Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem bytu 1+1 v Klášterci nad Ohří, ul. Dukelská
Před 229 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme byt na pronájem ve třetím patře panelového domu. Dům se nachází v klidné lokalitě v blízkosti veškeré občanské vybavenosti. Bytová jednotka prošla vkusnou rekonstrukcí a disponuje kuchyní s novou kuchyňskou linkou, prostorným samostatným pokojem a k... (více v detailu)
Ústecký kraj
11 500
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 4O m2, Litvínov, ul. Přátelství
Před 229 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízím k pronájmu byt o velikosti 2+kk, který se nachází v panelovém domě v Hamru u Litvínova, ulice Přátelství. Byt se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, samostatným pokojem, koupelnou a samostatným WC. Vchod je čistý a klidný. Byt je ihned k dispozici. Měsíční nájem činí ... (více v detailu)
Ústecký kraj
10 500
 Kč
Prodej bytu 4+kk+G, 71 m², Pavlíkov
Před 229 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt o dispozici 4+kk+G v osobním vlastnictví v obci Pavlíkov o užitné ploše 71 m² po kompletní rekonstrukci v přízemí revitalizovaného domu se zahradou. K bytu náleží sklep, garáž, pergola na zahradě a soukromá posilovna. Vytápění na tuhá paliva, zdroj vody studna, zdroj teplé vody bojler, veřejná kanalizace, veřejný v... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 612 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 44 m², Valašské Meziříčí, ul. Havlíčkova
Před 229 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu slunný byt s dobrou dostupností do centra města, který prošel nedávno částečnou rekonstrukcí. Nachází se v 8. NP panelového domu po revitalizaci. By... (více v detailu)
Zlínský kraj
8 400
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 82 m², Chrustenice
Před 229 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej krásného bytu 3+kk, 82 m² s terasou 7 m² v menším bytovém domě v atraktivní lokalitě mezi Berounem a Prahou, v obci Chrustenice. Cihlový dům je po rekonstrukci, stejně jako byt, který je situován v prvním patře. Dům se nachází poblíž lesa s krásným výhledem do krajiny. Byt je dispozičně řešen prostornou halou, světlým obývacím pokojem spojeným s kuchyňským koutem a vstupem na prostornou terasu orientovanou na západ. Dále byt poskytuje... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 999 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 40 m², Dobřany, ul. Náměstí T. G. M.
Před 229 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný byt 1+1 o užitné ploše 40 m², situovaný v 1. nadzemním podlaží na atraktivní adrese v srdci Dobřan. Tato nemovitost se nachází v budově s originální smíšenou konstrukcí, která dokonale kombinuje tradiční a moderní architektonické prvky. Stav bytu je hodnocen jako velmi dobrý, což zajišťuje bezproblémové nastěhování a příjemné bydlení.Výhodou je umístění nemovitosti přím... (více v detailu)
Plzeňský kraj
6 500
 Kč
Pronájem bytu 1+1 v Aši, ul. Tylova
Před 229 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 1+1 v Aši, Tylově ulici. Byt se nachází v 5.patře panelového domu s výtahem. K bytu náleží balkon v mezipatře a sklepní koje. V bytě je obložené jádro, položené nové podlahy. Byt je vyš... (více v detailu)
Karlovarský kraj
6 500
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 54 m², Praha, ul. Honzíkova
Před 229 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledáte-li spojení moderního bydlení, vynikající lokality a komfortu, rádi bychom Vám představili tento exkluzivní byt 2+kk nacházející se ve 2. nadzemním podlaží prestižního rezidenčního komplexu Finep v klidné části obce Dolní Měcholupy. S užitnou plochou 54 m² a nadstandardním vybavením Vás tento nezařízený byt okouzlí. Jedinečné výhody bytu: První nájemce – byt je zcela nový, což zaručuje perfektní stav a pocit prvního obyvatele. Kuchyň je moderní a kompletně vybavená – nové spotřebiče včetně myč... (více v detailu)
Hlavní město Praha
19 500
 Kč
Prodej bytu 3+1, Uničov, ul. Nerudova
Před 229 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám slunný cihlový byt v osobním vlastnictví 3+1 o rozloze 63 m2 - spíž, vstupní chodba. Na ul.Nerudova v Uničově. Jedná se o 4 patro bez výtahu s příjemným výhledem. Zděný bytový dům po revitalizaci, zděné nové jádro, koupelna i wc. Zateplené stropy i fasáda, plastová ookna, dům bez hypotéky. V domě kočárkárna, kolárna. Při vstupu do bytu prostorná vstupní chodba, kuchyně s jídelním koutem, další 3 pokoje, koupelna, WC zvlášť. Byt je v původním, ale zachovalém stavu. Jedná se o... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 300 000
