Filtry



Služby a ostatní nemovitosti

1 477 výsledků

Pronájem, rodinný dům, 73 m2, ul. Tovární, Kolín V
Před 626 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Reality 11 Vám zprostředkují pronájem rodinného domu, dispozice 2+kk se sociálním zařízením o užitné ploše 73 m. Dům se nachází v ulici Tovární, Kolín V. Je napojen na veřejnou přípojku vody, plynu a kanalizace. Vytápění zajišťuje plynový kotel. Teplá voda je přivedena z bojleru a průtokového ohřívače. Dům byl do nedávna využíván k provozu veterinární ordinace a psího salonu, ale je vhodný i pro jiný druh podnikatelské činnosti. K domu náleží d... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 000
 Kč
Pronájem baru ul. Nádražní - Ostrava, pronájem nebytových prostor ul.Nádražní - Ostrava
Před 626 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu volné nebytové prostory s podlahovou plochou 120m2. Tyto prostory sloužily v minulosti jako bar a proto je možno v této činnosti dále pokračovat. Nebytové prostory mají k dispozici z větší části prostor o velikosti 80m2 a jsou rozděleny klenbou, zázemí pro zaměstnance, přední a zadní vchod, 3xWC. Barový pult je možno ponechat pro další využití, pokud by někdo měl v zájmu v této činnosti pokračovat. Prostor lze však úplně ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
20 000
 Kč
Prodej, Ubytování, 221 m2 -
Před 626 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
V exkluzivním zastoupení nabízíme k prodeji Vinný sklep s ubytováním a prostorem pro zpracování vína a přilehlým vinohradem o velikosti 636 m2 v lokalitě Milotice Šidleny. Pýchou Milotic je areál vinných sklepů stojící samostatně asi 1,5 km jihozápadně od obce pod kopcem Náklo. Od konce 50. let minulého století se Šidleny postupně rozrostly v členitý areál čítající 250 sklepů, zástavba tvoří náznaky několika náměstíček. Vinařství se v Miloticích ujalo již před třicetiletou válkou a vinice byly původně soustředěny v trati zvané Horky Objekt má dva vstupy, První vstup je do zpracovny vína z kterého se dá dostat do sklepních prostor pod vinařstvím, které slouží jako degustační místnost,... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
18 028 500
 Kč
Exkluzivní prodej certifikovaného vinařství na Moravě - vinice, sklep, sklad, technologie, značka a
Před 626 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme exkluzivní prodej certifikovaného vinařství – držitele ochranné známky Vína z Moravy. Vinařství se nachází na Moravě – oblast Mikulov. Jedná se o vinohrad v kat. území Strachotín okr. Břeclav o ploše 38.573 m2 a dále v kat. území Mikulov sklad vína a sklep s kapacitou 55 tis. litrů vína, s řízeným kvašením, a s veškerým vybavením v nerezu – tanky, čerpadla, chlazení, lis, filtry atd. Dále je předmětem prodeje i stávající víno na skladě, všechny ochranné známky, užitné vzorky, značka vinařství atd. Vinařství vyrábí převážně vína bílá, která v našich klimatických podmínkách mají možnost vyzrát do podoby, ve které mohou konkurovat velkým světovým vínům, což se potvrdilo i při úspěších vín na prestižních mezinárodních světových soutěžích. Vlajková loď vinařství je král vín Ryzlink rýnský, ze kterého se vytváří různé šarže z hroznů sbíraných v témže roce, ale v různém časovém období sběru. Používají se i různé technologickými postupy. Rýnské ryzlinky považují za chloubu vinařstv... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
23 990 000
 Kč
Pronájem restaurace s terasou pěší zóna Brno
Před 626 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele Vám nabízíme k pronájmu a převzetí zavedenou restauraci s velkou terasou na pěší zóně v Brně. Prostor je dobře viditelný, v prvním patře budovy s terasou do ulice. Přístupný je eskalátorem, výtahem či po schodišti. Výborné místo na hranici pěší zóny u parkoviště a za... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
47 400
 Kč
Pronájem kanceláře 32m2 Brno střed
Před 626 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele Vám nabízíme k pronájmu samostatnou kancelář v 5 patře budovy s výtahem na ul. Cejl v Brně. Kancelář je vybavena novým kobercem, s dobrým světlem velkými okny. Toalety a kuchyňka na chodbě při kanceláři. ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 400
 Kč
Prodej, Obchodní prostory, 47 m2 - Praha
Před 626 dny - HYPERINZERCE
Hledáte zajímavý prostor kousek od Staroměstkého náměsti? Mám pro Vás prostory, které dříve sloužili jako vinárna, které se nachází v ulici V Kotcích. Tato aktuálně vinárna se dlouho pronajímala ale pevně věřím, že může sloužit případně i k jiným účelům. Teď už je jen na Vás, jak s nimi naložíte. Po vstupu do domu naleznete malou chodbu, v které se nachází schody dolů do prostor vinárny, jedná se o 2 velké místnosti, kdy v první... (více v detailu)
