Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 4+1, 91m2, OV, Praha 8 - Trója
Před 73 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme na prodej byt 4+1 o velikosti 91m2 v osobním vlastnictví, lokalita Praha 8 - Trója. Dispozice bytu je vstupní síň s kuchyní, čtyři neprůchozí pokoje, z nich dva mají kuchyňský kout, dvě koupelny s WC a sprchovým koutem, dále šatna/spíž o velikosti 4,5m2. Byt se nachází v 18. podlaží panelového domu s výtahem. Ne... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 490 000
 Kč
Prodej byt 2+1, 50m2, sklep, kůlna,
Před 73 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
prodej bytu 2+1 v započaté rekonstrukci, v panelovém domě se sedmi byty. K bytu náleží sklep a kůlna před domem. Panelový dům se je ve spolupodílovém vlastnictví pěti majitelů a skládá se ze sedmi bytů. Nabízený byt je připraven k rekonstrukci, dle představ budoucího majitele. Jsou hotové bourací práce, včetně odklizení stavební suti, okna js... (více v detailu)
Karlovarský kraj
650 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk.Dovolujeme si Vám nabídnout k
Před 73 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 2+kk.Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji moderní, dva identické, zrcadlové otočené byty v osobním vlastnictví o dispozici 2+kk, každý 39,4 m2 podlahové plochy, se společnou uzavřenou chodbou v ulici Štúrova, Praha 4, Krč. Byty se nachází v 12 patře panelového domu s výtahem, po celkové rekonstrukci v 2000 roce. Plochu bytu tvoři vstupní předsíň, obývací pokoj s kuchyní, ložnice, a koupelny s WC. Byty lze koupit jed... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 045 000
 Kč
Prodej byty 4+kk, 101 m2 -.Nabízíme k prodeji
Před 73 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej byty 4+kk, 101 m2 -.Nabízíme k prodeji mezonetový byt o dispozici 4+kk na Kloboučnické ulici. Užitná plocha činí 101,7m2, terasa má 7m2. K bytu také náleží jedno garážové parkovací stání. Bytová jednotka je z větší části v původním stavu, určená k okamžitému užívání bez závad. V přízemí se nachází obývací pokoj s kuchyňským koutem, WC a technická místnost. V druhém podlaží celkem 3 ložnice, velmi prostorná koupelna s vanou, terasa, další technická místnost a taky chodba s kancelářským nábytkem, která slouží jako pracovna. Aktuálně je byt využíván na krátkodobé pronájmy a majiteli generuje výnos cca 4% p.a. s tím, že je zde prostor pro vyšší výnos. Jedná se tak o zajímavou investiční příležitost. B... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 644 290
 Kč
Prodej byty 2+1, 66 m2 - Otovice.Nabízíme k
Před 73 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej byty 2+1, 66 m2 - Otovice.Nabízíme k prodeji byt 2+1 o výměře 66 m2 v osobním vlastnictví po částečné rekonstrukci. Jednotka se nachází v 3. NP bytového domu v Otovicích na perfektním a klidném místě. Byt disponuje chodbou, komorou, koupelnou, oddělenou toaletou, ložnicí, obývacím pokojem, oddělenou kuchyní a jídelnou. K bytu náleží sklep a lze využít společné prostory - kolárny (kočárkárny). V pěší dostupnosti je veškerá občanská vybavenost - obchod, česká pošta, restaurace, ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 500 000
 Kč
Bulharsko Svatý vlas 1kk
Před 73 dny - ANNONCE
Bulharsko-Svatý Vlas, 1kk . Cena: 54990 Euro . Nabízíme na prodej velmi pěknou, prostornou garsoniéru 1kk, 48m2 s balkonem s částečným výhledem na mo... (více v detailu)
Neuvedeno
Bulharsko Nessebar 3kk
Před 73 dny - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný apartmán 3kk, 115m2 se dvěmi koupelnami a s velkou terasou s úchvatným výhledem na moře v rekreačním komplexu s venkovním ba... (více v detailu)
Neuvedeno
Bulharsko Sluneční pobřeží 1kk
Před 73 dny - ANNONCE
Nabízíme na prodej plně vybavenou garsonku po rekonstrukci s celkovou plochou 35m2 nachá... (více v detailu)
Neuvedeno
Bulharsko Sluneční pobřeží 1kk
Před 73 dny - ANNONCE
Bulharsko Sluneční pobřeží 1kk. Cena: 64 990 EUR . Nabízíme k prodeji velice prostornou, pěknou, zařízenou garsoniéru 51m2 s balkonem s výhledem... (více v detailu)
Neuvedeno
Bulharsko Svatý vlas 2kk
Před 73 dny - ANNONCE
Bulharsko Svatý vlas 2kk. Cena: 67 990 EUR. Nabízíme na prodej prostorný, zařízený  apartmán 2kk, 76m2 s balkonem s  částečným výhledem na moře a na jeden z bazénů  ... (více v detailu)
Neuvedeno
Bulharsko Sluneční pobřeží 2kk
Před 73 dny - ANNONCE
Nabízíme k prodeji zařízený apartmán 2kk, s balkonem v prestižním 3+++ resortu hotelové... (více v detailu)
Neuvedeno
Bulharsko Sluneční pobřeží 1kk
Před 73 dny - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji zařízenou, pěknou Garsoniéru 37m2 s balkonem v impozantním SPA komplexu... (více v detailu)
Neuvedeno
Bulharsko Aheloy 1kk
Před 73 dny - ANNONCE
Nabízíme na prodej velmi prostornou, zařízenou garsoniéru 1kk 42m2 s balkonem s úchvatným výhledem na moře a na jeden z bazénů komplexu, ve vel... (více v detailu)
Neuvedeno
HLEDÁM PROSTOR,SKLAD PRO SVÉ KNIHY......
