Filtry



Služby a ostatní nemovitosti

1 477 výsledků

Pronájem obchodního prostoru, 50m2, Mohylová ulice, Plzeň - Doubravka
Před 653 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme pronájem obchodních nebo kancelářských prostor se v přízemí cihlového domu s vlastním vstupem, výlohou o celkové ploše 50m2 s vlastním sociálním zázemím. Dům se nachází v Mohylové ulici, Plzeň - Doubravka. V současné době tady funguje výtvarná a umělecká galerie. Prostory jsou ideální např. pro kavárnu, menší obchůdek s nejrůznějším zaměřením nebo modeláž nehtů, pedikura, manikura, kosmetika nebo i masáže. Může být i účetní kancelář a jiné administrativní využití. Je i prostor pro vývěsnou a reklamní tabuli. K plnému využití je i zahrada, která je k dispozici, vč. pergoly s altánem. Celý pozemek je oplocený a zároveň je vstup přímo z Mohylové ulice. Vše viz. foto. V přední části je místnost, cca 30m2 velká, kuchyně 10m2 a sociální zázemí s toaletou 6m2. V přízemí domu bydlí profesionální hlídač, tak svým způsobem je postaráno i o dostatečnou bezpečnost. K vytápění slouží plynový kot... (více v detailu)
Plzeňský kraj
8 000
 Kč
Pronájem nebytového prostoru využitelného pro kancelář, obchodní prostor, vzorkovnu, e-shop.
Před 653 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele Vám nabízím k pronájmu nebytový prostor využitelný pro kancelář, obchodní prostor, vzorkovnu nebo expediční prostor e-shopu se skladem. Součástí pronajímaných prostor je i parkovací stání přímo před vchodem, tak potřebné v modré parkovací zóně. Vstup do kancelářské místnosti 19 m2 je přímo z ulice Nová cesta a je schodištěm spojen s druhou místností 29 m2 v suterénu, kde je WC, sprchový kout a kuchyňka. Podle účelu využ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
17 000
 Kč
Pronájem kanceláře, 8,0m2 - Zlín
Před 653 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám k pronájmu kancelář, která může být využita i k provozování služeb jako je kosmetika a jiné. Prostor se nachází v 1.NP s užitnou plochou 8,0m2 kde je i možnost instalace umyvadla. Kancelář je velmi dobře dostupná i pro osoby s hendikepem. Ke kanceláří náleží ... (více v detailu)
Zlínský kraj
5 000
 Kč
Pronájem kanceláře, Praha 1 - Nové Město.
Před 653 dny - HYPERINZERCE
Chcete mít komfortní kancelář v centru Prahy. Máme pro Vás obchodní prostor o výměře 134m2 s velkým kameninovým vstupem přímo z ulice Opletalova, Praha 1. Přímo v ul, se nachází více obytných domů, pracovních kancel... (více v detailu)
34 840
 Kč
Pronájem kanceláří 1250 m2
Před 653 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám k pronájmu kanceláře v Praze Letňanech. Kanceláře jsou součástí logistického parku P3 Prague Letňany, a nachází se v 1. a ve 2. patře. Budova je vzdálena 10 minut od centra Prahy (v blízkosti dálnic D8, D11 a Pražského okruhu). Park je snadno dostupný pravidelnou hromadnou doprav... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem obchodu 90 m2 v Postoupkách u Kroměříže
Před 653 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Pronájem nebytového prostoru (obchodu) o výměře 90 m2 v Postoupkách u Kroměříže. Obchod se nachází přímo na hlavním tahu z Kroměříže do Brna a 1 kilometr od dálnice na Brno. Je situován v přízemí rodinného domu, který byl postaven v roce 2000. Před prodejnou se nachází parkoviště pro 8 aut. Součástí obchodu jsou dvě místnosti se sociálním zařízením umyvadlo a W... (více v detailu)
Zlínský kraj
10 000
 Kč
Pronájem, nebytový prostor, 354 m2, Mladá Boleslav
Před 653 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám k pronájmu volné kancelářské prostory s celkovou plochou 354 m2, které jsou klimatizovány a ve velmi dobrém technickém stavu, prakticky ihned k nastěhování. Budova se nachází v samotném centru města, cca 300m od obchodního centra Bondy a muzea Škody. Velkou výhodou je do... (více v detailu)
Středočeský kraj
69 000
 Kč
Pronájem komerčních prostor 20-120 m2, Boskovice
Před 653 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme pronájem 20 – 120 m2 komerčních prostor v Boskovicích, centrum Modrá věž. Jedná se o samostatné prostory v 1 . patře vhodné pro masáže, kosme... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Komerční prostory v Rezidenci Laurin, ul.Kotkova, Znojmo
