Filtry



Služby a ostatní nemovitosti

1 477 výsledků

Pronájem kancelářských prostor 38 m2, Malešice, administrativní budova s recepcí
Před 675 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nabízíme klimatizované kancelářské prostory o velikosti 36 m2 v administrativním komplexu v Malešicích. Administrativní budova je vybavena kompletním zázemím: centrální recepcí, podatelnou, vlastním parkovištěm 24hodin denně, vnitroblokem s klidovou zónou, jídelnou. Dobrá dostupnost MHD, bus přímo před budovou, na metro 5 minut. Služby zahrnují: el. energie, vodné, stočné, ostraha, recepční služby, úklid... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 600
 Kč
Kancelářské prostory Malešice, 73 m2, možnost parkingu
Před 675 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nabízíme klimatizované kancelářské prostory o velikosti 73 m2 v administrativním komplexu v Malešicích. Jedná se o 3 kanceláře v 1. patře budovy. Administrativní budova je vybavena kompletním zázemím: centrální recepcí, podatelnou, vlastním parkovištěm 24hodin denně, vnitroblokem s klidovou zónou, jídelnou. Dobrá dostupnost MHD, bus přímo před budovou, na metro 5 minut. Služby zahrnují: el. energie, vodné, stočné, ostraha, r... (více v detailu)
Hlavní město Praha
27 000
 Kč
Pronájem kanceláří 30 m2 u Břevnovského kláštera
Před 675 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Ve výhradním zastoupení klienta nabízíme pronájem kanceláře o celkové ploše 30 m2 v kultivovaném prostředí zrekonstruovaného domu v žádané lokalitě Prahy 6. K dispozici je společná prostorná kuchyňka 21 m2, sociální zázemí a využití ostrahy a recepce v přízemí domu. Kancelář je situována v nové přístavbě zadního traktu budovy s výhledem do kl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
200
 Kč
Pronájem obchodních prostor, 197m², Teplice - Benešovo náměstí
Před 675 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele nabízíme k pronájmu komerční prostory na Benešově náměstí v Teplicích o celkové výměře 197m². Prostory se skládají ze 4 částí, jedna větší místnost je vhodná jako dílna nebo sklad. K dílně náleží další dva prostory, které jsou průchozí s dílnou. Vedle se nachází další menší místnost, vho... (více v detailu)
Ústecký kraj
12 500
 Kč
Pronájem stylové italské restaurace na náměstí v Úvalech u Prahy
Před 675 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Pronájem zavedené vybavené italské restaurace s originálním architektonickým řešením. V provozu je úspěšně úctyhodných 15let. Restaurace se nachází na strategickém místě přímo na krásném náměstí v centru města Úvaly které má více jak 7000 obyvatel pouze 20km od centra Prahy a 9km od Českého Brodu. Restaurace o celkové výměře 261m2 pro 65 sedících hostů, od jara do podzimu je k dispozici dalších 45 míst na venkovní terase (45m2) s praktickou pojezdovou markýzou. Hosté mohou poh... (více v detailu)
Středočeský kraj
50 000
 Kč
Pronájem obchodních prostor v Centru Tivoli
Před 675 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám k pronájmu obchodní prostor na výjimečném místě v širším centru města na ulici Úvoz, na rohu ulic Čápkova a Úvoz s velkou průchodností v nově zrekonstruovaném centru Tivoli. Původně jednotka byla využita jako kosmetické studio, vzorková prodejna, lze však využít pro jakékoliv jiné účely. Prostor má 16 metrů s francouzským oknem do ulice. Součástí je vlastní sociální zařízení a technická mí... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
9 500
 Kč
Pronájem obchodních prostor v Centru Tivoli
Před 675 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám k pronájmu obchodní prostor na výjimečném místě v širším centru města na ulici Úvoz, na rohu ulic Čápkova a Úvoz s velkou průchodností v nově zrekonstruovaném centru Tivoli. Původně jednotka byla využita jako prodejna potravin. Prostor má 50 metrů s výkladem do ulice. Součástí je vlastní sociální zařízení a technická místn... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
19 500
 Kč
Pronájem, kancelář, 170 m2, Chlumec nad Cidlinou
Před 677 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu soubor kanceláří v obci Chlumec nad Cidlinou, ul. Rooseveltova. V uzavřeném areálu se kanceláře nacházejí v administrativní budově v 1. NP. s užitnou plochou 170 m2. V areálu až 10 parkovacích míst. Kanceláře jsou vybaveny: základní nábytek, počítačová technika, klimatizační jednotky - viz. fotodokumentace. Administrativní budova je vybavena kuchyňským zázemím, zasedací místností s projektorem, sociální zázemím, skladem, technicko... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
