Filtry



Služby a ostatní nemovitosti

1 477 výsledků

Pronájem Komerční prostory, Nový Jičín, Masarykovo náměstí
Před 585 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám pronájem nebytového prostoru ve 2. patře komerčního objektu na Masarykově náměstí v Novém Jičíně. Tento prostor o celkové podlahové ploše 71 m2 se skládá ze dvou místností se samostatnými vstupy do každé místnosti ze společných prostor domu. V menší místnosti, která má 9 m2, je umístěn kuchyňský kout. Větší místnost lze využít jako prodejnu, obchodní zastoupení firmy, e-shop nebo kancelář. PENB nebyl dodán, proto je v souladu se zá... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
15 000
 Kč
Pronájem, Restaurace, 162 m2 -
Před 585 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
K pronájmu nabízíme zavedenou restauraci v samém srdci Karlových Varů, pár metrů od centra Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary - hotelu Thermal. Restaurace je v současné době uzavřena, nicméně plně vybavena a připravena v podstatě ihned obnovit svoji činnost. ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
50 000
 Kč
Pronájem kancelář, Nový Jičín, Masarykovo nám.
Před 585 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám pronájem nebytového prostoru ve 2. patře komerčního objektu na Masarykově náměstí v Novém Jičíně. Tento prostor o celkové podlahové ploše 28 m2 lze využít jako prodejnu, obchodní zastoupení firmy, e-shop nebo kancelář. K dispozici sociální zařízení a kuchyňka. PENB nebyl dodán, proto je v souladu se zákonem uváděna energetická náročnost budovy třída G. Cena pronájmu ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 000
 Kč
Prodej, Kanceláře, 1140 m2 -
Před 585 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám k prodeji administrativní budovu bývalého JZD v obci Lomnice u Tišnova ležící v okrese Brno-venkov v Jihomoravském kraji s dojezdovou vzdáleností 25 km a dojezdovým časem 30 min od Brna. Celková užitná plocha budovy činí 1140 m2 ve třech podlažích. Celková pl... (více v detailu)
3 990 000
 Kč
Pronájem, kancelářské prostory, 52m2, Opava, ul. Krnovská
Před 585 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem dvou průchozích kanceláří se sociálním zařízením v Opavě na ul. Krnovská. Prostory s podlahovou plochou 52m jsou umístěny ve 2. patře cihlového domu. K dispozici internet. Parkování možné po dohodě s majitelem přímo u domu pro 1-2 vozidla. Nájem činí 3.900,- Kč/měsíc + cca 2.000,- Kč služby spojené s ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 900
 Kč
Pronájem, Obchodní prostory, 276 m2 -
Před 585 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Chcete si otevřít vlastní restauraci nebo hledáte prostory pro své kanceláře? Tyto komerční prostory s užitnou plochou 276 metrů čtverečních vám umožní proměnit své sny v realitu. Nachází se v Příbrami v Dlouhé ulici, která se řadí k nejatraktivnějším lokalitám přímo v centru města. Budova, ve které se prostory nachází, je po kompletní rekonstrukci. V těsné blízkosti budovy j... (více v detailu)
Středočeský kraj
42 000
 Kč
Prodej komerčního prostoru v pražských Kyjích
Před 585 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi komerční prostor o celkové ploše 98 m2, který je zkolaudován jako prodejna potravin. Prostor se nachází v 1.NP cihlového bytového domu z celkových 8 a náleží k němu garážové stání v suterénu domu. Prostor byl využíván jako fitko, nicméně nyní nabízí potenciál k využití jako obchodní prostor či jako kancelářské prostory viz vizualizace. Výn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 000 000
 Kč
Pronájem komerčního prostoru v IBC
Před 585 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele si dovolujeme nabídnout pronájem komerčního prostoru s průčelím do průchozí galerie obchodního domu IBC na ulici Příkop v Brně. Prostor je umístěn ve druhém nadzemním podlaží a nabízí celkovou plochu 100 m2. V rámci prostoru je vlastní kuchyňka a dvě oddělené toalety. V případě nájmu na dobu neurčitou lze prostor upravit příčkami. Prostor je vhodný jako kancelář nebo showroom společnosti. Výhodou je možnost umístění reklamy viditelné z galerie. Prostor je vybaven klimatizací. Parkování se k prostoru nenabíz... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
23 800
 Kč
Pronájem podnikatelského boxu 377 m2, Brno - jih
Před 585 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme pronájem novostavby podnikatelského boxu v komerčním areálu na jihu Brna, poblíž ulice Vídeňská. Box je vhodný pro firmy hledající prostory pro obchodní činnost, skladování nebo drobnou výrobu. Celá stavba je navržena jako energeticky velmi úsporná. Celková užitná plocha boxu 377,6 ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
90 000
 Kč
Pronájem, obchodní prostor, 35 m2, Praha 5