Před 653 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízíme k pronájmu komerční prostory v Rezidenci Laurin, ul. Kotkova ve Znojmě. Prostory jsou vhodné pro zřízení sídla, kanceláře Vaší firmy, ordinace, obchodních prostor či služeb. Jak lze vidět na přiložené dokumentaci, každá plocha má svůj vlastní vstup a reprezentativní výlohu. V přízemí Rezidence lze pronajmout plochu, a to buď jednotlivě o velikosti 82 m2 nebo plochy spojit a mít tak prostor 164 m2. Cena 245,-Kč/m2/měsíc bez DPH. Prostory budou připraveny včetně podlahové krytiny, podhledů a sociálního zařízení.... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
19 600
 Kč
Zařízená kancelář ve Znojmě
Před 653 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme zařízenou kancelář 18 m2 v budově Psota ve Znojmě naproti hornímu Albertu. Výborná dostupnost a atraktivita lokality se nabízí k využití kancelářských prostor či sídla firmy. Vstup do těchto prostor je přes vestibul, kde se nachází toalety. Součástí vybavení je klimatizace a trezor. V ceně měsíčního ná... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 600
 Kč
Pronájem kancelářských prostor v Avenir Business Parku na Radlické, Praha 5
Před 653 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Prostory v Avenir Business Parku mohou být pronajaty ke kancelářským účelům, zároveň mohou výborně fungovat jako retailové prostory se samostatným vstupem nebo showroom viditelný z ulice Radlická. Jednotka může být pronajata v celku nebo dělitelná. Avenir Business Park má výhodnou polohu rovněž z pohledu městské hromadné dopravy. Stanice metra Nové Butovice je vzdálena v pěší vzdálenosti necelých 350 metrů. Přímo před hlavním vstupem do areálu je frekventovaná zastávka městských autobusových l... (více v detailu)
Hlavní město Praha
14
 Kč
Prodej rodinného penzionu 422 m2, se zahradou a bazénem, Přítluky, okr. Břeclav
Před 654 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji plně obsazený zrekonstruovaný rodinný penzion "Sport Pálava" v obci Přítluky, okres Břeclav. Doporučujeme se podívat na video. Jedná se o zrekonstruovaný, cihlový objekt o 2.NP a 11 samostatných klimatizovaných apartmánů o celkové užitné ploše 422 m2. Pokoje jsou 2,3 a 4 lůžkové. Celkem kapacita 32 lůžek (28 + 4 plnohodnotné přistýlky). Celková plocha parcely činí 668 m2, z toho zastavěná plocha cca 300 m2, zahrada cca 350m2. V domě se nachází také společná otevřená místnost s barem a vstupem do vinného sklípku. K dispozici je kolem domu minimálně 8 parkovacích míst. Na zahradě se nachází bazén, trampolína, sauna, gril s posezením, úschovna kol a další. Vytápění a ohřev vody zajištuje plynový kotel a částečně fotovoltaika v pořizovací ceně 445 tis. Kč (z toho baterie cca 200 tis. Kč). Možnost odkup... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
13 500 000
 Kč
Pronájem kanceláře, 50 m2, ulice Klíčová, Brno
Před 654 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele nabízíme k pronájmu dvě kanceláře o celkové výměře 50 m2, ve 3.NP moderní administrativní budovy. Administrativní novostavba má 5 NP a je z roku 2014. Objekt se nachází v blízkosti brněnského centra, autobusového nádraží Zvonařka, hlavního vlakového nádraží a je snadno dostupný městskou hromadnou dopravou. Vhodné pro ateliér, služby, klientské místo. Ilustrativní foto. K dispozici 1/2023. Neplatíte provizi RK. Celková výměra 50 m2. Klimatizace, parkování ve dvoře s možn... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
14 764
 Kč
Prodej, Obchodní prostory, 680 m2 -
Před 654 dny - HYPERINZERCE
Hledáte velké prostory pro Vaši firmu? Nabízíme k prodeji rozlehlý areál v obci Borek u Českých Budějovic s krásným zázemím pro majitele společnosti či správce budovy, s administrativními kancelářemi, konferenčními prostory a parkovacími místy. Areál se skládá z administrativní budovy, výrobní a skladovací haly a přilehlých pozemků. Lze jednat i o prodeji haly. Administrativní budova se nachází na pozemku p. č. st. 583, zastavěná plocha 292 m2 a skládá se ze 3 podlaží. Celková užitná plocha činí 678 m2. Budova je částečně zapuštěna do sklonitého terénu, zastřešena plochou střechou s atikami, krytinou je střešní PVC svařovaná fólie. Okna jsou plastová, vytápění objektu je teplovodní skrze plynový kondenzační kotel. Kolaudační souhlas byl vydán v říjnu 2019. V 1.PP se nachází plně vybavená profesionální kuchyně a jídelna, dále sklad vín a sklad pro jiné produkty. Je zde umístěna také kotelna, úklidová komora a toalety. Kuchyně může sloužit pro přípravu jídel pro zaměstnance nebo jiné ... (více v detailu)
