Filtry



Služby a ostatní nemovitosti

1 477 výsledků

Pronájem obchodních prostor - náměstí Ostrava - Mariánské Hory
Před 660 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu obchodní prostory / prodejnu o rozloze 85 m2 na hlavní ulici 28.října kousek od náměstí v Mariánských Horách. V prodejně je hlavní prodejní místnost s velkou výlohou do ulice. Dále jsou v prodejně dvě menší místnosti vhodné jako zázemí, nebo sklad. V zadní části je toaleta, kuchyňka a malý sklad. Celý prostor je vytápěn vlastním plynovým k... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
20 000
 Kč
Prodejna v Břeclavi Na Valtické, 52 m2
Před 660 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem komerčního prostoru 52m, v obchodním domě, na sídlišti Na Valtické, v okrajové části Břeclavi. Prostor disponuje samostatným vstupem do prodejny ve tvaru L. Prostor je v současné době vyklizen. Lze zde provozovat večerku, drobnou výrobu, internetový obchod apod. Prostor má samostatné měření el. energie a vody. Dostatek parkovacích míst v ok... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 000
 Kč
Nový komerční prostor na Praze 9 v bytovém projektu Zelené kaskády.
Před 660 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji komerční prostor (001) o celkové podlahové ploše 188 m2 v přízemí nového bytového projektu Zelené kaskády na Praze 9. Vstup do tohoto prostoru je samostatným vchodem z ulice Českobrodská. Na tuto hlavní ulici jsou také orientovány výlohy. Komerční prostor bude realizován a předán ve standardu Shell and Core a budoucí majitel si tak bude moci vše zařídit podle svých individuálních přání a požadavků. O projektu Zelené kaskády Moderní budova nabídne celkem 70 bytů od 1+kk až po rodinné 4+kk s balkony nebo terasami. Všechny jednotky mají přípravu na venkovní žaluzie, které vás v létě ochrání před sluncem a za... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 248 264
 Kč
Nový komerční prostor na Praze 9 v bytovém projektu Zelené kaskády.
Před 660 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji komerční prostor (002) o celkové podlahové ploše 100 m2 v přízemí nového bytového projektu Zelené kaskády na Praze 9. Vstup do tohoto prostoru je samostatným vchodem z ulice Českobrodská. Na tuto hlavní ulici jsou také orientovány výlohy. Komerční prostor bude realizován a předán ve standardu Shell and Core a budoucí majitel si tak bude moci vše zařídit podle svých individuálních přání a požadavků. O projektu Zelené kaskády Moderní budova nabídne celkem 70 bytů od 1+kk až po rodinné 4+kk s balkony nebo terasami. Všechny jednotky mají přípravu na venkovní žaluzie, které vás v létě ochrání před sluncem a za... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 989 669
 Kč
pronájem komerčních prostor, ul. Čs. legií, Děčín - Podmokly
Před 661 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem kancelářských prostor o velikosti 71 m v přízemí cihlového domu. Vše se sestává ze tří na sebe navazujících místností - od hlavního vchodu je vstup do první místnosti, dále následuje druhá a poté směrem do zadní části se nachází třetí - nejprostornější. Zde je také malá kuchyňka a sociální zázemí. Vytápění celého prostoru je zajištěno vlas... (více v detailu)
Ústecký kraj
10 000
 Kč
Nebytové prostory 66 m2 v Chodově
Před 661 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám pronájem nebytového prostoru v Chodově u Karlových Var 300 m od Starého náměstí. Nebytový prostor se nachází v 2 NP (1 patro) komerční nemovitosti (obchodní centrum) a nyní je dokončena jeho kompletní rekonstrukce. V objektu již déle funguje několik provozoven a zákazníci sem již docházejí, tudíž by mohli docházet i k Vám (jedná se o největší centrum obchodů v Chodově). Nájemné: je bez kauce, ale na začátku se hradí 2 nájmy dopředu + zálohy na energie (... (více v detailu)
6 000
 Kč
Kanceláře 23m2, ul. Kloboučnická, Praha 4, Nusle
