Filtry



Služby a ostatní nemovitosti

1 477 výsledků

Pronájem kanceláře v budově Diamond Point, 25 m2, Praha - Karlín
Před 681 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Hledáte reprezentativní místo pro Vaše podnikání? Chcete, aby se Vaši obchodní partneři cítili při jednání s Vámi příjemně? Pak Vám přinášíme jedinečnou příležitost pronájmu 6 kancelářských prostor o celkové výměře 107 m2 v ikonické administrativní budově Diamond Point v srdci Karlína. Úspěšný projekt Diamond Point nabízí vše, co potřebujete pro Váš úspěšný business. Exteriér i interiér odpovídají nejvyšší architektonické a technické úrovni, přičemž se budova může pochlubit unikátními designovými recepcemi od českého architekta světového formátu Bořka Šípka. Jako nájemci se můžete ze společné terasy v 8. patře pokochat výhledy na Letnou, centrum Prahy, Pražský hrad, řeku Vltavu a ostrov Štvanici. Terasu současně můžete využít jako příjemné místo pro jednání s obchodními partnery nebo k odpočinku během náročného dne. Administrativní budova Diamond Point se nachází na rozhraní Prahy 8 – Karlín a Prahy 1 naproti hotelu Hilton, což budově zaručuje vynikající viditelnost a prestiž. Útuln... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 990
 Kč
pronájem kanceláře v Benešově
Před 681 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám ve výhradním zastoupení pronájem vybavené kanceláře v areálu dopravní firmy v Benešově. Ke kanceláři ve 3.NP o výměře 13 m je možnost využít společnou kuchyň a zasedací místnost. Objekt je centrálně vytápěn, klimatizován a 24 hodin monitorován. Možnost pronájmu ... (více v detailu)
Středočeský kraj
100
 Kč
Pronájem reprezentativní prostory 33m2
Před 682 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Reality 11 Vám zprostředkují pronájem kancelářských -obchodních prostor v centru Krajského města Ústí nad Labem na hlavní třídě ul. Hrnčířská . Celá budova je po zdařilé rekonstrukci, samostatný objekt který se nachází v přízemí má v samostatné vchody a vlastní WC s malou kuchyňkou. Objekt je vytápěn z domu ústř... (více v detailu)
Ústecký kraj
21 000
 Kč
Kancelář o výměře 25m2
Před 682 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
ve výhradním zastoupení pronájem poslední kancelář o ploše 25m ve 2 nadzemním podlaží na výhodném místě u nádraží v Benešově. Objekt je centrálně vytápěn a 24 hodin monitorován. Poloha objektu na kraji města a dostatek parkovacího místa v parkovacím domě je výhodou pro budoucí klientelu. K dispozici ihned. Praha 40 km. Spolu s pronaj... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 150
 Kč
Pronájem, kancelář v administrativní budově, Mělník
Před 682 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Pronájem moderních a reprezentativních prostor v centru Mělníka. Jedná se o nabídku čtyř kanceláří ve druhém patře administrativní budovy v ulici Fibichova, vybavené mimo jiné výtahem. Jednotlivé kanceláře mají plochy: 18,14 m2, 20,63 m2 a dvakrát 16,37 m2 a je možné si je pronajmout pouze dohromady. Součástí je dostate... (více v detailu)
Středočeský kraj
23 000
 Kč
Prodej developerského projektu v Hunčicích, Plzeň - sever
Před 682 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji zajímavý developerský projekt v obci Hunčice (Plzeň - sever), který již má souhlas obce a vydané koordinované stanovisko. Po dokončení řadových rodinných domů vznikne příjemné a klidné prostředí pro bydlení. Celý koncept je vytvořen tak, aby vyhovoval podmínkám moderního bydlení, ve kterém jsou promyšlené dispozice samozřejmostí. Projekt na řadové rodinné domy obsahuje 11 domů o velikosti 4 + kk s garáží a balkónem a zahradou. Podlahová plocha jednotlivých domů je 151 - 161 m2, zastavěná plochá pozemku 90 - 97 m2, samotné pozemky mají velikost 148 - 250 m2. Projekt řeší i zasakování dešťových vod, obslužnou rezidenční komuni... (více v detailu)
9 000 000
 Kč
Prodej skladového prostoru, Velké nám., Písek
Před 682 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji skladový prostor o celkové výměře 31,8 m2 nacházející se v centru města v budově U Zlatého kříže na Velkém náměstí. Prostory jsou kompletně zrekonstruovány. Pr... (více v detailu)
Jihočeský kraj
480 000
 Kč
Pronájem kanceláře, 61 m2, ul. Husova, Brno-město