Před 585 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu obchodní prostor 35 m2 v OC Luka na Praze 5. Prostor se nabízí bez zařízení, je složen z jedné místnosti a sociálního zázemí. Výborná lokalita s velkou frekvencí lidí, minutu chůze je zastá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 000
 Kč
pronájem nebytových prostor 44m2 P10 Záběhlice Strašnická nezařízené
Před 585 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
pronájem nebytových prostor 44m P10 Záběhlice Strašnická nezařízené. Kanceláře se nacházejí ve 3 patře kancelářského objektu. Dvě průchozí kanceláře a kom... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 000
 Kč
Pronájem, Kanceláře, 44 m2 - Jihlava
Před 585 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu kancelářské prostory o celkové výměře 44 m2 v centru města Jihlavy. Prostory jsou ve velmi dobrém stavu v 3 NP bez výtahu v podkroví budovy. Jsou vhodné k využití jako kanceláře, k podnikání, nebo skladový prostor na různé zboží atd. K dispozici je kuchyňská linka, mikrovlnná trouba a rychlovarná konvice. K dispozici jsou i židle podle potřeby a další nábytek. Sprcha a toalety jsou k dis... (více v detailu)
Kraj Vysočina
4 000
 Kč
Pronájem kancelářských prostor, 65 m2, Michelská, Praha 4 - Michle
Před 585 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Dovolujeme si Vám nabídnout pronájem kancelářských prostor na velmi lukrativním místě v Praze 4, v Michelské ulici č. 300/60, vedle BB centra. Prostor je 65 m2 velký a disponuje 2 kancelářemi, kuchyňkou a sociálním zázemím. Budova je vybavena recepcí v přízemí, moderním protipožárním systémem, zabezpečovacím systémem a ostrahou 24 hodin, novým výtahem, menší zahradou. Je možné využívat konferenčních místnosti v suterénu pro různé akce, školení nebo oslavy. V ok... (více v detailu)
Hlavní město Praha
23 366
 Kč
Pronájem, komerční prostor, 35 m2, Praha 5
Před 585 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu komerční prostor 35 m2 v OC Luka na Praze 5. Prostor se nabízí bez zařízení, je složen z jedné místnosti a sociálního zázemí. Výborná lokalita s velkou frekvencí lidí, minutu chůze je zastá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 000
 Kč
Pronájem kancelářských prostor 725 m2 s přístupem na dvě terasy, ulice Okružní, Brno
Před 585 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
NC Okružní je jedinečným komerčním projektem v severní části Brna, který vyniká především perfektním napojením na Brněnský městský okruh a občanskou vybaveností přímo v daném místě. Potřebujete nakoupit (Lidl, Penny market, Albert), na Poštu, do drogerie nebo zverimexu? Je libo Plavecký bazén po práci? Vše na jednom místě! Budova z leteckého pohledu připomínající hřebínek je proložená terasovými výklenky ideálními pro relax, odpočinek, ale i práci na čerstvém vzduchu. Celý komerční projekt nabízí přes 1.500 m2 retailových ploch a necelých 10.000 m2 kancelářských ploch. Pro nájemce i jejich návštěvy je k dispozici parkování v okolí objektu, který taktéž nabízí podzemní garážová stání. Nabízíme kancelářsk... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
221 125
 Kč
Pronájem kancelářských prostor 584 m2 s vlastní terasou, ulice Okružní, Brno
Před 585 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
NC Okružní je jedinečným komerčním projektem v severní části Brna, který vyniká především perfektním napojením na Brněnský městský okruh a občanskou vybaveností přímo v daném místě. Potřebujete nakoupit (Lidl, Penny market, Albert), na Poštu, do drogerie nebo zverimexu? Je libo Plavecký bazén po práci? Vše na jednom místě! Budova z leteckého pohledu připomínající hřebínek je proložená terasovými výklenky ideálními pro relax, odpočinek, ale i práci na čerstvém vzduchu. Celý komerční projekt nabízí přes 1.500 m2 retailových ploch a necelých 10.000 m2 kancelářských ploch. Pro nájemce i jejich návštěvy je k dispozici parkování v okolí objektu, který taktéž nabízí podzemní garážová stání. Nabízíme k... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
178 120
 Kč
Pronájem kancelářských prostor 1316 m2 se dvěma terasami, ulice Okružní, Brno
Před 585 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
NC Okružní je jedinečným komerčním projektem v severní části Brna, který vyniká především perfektním napojením na Brněnský městský okruh a občanskou vybaveností přímo v daném místě. Potřebujete nakoupit (Lidl, Penny market, Albert), na Poštu, do drogerie nebo zverimexu? Je libo Plavecký bazén po práci? Vše na jednom místě! Budova z leteckého pohledu připomínající hřebínek je proložená terasovými výklenky ideálními pro relax, odpočinek, ale i práci na čerstvém vzduchu. Celý komerční projekt nabízí přes 1.500 m2 retailových ploch a necelých 10.000 m2 kancelářských ploch. Pro nájemce i jejich návštěvy je k dispozici parkování v okolí objektu, který taktéž nabízí podzemní garážová stání. Nabízíme kancelářské uzavřené patro s celkovou výměrou 1316 m2 a přístupem na dvě venkovní... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