Před 661 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu zrekonstruovanou kancelář o výměře 23m2 v 2.NP bez výtahu. V prostorách kancelářské budovy se nachází veškeré nezbytné sociální vybavení (WC,kuchyňka). Vstup do budovy je zajištěn čipovou kartou. Cena nájmu 280 Kč/m2 + služby paušál 120 Kč/m2 + 15% z pronajatých prostor za užívání společných prostor měsíčně. Kauce je stanovena ve výši 1 měsíčního nájemného včetně služeb. K dispozici je po domluvě s majitelem pouze poslední 1 parkovací místo za 2500 Kč /měsíc. Všechny ceny jsou... (více v detailu)
Hlavní město Praha
280
 Kč
Vybavená solná jeskyně v centru Prahy
Před 661 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám k pronájmu zařízenou solnou jeskyni. Současná nájemnice přenechá pronájem prostoru za podmínky vyplacení odstupného - odkoupení vybavení plně funkční solné jeskyně. Jedná se o jedinečnou investiční příležitost. Jeskyně se nachází v 1. PP čtyřpodlažního cihlového bytového domu ve velice atraktivní lokalitě - ulice Krakovská, v těsné blízkosti Václavského náměstí. Celý prostor solné jeskyně je pečlivě rekonstruován. K solné jeskyni náleží také malá oddělená kancelář. Do nedávna měla jeskyně i stálou ... (více v detailu)
16 500
 Kč
Kanceláře 37,5m2, ul. Kloboučnická, Praha 4, Nusle
Před 664 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu zrekonstruovanou kancelář o výměře 37,5m2 v 1.NP bez výtahu. V prostorách kancelářské budovy se nachází veškeré nezbytné sociální vybavení (WC,kuchyňka). Vstup do budovy je zajištěn čipovou kartou. Cena nájmu 280 Kč/m2 + služby paušál 120 Kč/m2 + 15% z pronajatých prostor za užívání společných prostor měsíčně. Kauce je stanovena ve výši 1 měsíčního nájemného včetně služeb. K dispozici je po domluvě s majitelem pouze poslední 1 parkovací místo za 2500 Kč /měsíc. Všechny ceny jso... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300
 Kč
Nová víceúčelová hala, Všestary u Prahy
Před 664 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Prodej nové víceúčelové haly, která se skládá z jednopodlažní haly o rozměrech 8,7 x 22,3m a z přilehlého dvoupodlažního objektu kanceláří o rozměrech cca 8,5m x 5,8m. Kanceláře jsou vybaveny malou kuchyňkou, sprchou a WC. Přístup do haly je zajištěn dvojící nákladových vrat. Vytápění pomocí tepel... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
11 990 000
 Kč
Pronájem kanceláře 12m2, Na příkopech, Chomutov
Před 665 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme pronájem kanceláře 12m2, ulice Na Příkopech v Chomutově. Kancelář se nachází v řadovém domě, kde se nacházejí advokátní služby. Tato kancelář je tak velmi zajímavá pro zájemce, kteří hledají ... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 500
 Kč
Prodej nebytového prostoru
Před 665 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Hledáte nebytový prostor pro realizaci svého podnikání? Tento prostor je vhodný pro maloobchod, služby jako jsou kadeřnictví, pedikůra nebo showroom pro vaše výrobky. Díky umístění to budou mít zákazníci opravdu blízko. Prostory se nachází přímo ve středu obytné zástavby na sídlišti Zelená louka. V pěší vzdálenosti do 5 minut je pošta, cukrárna, vinotéka, základní škola, autobusová zastávka a obchodní dům Kaufland. Dispozice: Po vstupu se nachází v prostorné hlavní místnosti s velkými výlohami. Z ní můžete... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 099 000
 Kč
Pronájem, ubytovna, Úherce u Nýřan
Před 665 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám k pronájmu ubytovnu s 14 lůžky. Pokoje jsou po 2 až 3 místech. Nemovitost se nachází v obci Úherce u Nýřan, které jsou vzádalené 10 km od krajského města Plzeň. Majitelé preferují agentury, které obsadí veškerá místa. V nejbližších měsících bude dostaveno dr... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem, kancelářské prostory Chomutov
Před 666 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Pronájem, kancelářské prostory Chomutov Nabízíme Vám pronájem zařízených kancelářských prostor ve čtvrtém podlaží pětipodlažní kancelářské budovy s výtahem, recepcí, parkováním a krásným výhledem na město Chomutov. K pronájmu si lze vybrat jak jednotlivé kanceláře od cca.30 m2, možno i s kuchyňským koutem se společným sociálním zázemím tak ucelené kancelářské sekce, nebo celé patro o výměře cca. 275 m2. Konkrétní prostory si lze vybrat po dohodě při osobním jednání. Kancelářská budova nabízí komfortní zázemí spočívající ... (více v detailu)