40 000 000
 Kč
Pronájem obchodního prostoru 263 m2
Před 654 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Dovolujeme si Vám nabídnout pronájem reprezentativního obchodního prostoru v 1. patře komerčního objektu v obci Holohlavy - Smiřice. Nabízené prostory o celkové velikosti 263 m2 zahrnují i kompletní zázemí pro zaměstnance (kancelářské prostory, skladové prostory, sociální zařízení). V současnosti jsou nabízené prostory využívány jako kuchyňské studio. Při předání budou prostory vyklizené. Přízemí budovy bude nadále využíváno jako prodejna kuchyňského nábytku. Prostory se nachází v novostavbě, u které byla využita řada mod... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
35 000
 Kč
Pronájem, Obchodní prostory, 173 m2 -
Před 655 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k pronájmu reprezentativní prostory v samotném centru Brna. Nabízené komerční prostory o rozloze 173 m2, se nacházejí na ulici Koliště a rozkládají se v přízemí zrekonstruovaného domu. Ulice Koliště je jedna z nejvíce frekventovaných Brněných ulic, kde denně projede více, než 25 000 aut. Díky tomu, Vám nabízené prostory perfektně poslouží nejen jako zázemí Vašeho podnikání, ale také jako nejlepší pasivní reklama. Dalším benefitem je jistě bezproblémové parkovací stání přímo před komerčním prostorem. Tato parkovací stání v modré zóně nejsou součástí nabízených prostor, avšak lze je bezproblémově využívat. Komerční prostory jsou velice vkusně a mo... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
19 900
 Kč
Prodej, Obchodní prostory, 2662 m2 -
Před 655 dny - HYPERINZERCE
Představujeme Vám speciální investiční nabídku a tou je autoservis Voříšek s 30ti letou tradicí. Nemovitost se nachází v Nezvěsticích, které jsou vzdálené pouze 15 minut od Plzně. Autoservis je autorizovaným servisem pro pojišťovny (Allianz, Kooperativa, Uniqa, CPP, Slavia Europ assistance..). Objekt se skládá ze 2 budov, staří se pohybuje od 6 do 26 let. Nemovitost je bez jakýchkoliv úvěrů. Pokud přemýšlíte nad cenou za energie, tak pro Vás máme dobrou zprávu, energie vychází jen na cca 150 tis/ročně. Budovy jsou zateplené. Celkově se v areálu nachází 5 tepelných čerpadel i vlastní vrty na vodu. V administrativních budovách jsou trojskla, takže vše zde bylo opravdu budováno s cílem minimální energetické náročno... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej, Kanceláře, 358 m2 -
Před 657 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Sháníte prostory, kde budete moct rozvíjet svou práci? Máme pro vás zajímavou nabídku! Kompletní informace naleznete v tomto odkazu : https://www.krcmarjakub.cz/korunni-dvur Velmi lukrativní kancelářské prostory o výměře 358 m2 v Korunní ulici v Praze jsou velmi zajímavé i díky své poloze a prestižní rezidenci Korunní dvůr na Vinohradech. Mnoho restaurací, až 3 tramvajové zastávky, zastávky metra A, vzdálených pár desítek metrů, jako náměstí Míru, Jiřího z Poděbrad nebo obchodní centrum Flora. Pro chvíli klidu si stačí dojít pouhých 10 minut do Bezručových sadů, pro návštěvu zajímavých míst zajet pouhých 9 minut autem na známý Vyšehrad nebo dojít 9 minut k Národnímu domu na Vinohradech. I části Prahy jako je Nové či Staré město máte pár minut chůze od Korunní ulice. Vinohrady, jinak také Královské Vinohrady, jsou pojmenovány podle středověkých vinic, které byly na jejich jihozápadních svazích za branami města nad Koňským trhem, dnešním Václavským náměstím. Vinohrady patří mezi ve... (více v detailu)
Hlavní město Praha
36 900 040
 Kč
Pronájem kancelářských prostor 258 m2 - 7.NP + terasa, ulice Nové Sady, Brno
Před 657 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele nabízíme pronájem kancelářských prostor o výměře 258 m2 v 7. NP (+ terasa ) v moderním administrativně-obchodním objektu. Budova se nachází v unikátní lokalitě s ojedinělým výhledem z oken kanceláří na dominantu Brna, Petrov. Celkem nabízí přibližně 2 000 m2 administrativních ploch a necelé 300 m2 ploch obchodních v přízemí. V podzemním podlaží se nachází parkovací plochy, které jsou možné dále také řešit v blízkém okolí formou pronájmu. V okolních ulicích je zaveden systém parkování zóny B, který je ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