394 800
 Kč
Pronájem kanceláře
Před 585 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Dovolujeme si Vám nabídnout k pronájmu reprezentativní kancelářské prostory, které se nachází v kancelářská budova v samém srdci Prahy: ve spodní části Václavského náměstí, kancelářské prostory jsou přístupné přímo z Václavského náměstí prostřednictvím samostatného vchodu s nepřetržitým provozem recepce a bezpečnostní službou. Projekt nabízí moderní t... (více v detailu)
Středočeský kraj
35 000
 Kč
Ubytovací služby v režimu náhradního plnění, Ostrava-Přívoz
Před 585 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme pronájem nově zrekonstruovaných 28 pokojů určených ke krátkodobému i dlouhodobému ubytování. Kapacita až 52 osob. V ceně jsou energie, úklid, praní a internet. Fakturace za ubytovací služby je možná v režimu náhradního plnění, což umožňuje všechny náklady na ubytování zaměstnanců velkých firem odečíst z daňové povinnosti, ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Pronájem kancelářských prostor, 83 m2, Michelská, Praha 4 - Michle
Před 585 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Dovolujeme si Vám nabídnout pronájem kancelářských prostor na velmi lukrativním místě v Praze 4, v Michelské ulici č. 300/60, vedle BB centra. Prostor je 83 m2 velký a disponuje 3 kancelářemi, kuchyňkou a sociálním zázemím. Budova je vybavena recepcí v přízemí, moderním protipožárním systémem, zabezpečovacím systémem a ostrahou 24 hodin, novým výtahem, menší zahradou. Je možné využívat konferenčních místnosti v suterénu pro různé akce, školení nebo oslavy. V ok... (více v detailu)
Hlavní město Praha
29 800
 Kč
Vybavená solná jeskyně v centru Prahy
Před 585 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám k pronájmu zařízenou solnou jeskyni. Současná nájemnice přenechá pronájem prostoru za podmínky vyplacení odstupného - odkoupení vybavení plně funkční solné jeskyně. Jedná se o jedinečnou investiční příležitost. Jeskyně se nachází v 1. PP čtyřpodlažního cihlového bytového domu ve velice atraktivní lokalitě - ulice Krakovská, v těsné blízkosti Václavského náměstí. Celý prostor solné jeskyně je pečlivě rekonstruován. K solné jeskyni náleží také malá oddělená kancelář. Do nedávna měla jeskyně i stálou ... (více v detailu)
16 500
 Kč
Pronájem kanceláře 28 m2, ulice Košinova, Brno - Královo Pole
Před 585 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele nabízíme k pronájmu exkluzivní kancelář v novostavbě administrativní budovy v Králově Poli na ulici Košinova. Výborná dostupnost na hlavní komunikaci Brno - Svitavy, městský okruh a MHD. Vhodné pro zřízení sídla společnosti, kontaktního místa s klienty, IT, atd. Parkování před budovou - možnost pronájmu parkovacích míst. Celková výměra kanceláře činí 28 m2 s umístěním ve 2.NP budovy, + podíl na společných prostorech patra. Jedná se o samostatnou kancelář (28 m2). Půdorys na vy... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 665
 Kč
Pronájem kancelář 40 m2 Moravský Krumlov
Před 626 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Pronajmeme nebytový komerční prostor, Moravský Krumlov, okr. Znojmo. Prostor je určen na kancelář nebo na sklad. Celková plocha prostoru je 40 m2. Sociální zařízení (WC a umyvadlo) společné v přízemí budovy. Nebytový prostor je součástí cihlové administrativní budovy. Určen pouze pro komerční využití. V dobrém stavu. Zařízení dohodou (může být vybavený i nevybavený). V pronajímaném p... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 800
 Kč
Pronájem skladového prostor 100m2 - Opava
Před 626 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme exkluzivně pronájem skladového prostoru o výměře cca. 100m2. Prostor je uzavřen sekčními vraty a lze ho i vytápět. K tomuto prostoru lze využít i par... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 000
 Kč
Pronájem komerčního prostoru 227 m2
Před 626 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Reality 11 Vám zprostředkují pronájem komerčního prostoru v ulici Nádražní přímo naproti stanici metra Smíchovské nádraží. Nemovitost byla zkoloudována na gastrozařízení. Nemovitost je vhodná jak pro gastro provoz, tak i pro kosmetické zařízení, veterinární kliniku, či maloobchod. Prostor má užitnou plochu 227m a nyní je po kompletní rekonstrukci. Vchod a vstupní prostor lze rozšířit, v objektu jsou celkově tři vstupy, samozřejmostí je vstup pro zásobování. Po celé pravé polovině domu lze umístit reklamu včetně virtuální projekce ( obrazovka ). Výborná dostupnost městskou hromadnou dopravou. V blízkosti se nachází několik tr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
85 000
 Kč