Filtry



Služby a ostatní nemovitosti

1 477 výsledků

Prodej, Činžovní domy, 276 m2 -
Před 631 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Chcete si otevřít vlastní restauraci nebo hledáte prostory pro své kanceláře? Tyto komerční prostory s užitnou plochou 276 metrů čtverečních vám umožní proměnit své sny v realitu. Nachází se v Příbrami v Dlouhé ulici, která se řadí k nejatraktivnějším lokalitám přímo v centru města. Budova, ve které se prostory nachází, je po kompletní rekonstrukci. V těsné blízkosti budovy j... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 700 000
 Kč
Pronájem nebytového prostoru, Děčín - Rozbělesy
Před 631 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Hledáte komerční prostory pro Váš byznys? Přejete si kancelářské prostory v centru města Děčín, za dostupné finanční podmínky? Jste tu správně! Zprostředkuji Vám, kancelářské prostory o podlahové ploše 101 m s dispozicí 2+1. Prostory je možno přebudovat na minimálně prostorné 3+1. Prostory se skládají z šatny, toalety, kuchyňky a dvou neprůchozích místností. Obchodním záměrům se meze nekladou, majitelé mohou natáhnout pomocnou ruku při případné revitalizaci prostorů, které budou mít propracovaný obchodní plán. Pr... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 900
 Kč
Pronájem, Sklady, 6282 m2 - Uherské Hradiště - Mařatice
Před 631 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu 5-ti podlažní budovu v průmyslovém areálu v centru Uherského Hradiště na ulici Sokolovská. Prostory jsou vhodné na... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Pronájem komerčních prostor v centru Hradce Králové
Před 631 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu samostatný komerční prostor s výlohou, který se nachází přímo v centru Hradce Králové, náměstí 5. května. Jedná se o kompletně zrekonstruovaný přízemní prostor s podlahovým topením o dvou místnostech se sociálním zázemím, celková výměra 50 m2. Kance... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
15 000
 Kč
Pronájem prodejny/salonu/kadeřnictví, Karlovy Vary, 45 m2
Před 631 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
Reality 11 Vám zprostředkují pronájem prodejny v areálu Zezan. ! Pozor nyní akční sleva 25% na celý první rok pronájmu ! Jedná se o prostor v přízemí, který lze ideálně využít jako beauty salon, kadeřnictví či prodejna nebo kanceláře. Prostor má vlastní vstup a vytrýnu s možností umístění reklamy. Prostor je prostorný, vhodný pro práci 1-6 osob. Prostor má sociální zázemí společný s vedlejší prodejnou. Prostor je z části vyba... (více v detailu)
Karlovarský kraj
10 404
 Kč
Půdní prostor o výměřě 448,2 m2, Praha 5- Hlubočepy
Před 631 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
prodej půdy o celkové výměře 448,2 m, nacházející se na Praze 5-Hlubočepy, v cihlovém domě v ulici Na Zlíchově 226/3 a 240/5. Dle studie má v domě vzniknout nástavba s 19 malometrážními bytovými jednotkami, kdy HPP obou pater je 948 m, čistá prodejní plocha těchto bytů je 700 m. Projekt na půdní nástavbu byl již v rámci SP podán na jednotlivé DOSSY. Půda se nachází v žádané lokalitě na Praze 5-Hlubočepy. ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
28 500 000
 Kč
Nebytový prostor Krnov
Před 631 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Nabízím lukrativní nebytový prostor v osobním vlastnictví v zalidněné části města Krnova v panelovém domě. Nemovitost je možné využít jako dílna ( el. příp. 400V), provozovna ( kadeřnictví, kosmetika, o... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 800 000
 Kč
Pronájem reprezentačních prostor
Před 632 dny - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám Pronájem reprezentačních prostor v Pohořelicích, které jsou součástí velkého komplexu komerčních budov. Prostor je možno využít například jako výstavní nebo prodejní plochu pro výrobky, stroje, luxusní vozy, obytné vozy, motocykly atd. V prostoru je zákaznický showroom samozřejmě i se sociálním zařízením. Celková výstavní nebo prodejní plo... (více v detailu)
25 000
 Kč
Pronájem kanceláře 120m2 - Praha - Žižkov
Před 632 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu kanceláře na frekventované ulici pražského Žižkova o velikosti 120m2. 4 kanceláře, ihned k nastěhování, nájem 42 000Kč/m2 plus... (více v detailu)
Hlavní město Praha
42 000
 Kč
Pronájem kanceláře v centru ČB
Před 632 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám pronájem kanceláře v 1. patře rekonstruovaného domu v historickém centru Českých Budějovic. Vybavení kanceláře je součástí n... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 000
 Kč
Pronájem nebytového prostoru, Karlovy Vary - centrum
Před 632 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem nebytového prostoru v obchodním centru Karlových Varů. Prostory o velikosti 75,38 m se nacházejí v přízemí cihlového domu, mají vlastní vstup z ulice a jsou vhodné pro provozování služeb, prodej potravin, výrobnu.... V zázemí je samostatný sklad, WC, výlevka, koupelna a vstup do chodby domu. Měsíční nájemné zahrnující i služby činní 20.000,- Kč, s... (více v detailu)
Karlovarský kraj
20 000
 Kč
Pronájem, Restaurace, 300m2 - Moravské Budějovice
Před 632 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu jedinečný komerční prostor, určený pro účely provozu restaurace v Moravských Budějovicích. Objekt je výjimečný díky své poloze. Budova je situovaná v samém centru města. V okolí je umístěna vynikající infrastruktura: obchody, široký výběr služeb, muzeum, úřady, banky a bankomaty a různé kulturní památky. Prostor o celkové podlahové ploše cca 300 m2 se nachází v přízemí a suterénu reprezentativní budovy. Res... (více v detailu)
Kraj Vysočina
25 000
 Kč
Pronájem restaurace, 220 m2
Před 632 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
V exkluzivním zastoupení nabízíme pronájem bývalé restaurace o rozloze 220m2, se šesti místy ke stání, která se nachází v obci Jeneč okres Praha-západ. V blízkosti je letiště a dálnice s výbornou dostupností do Prahy Objekt se dá použít nejen jako restaurace, ale je vhodný i pro výrobu, sklad či obchod. Poplatky na energie činí orientačně 12000 Kč měsíčně, po vyúč... (více v detailu)
Středočeský kraj
25 000
 Kč
dlouhodobý i krátkodobý podnájem prostor v centru Prahy
Před 633 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Reality 11 Vám zprostředkují krátkodobý i dlouhodobý podnájem multifunkčních prostor v centru Prahy, v objektu Strahovského stadionu. Prostory jsou vhodné k: - natáčení audiovizuálních pořadů (klíčovací pozadí - White Sreen) - profesionální focení i větších rozměrů - pořádání hudebních akcí - módní přehlídky - pořádá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem kancelářských či obchodních prostor (45,9 m2) v centru města, Hodonín, okres Hodonín
Před 633 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Pokud hledáte prostory pro vaše podnikání, prodejnu, služby či útulnou kancelář v centru města, nabízíme prostor o velikosti 45,9 m2 s vynikající dostupností v přízemí zděného 3-patrového domu na ulici Měšťanská v Hodoníně. Tento objekt se nachází v těsné blízkosti pěší zóny a byl skoro 30 let využíván k podnikání pouze jedním obchodníkem. Tento prostor k pronajmutí nabízí hlavní místnost s okny a vstupem přímo z ulice, kancelářský kout, či skladový prostor s oknem do dvora budovy, také toalety, sprchový kout, či technickou místnost se samostatným kotlem k vytápění. Tyto prostory si ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
14 000
 Kč
Pronájem, Obchodní prostory, m2 - Uherské Hradiště - Mařatice
Před 633 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu prostory bývalé podnikové prodejny OTMA na ulici Sokolovská v Uherském Hradišti - Mařaticích. Komerční prostory o velikosti 216 m2 s možností pronájmu venkovního parkovacího stání cca 750 m2. Vhodné pro obchodní prostory , kanceláře , showroom . Výhoda je venkovní vstup z ulice. Nabízí se třeba p... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 000
 Kč
Prodej prostoru pro restauraci 296m2 Opletalova P-1
Před 633 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej nebytového prostoru se schválením na gastronomii o celkové výměře 296m, ve frekventované části ulice Opletalova, Praha 1. Jedná se o kompletně zrekonstruované reprezentativní prostory, které jsou ve třech úrovních, hlavní prostor se vstupem z ulice, velkou výlohou a vysokými stropy, z tohoto prostoru se jde o patro výš do menší galerie, s výhledem na hlavní prostor, nebo se jde o patro níž, kde je jak nádherný propo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej nebytového prostoru 296m2 Opletalova P-1
Před 633 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej nebytového prostoru o celkové výměře 296m, ve frekventované části ulice Opletalova, Praha 1. Jedná se o kompletně zrekonstruované reprezentativní prostory, které jsou ve třech úrovních, hlavní prostor se vstupem z ulice, velkou výlohou a vysokými stropy, z tohoto prostoru se jde o patro výš do menší galerie, s výhledem na hlavní prostor, nebo se jde o patro níž, kde je jak nádherný propojený prostor s klenutými stropy, také je zde WC jak pr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem kavárny Praha - Smíchov
