Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 3+kk, 79 m², Praha, ul. Lupáčova
Před 229 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Toužíte po bydlení v klidné lokalitě s výbornou občanskou vybaveností, ale nechcete se vzdát pohodlí, které nabízí širší centrum Prahy? Tento byt 3+kk o podlahové ploše 76 m2 na pražském Žižkově je právě tím, co hledáte! Nachází se v 1. patře bytového domu, který prošel celkovou revitalizací. Je dispozičně řešen obývacím pokojem s vybaveným kuchyňským koutem, dvěma neprůchozími pokoji, koupelnou se sprchovým koutem, toaletou a chodbou. Navíc k bytu patří i sklep o ploše 2 m2. Všechny prostory jsou ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 500 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 35 m², DV, Chomutov, ul. Písečná
Před 229 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný, kompletně po rekonstrukci byt 1+1 o velikosti 35 m², který se nachází v klidné části Chomutova. Tento světlý byt je umístěn v 2. patře panelového domu. Konstrukce budovy je panelová, což zajistí dostatečnou zvukovou izolaci a příjemné bydlení. Byt se skládá z jedné hezké a prostorné místnosti, kuchyně, chodby, koupelny a toalety. Okna vedou do klidného vnitrobloku s výhledem, který nepřeruší život města. Podzemní podlaží domu nabí... (více v detailu)
Ústecký kraj
9 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 35 m², Písek, Kollárova
Před 229 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 1+kk s užitnou plochou 35m² v rodinném domě. Byt se nachází v blízkosti centra Písku. V bytě je jeden samostatný pokoj vybavený kuchyňskou linkou, nábytek a postelí. Dále koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem, pračkou a WC. Z koupelny je vstup na balkón. V docház... (více v detailu)
Jihočeský kraj
8 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk v Svitavách, ul. Pod Věží
Před 229 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Pronájem samostatného pokoje 25 m² v 1. nadzemním podlaží v centru města s možností využití společné kuchyně ... (více v detailu)
Pardubický kraj
6 500
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 23 m², Rokycany, ul. Pivovarská
Před 229 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 1+kk o celkové výměře 23 m2, který se nachází v 1. patře cihlové budovy v Rokycanech, ul. Pivovarská. V bytě je možnost ponechání postele. Byt není vybaven kuchyňským koutem a je potřeba si toto zajistit na v... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 49 m², Ostrava - Zábřeh, ul. Bolotova
Před 229 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt v osobním vlastnictví v revitalizovaném domě - zateplen, plastová okna. Byt je po rekonstrukci koupelny + nový kotel (1 rok). V předsíni je vestav... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 900
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Stříbře, ul. Na Vyhlídce
Před 229 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
V klidné části malebného města Stříbro se nachází jedinečná příležitost k získání krásného bytu s dispozicí 2+1 a užitnou plochou 59 m2 a balkónem. Tento nedávno zrekonstruovaný byt přináší kombinaci moderního designu a pohodlí. Momentálně je tento byt v družstevním vlastnictví, avšak již brzy bude převeden do osobního vlastnictví, čímž poskytne novému majiteli větší flexibilitu a kontrolu nad jejich bydlením. O ohřev vody a vytápění... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 045 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 22 m², Ostrava - Zábřeh
Před 229 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu zrekonstruovaný byt - pokoj s kuchyňským koutem. K dispozici je úložný prostor - lyže, kola apod. Lze dovybavit... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 700
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Litomyšli, ul. 9. května
Před 229 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji světlý a útulný byt 2+1 o užitné ploše 62 m², nacházející se v žádané lokalitě Litomyšl-Město na klidném místě. Byt leží v cihlovém domě ve 2. podlaží a prošel kompletní rekonstrukcí. K bytu náleží sklep, poskytující dostatek úložného prostoru. V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost – školy, obchody, restaurace i v... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 790 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 49 m², Kosmonosy, ul. Jizerská