7 800 000
 Kč
Pronájem skladovacích prostor cca 1300m2
Před 627 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení vlastníka nemovitosti nabízíme k pronájmu obchodní / skladovací prostory v Žatci. Jedná se o samostatně stojící budovu na frekventovaném místě, v současnosti možnost pronájmu prostor v podzemním prostoru (celkem až cca 1400 m2), které jsou pro zásobování z přízemí budovy (garáž). Lze přizpůsobit dle požadavků zájemce (stavební úpravy) . Možné využití jako skla... (více v detailu)
Ústecký kraj
25 000
 Kč
Prodej, Dům, 4+1, CUP 190 m2 - Mukařov - Žernovka
Před 627 dny - HYPERINZERCE
Jen 20km od Prahy vám nabízíme nemovitost, kde můžete spojit své podnikání s bydlením. Dům má zastavěnou plochu 134m2. Jedná se o kombinaci dřevostavba a zděná suterénní část. Pozemek s plochou 1038m2 poskytuje dostatek soukromí. Suterén má světlou výšku 2,8m2. Prostorná garáž 21m2 (využívaná i jako dílna) má vjezdové vrata vhodné i pro větší vozidla. V zadní části na ni navazuje další místnost (parketová podlaha). Tato může být využita alternativně jako dílna, nebo kancelářská místnost. Garáž i zadní místnost mají dostatek denního světla. V dalších prostorách suterénu je místnost, která sloužila na krátkodobé ubytování, využitelná jako kancelář. Velkou část suterénu zabírají dvě technické místnosti. Zde se taky nachází jak kotel na tuhá paliva, tak alternativně plynový kotel. Obě místnosti jsou využitelné také jako sklad. Na skladování drobného materiálu, nebo archiv je další místnost s větší světlou výškou. K dispozici je i velká prádelna se spr... (více v detailu)
8 590 000
 Kč
Pronájem prostoru ke komerčnímu využití
Před 627 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem prostoru ke komerčnímu využití. Prostory byly využivány jako bistro a jsou také zkolaudovány ke gastronomickým účelům. Ale lze je využít i k jiným účelům - např. prodejnu, sklad, inter. obchod, nebo i kanceláře. Majitel povolí po dohodě i určité úpravy prostoru. Celková plocha pronajatých prostor je 84m. Prostor je rozdělen na několik části - zádveří, kancelář, kuchyňka, prodejna a pak také soc. zařízení. Před budovou je zpevněná plocha, která je také součásti pronájmu a dá se v... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 000
 Kč
Pronájem komerční prostor 85 m2 Moravský Krumlov
Před 628 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Pronajmeme nebytový komerční prostor v Moravský Krumlov, okr. Znojmo. Prostor je určen na kancelář, sklad nebo výrobu. Celková plocha prostoru je 85 m2. Sociální zařízení (WC a umyvadlo) společné v přízemí budovy. Bez kuchyňky. Bez umyvadla, bez vody. Nebytový prostor je součástí cihlové administrativní budovy. Určen pouze pro komerční využití. V do... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
11 500
 Kč
Prodej bytového domu v kutné Hoře s komerčními prostory
Před 628 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje exkluzivně prodej bytového domu s komerčními prostory v Kutné Hoře - Sedleci. V objektu se v přízemí nachází komerční prostory, které fungují jako zaběhlé a v okolí vyhlášené potraviny. Komerční prostory mají výměru 194 m. V 1 NP je pět samostatných bytových jednotek o celkové výměře 309 m. Celý objekt je uzavřeným areálem kolem bytového domu, celková výměra pozemku je 1643 m - možnost parkování a zásobování obchodu ze dvora, kde se nachází další technické budovy. Dům prošel v průběhu let částečnou rekonstrukcí. Vytápění řešeno v jedné části domu plynovým kotlem, bytová čá... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Pronájem kanceláře Hrnčířská 22,22m2
Před 628 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
ppronájem kancelářských prostor v centru krajského města v Ústí nad Labem, ul. Hrnčířská. Tento prostor se nachází ve 3.NP z celkového počtu 6 NP v revitalizovaném komerčním domě s novým výtahem, kkuchyňkou a odděleným WC vždy na každém patře. K vybavení kanceláře náleží i videotelefon s dálkovým otevíráním vstupních dveří.... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 100
 Kč
Prodej restaurace Zlatá Hvězda v Písku
Před 628 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji restauraci Zlatá Hvězda s dlouholetou historií a stálou klientelou v Písku. Restaurace prošla rozsáhlou rekonstrukcí, je momentálně plně v provozu a prodává se včetně veškerého vybavení. Celková užitná plocha je cca 238 m2, včetně podílu na společných částech domu a pozemku. Dispozici v 1.NP tvoří vstupní bar a sál s projektorem, dohromady 90 m2 s ka... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Zdarma