Ústecký kraj
140
 Kč
Pronájem výrobní, skladové haly či kójí,ulice Dolní , Chomutov
Před 666 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Pronájem výrobní, skladové haly či kójí, ulice Dolní , Chomutov Nabízíme Vám pronájem uceleného prostoru výrobní/skladové haly o podlahové ploše 820 m2, ulice Dolní v Chomutově. Jedná se prostor, který je možný využít pro lehkou výrobu nebo skladování. Skladovací prostory je možné rozdělit na kóje od od 20m2 a více dle aktuální poptávky klienta. Celý areál je zajištěn kamerovým systémem. Vstup do haly zajišťují vrata o rozměrech 4,0 x 4,0 m. K hal... (více v detailu)
Ústecký kraj
20
 Kč
Pronájem kanceláře v reprezentativní budově v centru Plzně na náměstí T.G. Masaryka
Před 666 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Pronájem kanceláře v reprezentativní budově v centru Plzně na náměstí T.G. MasarykaExkluzivně nabízíme k pronájmu kancelář/nebytový prostor po rekonstrukci v reprezentativní historické budově v centru Plzně, na náměstí T.G. Masaryka. Kancelář o výměře 35 m2 má vlastní zázemí kuchyňky, skladovacích prostor, WC a sprchu na chodbě. Nabízí se tedy možnost využití jako klasická kancelář, ale také např. jako prostor pro masáže, kosmetiku... (více v detailu)
Plzeňský kraj
8 000
 Kč
Pronájem kanceláře, 198 m2, Zlín
Před 666 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
exkluzivní pronájem kanceláře v samotném centru města Zlína. Prostory se nachází v 1. patře cihlového domu na adrese Třída Tomáše Bati 199. Tento dům byl postaven ve 20. - 30. letech minulého století. Samotný prostor je v podstatě obrovský byt 4 + 1 ( 136 m) s balkonem ( 6 m) a velkou terasou ( 56m). Tudíž celková plocha bytu je velkorysých 198 m. Tato nabídka je vhodná například pro advokátní kancelář, sídlo firmy, realitní kancelá... (více v detailu)
Zlínský kraj
30 000
 Kč
Pronájem kanceláří 70 m2, ulice Kaštanová, Brno - Brněnské Ivanovice
Před 666 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele nabízíme k pronájmu samostatné kanceláře na ulici Kaštanová, v městské části Brno - Brněnské Ivanovice. Kanceláře jsou součástí uzavřeného areálu. Přístup do budovy a areálu je 24 hod. denně. Možnost parkování přímo u budovy. V areálu jsou dispozici i další kanceláře od 29m2. Celková u... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
9 352
 Kč
Pronájem kanceláří 54 m2, ulice Kaštanová, Brno - Brněnské Ivanovice
Před 666 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele nabízíme k pronájmu samostatné kanceláře na ulici Kaštanová, v městské části Brno - Brněnské Ivanovice. Kanceláře jsou součástí uzavřeného areálu. Přístup do budovy a areálu je 24 hod. denně. Možnost parkování přímo u budovy. V areálu jsou dispozici i další kanceláře od 29m2. Cel... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 726
 Kč
Pronájem kanceláře 29 m2, ulice Kaštanová, Brno - Brněnské Ivanovice
Před 666 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele nabízíme k pronájmu samostatnou kancelář na ulici Kaštanová, v městské části Brno - Brněnské Ivanovice. Kancelář je součástí uzavřeného areálu. Přístup do budovy a areálu je 24 hod. denně. Možnost parkování přímo u budovy. V areálu jsou dispozici i další kanceláře 54 a 70 m2... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 675
 Kč
Pronájem, kancelář, komerční prostor, 21 m2, Uherský Brod
Před 666 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme do podnájmu komerční prostor v přízemí s výlohou se samostatným vchodem, nacházející se přímo v centru Uherského Brodu, na ulici Komenského. Velikost kanceláře je 21 m2 a je kompletně vybavena nábytkem. Prostory jsou vhodné na kancelář, prodejnu či výdejní místo. Provozovna se skládá z jedné místnosti, aktuálně oddělena skříní, za ní je pra... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 900
 Kč
Prodej provozně výrobního areálu Droužkovice u Chomutova.