Před 229 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme vám k pronájmu útulný a moderně zařízený byt 2+1 o užitné ploše 49 m² v 1. nadzemním podlaží dvoupodlažního panelového domu, který se nachází v žádané a klidné části Kosmonosy, Mladá Boleslav. Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné bydlení s výbornou dostupností a kompletní občanskou vybaveností v okolí. K bytu náleží parkovací stání, prostorná sklepní kóje. V přízemí se nachází sušárna a kolárna pro možnost uskladnění kol či kočárku. Půdorys byto... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 000
 Kč
Pronájem bytu 4+1, 100 m² Pilníkov, ul. Letná
Před 229 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 4+1 v přízemí řadového rodinného domu v klidné části obce Pilníkov v ulici Letná. Byt je vybaven dle fotografií a náleží k němu terasa a ga... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
17 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Chebu, ul. Šeříková
Před 229 dny - ANNONCE
Hledáte bydlení v Chebu? Pak bych vám ráda představila bytovou jednotku 3+1 s lodžií ve 3. NP panelového domu v Šeříkové ulici. Byt je vhodný k rekonstrukci podle vlastních představ. Samozřejmostí jsou plastová okna. Jádro je původní umakartové, obložené keramickým obkladem. Lodžie byla zrušena a o její plochu byla zvětšena ložnice, ale lze ji ... (více v detailu)
2 400 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, DV, 35 m², Meziboří, ul. Nad parkem
Před 229 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 2+kk s užitnou plochou 35m² v klidné části obce Meziboří u Litvínova, umístěný v panelovém domě na 3. podlaží ze 4. Byt prošel částečnou rekonstrukcí a jeho stav je hodnocen jako dobrý. Ideální pro jednotlivce či malou rodinu, hledáte-li útulný domov ve spojení s klidným životním prostředím, tento byt splní všechna vaše očekávání.Dispozičně nabízí prakticky řešený obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem, ložnici, koupelnu s WC a předsíň, přičemž v domě je k dispozici podzemní... (více v detailu)
Ústecký kraj
800 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, 160 m2, Mohelnice, ul. nám. Tyrše a Fúglera
Před 229 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Ve výhradním zastoupení vám nabízíme ideální polovinu domu s bytem o velikosti 160m2. Byt je nově a moderně zrekonstruovaný a nabízí se částečně zařízený. Tři pokoje jsou samostatné, obývací pokoj je průchozí. Kuchyň nová a prostorná a dá se z ní vstoupit na lodžii. Do bytu se vchází ze dvora přes verandu. Dům je nap... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 600 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 42 m², Smiřice, ul. Palackého
Před 229 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný, čerstvě rekonstruovaný cihlový byt 2+kk o užitné ploše 42 m² nacházející se ve 2. nadzemním podlaží bytového domu v centru obce Smiřice. Tento světlý byt je ideálním místem pro všechny, kteří hledají komfortní bydlení s výbornou dostupností služeb. Byt představuje ideální kombinaci moderního bydlení s důrazem na funkčnost a útulnou atmosféru, což ocení každý, kdo hledá klidné, ale zároveň aktivní a plnohod... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 124 m², Slavětín, ul. Svatojánské náměstí
Před 229 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nebude trvat dlouho, než si rozmyslíte, zda v tomhle bytě chcete bydlet. Tato nabídka totiž nemá negativa. Byt je prostorný, nově zrekonstruovaný, parkovat můžete na zahradě, jež vám nabídne i dostatek prostoru k relaxaci a městys Slavětín vám svou malebností připomene, že... (více v detailu)
Ústecký kraj
14 381
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 82 m², Mariánské Lázně, ul. Plzeňská
Před 229 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 3+kk, 82 m2, ve čtvrtém patře novostavby s výtahem kolaudované v roce 2015. Kromě kuchyňské linky s vestavěnými spotřebiči a postele v ložnici se byt pronajímá nezařízený. V jednom z pokojů se nachází šatna, z obývacího pokoje je vstup na prostorou terasu a k bytu náleží sklep v přízemí domu. Parkování v uzavřeném areálu domu na vyhrazeném park... (více v detailu)
Karlovarský kraj
14 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk v Mostě, 39m², ul. Komořanská