70 950
 Kč
Nebytový prostor – kancelář, podíl 1/142
Před 658 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nebytový prostor – kancelář, podíl 1/142. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podsta... (více v detailu)
Hlavní město Praha
231 500
 Kč
pronájem obchodní jednotky 54 m2 v přízemí v Ostravě Porubě
Před 658 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Reality 11 Vám zprostředkují pronájem obchodních nebo kancelářských prostor 54 m v přízemí obchodního centra Bohemie v Ostravě – Porubě se sociálním zázemím (toaleta, sklad/šatna, příprava pro kuchyňský kout). Vše celkově zrekonstruované. Prostor před provozovnou a celé náměstí u areáleu Bohemie je také nově zrekonstruováno, vstup do nabí... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
19 000
 Kč
Pronájem, Provozní objekt, 700m2, Bystřice pod Hostýnem
Před 658 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Reality 11 Vám zprostředkují Pronájem průmyslového areálu a skladovací haly. Areál má celkovou plochu 380m, k dispozici vytápěná skladovací hala o celkové velikosti 285m. V patře další skladovací prostory o velikosti 285m. K obchodnímu prostoru náleží část určená pro šatnu nebo kancelář, vybudované sociální zá... (více v detailu)
Zlínský kraj
17 000
 Kč
Pronájem kanceláře, 66 m2, OD Centrum, ul. Kobližná, Brno-město
Před 658 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Pronájem kancelářských prostor o celkové rozloze 66,40 m2 v 7. patře OD Centrum, na ulici Kobližná v centru Brna. Kancelář tvoří místnost vstupu, ze které se vstupuje do dalších dvou hlavních místností, kdy větší místnost je částečně rozdělena sdk příčkou, která by případně byla odstraněna. Tato kancelář má svoje samostatné sociální zázemí, tedy místnost WC a místnost koupelny, kde je umyvadlo a sprchový kout. Místnosti WC i koupelny byly před pěti lety kompletně nově zrekonstruovány. Stejně tak byly v OD Centrum před pěti lety původní dva osobní výtahy nahrazeny dvěma novými moderními výtahy, které nyní již jezdí až do 7. patra, kde jsou kancelářské jednotky. V minulosti výtahy jezdily jen do 6. patra a do 7. patra byl dále přístup jen po schodišti. Prostory budou volné k pronájmu od 1.4.2023, eventuálně po dohodě se stávajíc... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 900
 Kč
Pronájem kancelářských prostor 355 m2, ulice Křenová, Brno
Před 658 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele nabízíme pronájem kancelářských prostor v moderním polyfunkčním centru, které se nachází na rušné městské třídě v dosahu centra Brna, ulice Křenová. V přízemí objektu je umístěn centrální vstup do objektu s přilehlými obchodními prostory, v dalších podlažích jsou kancelářské prostory. Celková plocha cca 355 m2 ( 226 m2 openspace ). Kuchyňka, zasedací místnost, serverovna, skládek, společné sociální zázemí, výtah. Centrální recepce, ostraha objektu, klimatizace, zdvojená podlaha, zátěžový koberec, nucené větrání všech prostor. Zajímavá lokalita v těsné blízkosti centra Brna, s výborným n... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
107 000
 Kč
Výjimečná investiční příležitost – prodej komerčního/průmyslového areálu Hrachov
Před 659 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Výjimečná investiční příležitost – prodej komerčního/průmyslového areálu Hrachov Jako vybraný zástupce majitele Vám zprostředkujeme velmi zajímavou investiční příležitost ke koupi komerčního areálu nacházejícího se přibližně 60 km jižně od Prahy, v okrese Příbram, Středočeském kraji, obci Hrachov. Více informací najdete na : www.komerceHrachov.cu Celý komplex se rozkládá na ploše o výměře 7 402 m2 , z toho zastavěná plocha tvoří 1 323 m2. K areálu náleží velké parkoviště a zpevněné plochy kolem celého objektu včetně asfaltové cesty vedoucí areálem. Celý areál je v dobře udržovaném stavu. Areál je provozován za účelem zavedené a zařízené reklamní výroby s 27letou tradicí, kde se nabízí možnost odkupu sladových zásob a strojního vybavení a případné pokračování ve výrobě. V případě následného rozprodeje se může jednat o velmi zajímavou a rychlou návratnost. V objektu se nachází 2 komplexy budov ke komerčnímu využití: - V první zděné hale (577 m2) najdeme kanceláře, šatny zaměstnanců... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno