a zařizuje věci kolem celého provozu. Organizuje živou hudbu, narozeninové oslavy, vymýšlí akční nabídky a díky tomu restaurace prosperu... (více v detailu)
Olomoucký kraj
7 000 000
 Kč
Pronájem, restaurace, 192 m2, Plzeň, ul. Lindauerova
Před 638 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Ve známém činžovním domě v Plzni s názvem Žlutý dům nabízíme k pronájmu vybavenou restauraci s kolaudovanou kuchyní, barem a s vinným sklípkem. Restaurace se nachází částečně pod úrovní terénu v atraktivní lokalitě. Má výměru 192 m2 a má i praktické výdejní okénko směrem na sousední tankovací stanici. Pronájem je možný od 1.12. 2022 a je včetně vybavení na fotografiích. V baru je výčepní zařízení, chladící zařízení, myčka nádobí a další. Kuchyně je kolaudovaná a je částečně vybavená. Je možné ji ihned používat. Je možné si pronajmout i byt nad restaurací, kde jsou čin... (více v detailu)
Plzeňský kraj
45 000
 Kč
Pronájem, kancelář, 30 m2, Chrudim
Před 638 dny - Pardubický kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu kancelář v Chrudimi, Palackého třída. Dvě průchozí, spojené kanceláře s užitnou plochou 29,63 m2 (18,30 m2 + 11,33 m2) jsou umístěné ve 2. NP. Administrativní budova s bezproblémovým parkováním, se nachází v centru obce s veškerou občanskou vybaveností v dosahu chůze. Na patře kuchyňské a sociální zázemí. Klimatizační ... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 400
 Kč
Pronájem restaurace s terasou, Náchod, Masarykovo náměstí
Před 638 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Reality 11 Vám zprostředkují exkluzivní pronájem restaurace (bývalá Pizzerie) s dlouhodobě zavedenou klientelou v centru Náchoda na Masarykově náměstí. Prostory restaurace se nacházejí v I.NP přístupné přímo z Masarykova náměstí. Celková plocha restaurace je 175 m + terasa. Dispozice: vstup z chodby přímo do zázemí pro hosty, které je rozděleno na dvě částí. Hlavní část pro 30 hostů je společně s barem a vstup na terasu (42 m) s kapacitou 25 míst. Druhá část je oddělena krátkým průchodem s kapacitou 20 míst. Na prostor baru navazuje částečně zařízení kuchyně (pracovní plocha, nerezové dřezy, odsávání...). Součástí pronájmu je příruční sklad, WC pro personál, kancelář nebo sklad navazující na průchod mezi pros... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
32 000
 Kč
Pronájem restaurace se zahrádkou (127 míst) v širším centru Prahy
Před 638 dny - HYPERINZERCE
Exkluzivně nabízíme k pronájmu v restauraci s kapacitou pro 127 hostů (celkem 240 m2) v Koubkově ulici. Podnik je rozdělen na dvě části suterénní a zahrádku ve dvoře, která má z větší části zastřešení z polykarbonátu (to je možné na léto odmontovat). Obě části podniku mají vlastní sociální zařízení i bar, kuchyně (46 m2) sousedí s kanceláří a je společná v suterénu a snadno přístupná i z dvorní části. V suterénu je hlavní sál (60,5 m2, kapacita 50 míst) s prvním ze zmíněných barů, u kterého je také vstup do kuchyně. S ním sousedí vchod do samostatného salonku, který má 11 m2. U dvou stolů tam může zasednout až sedmnáctičl... (více v detailu)
39 900
 Kč
Pronájem obchodního prostoru se sklady 490 m2, ulice Loosova, Brno - sever
Před 638 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k podnájmu komerční prostory nacházející se na severu Brna (lokalita Lesná). prostory jsou v současné době využívány za účelem prodeje náhradních dílů, tedy kombinace kancelářského zázemí, obchodních prostor a skladu. K dispozici budou prostory 6/2023. Celková výměra 490 m2 Prodejní místnost a sklad 395 m2 Vjezd do skladové čás... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
83 333
 Kč
Pronájem kanceláře/í 12 a 18 m2 v centru Brna, ul. Kopečná 20
Před 638 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme vám pronájem kanceláře v nově zrekonstruované kancelářské budově na ulici Kopečná v Brně. Prostory jsou volné ihned. Kanceláře: 1. 12,34 m2, nájem 3 000 Kč + služby 1 900 Kč + DPH měsíčně 2. 18,04 m2, nájem 4 400 Kč + služby 2 100 Kč + DPH měsíčně Dům sousedí s parkovacím domem na Kopečné. Nachází se ve 3. NP ve sdílených kancelářských prostorech. Sdílená je upravená chodba, kuchyně, toalety zvlášť pro muže a ženy. Do domu je vstup z ulic Kopečná i Husova a okna k... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 000