Před 682 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu nebytový prostor o rozloze 60,82 m2 v 1. patře domu na ulici Husova, v Brně. Jedná se o dvě místnosti o rozloze 25,7 m2 a 20,98 m2 a podíl 14,14 m2 na společném sociálním zázemí v 1. patře domu užívané společně se sousedním nájemcem. Prostory budou volné k pronájmu od 1.6.2023. - měsíční nájemné 8.... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 400
 Kč
Pronájem obchodního prostoru
Před 682 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Pronájem obchodního prostoru/ bývala restaurace u Velase/ o celkové výměře 380 m. Nachází se v žádané lokalitě Na Zlíchově, hned u tramvajové a autobusové zastávky. Restaurace se skládá z prostoru na restauraci, salónku, zázěmí... (více v detailu)
Hlavní město Praha
59 000
 Kč
nabízí, pronájem, kanceláře
Před 683 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Každá úspěšná a sebevědomá firma ví, kdo jsou a co její klienti potřebují. Kromě vašich excelentní služeb, také odpovídající servis a zázemí. Jak to souvisí s prostorem? Pokud se hlásíte k tomu nejlepšímu v businessu a nechcete sedět v nudných velkoplošných administrativních centrech, pak oceníte skvělou příležitost být v klasických prostorech téměř 100 letého domu. Za velmi dobrých podmínek můžete získat 300 m2 plně klimatizovaných velkých kanceláří na dopravním uzlu Prahy - cca 100 m od metra Florenc směrem na cestě k Bílé Labuti. Všechny kanceláře jsou v druhém patře (celkem 11 větších místností), podle kterých vede světlá a široká ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem kanceláře, 70 m2 - Praha 15 - Hostivař
Před 683 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu od 1. 1. 2023 světlou uzamykatelnou kancelář 70 m2 s malým balkonem, která se nachází ve 4NP administrativní budovy s výtahem v průmyslovém areálu v Praze 15 - Hostivaři. Sociální zázemí (WC, umyvárna a kuchyňka) je na patře. V areálu je vysokorychlostní internet, dle aktuálního stavu je zde mo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
130
 Kč
Prodej restaurace Bistro
Před 683 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
CENA k JEDNÁNÍ................Zprostředkujeme Vám ve výhradním zastoupení majitele prodej krásného Bistra - Kafe- Grill s krásným výhledem, které si můžete umístit dle Vašich představ na Vámi zvolené místo v celé ČR. Možnost zajištění přepravy. Sestava o půdorysu 12 x 2,45m s přisazený... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 200 000
 Kč
Pronájem obchodních prostor, 180 m2, Hranice
Před 684 dny - HYPERINZERCE
Máte obchodního ducha a rádi byste si vyzkoušeli, jak Vám půjde podnikání v oblasti služeb? Mám pro Vás tady jednu speciální nabídku. Jedná se o prodejnu potravin a oblečení na náměstí v Hranicích na Moravě. Prodejna má plochu 150m2, skladové prostory a toaleta dalších 30m2. Veškeré zboží je možno v prodejně zanechat, taktéž je možné prodejnu vykli... (více v detailu)
25 000
 Kč
Komerční prostory Tachov, ul. K.H.Borovského
Před 685 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Dovoluji si Vám nabídnout k pronájmu nebytové prostory v Tachově, ul. K.H.Borovského. Výměrová plocha činí cca 65 m2. Předmětem pronájmu jsou prostory v přízemí domu, dále ve dvou patrech po jedné místnosti. V současné době byly prostory využívány pro rychlé občerstvení (gyros). Je zde připravený pult pro prodej. Sociální zařízení je v přízemí. P... (více v detailu)
Plzeňský kraj
6 500
 Kč
Pronájem, Ostatní komerční nemovitosti, 1.0 m2 - Ostrava - Moravská Ostrava
Před 685 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Mimořádná nabídka pronájmu reklamní plochy 25m2, na rušné Sokolské třídě, ve směru do centra města k Nové radnici. Plocha je v blízkosti Hornické polikliniky, Čapkovy Sokolovny a Vodního světa - Sareza. Velký provoz aut, MH... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
pronájem vybaveného archivu 200 m2 centrum Ostravy
Před 686 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Reality 11 Vám zprostředkují pronájem vybaveného archivu se zakladači v 1.pp. se 2 místnostmi a kanceláří o velikosti 200 m v prestižní rekonstruované budově v širším centru Ostravy. K dispozici je celodenní recepce v přízemí, vstup do budovy je bezbariérový. Podlahy jsou antistatické, je zde rozvedena strukturovaná kabeláž, místn... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