 Kč
Prodej bytu 4+1 v Karlových Varech, ul. Kpt. Nálepky
Před 229 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný byt typu 4+1 o užitné ploše 81 m² v klidné části Karlových Varů, v Bohaticích. Tato nemovitost se nachází v panelovém domě na 1. z 6 nadzemních podlaží. Byt prošel celkovou zdařilou rekonstrukcí a může se pyšnit mnoha atraktivními prvky. Uvnitř najdete vestavěné skříně, které zajišťují dostatek úložného prostoru. Součástí bytu je rovněž prostorná koupelna s vanou a elegantní skleněnou zástěnou. Pro větší pohodlí je zde samostatné WC s umyvadlem. ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 933 100
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 23 m², Ostrava, ul. Žerotínova
Před 229 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 1+kk o velikosti 23 m2 v klidné části centra Ostravy. Byt je nezařízený, plovoucí podlahy, keramická dlažba, plastov... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 600
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Chomutově, ul. Václavská
Před 229 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 2+1 o užitné ploše 53m², situovaný ve vyhledávané, klidné části Chomutova, v katastrálním území Chomutov II. Byt se nachází v 5. patře z 8, v panelové budově s výtahem. Byt prošel renovací a jeho stav hodnotíme jako dobrý. Interiér se skládá ze 3 místností: obývacího pokoje, kuchyně, ložnice, dále ... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 799 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Jablonci nad Nisou, ul. Malá Janovská
Před 229 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Hledáte klidné bydlení s dobrou dostupností do přírody? Představujeme vám slunný byt 2+1 o celkové ploše 58 m² v klidné části Jablonce nad Nisou. Byt se nachází ve 2. patře panelové budovy. Dispozičně zajímavý byt prošel rekonstrukcí v roce 2010. Nabízí příjemné bydlení s dostatkem prostoru a světla. Byt skýtá dvě nezávislé místnosti - prostornou obývací místnost propojenou s kuchyňským koutem, která je díky své orientaci velmi slunná a působí velmi přívět... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 499 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 62 m² ,OV, Chomutov, ul. Jirkovská
Před 229 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorný a světlý byt 3+1 s užitnou plochou 62m², umístěný ve 4. patře panelového domu v oblíbené části města Chomutov, v katastrálním území Chomutov I. Byt se nachází na klidném sídlišti, které disponuje veškerou občanskou vybaveností v pěší dostupnosti. Celý byt prošel rozsáhlou rekonstrukcí, díky níž nabízí komfortní bydlení. V bytě jsou 4 místnosti rozložené do funkcionalistického uspořádání, které poskytuje ... (více v detailu)
Ústecký kraj
12 500
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 50 m², Kladno, ul. Vinařická
Před 229 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Chcete bydlet v klidné lokalitě a přesto s výbornou dostupností centra Kladna? Ve velké garsonce 50 m2? V tom případě pro Vás máme k pronájmu velmi pěkný byt dispozici 1+kk ve Švermově. Parkování bez problémů na ulici. I když je byt vytápěn plynovým kotlem, spotřeba je přimě... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 500
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 56 m², Horoměřice, ul. Hrdinů
Před 229 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Vítejte v útulném bytečku 2kk v srdci Horoměřic, v ulici Hrdinů. Otevřete dveře a nechte se okouzlit spojením kuchyně a obývacího pokoje, kde si užijete nejlepší relax. Šatní skříň, má své místo jak na chodbě, tak v ložnici. A co teprve terasa! Na ní si užijete prostorné posezení a vířivku, která vás pohltí a nepustí. O vytápění se stará plynový kotel a o vaše komfortní teploty klimatizační jednotka. Pro vaše čtyřkolové miláčky je připraveno vlastní parkovací místo přímo na pozemku. A pro ty nejmenší?... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 500 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 66 m², Heřmaničky
Před 229 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem prostorného slunného bytu 2+kk o podlahové ploše 66 m² na pěkném, klidném místě na polosamotě, spadající pod obec Heřmaničky. Byt se nachází v prvním patře zděného cihlového domu. Parkování přímo před domem. V okolí je krásná p... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 990