 Kč
Prodej bytového domu, Radošovická - 620 m2
Před 628 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nabízím Vám k prodeji bytový dům v Praze Strašnicích, ulice Radošovická, včetně přilehlé zahrady, kde je možnost jednoho parkování. V cihlovém domě z 30. let 20. století se nachází 8 bytových a 4 nebytové jednotky (z toho 3 obyvatelné) ve třech nadzemních podlažích a suterénu. Tři byty nabízí balkon orientovaný na východ do klidné zahrady. Dům je na bytové jednotky formálně rozdělen dle katastru nemovitostí a je pravidelně udržovaný, od 90. let prošel řadou rekonstrukcí (okna, podkrovní byt, balkony, střecha, menší úpravy na bytových jednotkách. - nebyt. prostor 996/1, 1.PP / suterén, 124.6 m2, plyn. kotel na topení a TUV - nebyt. prostor 996/2, 1.PP / suterén, 16.3 m2, plyn. kotel na topení a TUV - byt 996/3, 1.NP, 30.8 m2, vytápění akum. kamna, boiler na TUV - byt 996/4, 1.NP, 41.1 m2, vytápění akum. kamna, boiler na TUV - byt 996/5, 1.NP, 40.8 m2, vytápění akum. kamna, boiler na TUV - byt 996/6, 1.NP, 30.7 m2, vytápění el. kotel, boiler na TUV - byt 996/7, 2.NP, 30.7 m2, vytá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
62 400 000
 Kč
Prodej penzionu s kapacitou 22 osob, pozemek 4.575 m2, kousek od Skiareál Klínovec
Před 629 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Reality 11 Vám zprostředkují koupi funkčního penzionu, umístěného 2.5 km od parkoviště SkiAreál Klínovec, po renovaci v roce 2015 a dalších úpravách v roce 2020. Dům, jehož zastavěná plocha je 115 m, stojí na velkorysém, částečně svažitém pozemku, s výměrou 4.575 m, a je vhodný k dalšímu provozování a nebo přestavbě na 5 - 7 apartmánových bytů a výstavbě dalšího domu na vedlejším pozemku, kdy by celková kapacita v obou domech mohla být 26 osob a na zbývající části pozemku by se dalo vytvořit rozsáhlé zázemí, jak pro děti tak pro dospělé (sauna, ochlazovací jezírko - napájeno potokem, pergola s grilem, dětské hřiště, atd.) Současný penzion je dispozičně rozdělen na přízemí, kde je větší kuchyň (linka, myčka, lednice, sporák, na podlaze vinyl), společenská místnost, WC, kotelna – vytápění 5 let starým kotlem 24 kWh na tuhá paliva, lyžárna, komora a menší sklep. V 1. NP jsou dva apartmány - malý apartmán kde je kuchyně, dva pokoje, koupelna se sprchovým koutem a WC, větší apartmán - ložni... (více v detailu)
Ústecký kraj
15 900 000
 Kč
Prodej velkého domu (penzionu), pozemek 2.240 m2, kousek od Skiareál Klínovec
Před 629 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Reality 11 Vám zprostředkují koupi funkčního penzionu, umístěného 2.5 km od parkoviště SkiAreál Klínovec, po renovaci v roce 2015 a dalších úpravách v roce 2020. Dům, jehož zastavěná plocha je 115 m, stojí na velkorysém, částečně svažitém pozemku, s výměrou 2.240 m a je vhodný k dalšímu provozování a nebo přestavbě na 5 - 7 apartmánových bytů. Současný penzion je dispozičně rozdělen na přízemí, kde je větší kuchyň (linka, myčka, lednice, sporák, na podlaze vinyl), společenská místnost, WC, kotelna – vytápění 5 let starým kotlem 24 kWh na tuhá paliva, lyžárna, komora a menší sklep. V 1. NP jsou dva apartmány - malý apartmán pro 5 osob (kuchyň, pokoj s palandou a druhý pokoj pro 3 osoby, koupelna se sprchovým koutem a WC), velký apartmán až 7 osob (ložnice s dvoupostelí, kuchyňka, chodba s jídelním stolem a válendou, druhá ložnice se dvěma palandami, koupelna se sprchovým koutem a WC). Ve 2. NP jsou 4 pokoje s krásnými trámy ( nyní pokoje pro 3, 4, 4 a 5 osob), dvě toalety, společná koup... (více v detailu)
Ústecký kraj
10 500 000
 Kč
Prodej komerční objekt, Jesenice, okres Příbram
Před 629 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Dovolujeme si vám nabídnout na prodej pěkný velký komerčně-výrobně-historický objekt, který se nachází v obci Jesenice 7 km jihovýchodně od města Sedlčany a 5 km od frekventované silnice č. 18, která navazuje na mezinárodní silnici E55 a z druhé strany na dálnici D4. Objekt byl nyní využíván jako výrobna, sklad a prodejna (ohledně výrobků z kamene-kamenictví, kde by bylo možno navázat a pokračovat dále v této činnosti) z veškerým zázemím jako jsou například kanceláře, sociální zázemí prodejní plocha atd. Část objektu má historickou hodnotu a to třípodlažní mlýn z minulého stol... (více v detailu)
Středočeský kraj
20 484 000
 Kč
Brno – Střed, Kanceláře, 22m2 – Kancelář.