Před 73 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám pro své knihy za rozumnou cenu volné prostory, volné sklady, může to ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Bulharsko Obzor 2kk
Před 73 dny - ANNONCE
Nabízíme k prodeji zařízený apartmán 2kk, 76m2 s prostorným balkonem s úchvatným výhledem na moře a na jeden z bazénů komplexu ve velmi prestižním rekreačním SPA komplexu hote... (více v detailu)
Neuvedeno
Bulharsko Sluneční pobřeží 1kk
Před 73 dny - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostornou, zařízenou garsoniéru 45m2, s balkonem s částečným výhledem na hory v prestižním  ... (více v detailu)
Neuvedeno
Hl. byt v Praze od 5,2 do 9 mil. Kč
Před 73 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním byt 2+1 nebo 2+kk, 3+1 nebo 3+kk v Praze s dobrou dostupností ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Byt ke koupi v Praze
Před 73 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám byt - garsoniéra, 1+kk, 1+1 .. případně větší 2+kk ke koupi v Praze v osobním vlastnictví. Může být i před rek... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej bytu 1+kk, 36 m², Olomouc, ul. Rooseveltova
Před 73 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 1+kk v Olomouci situovaný v klidnější části Olomouce- Nové Sady. Byt se nachází na 1. podlaží, z celkových 2 nadzemních podlaží. Dům s cihlovou konstrukcí, což zajišťuje kvalitní a stabilní bydlení. Výhodou tohoto bytu je předzahrádka k odpočinku, vlastní kolovna/kočárkárna, půda k věšení prádla a půdní úložný prostor(sklep),... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 354 880
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 28 m², Ostrava, ul. Výškovická
Před 73 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Dovolte mi nabídnout Vám zcela ojedinělou nabídku!! Tento byt 1+kk s prostorným balkónem a příjemným výhledem do zeleně, se nachází v 7NP panelového domu po kompletní revitalizaci, i díky tomu má byt velmi nízké náklady na bydlení! Je velmi útulný. Byly zde před pár lety provedené úpravy, jako například, položení plovoucí podlahy, zabudování kuchyňské linky, výměna interiérových dveří a výbava nábytkem, která je součástí prodeje. Ano,... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 449 999
 Kč
Pronájem bytu 4+1, Jablonec nad Nisou, ul. Dvorská
Před 73 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorný byt 4+1 o užitné ploše 119 m², situovaný přímo v centru Jablonce nad Nisou. Byt se nachází ve 3. patře cihlového domu. Lokalita zajišťuje výbornou dostupnost veškerých městských služeb - obchody, školy, kavárny, ale také klid pro pohodové bydlení. Byt je v dobrém stavu a nabízí komfortní prostor pro život. Vzhledem ke své poloze a rozložení je ideální pro rodiny hledajíc... (více v detailu)
Liberecký kraj
15 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 37 m², Bohumín, ul. Osvoboditelů
Před 73 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
K pronájmu nabízíme byt 1+1 na ulici Osvoboditelů v Bohumíně. Byt se nachází v 1.NP nízkopodlažního zatepleného domu s výhodnou lokalitou, kdy přes cestu se nachází supermarket Albert, veškerá občanská vybavenost je pak v docházkové vzdálenosti. Majitel preferuje dlouhodobý pronájem. N... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 400
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 67 m², Ústí nad Labem, ul. Rubensova
Před 73 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem hezkého bytu 2+kk o výměře 67 m² v Ústí nad Labem - Střekov, ul. Rubensova. Byt se nachází v panelovém domě ve 2. nadzemním podlaží. Byt může zůstat zařízen. Vhodný pro max dvě dospělé pracující oso... (více v detailu)
Ústecký kraj
12 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 40 m², Praha, ul. náměstí Bořislavka
Před 73 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme zajímavý byt 2+kk o celkové užitné ploše 40,99 m², situovaný na 1. podlaží v cihlovém domě ve vyhledávané a klidné části Prahy 6 - Dejvicích. Do bytu je vstup do prostorné chodby, která je zároveň vybavená kuchyňským koutem. Z chodby je také vstup do dvou neprůchozích pokojů, které mají okna na jižní stranu a výhled do zahrady, která je společná, ale málo využívaná. K bytu náleží dva sklepy a lze vyu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 681 500
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 89 m², Praha, ul. Vozová
Před 73 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorný a po rekonstrukci byt 3+kk o užitné ploše 89m², situovaný ve vyhledávané části Prahy - Vinohrady. Byt se nachází na pátém podlaží cihlového domu s výtahem, který kromě komfortu bydlení nabízí i výbornou občanskou vybavenost. V okolí naleznete širokou síť obchodů, kaváren, restaurací i příjemné zeleně Riegrových sadů, což zaručuje kvalitní životní styl ve městě.Byt je kompletně rekonstruovaný, prosvětlený a umístěný na okraji Vinohrad, které jsou známé svou přátelskou atmosfér... (více v detailu)
Hlavní město Praha
31 000
 Kč