Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 2+kk, 56 m², Beroun, ul. Nad Paloučkem
Před 236 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte byt ihned k nastěhování či jako investici v žádané lokalitě? K prodeji zděný byt o dispozici 2+kk, situovaný ve druhém nadzemním podlaží z pěti, který se nachází v žádané části obce Beroun - Město, ulice Nad Paloučkem. Kolaudace bytu proběhla v roce 2006. Byt má prostornou vstupní chodbu, z které se vchází zvlášť do obývacího pokoje s kuchyňským koutem, zvlášť do ložnice a zvlášť do koupelny s t... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 990 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, OV, 58 m2 v Chomutově, ul. Kundratická
Před 236 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji atraktivní byt 2+1 o užitné ploše 58 m², nacházející se v žádané části města Chomutov, konkrétně v katastrálním území Chomutov I. Jedná se o byt umístěný na 5. patře z celkem 7 nadzemních podlaží, v panelové budově s jedním podzemním podlažím. Tento byt představuje ideální příležitost pro ty, kdo hledají svůj první domov nebo investici s potenciálem budoucího zhodnocení. Nabízí dostatečný prostor pro pohodlné bydlení, avšak vyžaduje rekonstrukci, což Vám dává jedinečnou... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 159 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 85 m², Pardubice, ul. Na Drážce
Před 236 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Pronájem prostorného zděného bytu o dispozici 3+kk, v 11. nadzemním podlaží cihlového domu. Byt je po rekonstrukci: zděné jádro, nová plastová okna, kuchyňská linka, dřevěné parkety. K bytu náleží dvě prostorné lodžie s krásným výhledem, vlastní komora v bytě a sklep v suterénu domu. ... (více v detailu)
Pardubický kraj
14 500
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 25 m², Tábor, ul. U Areálu
Před 236 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu velmi atraktivní a útulný byt 1+kk o celkové užitné ploše 25 m², umístěný v klidné části obce Tábor - K Areálu. Tento světlý byt se nachází v 5. (a zároveň nejvyšším) nadzemním podlaží cihlového domu, což zajišťuje, že i přes kompaktní velikost bytu je zde dostatek denního světla a příjemný výhled na okolí. Nemovitost je v aktuální době ve velmi dobrém stavu a je ihned připravena k nastěhování. Díky své poloze v klidné části Tábora poskytuje komfortní životní prostředí s výh... (více v detailu)
Jihočeský kraj
8 500
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 31 m², Karviná, ul. tř. Těreškovové
Před 236 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Zprostředkuji Vám podnájem bytu v žádané lokalitě části Karviná, poblíž kina a supermarketu. Byt je po částečné rekonstrukci, v domě po ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 22 m², Karlovy Vary, ul. K. Kučery
Před 236 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu atraktivní 1+kk o celkové užitné ploše 22 m², která se nachází v klidné části obce Dvory. Byt je umístěn v cihlové budově v přízemí. Díky lokalitě si užijete klid a soukromí bez zbytečného ruchu města. Objekt je po rekonstrukci a byt je v perfektním stavu a připraven k oka... (více v detailu)
Karlovarský kraj
8 500
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 102 m2 + zahrada 68 m2, Praha 3
Před 236 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme k prodeji výjimečný, moderní byt 3+kk s terasou, který se nachází v ulici Zvěřinová, v Praze 3- Strašnice - V rezidenčním projektu TULIPA. Jednotka o velikosti 97 m2 sestává z předsíně, koupelny s toaletou , samostatné toalety, komory (šatny) dvou pokojů prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Ze všech pokojů vede vstup francouzskými okny na terasu 68 m2. K bytu náleží sklep o velikosti 5 m2 a garážové stání v 2PP přímo v domě. Byt je situovaný v přízemí novostavby s výt... (více v detailu)
Hlavní město Praha
14 200 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 53 m², Horoměřice, ul. Lysolajská
Před 236 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej krásného bytu 2+kk, 53 m2 se zahradou 135 m2 a vlastním parkovacím stáním jen pár kilometrů od Prahy. Dispozici bytu tvoří předsíň s vestavěnou skříní, prakticky řešený obývací pokoj s kuchyňským kout... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 190 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 50 m², Nový Jičín, ul. Vančurova