 Kč
Pronájem bytu 2+1, ul. Dvořákova, Frýdlant nad Ostravicí
Před 229 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu velice příjemný a světlý byt 2+1s užitnou plochou 48 m², situovaný ve 3. nadzemním podlaží cihlového domu v klidné části obce Frýdlant. Byt prošel nedávnou rekonstrukcí a je ve velmi dobrém stavu, připravený ihned k nastěhování. Disponuje prakticky řešeným interiérem se dvěma samostatnými místnostmi, které nabízejí dostatek pohodlí. Kuchyň je propojena s obývacím prostorem, vytváří tak příjemný celkový... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
14 500
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 66 m², Holoubkov
Před 229 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorný a světlý byt 2+1 o celkové užitné ploše 66m², situovaný ve 4. podlaží panelového domu v klidné části obce Holoubkov. Byt je ve velmi dobrém stavu a skládá se ze tří samostatných místností - obývací pokoj, ložnice, kuchyně - poskytuje tak ideální prostor pro život jednotlivce či malé rodiny. Součástí bytu je také praktické podzemní podlaží, které je ideální pro skladování. Díky své dobře promyšlen... (více v detailu)
Plzeňský kraj
13 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 44 m², Neveklov, ul. Rákosníkova
Před 229 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem částečně zařízeného bytu 2+kk o velikosti 44 m² v panelovém domě v 2. NP v klidné části města Neveklov s parkováním před domem. Byt je zařízený nábytkem a je k okamžitému užívání. Sklepní koje 1x2 m je souč... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 58 m², Pardubice, ul. Havlíčkova
Před 229 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Představujeme Vám zrekonstruovaný byt s lodžií, který je připraven nabídnout klidné a pohodlné bydlení. Tento byt 2+kk má celkovou plochu 58 m² a nachází se v prvním nadzemním podlaží s výtahem. K bytu náleží sklep. Po zdařilé rekonstrukci, je tato nemovitost připravena pro nového nájemce. Z... (více v detailu)
Pardubický kraj
13 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 31 m², Klatovy, ul. Suvorovova
Před 229 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu světlý a útulný byt 1+kk s balkonem o užitné ploše 31m², nacházející se ve 4. nadzemním podlaží panelového domu v atraktivní lokalitě Klatov. Bytová jednotka je po pečlivé rekonstrukci, ve velmi dobrém stavu. Nastěhování je možné od 1.3.2024. Díky svému umístění na 4. podlaží nabízí příjemné bydlení s dostatečným soukromím a krásným výhledem. Panelová konstrukce je po revitalizaci a zajišťuje nízké náklady na vytápění... (více v detailu)
Plzeňský kraj
9 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk v Jihlavě, ul. U Dlouhé stěny
Před 229 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Hledáte světlý a moderně vybavený byt v klidné a atraktivní lokalitě Jihlavy? Nabízíme k pronájmu útulný byt 1+kk o rozloze 34 m², situovaný ve 2. patře dobře udržovaného domu na ulici U Dlouhé stěny. Byt prošel nedávnou rekonstrukcí – má nová okna, podlahy a je vybaven kuchyňskou linkou s troubou a sklokeramickou deskou (bez ledničky). Koupelna je t... (více v detailu)
Kraj Vysočina
8 500
 Kč
Prodej bytu 3+1, 65 m2, OV, Chomutov, ul. Čechova
Před 229 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Ideální nabídka pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení s atmosférou města. K prodeji světlý byt 3+1 s menším balkónem v osobním vlastnictví o celkové užitné ploše 65 m², umístěný na oblíbené adrese v centru Chomutova. Tento byt se nachází ve třetím podlaží cihlového domu, dům má pouze 6 bytových jednotek. Vytápění a ohřev vody je řešeno vlastním plynovým kotlem. Obývací pokoj je propojený s kuchyní, dále má byt dva samostatné pok... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 950 000
 Kč
Pronájem pokoje, Příbor, ul. nábřeží Rudoarmějců
Před 229 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme zařízené pokoje v penzionu u řeky k dlouhodobému bydlení. Součástí ceny je internet, kabelová televize, úklid pokojů, doplňování toaletních potřeb, parkoviště s kamerovým systémem. Pokoje jsou vybavené. Každý pokoj má svoje patro na spaní pro případnou návštěvu. Výhled j... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 000
 Kč