25 500
 Kč
Prodej, administrativní budova, Chodová Planá
Před 677 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám k prodeji administrativní budovy na okraji obce Chodová Planá. Tyto prostory byly využívány jako kanceláře k přilehlému areálu. Budovy jsou nyní vhodné k rekonstrukci a lze je poté využívat jako ubytovnu s několika desítkami pokojů nebo jako administrativní budovy s kancelářemi. Celý objekt je rozdělen do 3 budov, které na sebe navaz... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Prodej domu 4+1 Kunovice
Před 677 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje ve výhradním zastoupením majitele ke koupi rohový, dům v centru města Kunovice u Uherského Hradiště. Dům je u hlavní frekventované silnice a je možné ho využít i jako komerční prostory (prodejna, služby, sídlo firmy, showroom... Dům prošel rekonstrukcí: kuchyňská linka, koupelna se sprchovým koutem, výměna oken za plastová, garážové vrata, rozvod topení v mědi a kombinovaný pl... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 500 000
 Kč
Pronájem Obchodního prostoru, 35m2 - Dr. Vrbenského, Kladno
Před 679 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Rád bych vám nabídl pronájem nebytového prostoru v ulici Dr. Vrbenského v Kladně. Nebytový prostor je situován jako hlavní místnost, která má prosklenou výlohu do ulice a dále zadní, menší místnost, která je možná využít jako zázemí, kde je situována i toaleta. Tento nebytový p... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 000
 Kč
Prodej činžovního domu 360 m², Dolní Poustevna - Horní Poustevna, okres Děčín
Před 679 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme po VÝRAZNÉ slevě investiční bytový dům se čtyřmi bytovými jednotkami s dispozicí 4 x 3KK o výměře 4 x 70,5 m2 ve velmi zajímavé turistické lokalitě v blízkosti hranic s Německem. Nově zrekonstruované byty lze výhodně pronajmout dobře platícím pendlerům nebo nabízet krátkodobé pronájmy Airbnb a zájemcům o dovolené v této oblasti. Budoucí majitel bude jako správce ovládat v mobilní aplikaci vytápění jednotlivých bytů a odemykání vstupních dveří a jednotlivých bytů. Dále bude možné poskytnou zájemcům o dlouhodobé nebo krátkodobé ubytování přístupy do aplikací k jednotlivým bytům. Součástí kompletní rekonstrukce je i zateplení fasády 15cm... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 580 000
 Kč
Prostějov, pronájem kanceláře, 230 m2, vybavení – komerce
Před 679 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám pronájem komerčních prostor v Prostějově na frekventovaném místě - na náměstí T.G.Masaryka. Jedná se o vzdušné obchodní prostory o přibližné ploše 190 m2, které jsou v současné době využívány jako prodejna knih, ale mimo obchod se zázemím a skladovacím prostorem je využití velmi různorodé. Prostor je vhodný také na kanceláře, provozovny služeb, či přizpůsobení jiným konkrétním zá... (více v detailu)
Olomoucký kraj
45 000
 Kč
Pronájem části komerčního prostoru v Kladně, pronájem prostoru centrum Kladno
Před 679 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Pronájem části zakrytého komerčního prostoru 6m2, pro masáže, pedikůru nebo solárium v Kladně- Rozdělově ulice Vítězná. Prostor je zakryt plentou k dispozici společná kuchyňka, toaleta, posezení pro klienty ve společném prostoru pro ostatní atd.. cena nájem... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 000
 Kč
Prostějov, pronájem kanceláře, 50 m2, vybavení – komerce
Před 679 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám pronájem komerčních prostor v Prostějově na frekventovaném místě - na náměstí T.G.Masaryka. Jedná se o obchodní prostor o celkové přibližné ploše 37 m2, který je v současné době využíván jako občerstvení/pekárna a je ihned volný k pronájmu. Je vhodný také na kancelář, provozovnu služeb, či přizpůsobení jiným konkrétním záměrům. Celk... (více v detailu)
Olomoucký kraj
15 000
 Kč
Prodej komerční objekt, Jesenice, okres Příbram
Před 680 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Dovolujeme si vám nabídnout na prodej pěkný velký komerčně-výrobně-historický objekt, který se nachází v obci Jesenice 7 km jihovýchodně od města Sedlčany a 5 km od frekventované silnice č. 18, která navazuje na mezinárodní silnici E55 a z druhé strany na dálnici D4. Objekt byl nyní využíván jako výrobna, sklad a prodejna (ohledně výrobků z kamene-kamenictví, kde by bylo možno navázat a pokračovat dále v této činnosti) z veškerým zázemím jako jsou například kanceláře, sociální zázemí prodejní plocha atd. Část objektu má historickou hodnotu a to třípodlažní mlýn z minulého stol... (více v detailu)