Před 236 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi atraktivní byt 3+kk po kompletní rekonstrukci o celkové užitné ploše 50 m². Tato nemovitost se nachází v žádané a klidné části Nového Jičína, v katastrálním území Nový Jičín-Dolní Předměstí, v domě postaveném z tradiční cihly, který zaručuje vysokou stabilitu a tepelnou pohodu. Rekonstrukce bytu proběhla v roce 2021, rekonstrukce koupelny z roku 2014. Byt je umístěn na prvním nadzemním podlaží celkem čtyřpodlažního domu. Jedná se o ideální bydlení pro ty... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 950 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 32 m², Třemošná, ul. Školní
Před 236 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej úplně nového bytu 1+kk v developerském projektu Bytový dům Třemošná, kde naleznete veškerou občanskou vybavenost. Tento moderní byt se nachází ve třetím podlaží zkolaudovaného bytového domu. Tichá lokalita Vám poskytne klidný životní st... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 020 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, Olomouc, ul. Dlouhá
Před 236 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji světlý a prostorný byt 2+1 o užitné ploše 48 m², nacházející se v klidné části města Olomouc, Lazce na 6. podlaží panelového domu s celkem 8 nadzemními podlažími. Tato nemovitost se nachází ve slušném stavu a je ideální volbou pro ty, kdo hledají útulné a klidné bydlení. V bytě se nachází 3 místnosti rozložené do praktického a promyšleného uspořádání, které maximalizuje využití prostoru. Nemovitost se nalézá v katastrálním území Lazce, což zajišťuje výbo... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 990 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk v Novém Strašecí, ul. Viktora Olivy
Před 236 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu zbrusu nový moderní byt 1+kk (27,3 m²) v Novém Strašecí, poskytující pohodlné bydlení na okraji obce. Byt se nachází ve třetím podlaží cihlového domu s pěti nadzemními podlažími a je ideálním řešením pro jednotlivce či mladý pár hledající vlastní prostor. Díky poloze v novostavbě nabízí tento byt moderní bydlení ve vysokém standardu (nová designová kuchyň, myčka, trouba, digestoř) s důrazem na detail a kvalitu. Interiér bytu je navržen s ohledem na maximální využití prostoru a svě... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, Praha, ul. Argentinská
Před 236 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji pěkný byt 1+kk, 46,2 m2 + 6 m2 zasklená lodžie v novém luxusním projektu. Komfortní bydlení v žádané lokalitě Holešovice je oceněný projekt z roku 2018. Byt je velice dobře řešen, vybaven dřevěnou podlahou a kvalitními doplňky. Určitě oceníte prostornou zasklenou lodžii. Byt je vhodný jak k bydlení, tak pro svojí vynikající polohu blízkého centra k pronájmu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 490 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Nové Roli, ul. Rolavská
Před 236 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej bytu 2+1 v osobním vlastnictví, o celkové ploše 55 m2, ve 3. patře panelového domu. Dům v Rolavské ulici je po revitalizaci, má novou zateplenou fasádu a opravené a čisté společné prostory a sklepy. Byt má lodžii 3,6 m2, plastová okna orientovaná na severní a jižn... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 490 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Hostouni
Před 236 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji slunný a prostorný byt 3+1 o celkové užitné ploše 94 m², který se nachází v klidné části obce Holubeč. Společně s bytem jsou k prodeji i 3 sklepy dohromady s výměrou 22 m² a i společný balkon a také další nebytový prostor. Tento byt je ideální pro ty, kteří hledají projekty k rekonstrukci a chtějí si zajistit příjemné bydlení dle vlastních představ. Nabízí široké možnosti pro přizpůsobení a modernizaci. Byt je v dojezdové vzdálenosti 15 kilom... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 799 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk v Františkových Lázních
Před 236 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 3+KK o velikosti 128 m2. Byt prošel nedávno částečnou rekonstrukcí. Nachází se ve druhém patře cihlového domu v Dlouhých Mostech u Františkových Lázní. K dispozici je kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči. V koupelně je velký sprchový kout s toaletou. Na podlahách je dlažba. Je možnost využít... (více v detailu)
Karlovarský kraj
18 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk v Plzni, ul. Za Kaštany
Před 236 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme prodej luxusního bytu 3+kk (80 m²) se zahradou (121 m²) a s parkovacím místem (20 m²) v osobním vlastnictví, který se nachází v přízemí cihlového domu z roku 2008 v ulici Za Kaštany v Plzni - Újezdě. Byt je vybaven k... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 250 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 33 m², Plzeň, ul. Květná
Před 236 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný byt 1+kk v žádané lokalitě Plzeň - Slovany. Klidná část s dobrou dostupností do centra. Byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží cihlového domu. Celková užitná plocha nemovitosti činí 33 m² a vyniká dobře řešeným interiérem, který poskytne dostatek pohodlí jak pro jednotlivce, tak pro mladý pár. K bytu náleží parkovací stá... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 821 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk v Praze, ul. Rýmařovská
Před 236 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu útulný a moderní byt 1+kk o užitné ploše 26m², umístěný v žádané lokaci sídliště Letňany. Byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží z celkových 14. Dům mající panelovou konstrukci prošel nedávnou rekonstrukcí a byt je ve velmi dobrém stavu, připravený k okamžitému nastěhování. Ideální volba pro jednotlivce nebo pár hledající pohodlné bydlení s rychlým spojením do centra města, obklopené všemi potřebnými službami a zelení... (více v detailu)
Hlavní město Praha
13 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 500 m2
Před 237 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízím pronájem komerčního prostoru v obci Svatá Maří, část Trhonín. Jedná se o celé podkroví, 1 místnost v 1. patře o rozloze 500 m2. Lze využít jako... (více v detailu)
Jihočeský kraj
15 000
 Kč
Koupím garáž v Praze
Před 237 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Rád bych koupil garáž v Praze s dobrou dostupností na MHD. Nabízím slušné jednání a platbu hotově. Děkuji
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej komerčního objektu 334 m2, s bytem 2+1 50 m2, pozemek 536 m2, Dobříš, ul. 28. října
Před 237 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji komerční objekt v Dobříši, ul. 28. října. Jedná se o prostory bývalé autodílny. Přízemí domu bylo užíváno jako dílny, kde jsou betonové podlahy. Patro domu je rozděleno na zázemí k dílnám - toalety, kanceláře. Vytápění této části domu je řešeno samostatným plynovým kotlem, ohřev vody bojlerem. V druhé části se samostatným vchodem do patra se nachází bytová jednotka 2+1 s koupelnou a oddělenou toaletou. Vytápění je řešeno akumulačními kamny, ohřev vody bojlerem. Dům je napojen na kanaliza... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 995 000
 Kč
Garážové stání s úložným prostorem -větší. V
Před 237 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Garážové stání s úložným prostorem -větší. V prodeji jsou tři garážová stání v 1NP novostavby bytového domu v sousedství parku Ladronka, 500 m od Motolské nemocnice nebo od stanice metra Motol. Ke každému garážovému stání náleží cca 6 m2 plochy sousedního úložného prostoru (výška 1,5 m) vhodn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
990 000
 Kč
Parkování na soukromém pozemku - Praha 9 Libeň
Před 237 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronajmeme venkovní parkovací místo na soukromém pozemku v lokalitě Praha 9 - Libeň. Prostor na parkování se na... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 800
 Kč
Garážové stání s úložným prostorem. V prodeji jsou
Před 237 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Garážové stání s úložným prostorem. V prodeji jsou tři garážová stání v 1NP novostavby bytového domu v sousedství parku Ladronka, 500 m od Motolské nemocnice nebo od stanice metra Motol. Ke každému garážovému stání náleží cca 6 m2 plochy sousedního úložného prostoru (výška 1,5 m) vhodného např. k... (více v detailu)
Hlavní město Praha
890 000
 Kč