Před 629 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám pronájem kancelářských prostor v Brně Středu na ulici Josefská. Prostory jsou prakticky v centru. K dispozici jsou i reprezentativní prostory pro porady i jednání k jednorázovému pronájmu. Prostor je možné libovolně upravit v objektu je pro k... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 300
 Kč
Pronájem - komerční prostor 40 m2 - Praha 5 - Smíchov - ul. Lidická
Před 629 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem komerčního prostoru, velikosti 40 m, který byl naposled využívaný a kolaudován jako ordinace. Tento prostor se nachází ve 2.NP (1. patro) s výtahem, v cihlovém domě cca 5 minut od stanice metra Anděl, Praha 5 - Smíchov. Je zde vstupní chodba, hlavní místnost a sociální zařízení s toaletou, umývadlem a možností vybudování sp... (více v detailu)
Hlavní město Praha
14 990
 Kč
Brno - Obřany, pronájem, vybavení – komerce
Před 630 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
K dlouhodobému pronájmu nabízíme kompletně vybavenou místnost k provozování manikúry/pedikúry, popř. kosmetiky ve wellness centru 4Comfort o velikosti cca 4,8m2. Parkování je možné v těsné blízkosti... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 000
 Kč
Prodej mlýna, Černíny - Bahno, okr. Kutná Hora
Před 630 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám průmyslový objekt, který je první mlýn na Vrchlici v Bahně okr. Kutná Hora s užitnou plochou 373 m2 na pozemku 1000m2 a vlastním rybníkem 17m2. Mlýn je po rekonstrukci a je vhodný jak k bydlení tak k podnikání – pivovar, restau... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 900 000
 Kč
Objekt k výstavbě 9 bytů v o Suchá u Nejdku v Krušných horách - investice
Před 630 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme objekt bývalé školy Suchá u Nejdku v Krušných horách v Karlovarském kraji s přilehlým pozemkem s možností výstavby 9 bytových jednotek. Jedná se o objekt před rekonstrukcí, kdy v současné době je dokončováno stavební povolení pro výstavbu devíti horských apartmánů. Budova se prodává vč. stavebního povolení pro investici do stavebního záměru. Stavba stojí na pozemku o rozloze 819 m2, celková zastavená plocha je 300 m2 a celková podlahová plocha je 872 m2. Součástí prodeje je vedlejší pozemek o rozloze 1187 m2, momentálně vedený v územním plánu jako sportoviště a rekreační plocha. Dvoupodlažní budova je k celkové rekonstrukci, statika budovy je dobrá. Dispozičně je n... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 700 000
 Kč
Pronájem menšího prostoru pro modelaci nehtů, Plzeň Doubravka
Před 630 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu menší prostor cca 5 m2 vhodný například pro modelaci nehtů. Vhodné například pro někoho, kdo by hledal prostory například jako vedlejší příjem a nebo na rozjezd vlastního podnikání. Prostory jsou k nájmu včetně vybavení na fotografiích a nacházejí se v 1. patře cihlového domu na Masarykově ulici naproti OC Centrum. Přímo u domu je možnost... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 000
 Kč
Prodej domu Praha Stodůlky
Před 630 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nabízíme vám k prodeji dům. Dispozičně je objekt řešen jako třígenerační, a v katastru vedený jako rodinný dům Vzhledem k povaze věci, nemůžeme být momentálně více konkrétní, je zde nutná diskrétnost kterou po případném zájemci musíme požadovat. Pokud by vás naše nabídka zaujala, rádi osobně poskytneme více informací.! Veškeré informace pouze na vyžádání., Cena je s provizí RK. Provize RK zahrnuje veškerý právní servis včetně zajištění kupní ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
28 900 000
 Kč