Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem bytu 1+kk, 31 m², Klatovy, ul. Suvorovova
Před 229 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu světlý a útulný byt 1+kk s balkonem o užitné ploše 31m², nacházející se ve 4. nadzemním podlaží panelového domu v atraktivní lokalitě Klatov. Bytová jednotka je po pečlivé rekonstrukci, ve velmi dobrém stavu. Nastěhování je možné od 1.3.2024. Díky svému umístění na 4. podlaží nabízí příjemné bydlení s dostatečným soukromím a krásným výhledem. Panelová konstrukce je po revitalizaci a zajišťuje nízké náklady na vytápění... (více v detailu)
Plzeňský kraj
9 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk v Jihlavě, ul. U Dlouhé stěny
Před 229 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Hledáte světlý a moderně vybavený byt v klidné a atraktivní lokalitě Jihlavy? Nabízíme k pronájmu útulný byt 1+kk o rozloze 34 m², situovaný ve 2. patře dobře udržovaného domu na ulici U Dlouhé stěny. Byt prošel nedávnou rekonstrukcí – má nová okna, podlahy a je vybaven kuchyňskou linkou s troubou a sklokeramickou deskou (bez ledničky). Koupelna je t... (více v detailu)
Kraj Vysočina
8 500
 Kč
Prodej bytu 3+1, 65 m2, OV, Chomutov, ul. Čechova
Před 229 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Ideální nabídka pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení s atmosférou města. K prodeji světlý byt 3+1 s menším balkónem v osobním vlastnictví o celkové užitné ploše 65 m², umístěný na oblíbené adrese v centru Chomutova. Tento byt se nachází ve třetím podlaží cihlového domu, dům má pouze 6 bytových jednotek. Vytápění a ohřev vody je řešeno vlastním plynovým kotlem. Obývací pokoj je propojený s kuchyní, dále má byt dva samostatné pok... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 950 000
 Kč
Pronájem pokoje, Příbor, ul. nábřeží Rudoarmějců
Před 229 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme zařízené pokoje v penzionu u řeky k dlouhodobému bydlení. Součástí ceny je internet, kabelová televize, úklid pokojů, doplňování toaletních potřeb, parkoviště s kamerovým systémem. Pokoje jsou vybavené. Každý pokoj má svoje patro na spaní pro případnou návštěvu. Výhled j... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 53 m², Hrádek nad Nisou, ul. Starý Dvůr
Před 229 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízím k pronájmu moderní mezonetový byt 2+kk o užitné ploše 53 m² v žádané a klidné části Hrádku nad Nisou. Byt se nachází ve 3. podlaží dvoupodlažního cihlového domu, který zajišťuje vysoký standard bydlení. Interiér je řešený s důrazem na světlost a prostor, dominuje mu velká šatna či prostorná pracovna, která poskytne komfortní zázemí pro práci z domova. Byt je nabízen plně vybavený kvalitním nábytkem, připravený k okamžitému užívání. Za příplatek je ... (více v detailu)
Liberecký kraj
15 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 64m2 v Horní Loděnici
Před 229 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme cihlový byt 3+1, o rozloze 64 m2, v obci Horní Loděnice. Byt se nachází v 1 NP, převážně v původním, ale udržovaném stavu. Na podlaze jsou parkety, na chodbě vestavěná šatní skříň, okna jsou plastová. Vytápění bytu zajišťuje kotel na tuhá paliva, který se nachází ve sklepních pr... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 600 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 41 m², Praha, ul. Na Výsledku II
Před 229 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 2+kk s podlahovou plochou 39 m² a sklepem 2 m² nacházející se ve 2.NP cihlového domu v žádané lokalitě Praha 4 - Nusle, ul. Na Výsledku II. Byt disponuje dvěma neprůchozími pokoji, odděleným kuchyňským koutem, koupelnou se sprchovým koutem a toaletou. Dále se zde nachází technická místnost s přípojkou na pračku a možností zabudování vany. Ústřední vytápění a oh... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 191 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 37 m², Pardubice, ul. Smilova
Před 229 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme vám příležitost bydlet v luxusním bytě v klidné lokalitě s veškerou občanskou vybaveností. Jedná se o pronájem novostavby bytu 1+kk o velikosti 37 m², který byl zkolaudován v roce 2023. Tento elegantní byt je kompletně vybaven novým nábytkem a moderní kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči a lednicí. Vybavení dále zahrnuje pohodlnou sedačku, pračku, stůl a židle, úložné prostory a další potřebné vybavení pro vaše pohodlí. Příjemným bon... (více v detailu)
Pardubický kraj
15 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 65 m², Libušín, ul. Kladenská
Před 229 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem bytové jednotky o dispozici 3+1 s balkónem v 1. patře rodinného domu v obci Libušín. Přístup do bytu je po dřevěném schodišti, dispozice tvoří prostorný obývací pokoj, kuchyň, koupelna se sprchovým koutem a WC, ložnice a pokoj. Vše je plně vybavené. Vytápění pomocí plynového kotle, pračka v přízemí domu. Majitel... (více v detailu)
Středočeský kraj
20 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 56 m2, Praha 8
Před 229 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují k pronájmu krásný, světlý byt 2+kk v rámci rezidenčního projektu novostavby bytového domu ul. V Holešovičkách, Praha 8. Dispozice bytu jsou vstupní chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, prostorná koupelna se sprchou a WC. Obývací pokoj je vybaven kvalitní kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči. Podlahové vytápění v celém bytě, vinylové podlahy Gerflor, rekuperace vzduchu, zvukově izolační hliníková okna (trojskla) Vekra, dveře Vekra, sanita Siko – RAKO. Vytápě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
18 500
 Kč
Koupím byt 2+1 nebo 3+1 v Orlové
Před 229 dny - AVIZO_CZ
Dobrý den, sháníme ke koupi byt v Orlové o velikosti 2+1 nebo 3+1 s balkone... (více v detailu)
Zdarma
 Kč
Kom. nebytový prostor 90m2
Před 230 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Pronájem komerčního, nebytového prostoru 90m2 se zázemím, Podbořany. Nabízíme k pronájmu komerční prostory na hlavní ulici protínající město Podbořany. Nemovitost má celkovou užitnou plochu cca 90m2. Sestává se z hlavní prodejní plochy, sociálního zázemí a kanceláře. Disponuje třemi velkými okny/výlohami do ulice Vroutecká, kancelář má zamřížované okno do zahrady. V těchto dnech se řeší rozdělení prostoru na tři samostatné místnosti. Dům je umístěn na frekventovaném místě, u vlakového přejezdu, v komerční zástavbě a občanské vybavenosti. Okolo nemovitosti proudí denně mnoho aut i osob.... (více v detailu)
Ústecký kraj
14 000
 Kč
Litobratřice, vinný sklep, 61m2
Před 230 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Litobratřice, prodej komerce, vinný sklep, 61m2, k rekonstrukci - vinný sklep.Exkluzivně Vám nabízíme jedinečnou příležitost stát se majitelem autentického cihlového vinného sklepa s bohatým potenciálem a historií. Nachází se v srdci Litobratřic, oblasti, která je známá svou vinařskou tradicí a přátelskou komunitou. Tento vinný sklep, který čeká na vaši rekonstrukci, má celkovou plochu 61 m2 a stává se ideálním plátnem pro vaši kreativitu a podnikatelské vize. S pevnými cihlovými základy je připraven na transformaci v útulné degustační prostory, soukromou vinotéku či inovativní vinařský podnik. Infrastruktura je již... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
500 000
 Kč
Pronájem kanceláře, 177 m², Ostrava, ul. Dr. Martínka
Před 230 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu zajímavé komerční prostory ve II.NP OC Venuše na ul. Dr. Martínka v Ostravě. Velmi frekventované místo s pohodlnou dostupností a dobrou možností parkování lze využít na zřízení sídla firmy, ordinace, kanceláří, poradenství, s... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
25 000
 Kč
Pronájem skladu, 467 m², Plzeň
Před 230 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Hledáte prostorné a moderní skladovací prostory? Pokud ano, tak vám nabízím pronájem tohoto skladu, který je možné temperovat na 10°C. Sklad se nachází v oploceném a zabezpečeném areálu v Plzni na Valše. Sklad disponuje užitnou plochou 467 m2 a vlastní hydraulickou rampou. Prostor slouží převážně ke skladování... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Pronájem skladu, 400 m², Plzeň
Před 230 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Hledáte prostorné a moderní skladovací prostory? Pokud ano, tak vám nabízím pronájem tohoto skladu, Sklad se nachází v oploceném a zabezpečeném areálu v Plzni na Valše. Sklad disponuje užitnou plochou 400 m2 a vlastní hydraulickou rampou a zadními vjezdovými vraty pro kamio... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Nebytový (obchodní) prostor v zeleni
Před 230 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nebytový (obchodní) prostor v zeleni u Ladronky. V menším bytovém domě z roku 2012 se nabízí k prodeji nebytový prostor 85 m² se samostatným vstupem a okny do ulice (využitelné jako výloha). Dispozičně se jedná o místnost 66 m2 nyní architektonický atelier, 11 m2 sklad (šatna, kuchyňka...) a toalety. Lokalita v sousedství parku Ladronka je velice klidná, uli... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 200 000
 Kč
Restaurace, 143 m2, Kladno - centrum
Před 230 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu zavedenou restauraci Staré Kladno se zahrádkou, na luxusním místě pěší zóny v centru Kladna, jedná se o roh ulice Váňova a T. G. Masaryka. Restaurace o výměře 143 m² se nachází v přízemí domu a nabízí se včetně veškerého vybavení. Kuchyně o velikosti 58 m2 se nachází v... (více v detailu)
Středočeský kraj
30 000
 Kč
Pronájem komerčního prostoru, 100 m
Před 230 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu komerční prostor v centru města Kyjov s celkovou vnitřní plochou cca 100m. Tento prostor právě prochází kompletní rekonstrukcí, čímž se otevírá široká možnost jeho využití. Díky své výhodné poloze a variabilitě nabízí ideální možnosti pro různé typy podnikání. Může sloužit jako kavárna, obchodní prodejna nebo poskytování služeb jako jsou masáže, kosmetické procedury nebo kadeřnictví. Díky probíhající rekonstrukci lze celý prostor přizpůsobit aktuál... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Obch. prostory 2 890 m2
Před 230 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej obchodní prostory, 2 890 m2 -.Nabízíme vám ke koupi zajímavou komerční nemovitost v Mostě. Nemovitost disponuje prostory různých velikostí. V současné době není plně obsazena. Ve spodní části nemovitosti je nově zrekonstruovaný prostor pro kanceláře, obcho... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Pronájem haly a pozemku
Před 230 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízím zprostředkování pronájmu haly, zpevněné plochy a kancelářských prostor ve střeženém areálu. Dálniční sjezd vzdálený 2 km,... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
50 000
 Kč
Restaurace, stravování, 436 m², Žinkovy
Před 230 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Hledáte místo, kde byste se mohli seberealizovat v oboru restaurace a stravování? Nabízíme k pronájmu částečně vybavenou restauraci s kapacitou cca. 68 míst se třemi velkými sály, kde je možné pořádat např. svatby, oslavy, večírky, smuteční hostiny atd. Je zde i možností využití venkovní terasy. Součástí pronájmu je kuchyň a vestavěný bar + nábytek, sklep, sociální zaří... (více v detailu)
Plzeňský kraj
12 000
 Kč
Kancelář 48m2, Opava
Před 230 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Dovolte mi Vám zprostředkovat pronájem kanceláře o výměře 48m v prvním poschodí komerčního objektu na ulici Otická v Opavě. Jedná se o samostatnou, uzamykatelnou kancelář s výškou stropu 2,90m. Společné sociální zařízení na chodbě, na patře také společné sprchy. Parkování zajištěno před budovou. V budově jsou dále k dispozici další kanceláře s výměrou 15m, 17m, 25m v přízemí a 32m, 34m v patře (VOLNÉ JIŽ POUZE KANCELÁŘE V PATŘE). Výše měsíčního nájmu za kancelář dohodou. K nájmu energie dle vyúčtování. Kauce ve výši dvou měsíčních nájmů a provize RK ve výši jednoho ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Pronájem parkovacího stání 11 m2 Střední Brno
Před 230 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Pronájem parkovacího stání 11 m2 Střední Brno.Nabízíme pronájem parkovacího stání v novostavbě domu na ulici Střední Brno Královo pole. Stání se nachá... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 500
 Kč
Pronájem komerčního objektu domu kanceláře ochod
Před 230 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem komerčního objektu domu kanceláře ochod prodejna se zahradou parkování.Nabízíme k pronájmu komerční objekt na ulici Mariánská, Praha 4, přímo u autobusové zastávky Lhotka. Dům o celkové ploše 480m2 se zahradou 474m je rozdělen do 4 podlaží. V přízemí se nachází prodejna o velikosti 110m2 s výlohou a vstupem přímo do ulice. Zbytek domu je pro... (více v detailu)
Hlavní město Praha
60 000
 Kč