22 000
 Kč
nabízí, pronájem, kanceláře Bráfova tř., Třebíč - Horka-Domky
Před 686 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Naše společnost Vám zprostředkuje pronájem kanceláří v 1. a ve 2. patře domu na Bráfově třídě. Podlahová plocha volných kanceláří je 12 m2, a 16 m2. Celková cena pronájmu menší kanceláře je 2 800,- Kč měsíčně včetně nákladů za energie a internet a cena pronájmu kanceláře o ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 800
 Kč
Pronájem kanceláří PRAHA 7
Před 686 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám pronájem zařízených kanceláří přesně podle potřeb Vaší společnosti v business centru Praha Rosmarin v ulici Dělnická, Praha 7. Pronajmeme Vám prostor od jednoho pracovního místa až po celé patro. Nábytkem vybavené kanceláře lze variabilně uspořádat, máte možnost vytvořit si např. virtuální k... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 000
 Kč
Pronájem kanceláří v budově SMICHOFF, Praha 7
Před 686 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám pronájem zařízených kanceláří přesně podle potřeb Vaší společnosti v kancelářské budově SMICHOFF v ulici Plzeňská 18, Praha 5, pár minut od stanice metra Anděl. Pronajmeme Vám prostor od jednoho pracovního místa až po celé patro. Nábytkem vybavené kanceláře lze variabilně uspořádat, máte možnost vytvořit si n... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem kanceláří v budově NILE HOUSE Karolínská 2, Praha 7
Před 686 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám pronájem zařízených kanceláří přesně podle potřeb Vaší společnosti v kancelářské budově NILE HOUSE v ulici Karolínská 2, Praha 7. Pronajmeme Vám prostor od jednoho pracovního místa až po celé patro. Nábytkem vybavené kanceláře lze variabilně uspořádat, máte možnost vytvořit si např. virtuální ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 000
 Kč
Pronájem kanceláří SPACES ALBATROS Na Perštýně, Praha 1
Před 686 dny - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám pronájem zařízených kanceláří přesně podle potřeb Vaší společnosti v budově ALBATROS v ulici Na Perštýně, Praha 1. Pronajmeme Vám prostor od jednoho pracovního místa až po celé patro. Nábytkem vybavené kanceláře lze variabilně uspořádat, máte možnost vytvořit si např. virtuální kancelá... (více v detailu)
20 000
 Kč
Pronájem kanceláří PRAHA I.P. PAVLOVA
Před 686 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám pronájem zařízených kanceláří přesně podle potřeb Vaší společnosti v Business centru Praha I. P. Pavlova přímo na náměstí I.P. Pavlova. Pronajmeme Vám prostor od jednoho pracovního místa až po celé patro. Nábytkem vybavené kanceláře lze variabilně uspořádat, máte možnost vytvořit si např. virtuál... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 000
 Kč
Pronájem kanceláří na letišti Václava Havla
Před 686 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám pronájem zařízených kanceláří přesně podle potřeb Vaší společnosti na letišti Václava Havla v ulici Aviatická. Pronajmeme Vám prostor od jednoho pracovního místa až po celé patro. Nábytkem vybavené kanceláře lze variabilně uspořádat, máte možnost vytvořit si např. virtuální kancelář ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 000
 Kč
Pronájem kanceláří PRAHA BURZOVNÍ PALÁC
Před 686 dny - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám pronájem zařízených kanceláří přesně podle potřeb Vaší společnosti v prvním patře moderní budovy Pražské burzy v ulici Rybná, Praha 1. Můžete zvolit plochu od jednoho pracovního místa až po celé patro. Nábytkem vybavené kanceláře lze variabilně uspořádat, máte možnost vytvořit si např. virtuáln... (více v detailu)
20 000
 Kč
Pronájem kanceláří PRAHA CITY CENTER Klimentská
Před 686 dny - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám pronájem zařízených kanceláří přesně podle potřeb Vaší společnosti v PRAHA CITY CENTER v ulici Klimentská. Pronajmeme Vám prostor od jednoho pracovního místa až po celé patro. Nábytkem vybavené kanceláře lze variabilně uspořádat, máte možnost vytvořit si např. virtuální kancelář a ... (více v detailu)
20 000
 Kč