Před 633 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nabízíme předání nájmu stávající kavárny Esprese, za vyplacení odstupného ve výši 699.000,- Kč včetně DPH. Kavárna se nachází v novostavbě ve skvělé lokalitě Prahy 5, hned vedle zastávky Laurova, ulice Radlická. Prostory kavárny zahrnují sál s 12 místy k sezení, dětský koutek, malý sklad-kuchyňku, dvě toalety (dámská toaleta je vybavena pro osoby se zdravotním postižením), sklad pro personál se samostatnou toaletou pro zaměstnance. V ceně je: - předáni zařízeného prostoru; - předáni veškerého vybavení, nábytku, nádobí, jakož i zbytků výrobků a zboží; - Vlastní recepty na nápoje, dezerty, teplé ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
24 000
 Kč
Prodej penzionu s restaurací, pozemek 3345 m², Deštné v Orlických horách, okr. Rychnov na Kněžnou
Před 635 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Realitní kancelář LET'S HOME si Vám ve výhradním zastoupení majitele dovoluje nabídnout k prodeji rozsáhlou nemovitost, ve které je nájemcem provozován tradiční penzion s restaurací „Šťastnej kopec“. Nemovitost se nachází na klidném místě s krásným výhledem na vrcholky Orlických hor. Objekt stojí na vlastním rozlehlém pozemku o výměře 3.345 m² a je obklopen přírodou, vzrostlými stromy, výhledem na protější svah – sjezdovku a na pastviny s koňmi přímo před penzionem. V přízemí objektu se nachází restaurace s kuchyní, zázemím a letní terasou s výhledem do okolí. V prvním a druhém patře se pak nachází ubytovací kapacita penzionu: celkem 5 pokojů se... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
16 500 000
 Kč
Prodej, Restaurace, 276 m2 -
Před 635 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Chcete si otevřít vlastní restauraci nebo hledáte prostory pro své kanceláře? Tyto komerční prostory s užitnou plochou 276 metrů čtverečních vám umožní proměnit své sny v realitu. Nachází se v Příbrami v Dlouhé ulici, která se řadí k nejatraktivnějším lokalitám přímo v centru města. Budova, ve které se prostory nachází, je po kompletní rekonstrukci. V těsné blízkosti budovy j... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 700 000
 Kč
Prodej, Sklady, 1200 m2 -
Před 635 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji skladovací a výrobní areál na okraji Hradce Králové. ve Svobodných Dvorech. Areál sestává z výrobní haly se schválenou motorárnou pro opravy nákladních vozidel Tatra, průmyslové haly s jeřábovou dráhou, zateplené haly pro skladování nebo lehkou výrobu, garáží, administrativní budovy se sociálním zařízením a služebním bytem, neveřejné čerpací stanice, nevyužívané budovy vrátnice a rozsáhlé odstavné a parkovací plochy pro kamiony. K areálu vede vlastní příjezdová cesta pro nákladní vozidla s dálkovým ovládáním vrat. Z ulice Dvorská je sam... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Pronájem obchod 105 m2 pěší zóna v Brně,
Před 636 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Se souhlasem majitele Vám nabízíme obchodní prostor 105m2 na frekventovaném místě pěší zóny v Brně. Prodejna se vstupem a výlohou z ulice sestává ze tří propojených místností. V každé místnosti je zavedena voda, z nejmenší ústí do ulice velké prodejní okno. V zadní části je instalace vzduchotechniky s odtahem na střechu. ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
120 000
 Kč
Reprezentativní kanceláře o třech místnostech 117m2 v centru Prahy
Před 636 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Reprezentativní prostory s vysokými stropy o třech světlých místnostech se nachází v prvním patře nárožního novorenesančního domu v centru Prahy na Vinohradech, v ulici Škrétova. Jedná se o bytovou jednotku 116,9m2, dispozičně řešenou jako 3+kk, která je svou polohou a dispozicí vhodná i jako reprezentativní kancelář pro práci a jednání s klienty. Dům má rekonstruovanou fasádu a interiéry, které jsou už od vstupu velmi působivé, ať už se jedná o vstupní bránu z masivního dřeva, štukované barevné stropy, nebo točité schodiště s původním zábradlím. Plány domu totiž navrhoval Hans Pichler, který se zasloužil o další významné stavby v Praze. Také v tomto domě v minulosti bydlela zpěvačka Ema Destinová. Dům je po opravách se vstupem na čip. K dispozici je společný dvůr. Atraktivní prostory jsou rozdělené na tři velké místnosti, z nichž se dvě dají zařídit jako neprůchozí. V té prostřední je plně vybavená kuchyňská linka s veškerými spotřebiči a kamennou deskou. Dále je... (více v detailu)
Hlavní město Praha
35 000
 Kč
Pronájem ordinace, Kroměříž
Před 636 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám pronájem reprezentativních komerčních prostor s využitím jako kancelář, obchodní prostor nebo ordinaci s potřebou náležitých úprav, kterým je majitel nakloněn. Celková výměra je 97 m2 s. Prostor se skládá ze tří pokojů s kuchyňským koutem, kumbálem, chodbou a sociálním zařízením. Tento prostor se nachází v 1. vyvýšeném patře budovy, která prošla velmi zdařilou rekonstrukcí. Je zde možnost po domluvě s majitelem... (více v detailu)
Zlínský kraj
20 000
 Kč