 Kč
Kanceláře o velikosti 68m2 přímo na veškeré veřejné dopravě včetně metra
Před 638 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Kanceláře o velikosti 68m2 přímo na veškeré veřejné dopravě včetně metra k pronájmu. Kanceláře jsou pod alarmem. 68m2 je čistá kancelářská plocha + společné prostory navíc a toalety. Služby cca 100,-/m2. Mužeme jen doporučit, jelikož neplatíte kauci a uše... (více v detailu)
Hlavní město Praha
13 000
 Kč
Pronájem, Kanceláře, Lipník nad Bečvou
Před 638 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Pronájem nebytových prostor v Lipníku nad Bečvou na ulici Na Bečvě. Prostor o celkové výměře 67 m2 se nachází v přízemí cihlového komerčního objektu a tvoří ho dvě místnosti, chodba, menší sklad a sociální zázem... (více v detailu)
Olomoucký kraj
4 000
 Kč
Pronájem kanceláře 25m2, Vodičkova, Praha 1
Před 638 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
pronájem kanceláře 25m, která se nachází v třetím patře cihlového domu s výtahem ve Vodičkově ulici v domě U Nováků na Praze 1. Kancelář je po rekonstrukci, má na podlaze parkety, společnou kuchyňku na chodě a toalety ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 333
 Kč
Prodej stodoly, Horní Holetín
Před 638 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Dobrý den, nabízím k prodeji stavební pozemek na kterém je stodola o zastavěné ploše 150m2 o celkové ploše pozemku 409m2 v obci Horní Holetín. Stodola je zachovalá a lze ji předělat na objekt k rekreaci či k podnikání. V případě zájmu o větší pozemek se možné ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 000 000
 Kč
Prodej zemědělské usedlosti 703 m², pozemek 4518 m²
Před 638 dny - Pardubický kraj - HYPERINZERCE
Dobrý den, rád bych Vám nabídl zemědělskou usedlost na adrese Kostěnice č.p.18. Jedná se o uzavřený areál, kde se nachází hlavní stavba, vedlejší stavba a stodola. Hlavní stavba má zastavěnou plochu 429m2. V pravé části přízemí se nachází obytná část domu a v levé části se nachází technické místnosti a garáže. Vysoká půda by umožnila další využití v podobě obytného podkroví. Dům má el. přípojku, plynovou přípojku, vodovodní přípojku a gravitační splaškovou přípojku. Celková výměra pozemku činí 4.518 m2. Hlavní budova vyžaduje rekonstrukci ale po technické a statické stránce je v pořádku. Vedlejší budova a stodola... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 900 000
 Kč
Pronájem zařízené Pizzerie Brno, Zábrdovická ul.
Před 638 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Chcete vlastní pizzerii? Přenecháme plně vybavenou zajetou pizzerii na ulici Zábrdovická, naproti Vojenské nemocnici. Parkovací místo ve dvoře nebo hned naproti pizzerie velice dobré místo co se týká logistiky. Zaučíme Vás do všech tajů výroby dobré Pizzy, předáme veškeré znalosti i technické vybavení. Prostor o výměře 24m2 se vstupem z ulice je při zastávce MHD a vstupu do Vojenské nemocnice. Prostor je zkolaudován ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
9 000
 Kč
Pronájem prodejny Hlavní ul. Brno Komín
Před 638 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele Vám nabízíme k pronájmu prodejnu 27m2 na frekventovaném místě v Brně Komín. Prostory sestávajíz obchodu cca 18m2, skladu se zavedenou vodou 8m2 + vlastní toaleta. Výloha a vstup z ulice, podlaha dlažba, to... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
10 000
 Kč
Pronájem obchodu 70m2 Brno město
Před 638 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele Vám nabízíme k pronájmu pěkný obchod o celkové výměře 70m2 v Brně. Obchod má vstup z ulice a dvě výlohy, podlaha z pěkné dlažby. Prostor je rozdělený průchody na přední a zadní část, kde je i kuchyňka , prostorný sklad , WC a úklidová místnost. Příprava na klimatizaci, možno odkoupit ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
22 000
 Kč
Pronájem komerčních prostor
Před 638 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Michelle reality Vám zprostředkuje pronájem exkluzivních obchodních prostor 50,5 m v samotném centru Prahy. Pasáž je několik desítek metrů od Václavského náměstí v krásných prostorech vedle Lucerny. Prostor je v pasáži a je vhodný pro pobočku, nebo jako kancelář. Nízké poplatky - 1800 Kč - jsou dalším plusem. Nájemné je 24.408 ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
24 408
 Kč
Pronájem obchodních prostor na Vinohradech 150m2, přímý vstup, zahrádka 150m2
Před 638 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Obchodní prostory na Vinohradech s přímým vstupem z ulice s vlastní zahrádkou. Prostor nabízí vstupní halu, kde lze zřídit recepci pro vstup z ulice, čtyři prostorné kancelářské místnosti, kuchyňku, sklad, sociální zařízení a vstup z domu. K prostoru náleží i udržovaná zahrádka plná zeleně a vzrostlých stromů s výhledem na vinohradské vily. Perfektní občanská a dopravní vybavenost v okolí (pošta, advokáti, notáři, banky, restaurace, obchody, metro Jiří... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem kanceláře 80 m2
Před 638 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Hledáte kancelář s vynikající dostupností? Blízkost dálničního křížení D1 a D2 je výhodou pro firmu, která ocení dobrou dopravní dostupnost na dálnici a zároveň do centra města Brna. Kancelářské prostory v Brněnských Tuřanech o velikosti 80 m2 jsou vybaveny kancelářským nábytkem a mají vlastní sociální zázemí. Dispozice: zádveří, otevřená kancelář, oddělená jednací místnost s vlastním kuchyňským koutem a WC, samostatná kuchyňka, koupelna... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
19 900
 Kč
Pronájem obchod 25 m2 v pasáži v centru v Brně, obchod 25 m2 centrum Brno
Před 638 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele Vám nabízíme k pronájmu obchodní prostor 25m2 v komerční pasáži na pěší zóně v Brně. Prostor sestává z jedné prosklené místnosti s vlastním WC a přívodem teplé a studené vody. Omyvatelná podlaha, internet, zabezpečovací systém, zkolaudované ja... (více v detailu)
Hlavní město Praha
15 000
 Kč
Pronájem obchodu 24m2 Brno Křenová
Před 638 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele Vám nabízíme k pronájmu pěkný obchodní prostor na ul. Křenová v Brně. Prostor o prodejní ploše cca 24m2 má vstup a výlohu do ulice, omyvatelnou podlahu a soc. zázemí 5m2 za prodejnou. Volné ihned, prohlídky po domluvě. prostor je vhodný... (více v detailu)
Zlínský kraj
8 000
 Kč
Pronájem, komerční prostory, OC Vltavín, sídl. Vltava, České Budějovice
Před 638 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem komerčních prostor v OC Vltavín na sídlišti Vltava ve městě České Budějovice. K pronájmu prosklený prostor atypického tvaru. Cena nájemného je 6.000,- Kč + energie od 2.000,- Kč/měsíc. Do objektu umožněn bezbariérový... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 000
 Kč
Kancelářské prostory, ul. Hraniční, České Budějovice
Před 638 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem kancelářských prostor po kompletní rekonstrukci v uzavřeném areálu ARTENA v ulici Hraniční ve městě České Budějovice na dopravní spojoce mezi Suchým Vrbným a Vrátem. K pronájmu celé patro kanceláří (viz. fotografie a plánek patra). Kanceláře se sociálním zázemím a kuchyňkou se nachází ve 2 patře zděné budovy s osobním a nákladním ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
50 000
 Kč
Pronájem komerčních prostor, Náměstí České Budějovice.
Před 638 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem komerčního prostoru v pasáži obchodního domu s výlohou na náměstí Přemysla Otakara II. ve městě České Budějovice. Prostor se nachází v přízemí domu a jeho plocha činí ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
10 000
 Kč
Pronájem kancelářských a komerčních prostor Prachatice
Před 638 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem komerčních, kancelářských, výrobních a skladovacích prostor v centru města Prachatice. Budova nabízí široké možnosti využití, pronájem kancelářských prostor, skladování materiálu, obchodní plochy a celé řady sportovního a kulturního zázemí. V budově je možnost připo... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 200
 Kč