Před 666 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Prodej provozně výrobního areálu Droužkovice u Chomutova. Nabízíme Vám prodej provozně výrobního areálu okrajové části Chomutova v obci Droužkovice. Areál stojí na vlastním pozemku o celkové výměře 7 346 m2 a skládá se ze tří výrobně skladovacích hal cca. 1483 m2 včetně zaměstnaneckého zázemí a přilehlé administrativně/kancelářské budovy cca. 100 m2. Haly jsou částečně vytápěny a osazeny dvěma portá... (více v detailu)
Ústecký kraj
1
 Kč
Prodej developerského projektu v Mělníku
Před 666 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji nemovitost pro zajímavý developerský projekt v ulici Českolipská v Mělníku. Projektová dokumentace, která nyní čeká na finální schválení stavebním úřadem, je vypracována na bytový dům s 18 bytovými jednotkami (podlahová plocha 1061 m2). Součástí prodeje je rovněž objekt bývalého kina, kde by dle projektové dokumentace mohlo vzniknout dalších 7 bytových jednotek (podlahová plocha 344 m2). Součástí prodeje je i funkční byt s dispozicí 2+kk o výměře 45 m2 a s předzahrádkou cca 25 m2. Spojením první a druhé fáze projektu vznikne příjemné a klidné prostředí na společném nádvoří obou bytových domů ... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 999 000
 Kč
Pronájem, kancelář, 23 m2, Trutnov
Před 669 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu kancelářský prostor v Trutnově, ul. Polská, část Dolní Předměstí. Kancelář s výhledem do ulice o velikosti 23 m2 se nachází ve 2. NP. v administrativní budově s vlastní parkovací plochou. V nově zrekonstruovaných prostorech je k dispozici kuchyňka, sociální zázemí, šatny se sprchou. Topení ústřední. Parkování na uzavřeném pozemku. Ihned volné. Před domem autobusová zastá... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 114
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 443 m2 -
Před 669 dny - HYPERINZERCE
Královské bydlení nebo úžasný prostor například pro kanceláře nebo ordinace či jiné podnikání a to díky prostoru, lokalitě a komfortu, který tento dům z roku 2001 nabízí. Z rušné Prahy jste tu za 20 minut. Dům o celkové vnitřní ploše 443,7 m2, o dispozici 8+1 nabízí obytný suterén a přízemí propojené ohromující prosklenou galerií, dále také obytné patro, 3 krásné terasy a dva balkóny s okouzlujícím výhledem, samozřejmostí je i garáž pro 2 auta a parkovací místo venku pro 2 až 3 auta. Na pozemku o výměře 1091 m2 z toho zastavěná plocha domu 187 m2 + 49 m2 garáž je udržovaná vzrostlá zahrada s bazénem a terasami. Do domu vstupujeme přes zádveří (5,5 m2) do prostorné haly (17,1 m2) se schodištěm, které vede nahoru do patra. Z této haly se dostanete přes šatnu (8,2 m2) do pracovny (10,8 m2). Je zde i samostatné WC (1,6 m2) a koupelna se sprchovým koutem (2,7 m2). Z haly dále vedou dveře do kuchyně (16,4 m2) a do nádherného a vzdušného obývacího pokoje o výměře 63,5 m2. Vedle obývacího p... (více v detailu)
18 970 000
 Kč