Před 229 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu bytovou jednotku o dispozici 2+kk, v osobním vlastnictví. Byt se nachází v 7. patře panelového domu s výtahem, v klidné lokalitě města Most. Byt je částečně zrekonstruován, má novou kuchyňskou linku, včetně spotřebičů, novou podlahu v kuchyni a obýváku. Koupelna má nové lino, a... (více v detailu)
Ústecký kraj
9 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 64 m², Praha, ul. Kaňkovského
Před 229 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu luxusně zrekonstruovaný byt 3+kk o užitné ploše 64 m², který se nachází v oblíbené lokalitě Praha - Kobylisy na 8. patře 13podlažního panelového domu. Dům je součástí dobře udržovaného sídliště s veškerou občanskou vybaveností v bezprostřední blízkosti.Byt prošel rozsáhlou rekonstrukcí, přičemž byla vyměněna kuchyňská linka, instalovány moderní vinylové podlahy a kvalitní omítky, a také byly vyměněny dveře spolu s obložkami. Dominantou bytu je nadstandardně vybavená koupelna, nabízej... (více v detailu)
Hlavní město Praha
23 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 72 m², Tábor, ul. Budějovická
Před 229 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi mezonetový byt o dispozici 3+kk a podlahové ploše 72 m2 ve zděném domě v blízkosti centra. Byt se nachází ve 3. patře domu bez výtahu a sklepů. Vytápění zajišťuje vlastní el. kotel, teplá voda el. bojlerem. Bytová jednotka byla kompletně nově vystavena v roce 2012. Ve s... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 490 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 44 m², Lanškroun, ul. Seifertova
Před 229 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji prakticky řešený byt v osobním vlastnictví o dispozici 2+kk s podlahovou plochou 44 m², nacházející se ve městě Lanškroun. Byt najdete ve třetím podlaží panelového domu s celkem čtyřmi nadzemními podlažími a jedním podzemním. Výhodou bytu je možnost okamžitého nastěhování. Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost i pohodlnou dostupnost do centra města. Tento byt je ideální volbou pro jednotlivce neb... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 150 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 65 m², Děčín, ul. Teplická
Před 229 dny - ANNONCE
Přijměte naše pozvání k prohlídce prostorného a světlého bytu 2+1 o užitné ploše 65 m², umístěného v atraktivní a klidné části obce Děčín IX-Bynov. Tato nemovitost se nachází v cihlové budově s dobrou dostupností a veškerou občanskou vybaveností v dosahu pár minut autem. Byt, který se nachází v 1. nadzemním podlaží, je po údržbě a připraven k nastěhov... (více v detailu)
7 500
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Žďáru nad Sázavou; ul. Neumannova
Před 229 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 2+1 o užitné ploše 50 m², který se nachází na 1. podlaží čtyřpodlažního cihlového domu, situovaného v klidné části obce Žďár nad Sázavou 4, v katastrálním území Město Žďár. Tento byt Vám nabízí ideální možnost bydlení na sympatickém sídlišti, které je zároveň blízko veškeré důležité infrastruktury. Víceúčelový prostor zahrnuje vstupní chodbu, která Vás zavede do dvou samostatných místností sloužících k libovolnému využití – ať už jako p... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 790 000
 Kč
Prodej mezonetového bytu v Jihlavě, ulice Hálkova
Před 229 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Představujeme Vám částečně zrekonstruovaný mezonetový byt, nacházející se v klidné a příjemné lokalitě, spojující pohodlí městského života a blízkost přírody. Po zdařilé rekonstrukci prvního prvního patra, vznikl světlý, moderní byt 3+kk s prostornou terasou zvoucí k posezení, odpočinku, nebo třeba grilování. Vlastně jde o další letní pokoj. Jak bude v... (více v detailu)
Kraj Vysočina
5 680 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 53 m², Ostrava, ul. Provaznická
Před 229 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Exkluzivě nabízíme k prodeji družstevní byt s možností převodu do osobního vlastnictví, v poměrně klidné části města, s veškerou občanskou vybaveností v dosahu. Dům prošel revitalizací - střecha, zateplení, plastová okna a výtahy. Samotný byt je v dobrém technické... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 950 000
 Kč