Středočeský kraj
20 484 000
 Kč
Prodej, Kanceláře, 577 m2 -
Před 680 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
V exkluzivním zastoupení společnosti Vám nabízím k prodeji kancelářskou budovu s vlastním pozemkem na velmi lukrativní adrese v Praze. Komerční objekt s celkovou podlahovou plochou až 727 m2 a pozemkem o celkové výměře 786m2 sousedí s administrativním centrem Krejcárek a je přístupný z hlavní dopravní tepny Novovysočanská, která spojuje Žižkov a Vysočany. Na pozemku, na který se dostanete dálkově ovládanou bránou z hlavní třídy, je celkem 10 parkovacích míst. Kancelářské, administrativní a sociální zařízení se v budově nacházejí ve třech podlažích. V prvním podzemním podlaží jsou aktuálně 3 kanceláře, prostorná jednací místnost, odhlučněná místnost, několik skladů, kotelna, dvě toalety s koupelnami a šatna. V přízemí je celkem 9 kanceláří s recepcí, 2 sociální zázemí a prostor... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem kanceláří, Teplice - Pražská
Před 680 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele Vám zprostředkujeme pronájem nově zrekonstruované kanceláře v budově, která je také po kompletní rekonstrukci. Budova se nachází na Pražské ulici se s vlastním parkovacím místem. Kancelář se nachází v 2.np budovy. Kanceláře jsou celkem tři, ale dají se pronajmout i po jedné. Kancel... (více v detailu)
Ústecký kraj
150
 Kč
Pronájem komerčních prostor, Hodonín
Před 680 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem kancelářekých prostor spolu s výstavní nebo prodejní venkovní plochou. Kancelář 12 m ( soc. zázemí, nově vystavěno, klimatizace, zabezpečovací zařízení) , prodejní plocha 200 m ( zabezbečeno kamerových systémem, možnost úprav, dle dohody). Prostory se nachází těsně u frekventované silnice směr Hodonín - Brno, okrajová část města. Dobrá... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
20 000
 Kč
Komerční prostory Tachov, ul. Prokopa Velikého
Před 680 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Dovolujeme si vám nabídnout k pronájmu komerční prostory v blízkosti centra města Tachova, ul. Prokopa Velikého. Předmětem pronájmu jsou prostory o celkové užitné ploše 658 m2 pro široké využití. Prostory v budově můžou sloužit jako obchodní, popř. jako výrobní či skladovací. Je zde sociální zázemí a to oddělené (muži x ženy).... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Pronájem komerční haly
Před 681 dny - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám pronájem haly v Pohořelicích, kterou je možno využít jako servisní nebo skladovací, výrobní halu o celkové ploše 107m. Hala je rozdělena na dva propojené prostory se samostatnými vjezdy přes průmy... (více v detailu)
18 000
 Kč
pronájem kanceláře v Benešově
Před 681 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám ve výhradním zastoupení pronájem vybavené kanceláře v areálu dopravní firmy v Benešově ve 4.NP o ploše 8 m. Možnost využití školící místnosti o ploše 66 m se zázemím v přízemí. Objekt je centrálně vytápěn, klimatizován a 24 hodin monitorován. Možnost pro... (více v detailu)
Středočeský kraj
100
 Kč
pronájem kanceláře v Benešově
Před 681 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám ve výhradním zastoupení pronájem vkusně vybavené kanceláře v areálu dopravní firmy v Benešově. Ke kanceláři ve 4.NP o ploše 15 m lze pronajmout další kanceláře v ostatních patrech. Na chodbě je k dispozici společná kuchyňka, toalety a školící místnost se zázemím v přízemí. Objek... (více v detailu)
Středočeský kraj
100
 Kč
pronájem kanceláře v Benešově
Před 681 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám ve výhradním zastoupení pronájem vybavené kanceláře v areálu dopravní firmy v Benešově ve 2.NP o ploše 25 m. Možnost využití školící místnosti o ploše 66 m se zázemím v přízemí. Objekt je centrálně vytápěn, klimatizován a 24 hodin monitorován. Možnost pronájmu... (více v detailu)
Středočeský kraj
100
 Kč
pronájem kancelářských prostor v Benešově
Před 681 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám ve výhradním zastoupení pronájem vkusně vybavené kanceláře v areálu dopravní firmy v Benešově. Ke kanceláři ve 3.NP o výměře 13 m je možnost využít společnou kuchyň a školící místnost se zázemím v přízemí. Objekt je centrálně vytápěn, klimatizován a 24 hodin monitorov... (více v detailu)
Středočeský kraj
100
 Kč